F.A.Q Revivogen

alexXXX

Active Member
Απ: F.A.Q Revivogen

πολλη φαγουρα και εντονο ερεθισμο στο κεφαλι με αποτελεσμα τα μαλλια να φευγουν τουφες το εβαζα μαζι με ριγκειν και ηταν η χειροτερη περιοδος στην ζωη μου οσο αφορα το μαλλι μου.μολις τα πεταξα ησυχασε το κεφαλι μου και η τριχοπτωση μειωθηκε αισθητα .αυτο πουεχω καταλαβει ειναι οσοι εχουμε το κωλογονιδιο πρεπει να διατηρουμε το τριχωτο της κεφαλης μας καθαρο και να μην το φορτωνουμε με τετοια πραγματα γτ μονο χειροτερα θα τα κανουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Δηλαδη λες οτι το revivogen οχι απλα δεν σε βοηθησε, αλλα σου χειροτερεψε και την τριχοπτωση;

εγω ειμαι στον 6ο μηνα χρησης revivogen εχει περιορισει την τριχοπτωση σε καποιο βαθμο, παντως επανεκφυση και η τρελες φωτο απο περιστατικα που υπαρχουν στο site τους σε καμια περιπτωση!!

LEG

New Member

Kounamoutzas είπε:
εγω ειμαι στον 6ο μηνα χρησης revivogen εχει περιορισει την τριχοπτωση σε καποιο βαθμο, παντως επανεκφυση και η τρελες φωτο απο περιστατικα που υπαρχουν στο site τους σε καμια περιπτωση!!

Ακριβώς και σε μένα τα ίδια.βλέπω μια μικρή βελτίωση

kroTAFOS

New Member

Είμαι να σκασω παιδια,
μετα απο εναμιση μηνα χρησης revivogen νομιζω πως εχει αδειασει η κουτρα μου!!!
Παρατηρω τρομερη τριχοπτωση...
Εχω διαβασει μπολικα εδω μεσα για το εν λογω προιον και δυστηχως δεν μπορω να αντλησω δυναμη στο να συνεχησω η να δωσω τερμα.

Εκτος απο αγανακτησμενος (λογω κρισης) πλεον ειμαι και απελπισμενος...

Το μονο που εχω να προσθεσω ως θετικο ειναι οτι το σαμπουαν με το "μαλακτικο" οντως σου δινουν πολυ ωραια αισθηση καθαριοτητας πυκνωσης κλπ
βεβαια εγω δεν ειμαι απο τους τυχερους γιατι χρησιμοποιωντας μονο αυτο σαν σαμπουαν στο μηνα πανω ειχα εξαρση της Σ.Δ οποτε χαλασε και το δερματακι μου και ολα σ@@τα!

Ευχαριστω που με διαβασατε,νιωθω ομορφα που εχω και εσας

btw ειναι το πρωτο μου post φυσικα μετα το καλωσορισμα! ;D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kroTAFOS είπε:
Είμαι να σκασω παιδια,
Εχω διαβασει μπολικα εδω μεσα για το εν λογω προιον και δυστηχως δεν μπορω να αντλησω δυναμη στο να συνεχησω η να δωσω τερμα.

Το μονο που εχω να προσθεσω ως θετικο ειναι οτι το σαμπουαν με το "μακακτικο" οντως σου δινουν πολυ ωραια αισθηση καθαριοτητας πυκνωσης κλπ
βεβαια εγω δεν ειμαι απο τους τυχερους γιατι χρησιμοποιωντας μονο αυτο σαν σαμπουαν στο μηνα πανω ειχα εξαρση της Σ.Δ οποτε χαλασε και το δερματακι μου και ολα σ@@τα!

