Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

sadel

Active Member
White dots δεν φαινονται στην φωτο των 8 ημερων αλλα φαινεται οτι εκει ειναι καπως αραια. Αλλα αυτο φαινεται μαλλον μονο οταν ειναι στο στιλ κουρευω-ξυρισμενα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοείται Sadel ότι θα ειναι κάπως αραιά άμα τα ξυρίσεις, 5200 g έφυγαν, αυτό δεν το αποφεύγεις με τίποτα, το πρόβλημα της FUE ειναι να μην φαίνονται τα white dots και φαίνεσαι σαν "κεφαλοτύρι" άμα αποφασίσεις να τα ξυρίσεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

leas

Well-Known Member
Cvial τα καλύτερα και απο εμένα.,Θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι λίγο ακυρο, οι περιοχές του τριχωτού ενός ανθρώπου που δεν έχει αα έχουν την ίδια πυκνότητα;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οχι πισω εχεις πιο πολυ στα πλαγια λιγότερη

Mizerix

Active Member
Mizerix, σε ευχαριστώ. Η δότρια μου είχε μια μέση πυκνότητα 85g και έκταση 180cm2. Από την 1η πήραμε περίπου 14g (2552/180) και από την 2η περίπου 15g (2701/180). Ποσοστό δηλαδή 34% (29/85), ή να το πούμε διαφορετικά η δότρια έμεινε με μία πυκνότητα 56g. Για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ ικανοποιητική θεωρώ ότι μπορώ να πάω μεταξύ 45-50g χωρίς να έχω πρόβλημα, άρα θα μπορούσα να πάρω ακόμα 1000-2000g. Επειδή όμως ακριβώς δεν γνωρίζω τι της επιφυλάσσει το μέλλον προτιμώ να σταματήσω εδώ και αν ξανασχοληθώ θα μιλάμε για retouch μερικών εκατοντάδων graft, για αυτό και μίλησα για καμμία 300 ακόμα. Τώρα για το strip που ρωτάς θα μπορούσε να δώσει λίγο πιο πολύ από τα ανωτέρω γιατί εκμεταλλεύεται και την κάλυψη από το μαλλί από πάνω στην περιοχή που γίνεται. Για μένα όμως δεν είναι επιλογή, έκανα FUE για να μπορώ να τα έχω και κοντά. Αλήθεια στην φώτο της δοτριάς μου είδες white dots?

Όχι δεν παρατήρησα white dots είναι άψογη πιστευω...Σου κανω αυτες τις ερωτήσεις διότι ειμαι μικρός ακομα με ΑΑ και στο μέλλον το θέμα της μμ θα με προβληματίσει πολύ σοβαρά...Ευτυχώς έχουμε εσένα και έχουμε μαθει 5 πραγματα πανω στην Fue...Απλά πιστεύω οτι πάντα θε έχω τον ενδοιασμό "πώς θα εξελιχτεί στο μέλλον η ΑΑ μου και πόσο θα πρεπει να αδειάσω τη δότριά μου..."Οπως και να εχει καλη επιτυχία και καλη υπομονη!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι θεμα εργαλείου (διαμέτρου), επιδεξιότητας, pattern εξαγωγής και διασποράς (μεγάλη επιφάνεια εξαγωγής). Θέλει μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση. Βέβαια παίζει ρόλο και το δέρμα και το χρώμα του αλλα θα έλεγα ότι όταν υπάρχει η κατάλληλη εκπαίδευση μπορει να περιοριστεί σημαντικά.

Flosk

Well-Known Member
Ισχυει 100% παντως πως η δοτρια σου φαινεται αραιη με ξυρισμενο κεφαλι αλλα ομοιομορφη και χωρις white dots οποτε θεωρω πως ειναι μανουλα ο Lorenzo.

Tasmania

Active Member
καλη επιτυχια boss . Περαν απο τις τελεις φωτο και το αψογο βιντεο, ο σχεδιασμος, ο επαγγελματισμος προδικαζουν ενα τελειο αποτελεσμα. Καλη φυτρωση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ Τας! Δεν θα σου ευχηθώ παρομοίως γιατι το αποτελεσμα σου ειναι δεδομένο

danceworld_2001

Well-Known Member
Με λίγα λόγια, απλά απερίγραπτος, πανεπιστημιακού και υψηλού επιστημονικού επιπέδου προσέγγιση και παρουσίαση χωρίς προηγούμενο. Καλή επιτυχία που θα την έχεις, αν και αρκετοί αμφέβαλαν για σένα, τελικά δικαιώθηκες και τώρα θα το τερματίσεις!! Καλό καλοκαίρι καλές διακοπές και καλή φύτρωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpakalos

