Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι δεν παρατήρησα white dots είναι άψογη πιστευω...Σου κανω αυτες τις ερωτήσεις διότι ειμαι μικρός ακομα με ΑΑ και στο μέλλον το θέμα της μμ θα με προβληματίσει πολύ σοβαρά...Ευτυχώς έχουμε εσένα και έχουμε μαθει 5 πραγματα πανω στην Fue...Απλά πιστεύω οτι πάντα θε έχω τον ενδοιασμό "πώς θα εξελιχτεί στο μέλλον η ΑΑ μου και πόσο θα πρεπει να αδειάσω τη δότριά μου..."Οπως και να εχει καλη επιτυχία και καλη υπομονη!!!Mizerix, σε ευχαριστώ. Η δότρια μου είχε μια μέση πυκνότητα 85g και έκταση 180cm2. Από την 1η πήραμε περίπου 14g (2552/180) και από την 2η περίπου 15g (2701/180). Ποσοστό δηλαδή 34% (29/85), ή να το πούμε διαφορετικά η δότρια έμεινε με μία πυκνότητα 56g. Για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ ικανοποιητική θεωρώ ότι μπορώ να πάω μεταξύ 45-50g χωρίς να έχω πρόβλημα, άρα θα μπορούσα να πάρω ακόμα 1000-2000g. Επειδή όμως ακριβώς δεν γνωρίζω τι της επιφυλάσσει το μέλλον προτιμώ να σταματήσω εδώ και αν ξανασχοληθώ θα μιλάμε για retouch μερικών εκατοντάδων graft, για αυτό και μίλησα για καμμία 300 ακόμα. Τώρα για το strip που ρωτάς θα μπορούσε να δώσει λίγο πιο πολύ από τα ανωτέρω γιατί εκμεταλλεύεται και την κάλυψη από το μαλλί από πάνω στην περιοχή που γίνεται. Για μένα όμως δεν είναι επιλογή, έκανα FUE για να μπορώ να τα έχω και κοντά. Αλήθεια στην φώτο της δοτριάς μου είδες white dots?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.