Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
IMG_1162rev.jpg


Περίπου 40 μέρες μετά την μμ. Τρίχα κοντά στο 1cm. Όλα τα μμ graft έχουν πέσει (όπως και την πρώτη φορά). Αυτό που μπορώ να πάω με βεβαιότητα (ξέροντας και την εικόνα μου από πριν) είναι ότι δεν υπάρχει (ή είναι πολύ ελάχιστο) shock loss στην ζώνη Α&Β, όπου μπήκαν άλλα περίπου 20g/cm2
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δεν σκοπεύω να το τσεκάρω με ξύρισμα. Περιμένω πως και πως να μεγαλώσει το μαλλί για να τελείωνω με το θέμα των μμ. Θα επινοήσω κάποιον δόκιμο και "μη καταστροφικό" τρόπο.


Sent from my iPhone using Tapatalk
να σε ρωτησω,γιατι λες "μη καταστοφικο τροπο"?Δεν επιτρεπετε το ξυρισμα σε αυτη την περιοδο?ρωταω γιατι κ εγω ιδια περιπου ημερομηνια εκανα μ.μ και σκεφτομουνα τα τα ξυρισω γιατι εχω αδειασει τα μ.μ και ειναι ανομοιομορφα με τα υπολοιπα...
 

tasos33

Well-Known Member
Επιτρέπεται ξύρισμα, ο cvial εννοεί την πλευρα την εμφάνισης,οτι δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει αυτή την μέθοδο ώστε να μην φαίνεται το κεφάλι αεροδρομιο

να σε ρωτησω,γιατι λες "μη καταστοφικο τροπο"?Δεν επιτρεπετε το ξυρισμα σε αυτη την περιοδο?ρωταω γιατι κ εγω ιδια περιπου ημερομηνια εκανα μ.μ και σκεφτομουνα τα τα ξυρισω γιατι εχω αδειασει τα μ.μ και ειναι ανομοιομορφα με τα υπολοιπα...
 

nikolakis

Well-Known Member
Σίγουρα σου πήραν μοσχεύματα απο πίσω; Αστειεύομαι φυσικά. Ανέγγιχτη φαινεται, πολυ καλή διαχείρηση. Καλή συνεχεια .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ. Ανεγγιχτή δεν είναι, έχει τα κενάκια της, αλλά επειδή είναι ομοιογενής δεν χτυπάει στο μάτι, πιστεύω όταν το μαλλί είναι στα 3+cm θα φαίνεται σούπερ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris40

Active Member
Καλησπέρα και απο εμένα CVIAL, νεος εδω και νεος στον χώρο των ΜΜ αλλα μεθαυριο θα πάρω το πρώτο ''βάπτισμα του πυρος''. Φαίνεται οτι έχει κάνει καλή δουλειά ο γιατρός και θα έχεις γερά και πολλά μαλλιά για πάντα. Μακάρι να είχα την δυνατότητα απο όλες τις απόψεις για να μπορούσα να κοιτάξω και άλλες κλινικές όπως η συγκεκριμένη που πήγες και εσύ, με περιορίζει όμως ο χρόνος και κυρίως το χρήμα για να ανεβάσω το budget μου λόγω ότι θα χρειαστώ και εγώ δυο επεμβάσεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα !!
 

leas

Well-Known Member
Cvial μιας και είσαι ένα μέλος που έκανε μμ σε ώριμη ηλικία θα ήθελα να μου πείς μετα απο πια ηλικία δεν θεωρείς απαγορευτική μια μμ, και προφανώς αν αυτή είναι μελετημένη και όχι με επιθετική τακτική σε έναν νεαρό που έχει μέλλον με την τριχόπτωση.Και μιας και στο νήμα σου, αν σου δίνονταν η ευκαιρία θα την έκανες την επέμβαση πιο νωρίς; Καλή συνέχεια στην μμ σου αν και όλα θα πάνε καλα σίγουρα.,
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο όσον αφορά το ιατρικό μέρος. Το ότι δεν το έκανα πιο νωρίς οφείλεται στο ότι δεν με είχε απασχολήσει το θέμα ούτε είχε ψυχολογική ή άλλη επίδραση στη ζωή μου. Απλά όταν είδα (συμπτωματικά) ότι ειναι δόκιμη λύση για την περίπτωση μου (και όχι απλά "μπαλώματα") προχώρησα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sadel

