F.A.Q Revivogen

baggelis7

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

καλημερα παιδια...χρησιμοποιω το revivogen απο τις αρχες αυγουστου...με μινοξιδιλι βεβαια και fungoral...με δικοπη περιπου 15 ημερων λογω καθυστερησης παραλαβης απο το e-bay...ενω η τριχοπτωση μοθ εχει περιοριστει αρκετα..δηλαδη οι τριχες πλεον που βρισκω στο μαξιλαρι η ακομα και στο μπανιο ειναι ελαχιστες...η αραιωση στους κροταφους συνεχιζεται και μαλιστα και γρηγορο ρυθμο..ειμαι 22 χρονων και μεσα σε περιπου 3 μηνες εχω αραιωσει αρκετα μπροστα...δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον παραγοντα μπορει να οφειλεται αυτο..ισως φταιει το revovogen???ενω μου εχει μειωσει την τριχοπτωση η αραιωση γιατι συνεχιζει με τοσο γρηγορο ρυθμο???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakis9282

Member

baggelis7 είπε:
καλημερα παιδια...χρησιμοποιω το revivogen απο τις αρχες αυγουστου...με μινοξιδιλι βεβαια και fungoral...με δικοπη περιπου 15 ημερων λογω καθυστερησης παραλαβης απο το e-bay...ενω η τριχοπτωση μοθ εχει περιοριστει αρκετα..δηλαδη οι τριχες πλεον που βρισκω στο μαξιλαρι η ακομα και στο μπανιο ειναι ελαχιστες...η αραιωση στους κροταφους συνεχιζεται και μαλιστα και γρηγορο ρυθμο..ειμαι 22 χρονων και μεσα σε περιπου 3 μηνες εχω αραιωσει αρκετα μπροστα...δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον παραγοντα μπορει να οφειλεται αυτο..ισως φταιει το revovogen???ενω μου εχει μειωσει την τριχοπτωση η αραιωση γιατι συνεχιζει με τοσο γρηγορο ρυθμο???
Βαγγέλη μας μπέρδεψες.Εφόσον μειώθηκε η τριχόπτωση πως γίνεται να συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό η αραίωση; Είναι αντιφατικό αυτό που λες. :)

baggelis7

New Member

σακη νομιζεις εγω δεν εχω μπερδευτει...παλια μου επαιφταν πιο πολλες τριχες...αυτο ειναι σιγουρο..αλλα επισης παλια ειχα λιγοτερη αραιωση...τι να πω..δεν ξερω..λες και οσες τριχες πεφτουν πια δεν ξαναβγαινουν!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

baggelis7 είπε:

βαγγέλη μην μπερδέβεσε με τον αριθμό τριχών, δεν χάνουμε τον ίδιο αριθμό τριχών όλους τους μήνες του χρόνου. Για την αρραίωση που λες, αυτό μπορεί να σημένει πολλά. Μπορεί να μην σου δίνει αποτελέσματα το ρεβιβοτζεν μπορεί και όχι, αλλά από την στιγμή που χρησιμοποιείς και μινοξιδίλη και fungoral έπρεπε να έχεις δει θετικά αποτελέσματα. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα να δείς αν θα έχεις καθόλου regrowth (από την μίνοξ). Η τρίχα από όταν πέσει θέλει χρόνο για να ξαναβγεί, γι'αυτό αργούν τα αποτελέσματα στις θεραπείες. Αν στους επόμενους μήνες συνεχίζετε η αρραίωση κανονικά καλό είναι να σκεφτείς να αλλάξεις τη θεραπεία σου, κυριώς το revivogen με κάποιο άλλο blocker. και μερικά tips για το τέλος, το ρεβιβοτζεν και την μινοξιδίλη όταν τα βάζεις να απέχουν αρκετές ώρες διαφορά μεταξύ τους. Επίσης πάντα να τα βάζεις σε καθαρό κεφάλι, και όταν τα βάζεις θα τα απλώνεις όσο το δυνατόν πιο απαλά με τα χέρια σου, μην κάνεις δυνατό μασαζ γιατί ερεθίζετε το δέρμα και δυσκολεύει την απποροφησή τους.

baggelis7

New Member

το revivogen το βαζω το βραδυ...και τη μινοξιδιλι τη βαζω το πρωι...εχουν μια διαφορα περιπου 8 ωρες...απο οτι εχω διαβασει ειμαι αρκετα καλα...απλα γιατι με προβληματισε λιγο αυτο που μου ειπες...οταν ξυπναω το πρωι η λαδιλα απο το revivogen δεν εχει φυγει..εγω επειδη βαριεμαι να ξεπλυνω το κεφαλι μου βαζω κατευθειαν μινοξιδιλι...ειναι λαθος αυτο?????