παίζει να είναι και shedding αυτό που έχεις..., οι τρίχες που φεύγουν απο shedding ξαναβγένουν πιο δυνατές. Είχες και απο πριν Σ.Δ? Να χρησιμοποιείς κάποιο σαμπουάν κετοκοναζόλης 2-3 φορές την εβδομάδα. Αφού το ξεκίνησες η γνώμη μου είναι να το συνεχίσεις, αν δεις οτι το shedding δεν σταματάει τότε να διακόψεις την χρήση του. Γενικά πάντως με το revivogen μην περιμένεις πολλά οπτικά αποτελέσματα, μπορεί να σου συντηρήση τα μαλλιά ή και να στα κάνει πιο σκληρά, (αν σου δουλέψει φυσικά) μέχρι εκεί.

kroTAFOS είπε:
παίζει να είναι και shedding αυτό που έχεις..., οι τρίχες που φεύγουν απο shedding ξαναβγένουν πιο δυνατές. Είχες και απο πριν Σ.Δ? Να χρησιμοποιείς κάποιο σαμπουάν κετοκοναζόλης 2-3 φορές την εβδομάδα. Αφού το ξεκίνησες η γνώμη μου είναι να το συνεχίσεις, αν δεις οτι το shedding δεν σταματάει τότε να διακόψεις την χρήση του. Γενικά πάντως με το revivogen μην περιμένεις πολλά οπτικά αποτελέσματα, μπορεί να σου συντηρήση τα μαλλιά ή και να στα κάνει πιο σκληρά, (αν σου δουλέψει φυσικά) μέχρι εκεί.
+1

Hairboost

Member

kroTAFOS είπε:
Είμαι να σκασω παιδια,

Το μονο που εχω να προσθεσω ως θετικο ειναι οτι το σαμπουαν με το "μακακτικο" οντως σου δινουν πολυ ωραια αισθηση καθαριοτητας πυκνωσης κλπ

1 μηνα κραταει το shed στους περισσοτερους

kroTAFOS

New Member

Ειχα και απο πριν Σ.Δ αλλα χρησιμοποιουσα ενα σαμπουαν της vichy που ηταν κατα της τριχοπτωσης και της πιτυριδας και πραγματικα ειχα ησυχασει,αλλα με πληροφορησαν στο φαρμακειο οτι το κατηργησαν.

Ταυτοχρονα ηρθε η θεραπεια με το σαμπουαν και λεω τελος...ολα σε ενα...ομως στις 20 μερες αρχισαν οι φαγουρες και η εμφανιση του σμηγματος.

Αυτη τη στιγμη πειραματιζομαι,κατι που μου ειναι πολυ δυσαρεστο(οσοι εχουν σ.δ σιγουρα με καταλαβαινουν)
χρησιμοποιω απο castalia dermopur ειδικο για σμηγμα με αρωμα μυρτω λεβαντα-λεμονι :D και της Vichy to dercos frequent use shampoo και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος μιας και το κεφαλακι μου δεν εχει καθαρισει τελειως.

το fungoral + Tgel μου εμφανιζει σμηγμα δυστηχως κατι που μου κανει τρομερη εντυπωση μιας που σχεδον σε ολους κανει δουλιτσα.

Τελος παντων παιδια...θα το συνεχισω λιγο ακομα το revivogen και βλεπουμε.το κουτι λεει 4-8 εβδομαδες shed.Aν μετα τους δυο μηνες συνεχισω με τον ιδιο ρυθμο σταματαω και παμε γι αλλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member

kroTAFOS

New Member

Οχι δεν ειχα αυτο που προτεινεις αλλα το NEUTROGENA T/Gel Greasy Hair...ηταν λιγο πιο σκουρο καφε....το εδωσα στη κοπελα μου να το τελειωσει ;D.

5-6 λουσιματα που εχω κανει με το vichy το αντιστοιχο ειμαι ευχαριστημενος.το ουδετερο δεν με νοιαζει και τοσο ρε παιδια...για το σμηγμα δεν ξερω πιο να προτιμησω.

ειχα βρει την υγεια μου με το DERCOS Αντιπυτιριδικό σαμπουάν - Ενδυνάμωση και απ οτι ειδα οyτε zinc ουτε τιποτα αλλα το κατηργησαν!

