Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

koumparos

Well-Known Member
Κακα τα ψεματα πριν αποφασισει καποιος να κανει μμ πρεπει οπωσδήποτε να συναντηθει με μελη που εκαναν μμ γιατι μπορει να βρεθει προεκπληξεων.Με τις φωτο παιρνεις μια ιδεα αλλα απο κοντα βλεπεις πραγματικα τι μπορει να δωσει μια μμ.Εαν βαλω φωτο απο τα ξαδερφια μου που εκαναν μμ στον χασον θα νομισει καποιος οτι δεν περασε ποτε η αα απο πανω τους.Εαν τους δει καποιος που γνωριζει το σπορ απο κοντα και σε ηλιο θα καταλαβει αμεσως οτι εκαναν μμ διοτι ενω εχουν κορυφαια πυκνοτητα δεν μπορουν τα μεταμοσχευμενα μαλια να κρυψουν απολυτα το φως οπως η μαμα πυκνοτητα.Και μιλαμε για πυκνοτητες στη hairline 65+ συμφωνα με το πλανο της κλινικης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Flosk, αφού ρώτησες να σου απαντήσω ότι δεν θεωρώ ότι οι φώτο σου είναι παραπλανητικές. Το ότι δεν τις έχω σχολιάσει δεν σημαίνει κάτι, συνήθως σχολίαζω τα κακώς κείμενα. Δεν θα ήθελα πάντως να προσωποποιήσω τις παραπάνω παρατηρήσεις μου. Από την άλλη όμως θέλω να τονίσω με τον πιο εμφατικό τρόπο το πόσο σημαντικό είναι το θέμα των σωστών φωτογραφιών έτσι ώστε να μην δημιουργούνται υπερβολικές προσδοκίες σε υποψήφιους προς μμ.

Και για να μην κρυβόμαστε, όταν βλέπω φώτο με ανθρώπους που πάσχουν από ΑΑ (και πριν και μετά την μμ) και το μαλλί μαζί με το δέρμα είναι όλα μαύρα ή σκούρα χωρίς να διακρίνεται κάποια λεπτομέρεια τότε υπάρχει θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Flosk

Well-Known Member
Ευχαριστω για την απαντηση, ηθελα να ειμαι ενταξει απο την πλευρα μου στο θεμα των φωτο και αφου το επιβεβαιωνεις χαιρομαι. Εσυ κανεις την καλυτερη δουλεια εδω μεσα και ως πασχων και ως mod. Συνεχισε ετσι και καλη φυτρωση με την μμ σου..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
IMG_0076.jpg

Μια πανοραμική της (εξαντλημένης) δότριας σήμερα στους 2,5μήνες. Το μαλλί στα 2.5cm. Όπως το υποπτευόμουν. Η κάλυψη λόγω μήκους έχει κλείσει με ομοιόμορφο τρόπο όλα τα κενά. Θα ποστάρω αργότερα και φώτο κάτω από "σκληρότερες" συνθήκες Στα 3-3,5cm που είναι και το μήκος που συνήθως τα αφήνω η εικόνα θα είναι η βέλτιστη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη, θεωρώ ότι η διαφορά της δότριας σε σχέση με πριν και με 5253 graft λιγότερα είναι ασήμαντη.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
όντως είναι σε πολύ καλό επίπεδο η δοτρια..αναμενόμενο όμως,λόγο γιατρού.!cvial το μικρό άνοιγμα που έχεις στο crown,για να κλείσει πόσα grafts πιστεύεις θα το έκαναν αυτό.?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
300-400g, μπορεί και λιγότερο ανάλογα με το πως θα καλυφθεί από τα graft της 2ης μμ που έρχονται από την ζώνη C

Sent from my iPhone using Tapatalk

dimitris50423

Well-Known Member
CVIAL πολυ καλη και η δοτρια και η ποιοτητα της τριχας σου τωρα που τα βλεπω σε πιο μεγαλο μηκος.
Οι ασπρες τριχες παιζει να ειναι πιο χοντρες η ετσι μου φαινεται; και στο δικο μου κεφαλι οι ασπρες μοιαζουν πιο χοντρες. Περιμενουμε και την ανανεωση με φωτο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είναι πιο χοντρές, είναι το optical illusion.Το salt&pepper βοηθάει. Ενημέρωση με φωτό θα κάνω στους 3 μήνες (σε περίπου 2-3 εβδομάδες) που θα αρχίσει η φύτρωση (ελπίζω).