Active Member
Μαλλον θελει να πει αν ειναι προτιμοτερο να περιμενεις πρωτα να σταθεροποιηθει η τριχοπτωση, για να σχεδιασεις μετα καλυτερα τη μεταμοσχευση. 'Η δεν παιζει ρολο; Αν για παραδειγμα εχεις μπροστα απλα αραιωση και πισω εισαι εντελως γυμνος, δεν θα ηταν καλη στρατηγικη να ξεκινησεις να γεμιζεις φουλ πισω, γιατι μπορει μετα να χειροτερεψεις μπροστα σημαντικα και να μην βρισκεις θυλακες να μεταμοσχευσεις. Τελικα ποσο σου βγηκε ολη μαζι η ιστορια; 20 χιλιαρικα; Και ποση συνολικη επιφανεια καλυψες; Αν ησουν nw7, θα το δοκιμαζες καθολου; Τι σχεδιασμο θα ακολουθουσες;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρόλο που τα έχουμε αναφέρει και θέλει και πολύ ανάλυση, να το πω επιγραμματικά, η στρατηγική αλλάζει ανάλογα με την ηλικία. Το σωστό ειναι να ξεκινήσεις μετα τα 30 συντηρητικά βλέποντας και την εξέλιξη της τριχοπτωσης. Και οι 2 μμ μου πήγαν περίπου 16.000€. Αν ήμουν NW6 η 7 ούτε κάν θα ασχολιόμουν. Καλύφθηκε συνολική επιφάνεια γύρω στα 90-95cm2 χωρίς τα temples


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
2 μήνες ακριβώς, η πιο άχαρη περίοδος. Μήκος μαλλιού 2-2.5cm. Προφανώς δεν έχει ξεκινήσει η φύτρωση, ότι βλέπετε είναι από την 1 μμ. Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι το μαλλί στρώνει καλύτερα, ίσως βοηθάει και το μικρό μήκος του.

Με την ευκαιρία βάζω 2 φώτο από τον ίδιο χώρο για να δείξω πόσο σημαντικό είναι το θέμα της σωστής φώτο για την εκτίμηση ενός αποτελέσματος.

2 months 1.jpg

Ακροπάριστη, καλή ανάλυση, πολύ φως από πάνω αλλά η κάμερα είναι στην ίδια ευθεία με την πηγή φωτός και το αντικείμενο (κεφάλι) και δημιουργούνται σκιές οι οποίες κρύβουν τα κενά που υπάρχουν.

2 months 2.jpg

Όλα ίδια με την προηγούμενη αλλά η κάμερα σε σχέση με την πηγή φωτός και το αντικείμενο είναι σε γωνία. Αποτέλεσμα: καλύτερο κοντράστ, λιγότερες σκιές στο αντικείμενο και καλύτερη απεικόνιση της πραγματικότητας.

Συμπερασματικά και απευθυνόμενος προς όλα τα μέλη που ποστάρουν φώτο: Δεν αρκεί μόνο να υπάρχει φως, μπορω να πω ότι υπό προυποθέσεις το πολύ φως κάνει κακό στην φώτο. Πρέπει να υπάρχει επαρκές φως για να μην είναι under exposure η φώτο αλλά η γωνία λήψης για καλό κόντραστ είναι όλη η ιστορία. Για την υψηλή ανάλυση το έχω ξαναπεί. Είναι απαραίτητη προυπόθεση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ίδιο μάθημα φωτογραφίας με παράδειγμα από την δότρια. Στην πρώτη φαίνεται έξτρα σουπερ και μάλιστα οι περισσότεροι θα την θεωρήσουν και πολύ καλή φώτο. Είναι όμως παραπλανητική. Στην δεύτερη καταλαβαίνεις την πραγματική εικόνα (και μιλάμε για τον ίδιο χώρο, η γωνία ως προς το φως αλλάζει). Δυστυχώς η πλειοψηφία των φώτο στο φόρουμ είναι περίπου σαν την πρώτη. Είναι κρίμα γιατί αυτές οι φώτο παραπλανούν οπότε και οι περαιτέρω σχολιασμοί είναι άνευ ουσίας.