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

baggelis7 είπε:
το revivogen το βαζω το βραδυ...και τη μινοξιδιλι τη βαζω το πρωι...εχουν μια διαφορα περιπου 8 ωρες...απο οτι εχω διαβασει ειμαι αρκετα καλα...απλα γιατι με προβληματισε λιγο αυτο που μου ειπες...οταν ξυπναω το πρωι η λαδιλα απο το revivogen δεν εχει φυγει..εγω επειδη βαριεμαι να ξεπλυνω το κεφαλι μου βαζω κατευθειαν μινοξιδιλι...ειναι λαθος αυτο?????

Ο ψευδάργυρος (zink) που περιέχει το revivogen αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη και μειώνει την αποτελεσματικότητά της. Ναι είναι λάθος να το κάνεις έτσι γιατί το revivogen είναι ακόμα στο scalp όταν βάζεις την μίνοξ. Να ξυπνάς ενα 10λεπτο νωρίτερα και να λούζεσε καλύτερα, αλλιώς βάλε την μινοξ άλλη ώρα (πχ μεσημέρι)

baggelis7

New Member

καλησπερα παιδια...αν ξερει να μου πει κανεις αν εχει αποδειχτει επιστημονικα,αν εχουν γινει δλδ μελετες που να αποδεικνυουν οτι το revivogen μειωνει την dht.

γεια χαρα σε ολο το φορουμ ξανα.

παιρνω proscar 5 μηνες και σκοπευω να το σταματησω προκειμενου σε λιγους μηνες να κανουμε προσπαθεια για τεκνοποιηση.

μπορει με εγκυροτητα να απαντησει καποιος αν το Revivogen ειναι καταλληλο για DHT blocker διχως φοβο παρενεργειων μεχρις οτου ολοκληρωθει η συλληψη και αργοτερα να επιστρεψω και παλι στο proscar?

ευχαριστω εκ των προτερων

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ΘΒ πρακτωρ 000 είπε:
γεια χαρα σε ολο το φορουμ ξανα.

παιρνω proscar 5 μηνες και σκοπευω να το σταματησω προκειμενου σε λιγους μηνες να κανουμε προσπαθεια για τεκνοποιηση.

μπορει με εγκυροτητα να απαντησει καποιος αν το Revivogen ειναι καταλληλο για DHT blocker διχως φοβο παρενεργειων μεχρις οτου ολοκληρωθει η συλληψη και αργοτερα να επιστρεψω και παλι στο proscar?

ευχαριστω εκ των προτερων

Εγώ δεν έχω συναντήσει κανέναν να πει ότι το revivogen του έδωσε παρενέργειες. Προσωπικά το χρησιμοποιούσα 1 χρόνο, και το μόνο που είδα ήταν μια ελάχιστη φαγούρα στο σκάλπ τους πρώτους μήνες μόνο. Καμία απολύτος παρενέργεια. Τα συστατικά του είναι φυτικής προέλευσης, και είναι και τοπικής χρήσης. Το revivogen πάντα ήταν αμφιλεγόμενο ως προς τα αποτελέσματα που δίνει, και όχι για το αν προκαλεί παρενέργειες. Καλή επιτυχεία για την τεκνοποίηση :)

Alexalmighty

New Member

παιδες να ρωτησω σχετικα με την παραγγελια του ρεβιβο απο το επισημο site πληρωνετε μεσω paypal? γιατι στις ερωτησεις λεει οσοι θελουν να πληρωσουν μεσω paypal να τους στειλουν ενα mail ενω στο checkout δεν το εχει πουθενα ως επιλογη. τους εστειλα βεβαια 2 mail σε 5 μερες και με εχουν γραψει.. εσεις δινετε απευθειας τον αριθμο της καρτας σας? ειναι safe?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Alexalmighty είπε:
παιδες να ρωτησω σχετικα με την παραγγελια του ρεβιβο απο το επισημο site πληρωνετε μεσω paypal? γιατι στις ερωτησεις λεει οσοι θελουν να πληρωσουν μεσω paypal να τους στειλουν ενα mail ενω στο checkout δεν το εχει πουθενα ως επιλογη. τους εστειλα βεβαια 2 mail σε 5 μερες και με εχουν γραψει.. εσεις δινετε απευθειας τον αριθμο της καρτας σας? ειναι safe?