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
μία καλή μαμά hairline άνετα ξεπερνάει τα 100-110+ grafts..μιλάμε για φουλ μαλλια χωρίς ίχνος αραίωσης..βλέπε μπεζος..το τι μπορεί μπορεί να επιτευχθεί από μεταμόσχευση είναι σχετικό..ανάλογα τον γιατρό κτλ..μπορούν πιστεύω τα 60-65 που εχουν πει και στο νήμα του tasmania..σε μία επέμβαση,αλλού ίσως και παραπάνω ,αλλά πολύ δύσκολο να έχει επιτυχία,ως ακατορθωτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Utopia

Active Member
μία καλή μαμά hairline άνετα ξεπερνάει τα 100-110+ grafts..μιλάμε για φουλ μαλλια χωρίς ίχνος αραίωσης..βλέπε μπεζος..το τι μπορεί μπορεί να επιτευχθεί από μεταμόσχευση είναι σχετικό..ανάλογα τον γιατρό κτλ..μπορούν πιστεύω τα 60-65 που εχουν πει και στο νήμα του tasmania..σε μία επέμβαση,αλλού ίσως και παραπάνω ,αλλά πολύ δύσκολο να έχει επιτυχία,ως ακατορθωτο
80+ έχεις δει ποτέ; Υποθετικά μιλάμε τώρα, το ξέρω ότι είναι ανάλογα τον γιατρό...

aeratos28

Just aeratos
80+ όχι δεν έχω δει..δεν ξέρω εδώ!στο φόρουμ ο tropheus πόσο έφτασε συνολικά σε grafts..πάντως έβαλε τρελή ποσότητα.

Utopia

Active Member
80+ όχι δεν έχω δει..δεν ξέρω εδώ!στο φόρουμ ο tropheus πόσο έφτασε συνολικά σε grafts..πάντως έβαλε τρελή ποσότητα.
Σε άλλα φόρουμ έξω έχεις δει; Σε ρωτάω γιατί ασχολείσαι πολύ, ενώ εγώ δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με μ/μ ιδιαίτερα... Εκ του προχείρου ρωτάω...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
2.5 μήνες. Τρίχα ~2.5cm. Ποστάρω την τρέχουσα κατάσταση λίγο πιο νωρίς από ότι είχα σχεδιάσει έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει ξεκινήσει η φύτρωση της 2μμ και να υπάρχει ένα αξιόπιστο σημείο αναφοράς.

2.5Μ.jpg

2.5Μ1.jpg

aeratos28

Just aeratos
είσαι στην αρχή ακόμα,καλή συνέχεια από εδώ και πέρα που ξεκινάει η φυτρωση cvial.
Σε άλλα φόρουμ έξω έχεις δει; Σε ρωτάω γιατί ασχολείσαι πολύ, ενώ εγώ δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με μ/μ ιδιαίτερα... Εκ του προχείρου ρωτάω...
..φιλε utopia οχι δεν έχω δει πάνω από 80 grafts εμφυτευμενα..εκτός και αν έχω δει και δεν το θυμάμαι τώρα.το να τα βαλουν αυτά τα grafts,έχει τύχει να δω..και παραπάνω κιόλας ..102 grafts σε ένα τετρ.εκατοστό..το μετά δεν έδειξε.άν φύτρωσαν όλα ..γιατί αυτό ειναι το θέμα..!

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η αλήθεια είναι ότι η νέα κάμερα του iphone σπάει κόκκαλα....Φυσικά δεν συγκρίνεται με DSLR κάμερες αλλά είναι πολύ καλή.

Μπλουζα