IMG_1403r.jpg


IMG_1404.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
σ ωραίος....;) απλά είναι τα πράγματα,γιατί τα δυσκολευουμε δεν ξέρω.άν μπουν από αρχή τέτοιες φωτό από όλα τα παιδιά ,ούτε παρεξηγήσεις θα γίνονται ούτε τίποτα.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη συνεχεια cvial. φωτο με φλας και σε εξωτερικο χωρο δεν μπορουν να κρυψουν πολλα. το θεμα ειναι να υπαρχει διαθεση απο τα μελη να βαζουν διαφορες φωτο που μπορει να ζηταμε μεσα σε λογικα πλαισια.
καλη διαθεση να υπαρχει. ;)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
φωτο με φλας και σε εξωτερικο χωρο δεν μπορουν να κρυψουν πολλα

Και όμως έχουν να κρύψουν πάρα πολλά. Τα παραπάνω post μου δεν ήταν τυχαία. Πολλές φορές το "εξωτερικός χώρος" είναι μόνο για το "ξεκάρφωμα" έτσι ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Πολλοί δεν θέλουν να το επισημάνουν για να μην χαλάσουν το κλίμα και έτσι πολλές φορές η όλη συζήτηση δεν απεικονίζει την πραγματικότητα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποιος είναι ο χώρος, αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που ανέφερα οι φώτο παραπλανούν. Δεν θέλω να αρχίσω να επισημαίνω φώτο σε νήματα, θα ήταν άκομψο, προτιμώ να το κάνω στο δικό μου έτσι ώστε ειδικά τα νέα μέλη να καταλαβαίνουν ποιο είναι το ζητούμενο στις φωτογραφίες. Για τα περί διαθέσεως θα συμφωνήσω. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Καλα εκανες και δεν ασχοληθηκες καθολου με την τελευταια ζωνη.Σοφη κινηση να ριξεις ολη τη δοτρια στις μπροστινες ζωνες.
 

Flosk

Well-Known Member
Και όμως έχουν να κρύψουν πάρα πολλά. Τα παραπάνω post μου δεν ήταν τυχαία. Πολλές φορές το "εξωτερικός χώρος" είναι μόνο για το "ξεκάρφωμα" έτσι ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Πολλοί δεν θέλουν να το επισημάνουν για να μην χαλάσουν το κλίμα και έτσι πολλές φορές η όλη συζήτηση δεν απεικονίζει την πραγματικότητα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο ποιος είναι ο χώρος, αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις που ανέφερα οι φώτο παραπλανούν. Δεν θέλω να αρχίσω να επισημαίνω φώτο σε νήματα, θα ήταν άκομψο, προτιμώ να το κάνω στο δικό μου έτσι ώστε ειδικά τα νέα μέλη να καταλαβαίνουν πιο είναι το ζητούμενο στις φωτογραφίες. Για τα περί διαθέσεως θα συμφωνήσω. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.
Cvial επειδη εγω στην τελευταια μου ενημερωση κανω λογο για εξωτερικο χωρο και επειδη δεν εχεις σχολιασει ποτε μυγιαστηκα λιγο οποτε αν θεωρεις οτι οι δικες μου ειναι παραπλανητικες χωρις παρεξηγηση μπορω να βαλω υπο καθοδηγηση και αλλες απλα η αναλυση μου δεν μπορει να ειναι καλυτερη. Εχω ενα iphone 5 και γενικα με τις φωτογραφιες δεν το εχω. Παντα με respect στην προσφορα σου στο φορουμ..
 
Μπλουζα