συμπασχοντες καλησπερα...διαθετω 2 σφραγισμενα μπουκαλακια ρεβιβο και ενα μισο.τα ειχα παραγγειλει απο αμερικα απευθειας..ληγουν τον 11/2013...τα δινω 50 ευρω..χρησιμοποιουσα ρεβιβογεν απο το οποιο ειχα σχετικα θετικα αποτελεσματα μετα απο 6 μηνες χρησης αλλα αποφασισα να το σταματησω γιατι δε θελω να βαζω αλλο κανενος ειδος σκευασμα στην κουρουπα μου..το εχω γυρισει σε απολυτως φυτικα σαμπουαν και λοσιον κ ο θεος βοηθος...

edit: κεφαλαία --> πεζά

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

THANASIS ATHANASIOY είπε:
συμπασχοντες καλησπερα...διαθετω 2 σφραγισμενα μπουκαλακια ρεβιβο και ενα μισο.τα ειχα παραγγειλει απο αμερικα απευθειας..ληγουν τον 11/2013...τα δινω 50 ευρω..χρησιμοποιουσα ρεβιβογεν απο το οποιο ειχα σχετικα θετικα αποτελεσματα μετα απο 6 μηνες χρησης αλλα αποφασισα να το σταματησω γιατι δε θελω να βαζω αλλο κανενος ειδος σκευασμα στην κουρουπα μου..το εχω γυρισει σε απολυτως φυτικα σαμπουαν και λοσιον κ ο θεος βοηθος...

edit: κεφαλαία --> πεζά

@THANASI γράφε μόνο με μικρά γράμματα, είναι κανόνας του φόρουμ. Νομίζω ότι είσαι λίγο ακριβώς αν αναλογιστής ότι τα 3 μπουκαλάκια κάνουν 70 ευρώ.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Οι δημιουργοί του revivogen πρόσθεσαν στα συστατικά του και την καφεΐνη. Αναφέρουν ότι η καφεΐνη έχει δράσει ως dht-blocker αλλά και ως growth stimulator. Επίσης όπως αναφέρει στο site του άλλαξε το χρώμα της λοσιόν (έγινε πιο ανοιχτό) με καλύτερο άρωμα , λιγότερα λαδερό, και πιο πολύ απορροφήσιμο.

New Ingredient CAFFEINE:

Recent studies have shown that not only Caffeine reverses the suppressive effects of Testosterone on the follicle but also is a very strong stimulator of the hair follicle growth

Other Enhancements:

In order to increase customer satisfaction and enhance user experience the new formula is now lighter in color to avoid staining of fair colored hair, has a new, more pleasant minty smell, fells less oily and absorbs faster.

αγαπητε φενιμορ με μικρα γραφω...το πακετο απο αμερικα με εξοδα μεταφορασ στοιχηζει 85 ευρω..δηλαδη 28 ευρω το μπουκαλακι..εγω δινω 20 + 20 +10 =50ευρω

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

THANASIS ATHANASIOY είπε:
αγαπητε φενιμορ με μικρα γραφω...το πακετο απο αμερικα με εξοδα μεταφορασ στοιχηζει 85 ευρω..δηλαδη 28 ευρω το μπουκαλακι..εγω δινω 20 + 20 +10 =50ευρω

αν επιλέξεις μόνο του το πακέτο, αν πάρεις παραπάνω απο ένα πακέτο μαζί είναι φθηνότερο, συν τα κουπόνια-κωδικοί που σου δίνουν και έχεις έκπτωση. Η τιμή που τα δίνεις είναι λίγο φθηνότερη απο όσο το πουλάνε επίσημα... όπως σου είπα καλύτερα να κατεβάσεις κι άλλο τις τιμές.

sito

Active Member

σχεδον 2 χρονια χρησιμοποιούσα και ποτε δεν μου δωσαν κουπονακι... :'(

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
σχεδον 2 χρονια χρησιμοποιούσα και ποτε δεν μου δωσαν κουπονακι... :'(

??? , εμένα, με το που έκανα πάντα καινούρια παραγγελεία, μαζί με την επιβαιβέωση και το tracking στο email μου, ερχόταν και άλλο ένα mail με κουπονάκι-έκπτωση πάντα.

Μπλουζα