Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και 2 πλαινές για να δούμε από που ξεκινάμε στα temples. Όλες στα 10cm ακροπάριστες

IMG_0169.jpg

IMG_0161.jpg

IMG_0162.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ωραιες φωτογραφιες. Cvial πιστευω οτι και πιο πισω επρεπε η πρεπει σε επομενη επεμβαση να μπουν καποια μοσχευματα για να υπαρχει μια καλυψη και να δεσει ομοιομορφα. Εγω στη θεση σου στη 2η μμ θα εβαζα και στο κενο πισω και ας θυσιαζα καπως την πυκνοτητα στις αλλες ζωνες. Οταν μεγαλωσουν θα δωσουν καποια καλυψη αλλα αν ειχες βαλει και εκει θα ηταν ομοιομορφο.

dimitris50423

Well-Known Member
Ναι. Μπροστα πιστευω θα παει πολυ καλα. Για crown νομιζω οτι και μια μετρια καλυψη θα εσβηνε το κενο και δε θα επεφτε το ματι εκει. Και επισης θα ολοκληρωνε την προσπαθεια σου. Υπαρχει περιπτωση να ξανακανεις αναλογα με το πως θα φαινεται;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα το έχω δηλώσει. Ανάλογα τα κέφια, του χρόνου θα πάω να με δει και αν χρειαστεί θα ρίξω επιτόπου 300-400 με ακούρευτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν το ειχα δεις και διαβασα ολο το νημα πριν λιγο. Δεν το προσεξα. Σαμπουαν ποιο χρησιμοποιεις; απο συμπληρωμα παιρνεις κατι; και πιστευεις οτι βοηθαει το καθηνερινο λουσιμο;
Εγω νιωθω οτι μου κανει πολυ καλο στο μαλλι το καθημερινο λουσιμο. Εσυ καθε ποτε τα λουζεις; πολλες ερωτησεις ολες μαζι. :)

andy.k

Active member
Cvial, εχεις αναφερει σε παλαιοτερο post γτ δε μπηκες στο crown, οτι προτιμουσες να πυκνωσει α,β,γ ζωνη παρα να σπαταλησεις εκει gts, γτ οπως εχουμε πει πολλακις θελει κ πολυτριχα πισω που δεν ειχες...
Ηθελα να σε ρωτησω κατι. Δε θεωρεις οτι θα ηταν προτιμοτερο και πιο safe, να παρεις απο γενια (μη πω σωμα) 300-400gts για το crown(αν φυσικα θελησεις να το κλεισεις) απο το να ταλαιπωρησεις εκ νεου τη δοτρια κ να παρεις και τα τελευταια αυτα gts. H εστω να εκανες ενα συνδιασμο των 2 καθοσον τα γενια θα εδιναν κ πολυ μεγαλυτερη καλυψη ισως λογω μεγαλυτερης διαμετρου τριχας? Η εισαι τελειως αρνητικος σε κατι τετοιο?

Utopia

Active Member
@CVIAL θα σε πείραζε να ανεβάσω ένα βίντεο με μια μ/μ του Λορένζο εδώ στο νήμα...

Θέλω να μου πείτε αν γίνετε να επιτευχθεί τέτοια πυκνότητα γιατί το αποτέλεσμα είναι θρυλικό, σαν περόυκα είναι...
Ο τύπος ήταν NW 2,5 + και έγινε super, με πολύ όγκο Α Ζώνη, αξιοζήλευτο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν το ειχα δεις και διαβασα ολο το νημα πριν λιγο. Δεν το προσεξα. Σαμπουαν ποιο χρησιμοποιεις; απο συμπληρωμα παιρνεις κατι; και πιστευεις οτι βοηθαει το καθηνερινο λουσιμο;
Εγω νιωθω οτι μου κανει πολυ καλο στο μαλλι το καθημερινο λουσιμο. Εσυ καθε ποτε τα λουζεις; πολλες ερωτησεις ολες μαζι. :)

Avalon organics. Εννοείται βοηθάει το καθημερινό λούσιμο, εξάλλου πιστεύω οτι ασχέτως μμ το καθημερινό λούσιμο επιβαλεται. Από συμπλήρωμα, vigorix δηλαδή βιοτινή 50μcg.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
να μην σου κάνει καμια εντύπωση..βλέπεις ένα αποτέλεσμα ,ίσως του καλύτερου γιατρού παγκοσμιως.(γνώμη δική μου,ότι είναι ο καλύτερος.)έχει φτιάξει και καλυτερα ,με ακόμη περισσότερη πυκνοτητα
Εμένα μου κάνει εντύπωση η φυσικότητα...!!!

Utopia

Active Member
να μην σου κάνει καμια εντύπωση..βλέπεις ένα αποτέλεσμα ,ίσως του καλύτερου γιατρού παγκοσμιως.(γνώμη δική μου,ότι είναι ο καλύτερος.)έχει φτιάξει και καλυτερα ,με ακόμη περισσότερη πυκνοτητα
Έχεις λινκ με άλλα καλύτερα που λες; Δεν με ενδιαφέρουν ακόμη οι μ/μ αλλά στο μέλλον, να έχουμε καβάτζα...

aeratos28

Just aeratos
βασικά πιστεύω σίγουρα.αλλά όπως έχει αναφερθεί πάλι,τέτοιες περιπτώσεις ,εδώ όχι τόσο πολύ,αλλά είναι ψιλοδιαχυτη η αραίωση ,αν δεν κάνεις χρήση φιναστεριδης δεν σε βάζει για επέμβαση ο jose..

Μπλουζα