New Member
CVIAL όταν ευκαιρησεις θα ήθελα ένα σχόλιο σου για την φίνα. Αν θα τη συνιστούσες σε κάποιον νέο σε ηλικία.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H άποψή μου είναι γνωστή και την έχω καταθέσει από την αρχή. No drugs για θέματα που δεν σχετίζονται με την υγεία αλλά με την αισθητική. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε είναι συμβουλή. Απλά μια γνώμη. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και τα ρίσκα (αν υπάρχουν) ελεύθερα αφού ακούσει τους γιατρούς και βάλει φυσικά και το μυαλό του να δουλέψει.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
το "μηχανακι" και χωρις μαλλια στο κεφαλι δουλευει αψογα, με την φινα μπορει κ να μη δουλευει αλλα θα εχεις μαλλον δεκα τριχες παραπανω,ρισκο υπαρχει αλλα προσωπικα τετοιο ρισκο δε θα επαιρνα

sadel

Active Member
Cvial, πως σκοπευεις να τσεκαρεις το αποτελεσμα της δευτερης μεταμοσχευσης; Θα ξυρισεις το κεφαλι σε ενα χρονο και θα μετρησεις παλι θυλακες; Με ενδιαφερει περισσοτερο αυτο το αποτελεσμα επειδη εβαλε θυλακες αναμεσα σε προυπαρχοντες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν σκοπεύω να το τσεκάρω με ξύρισμα. Περιμένω πως και πως να μεγαλώσει το μαλλί για να τελείωνω με το θέμα των μμ. Θα επινοήσω κάποιον δόκιμο και "μη καταστροφικό" τρόπο.

P70

Active Member
Τωρα ετυχε να δω το θεμα σου cvial, πραγματικα εντυπωσιακη παρουσιαση, πολυ μερακι και χρονος!
Ευχομαι τα καλυτερα, βεβαια δεν χρειαζεται πανω απο 10 δευτερολεπτα που βλεπεις τον γιατρο στο βιντεο,για να καταλαβεις οτι σαν οργανωση και ταχυτητα ειναι.... εντελως αλλου σε σχεση με ελληνικες κλινικες. Καλη επιτυχια!

kabamaru

New Member
CVIAL καταρχάς καλή φύτρωση και σου εύχομαι να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμεις, φίλε.

Ως τριτος, τι να πω, εντυπωσιακο το αποτελεσμα, ήδη από την πρώτη μμ. Με τη δεύτερη το τελειοποιεις απλα. Πολυ ενθαρυντικό και μακαρι να εχουν ολοι τη δυνατοτητα για τοσο καλες μμ.

Ειμαι νεος στο φορουμ αν και καιρο με προβλημα. Παλιοτερα είχα κοιταξει για μμ αλλα είχα δει μερικους που κανανε μετά τα ξυριζανε πάλι και φαινοτανε η ουλη ασχημα. Οποτε ηθελα backup plan και δεν υπηρχε.

Τέλοσπαντων περασαν καποια χρονια, είπα να δω μηπως μπορει να γινει κάτι με την περίπτωση μου αν και πλεον πολυ χειροτερα (nw 5Α-6 πλεον). Οπως και να εχει μου άνοιξες τα ματια με τον Λορενθο και σε ευχαριστώ. Τον ειχα δει στο youtube αλλα δεν ειχα παρει γραμμη ποσο καλος είναι.

Το λεω γιατι ειναι και σε ακτινα βολής. Παλιότερα έμενα Μαδρίτη αλλά τότε δεν το είχα ψαξει καθόλου. Τωρα ειμαι Βαρκελώνη αλλά εντάξει πάλι κοντά είναι εκλεισα ραντεβου τέλη Οκτώβρη να δω τι θα μου πει. Γιατι σε κανα δυο ελληνικές κλινικές που πήγα δεν με εμπνευσανε.

Μια ερώτηση μόνο. Μου είπε οτι το πρωτόκολλο που ακολουθεί για οσους δεν παιρνουν καποια θεραπεία (φινα κλπ) προβλέπει να σε δει πρώτα η γιατρός που έχει μαζί του και όχι ο ίδιος. Σε σένα υπήρξε κάτι αντίστοιχο; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η γραμματέας με ρώτησε αν θα ειχα πρόβλημα να αρχίσω θεραπεία και της είπα θελω να μάθω πληροφορίες πριν αποφασίσω. Ίσως αν έλεγα οτι δε θελω θεραπεια να με εστελνε κατευθείαν στο γιατρό. Για τον οποιο παρεπιπτόντως μου εδινε ραντεβού για Δεκέμβρη έτσι :)

Σορυ που μπαίνω λίγο σφήνα στο thread αλλά και γω τωρα εχω αρχίσει να ψάχνομαι στα σοβαρά.

sadel

Active Member
Γεια σου Kabamaru, εδω Hayate. Και εγω μια απο τα ιδια. Nw 5-6 και μαζευω χρηματα για Λορενθο. Θα μπορουσες σε παρακαλω να τον ρωτησεις αν μετα τα 2000 grafts χρεωνει 2,5€ το graft ακομα και αν ειναι απο το στηθος;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, εγώ από την αρχή ξεκαθάρισα ότι θέλω ραντεβού με τον γιατρό και όχι την Dra Villa (που παρεπιπτόντως την γνώρισα). Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε, δεν ξέρω αν για τους Ισπανούς ακολουθεί άλλη προσέγγιση.

Μπλουζα