Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το δικό μου την έκανε έτσι! Ας δούμε και των υπολοίπων !
Ρε συ έλεος , δεν θες να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ? Τα έχεις βάλει με τον άνθρωπο για κάποιο λόγο , γνωρίζεστε προσωπικά?
Νομίζω θα έπρεπε να έχεις μια κάποια αντικειμενικότητα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το "άψογη για 7500 λιγοτερα σε μια συνεδρια" δεν λεει τιποτα. Ειναι σαν να παίξεις ξυλο με τον Ζαμπιδη, να σε κανει μπαούλο και υστερα να λες "αψογη ειναι η κατάσταση μου, αν σκεφτείς οτι έπαιξα ξυλο με τον Ζαμπιδη". Θα μπορούσες να μην είχες παίξει ξυλο με τον Ζαμπίδη...Αφήσαμε το chat τώρα μιας και δεν δούλεψε .
Άψογη για 7500 grafts λιγότερα σε μια συνεδρία στον τρίτο μήνα , αν προτιμάς !
Είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω να ξεμπερδέψω! Εγώ !
οι άλλοι μην το κάνετε , δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν να γίνει μαλλιάς
Εσύ γιατί ασχολείσαι ? Εγώ ασχολούμαι γιατί έκλεισα giga session τον Δεκέμβριο . Εσύ ? Σε κόφτει για το κοινό καλό ?Το "άψογη για 7500 λιγοτερα σε μια συνεδρια" δεν λεει τιποτα. Ειναι σαν να παίξεις ξυλο με τον Ζαμπιδη, να σε κανει μπαούλο και υστερα να λες "αψογη ειναι η κατάσταση μου, αν σκεφτείς οτι έπαιξα ξυλο με τον Ζαμπιδη". Θα μπορούσες να μην είχες παίξει ξυλο με τον Ζαμπίδη...
Η ανυπομονησία σου να παίξεις σχεδον το σύνολο της δότριάς σου σε μια επεμβαση συνεπαγεται ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα για την έκβαση. Μάλιστα, στο τελος λες "δεν θελω να επηρεάσω κανεναν να γινει μαλλιας".
Συμπέρασμα: οποιος παει Τσακαλο, γινεται μαλλιας σε μία επέμβαση, ξεμπερδεύει, και μαλιστα με σχετικα χαμηλό κόστος. Εν ολιγοις, ολα τελεια, 100% πιθανότητα επιτυχίας.
Και υστερα κάποιοι έλεγαν εμενα "βαλτό", "φυτευτό" (ωραιο pun, παντως, αυτο το δινω) και διαφορα αλλα τετοια.
Αν, ωστοσο, οντως δεν εισαι βαλτός, ειναι πραγματικα mind boggling, που λεν' και στο χωριό, το οτι εχεις τετοια βεβαιότητα για την έκβαση μιας επεμβασεως η οποια, ως ιατρική επεμβαση, για διαφόρους λόγους, μπορει και να αποτύχει. Μονο που αλλο να αποτύχει μια επεμβαση στην οποία διεθεσες το 30% της δότριάς σου και εντελως αλλο να αποτύχει μια με το 80%. Δεν λες καν "θα παω Τσακαλο γιατι μόνον αυτος μπορεί και ξερει" (δεκτον, ο καθενας εχει τα κριτήριά του), λες "θα παω Τσακαλο και θα του εμπιστευθώ ΟΛΟ μου το κεφαλι, μια κι έξω, χωρις επιστροφή" (χωρίς παρεξήγηση, οριακως μουρλό).
Εσύ γιατί ασχολείσαι ? Εγώ ασχολούμαι γιατί έκλεισα giga session τον Δεκέμβριο . Εσύ ? Σε κόφτει για το κοινό καλό ?
Οπως βλέπεις τον τύπο έπαιξε με τον Ζαμπιδη?
Ζηλευεις μηπως γλυκουλι?
Εγω βλέπω μια δότρια που μοιάζει οπωσ ακριβώς έπρεπε για μετά από 7500 grafts , ομοιογενησ , με λιγότερη πυκνότητα από πριν αλλά σαν να ήταν από πάντα έτσι - τελείως φυσική . Με αποτέλεσμα να χαίρομαι που επιβεβαιώνεται η επιλογή μου και να ανυπομονώ .
Όποιος φοβάται την σκιά του ας τα βγάλει 2500-3500 την φορά . Και Τα λέμε σε 3 χρόνια . Ψητ και που είσαι στην τελική και να φοβόμουν και να ήθελα λίγα grafts θα πήγαινα για λίγα σε αυτούς που μπορούνε τα πολλά , συμφωνείς ? Αποκλείεται να συμφωνεισ ,αλλά είπα να το πω .
Τα πες? Ωραία δεν με απασχολεί ιδιαίτερα τι λες , πάμε παρακάτω. Αν σου φαίνεται η δότρια κάπως και η έως τώρα φύτρωση κακή , τι να ασχοληθώ μαζί σου αγοράκι μου .Μπαίνεις σε φόρουμ και ρωτάς "γιατί ασχολείσαι;". Έχεις καταλάβει πού βρίσκεσαι;
Τί να ζηλέψω; Το αποτέλεσμα 3μήνου; Αν ήμουν άμυαλο drone του γιατρού μπορεί και να ζήλευα το προδεδικασμένο αποτέλεσμα 12μήνου πάνω στο 3μήνο, ναι, αλλά έλα που δεν είμαι.
Εσύ θα δεις και θα πεις ό,τι βολεύει τον γιατρό που υποστηρίζεις (άγνωστο και, τελικώς, αδιάφορο γιατί), κατέστη σαφές αυτό, πάμε παρακάτω.
Είσαι χαζός ή δεν ξέρεις ελληνικά;Τα πες? Ωραία δεν με απασχολεί ιδιαίτερα τι λες , πάμε παρακάτω. Αν σου φαίνεται η δότρια κάπως και η έως τώρα φύτρωση κακή , τι να ασχοληθώ μαζί σου αγοράκι μου .