εγώ και τις 3 φορές που παρήγγειλα από το revivogen.com το έκανα χωρίς paypal, μόνο με την prepaid μου. (εννοείτε ότι με paypal είναι πιο ασφαλές βέβαια). Όταν είσαι στην φόρμα παραγγελείας, κοίτα ψηλά στο λινκ το http:// να έχει γίνει https:// (το "s" απο το "secure" ).

cool11

Well-Known Member

XxxxX είπε:
ρεβινογκν = φιδδελαιο απ@τη μακρια !!!!!!!!!

Πες μας κατι παραπανω!
Οταν το εδειξα σε δερματολογους, με ρωτουσαν αν κανει αυτο το πραγμα δουλεια.
Δεν ηταν και αρνητικοι, αλλα επιφυλλασσονταν. Και με ρωτουσαν.
Και εγω απαντουσα, οτι δεν ξερω με βεβαιοτητα.

Alexalmighty

New Member

χαλαρώστε χθες το βραδυ παρηγγειλα την 3μηνη θεραπεια και σκοπευω να το χρησιμοποιησω για 6-9 μηνες λογικα.
οποτε θα σας πω αν προκειτε για φιδέλαιο ;)

alexXXX

Active Member

ασε σου λεω εγω 9 μηνες πεταμενα λεφτα χαμενος χρονος ταλαιπωρια και ερεθισμος στο κεφαλι με αποτελεσμα παρα πανω τριχοπτωση. οπως τα παρεις πετα τα δεν κανω πλακα ειναι ενα απο τα χειροτερα που εχω βαλει στοκεφαλι μου ασε που ξεβαφει στα μαξιλαρια κ με εβριζε κ η μανα μου

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
ασε σου λεω εγω 9 μηνες πεταμενα λεφτα χαμενος χρονος ταλαιπωρια και ερεθισμος στο κεφαλι με αποτελεσμα παρα πανω τριχοπτωση. οπως τα παρεις πετα τα δεν κανω πλακα ειναι ενα απο τα χειροτερα που εχω βαλει στοκεφαλι μου ασε που ξεβαφει στα μαξιλαρια κ με εβριζε κ η μανα μου

βασικά τα βάφη τα μαξιλάρια, δεν τα ξεβάφει ;) . Επειδή δεν είδες εσύ αποτελέσματα δεν σημένει ότι δεν θα έχει κανένας, μπορεί να δει όποιος θέλει τα τελεύταια posts σου, πας απο thread σε thread και κράζεις τα περισσότερα προιόντα. Νομίζεις ότι βοηθάς έτσι?

alexXXX

Active Member

εγω αδερφε λεω οτι εχει γινει σε μενα. αν εσυ θελεις να εθελοτυφλεις δικαιωμα σου .δλδ θα επρεπε να πω πωπω εβγαλα μαλλια και εχω κοτσιδα τωρα και ολα καλα?? αφου μου εκανε ζημια και δεν ειχε τιποτα το θετικο .εσυ γραψε την δικια σου εμπειρια και ασε τους αλλους

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

XxxxX είπε:
εγω αδερφε λεω οτι εχει γινει σε μενα. αν εσυ θελεις να εθελοτυφλεις δικαιωμα σου .δλδ θα επρεπε να πω πωπω εβγαλα μαλλια και εχω κοτσιδα τωρα και ολα καλα?? αφου μου εκανε ζημια και δεν ειχε τιποτα το θετικο .εσυ γραψε την δικια σου εμπειρια και ασε τους αλλους

Πιο πάνω είπες την φράση "όπως το πάρεις, πέτα το" και λες ΕΣΥ σε ΕΜΕΝΑ να μιλάω για τον εαυτό μου μόνο? Φίλε καλά έκανες και είπες ότι δεν σου έδωσε αποτελέσματα αλλά μέχρι εκεί. Το να να πηγαίνεις απο thread σε thread και να κράζεις κάθε προιόν και να αποθαρίνεις και όλους να ξεκινήσουν κάτι (όχι μόνο το revivogen) νομίζεις είναι έξυπνο? Οκ δεν είχαν αποτέλεσμα οι θεραπείες για σένα, ή εμφάνισες παρενέργειες, σου είχα πει και παλιά οτι καταλαβαίνω τον θυμό σου, αλλά σκέψου ότι μπορεί σε κάποιους άλλους να έχουν αποτελέσματα αυτά τα προιόντα, και εσυ να τους αποθαρύνεις με τέτιο τρόπο.

Άκης

Administrator

XxxxX είπε:
Και τι ακριβώς ζημιά σου έκανε, εκτός από τα μαξιλάρια;

Μπλουζα