Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

Utopia

Active Member
βασικά πιστεύω σίγουρα.αλλά όπως έχει αναφερθεί πάλι,τέτοιες περιπτώσεις ,εδώ όχι τόσο πολύ,αλλά είναι ψιλοδιαχυτη η αραίωση ,αν δεν κάνεις χρήση φιναστεριδης δεν σε βάζει για επέμβαση ο jose..
Κοίτα, εγώ φίνα θα πέρνω εφ όρου ζωής ούτως ή άλλως, χωρίς να θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, οπότε θα τον διευκολύνω άμα στο μέλλον πάω σε αυτόν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ρε παιδια ειχε ποσα μαμησια μαλλακια το παληκαρι,εαν αφησω 40-50 εκατοστα ολα τα μαλλια τσουλουφια προς τα πισω οπως εχει αυτος και βαλω φωτο ελα πες μου εσυ μετα για αποτελεσμα.δε λεω ο γιατρος ειναι μαεστρια για να μπαινει ετσι....

koumparos

Well-Known Member
Ενταξει αυτο το περιστατικο ηταν παιχνιδακι για το συγκεκριμενο γιατρο.Εχει και αλλα με μεγαλυτερο προβλημα αλλα και με τα αναλογα μοσχευματα.Με πορδες δε βαφονται αυγα.Καλος γιατρος αλλα και καμια τσιγκουνια στα μοσχευματα αλλιως τοπικ και αγιος ο θεος.

koumparos

Well-Known Member
Sory cvial αλλα βαζω ενα σοκαριστικο ως προς το αποτελεσμα περιστατικο σε συναρτηση με την κλιμακα αραιωσης.Για να μην εχουν αυταπατες τα μεγαλα norwood οτι με 4-5.οοομοσχ θα κανουν αξιοπρεπη επαναφορα.

aeratos28

Just aeratos
koumparos,το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πολύ δυνατο,αλλά υπάρχουν ακόμα δυσκολότερα από αυτό εδώ που έχει φτιάξει o lorenzo..ας ανηχτει ένα νήμα να μπουν εκεί τα βιντεο

koumparos

Well-Known Member
Ναι φιλε μου αερατε,απλα το εβαλα ως παραδειγμα να δειξω οτι μια πολυ καλη πυκνοτητα θελει τα αναλογα μοσχευματα για να επιτευχθεί και ιδιαιτερα οι μεγαλες κλιμακες χωρις σωστη διαχειριση και εμπειρο χερι που σε τετοιες περιπτωσεις κανενα graft δεν πρεπει να παει χαμενο χρειαζονται αιματηρες οικονομικες θυσιες και την μεγιστη επιλογη γιατρου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial, εχεις αναφερει σε παλαιοτερο post γτ δε μπηκες στο crown, οτι προτιμουσες να πυκνωσει α,β,γ ζωνη παρα να σπαταλησεις εκει gts, γτ οπως εχουμε πει πολλακις θελει κ πολυτριχα πισω που δεν ειχες...
Ηθελα να σε ρωτησω κατι. Δε θεωρεις οτι θα ηταν προτιμοτερο και πιο safe, να παρεις απο γενια (μη πω σωμα) 300-400gts για το crown(αν φυσικα θελησεις να το κλεισεις) απο το να ταλαιπωρησεις εκ νεου τη δοτρια κ να παρεις και τα τελευταια αυτα gts. H εστω να εκανες ενα συνδιασμο των 2 καθοσον τα γενια θα εδιναν κ πολυ μεγαλυτερη καλυψη ισως λογω μεγαλυτερης διαμετρου τριχας? Η εισαι τελειως αρνητικος σε κατι τετοιο?

Ούτε προτιμότερο, ούτε πιο safe. To body FUE έχει χαμηλότερα ποσοστά φύτρωσης και έχει πολλούς περιορισμούς (σχεδόν όλα είναι μονότριχα, διάρκεια κύκλων, κλπ). Τα γένια έχουν σαφώς πιο ενδιαφέρον (λόγω πάχους) αν και σε αυτά ακόμα το ποσοστό επιβίωσης δεν είναι τόσο προβλέψιμο. Η δότρια για 300-400 δεν θα ταλαιπωρηθεί καθόλου, ιδιαίτερα όταν οι 2 πρώτες επεμβάσεις είχαν άψογη διαχείριση. Γενικά δεν είμαι υπέρ του body FUE ακόμα και σε γένια παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Η δική μου περίπτωση δεν είναι τέτοια.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με πορδες δε βαφονται αυγα

θα συμφωνήσω απολύτως. Όταν βλέπεις περιστατικά που με 2000 graft γίνονται τούμπανο, το μόνο ενδιαφέρον σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να ανακαλύψεις ποιο είναι το κόλπο της εξαπάτησης...

sadel

Active Member
Cvial, μετα την επεμβαση πηγες με καπελο στο ξενοδοχειο; Για τη διαδρομη Μαδριτη-σπιτι; Πως το καμουφλαρισες γενικα;

billaros

Active Member
Cvial μετά την επέμβαση από ποτέ μπορούμε να φοράμε σκούφο?και γενικότερα τι άποψη έχεις για τον σκούφο?τον θεωρεις επικίνδυνο για τα μοσχεύματα ή ότι δεν πέρνει αέρα το κεφάλι?επίσης προστασία από τον ήλιο για πόσο καιρό θεωρεις ότι ειναι ή
επικίνδυνη περιοδος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σκούφο μετά τον μήνα, ο ήλιος δεν είναι θέμα αν η έκθεση είναι μικρή και δεν προκαλεί έγκαυμα. Για μερικά λεπτά είναι οκ. Έγκαυμα από παραμονή στον ήλιο απογορευεται για τουλάχιστον 8 μήνες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hijikos

Active Member
Cvial οι φωτο σου ειναι το κάτι άλλο, όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σου, θα αποφασίσω προσωπικά για το που θα πάω! Να συνεχίσεις έτσι !!!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και 2 πανοραμικές για να φανεί η κενή περιοχή πριν να ξεκινήσει η φύτρωση.

IMG_0313rev.jpg

IMG_0312rev.jpg

aeratos28

Just aeratos
σε ποιο κενό αναφερόμαστε τώρα ρε παιδιά,εγω μπερδεύτηκα. αυτό που κατεβαίνει προς τα πίσω ή το πιο πάνω?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κενή περιοχή εννοώ την πάνω που έχουν μπει περί τα 1000g στην 2η επέμβαση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια πολύ φωτεινή φώτο της δότριας στους 3 μήνες. Το μαλλί έχει αρχίσει λόγω μήκους να σγουραίνει οπότε όπως βλέπετε το μικρό κενό στο crown τείνει να εξαφανιστεί. Επίσης το salt & pepper βοηθάει πολύ γιατί ξεγελάει στο contrast με το δέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν το πείραξα.

donor 3 months.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα