Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

Sunbald

Member
Ναι καπως ετσι το χειριστηκα και καθαρισα εντελως, ολα καλα πλεον!

Παιρνω βιταμινες για τα μαλλια αλλα καποια συντηριτική αγωγη ακομη δεν ξεκινησα... μου προταθηκε μινοξιδίλη και φιναστερίδη και λεω να ξεκινησω τωρα που ειμαι στον μηνα πανω

Φιλε το αντιλαμβάνομαι το αγχος σου! Ασε μπολικο νερο να πεφτει σε νορμαλ πιεση, και baby shampoo να μουλιασει αρκετη ωρα και επεμενε σε κυκλικες κινησεις. Κανα 2 φορες να αφιερωσεις χρονο και ξεμπερδεψες
Καλη φυτρωση. Φαινεται καθαρή η δουλειά που έγινε. Ξεκίνησες κάποια θεραπεια για τα μαλλιά μετά την επέμβαση ; παίρνεις πολυβιταμινες;

• Like
Reactions: Nuk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sunbald

Member
Ειμαι πανω στον μηνα τωρα και κατι λιγο, και κλασικα αγκαρεψα καποιον να με βγαλει φωτογραφιες. Δεν ξερω , τι λετε? νομιζω καλα παει και ειμαι και πολυ καθαρος πλεον και σε δοτρια και σε ληπτρια. Ειδικα στη δοτρια δν φαινεται τιποτα που να προδιδει εξαγωγη.

Συνημμένα

• IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    292.3 KB · Προβολές: 298
  • IMG_0007.jpg
    IMG_0007.jpg
    400.4 KB · Προβολές: 227
  • IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    319.9 KB · Προβολές: 197
  • IMG_0009.jpg
    IMG_0009.jpg
    288.3 KB · Προβολές: 173
  • IMG_0010.jpg
    IMG_0010.jpg
    265 KB · Προβολές: 211

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά αδερφέ.Όλοι πάνω στον μήνα κάπως έτσι είμασταν.Όσο για την δότρια που λες βοηθάει πολύ το χρώμα των μαλλιών σου για να μην φαίνεται το οτιδήποτε.Περιμένουμε την εξέλιξη.

Sunbald

Member
Ασε φιλε απο άσπρα μαλλια αλλο τιποτα χαχαχα:D και οσα δεν ασπρισαν ακομη εχουν γκριζαρει.

Μια χαρά αδερφέ.Όλοι πάνω στον μήνα κάπως έτσι είμασταν.Όσο για την δότρια που λες βοηθάει πολύ το χρώμα των μαλλιών σου για να μην φαίνεται το οτιδήποτε.Περιμένουμε την εξέλιξη.

Corona

Active Member
Ειμαι πανω στον μηνα τωρα και κατι λιγο, και κλασικα αγκαρεψα καποιον να με βγαλει φωτογραφιες. Δεν ξερω , τι λετε? νομιζω καλα παει και ειμαι και πολυ καθαρος πλεον και σε δοτρια και σε ληπτρια. Ειδικα στη δοτρια δν φαινεται τιποτα που να προδιδει εξαγωγη.
Καλά φαίνεται να εξελίσσεται και η δότρια έχει καλή επούλωση. Και είσαι στην αρχή ακόμα.
Το Δεκέμβριο του 26 θα δειξει πως πάει η φύτρωση…οπότε υπομονή

Τελευταία επεξεργασία:

Sunbald

Member
Καλά φαίνεται να εξελίσσεται και η δότρια έχει καλή επούλωση. Και είσαι στην αρχή ακόμα.
Το Δεκέμβριο του 26 θα δειξει πως πάει η φύτρωση…οπότε υπομονή
Ναι κι εγω καπου εκει αναμενω να δω τα πρωτα αποτελεσματα οποτε οπως ειπες στην αναμονη. Ευχαριστω πολυ :)

Sunbald

Member
Ο δευτερος μηνας με βρισκει να εχω μακρυνει και λιγο το μαλλι μου και οπως ειπαμε σε αναμονη να περασει το 3μηνο ετσι ωστε να τελειωσει και η φαση του shedding και να αρχισει μετα η φυτρωση.
Προς το παρον όλα πανε κατευχην χωρις κανενα προβλημα καθως και το μαλλι μου στη δοτρια που το μακρυνα δείχνει οριακα οπως πριν (πραγμα που με αγχωνε οταν ειπαμε οτι θα κανουμε εξαγωγη τετοιου μεγεθους, αλλα τελικα ολα μια χαρα).
Οπότε για την ωρα ολα καλα και συνεχιζουμε !

Συνημμένα

• IMG_0516.jpg
    IMG_0516.jpg
    274.6 KB · Προβολές: 131
  • IMG_0515.jpg
    IMG_0515.jpg
    315.6 KB · Προβολές: 133
  • IMG_0514.jpg
    IMG_0514.jpg
    320.9 KB · Προβολές: 137
  • IMG_0513.jpg
    IMG_0513.jpg
    324.5 KB · Προβολές: 127
  • IMG_0512.jpg
    IMG_0512.jpg
    329.1 KB · Προβολές: 214

Sunbald

Member
Αισίως πέρασε και το 3μηνο! Ηδη μπορω να πω οτι επανω φαινεται εντόνως η διαφορα δεδομενου οτι δεν ειχα μαλλι.
Γενικα θα πω οτι περασε ευκολα η φαση του shedding, διχως ιδιαίτερο πόνο πρίξιμο κλπ. Η φαγουρα να μην υπήρχε και ολα καλα :p

Συνημμένα

• IMG_2401.jpg
    IMG_2401.jpg
    437.9 KB · Προβολές: 129
  • IMG_2396.jpg
    IMG_2396.jpg
    302.7 KB · Προβολές: 128
  • IMG_2397.jpg
    IMG_2397.jpg
    233 KB · Προβολές: 121
  • IMG_2398.jpg
    IMG_2398.jpg
    267.9 KB · Προβολές: 128
  • IMG_2403.jpg
    IMG_2403.jpg
    174.9 KB · Προβολές: 147
  • IMG_2402.jpg
    IMG_2402.jpg
    473.4 KB · Προβολές: 176

Wane

Member
Δότρια εξαιρετική! Και η φύτρωση φαίνεται πως πάει καλά για τον μήνα που είσαι !
Πιθανότατα να έλυσες το πρόβλημα σου!
Άντε και στα δικά μας οι λευτερες!

piros75

Well-Known Member
Δότρια εξαιρετική! Και η φύτρωση φαίνεται πως πάει καλά για τον μήνα που είσαι !
Πιθανότατα να έλυσες το πρόβλημα σου!
Άντε και στα δικά μας οι λευτερες!
Εντάξει τη δύτρια δεν τη λες και εξαιρετική, απλά βοηθά πολύ που είναι λευκογκριζα τα μαλλιά. Υπάρχουν αρκετά σκοροφαγομενα κενά

MG86

Active Member
Η δοτρια φαίνεται τουλάχιστον ταλαιπωρημένη. Το χρωμα του μαλλιού ξεγελα, αλλα αν κάνεις ζουμ, βλέπεις ξεκαθαρα τα μεγάλα κενα.

Αυτο, ομως, ηταν περιπου αναμενόμενο. 7500 τριχοθυλακια έβγαλε, με τη μια. Λογικά θα βελτιωθεί η εικόνα τους επομένους μηνες, ειναι πολυ πρόσφατη η επεμβαση.

Το θεμα, τωρα, ειναι να παει καλα η φυτρωση. Αν παει καλά, χαλάλι η δοτρια (που λεει ο λόγος, αλλα τωρα ό,τι έγινε, εγινε).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nuk

New Member
Παιδια εγω δεν ξερω πολλα αλλα δεν βλεπω ταλαιπωρημενη δοτρια ποσο μαλλον σκοροφαγομενη.
Παρ'ολα αυτα θα συμφωνησω με τον MG86 πως ακομη ειναι πολυ νωρις!
Εγω οριακα στο 3μηνο δεν ειχα βγαλει ουτε τις δικες μου τριχες χαχαχα οπότε δειχνει να πηγαινει ομορφα!
Οντως φιλε ησουν μεγαλο περιστατικο και ευχομαι να παει σουπερ. Αναμενουμε την εξελιξη σου και μακαρι η φυτρωση σου να ειναι στο 100% !

Εγω εντάξει την βλέπω την δότρια δεδομένου οτι αφαιρέθηκαν 7500 grafts. Εχει μια ομοιομορφία και δεν θα έλεγα οτι κατι φαινεται περίεργο στο μάτι. Γενικά όταν κανεις μεταμοσχευση μια δυο ή περισσοτερες και αφαιρείς ενα μεγάλο μέρος της δότριας δεν μπορεις να περιμένεις να εχει την ιδια πυκνότητα που ειχε πριν την επέμβαση. Απλή λογική ειναι. Μειώνεις την πυκνότητα της με κάθε επέμβαση. Και οσα περισσοτερα αφαιρέσεις τοσο θα μειώνεις την πυκνότητα της. Αν τα χρειάζεται στη λήπτρια τοτε καλώς έκανε και τα αφαιρεσε.

Sunbald

Member
Παιδια ειμαστε σοβαροι? Τι σκοροφαγομενη και ταλαιπωρημενη ειναι αυτα που διαβαζω? εχετε δει κατεστραμενες δοτριες? Δηλαδη αν η δικια μου ειναι σκοροφαγομενη πως θα αποκαλουσαμε κατι αλλες με τρυπες? Κυριολεκτικα κυκλοφορω εξω και δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα, και ουτε εγω δεν περιμενα τοση ομοιογενεια! Ενταξει εβγαλα και 7500 τριχοθυλακια ετσι? Προφανως και αραιωσε, και το μαλλι μου ανεκαθεν ειχε αλλου λευκα αλλου μαυρα που κανουν αντιθεση αλλά επουδενί δεν ειναι κατασταση σκοροφαγομενης δοτριας αυτο που εχω και μετα απο τετοια εξαγωγή. Οριακα ειναι ιδια με το οπως ηταν πριν την εξαγωγη.

Συνημμένα

• IMG_0515.jpg
    IMG_0515.jpg
    315.6 KB · Προβολές: 66

MG86

Active Member
Παιδια ειμαστε σοβαροι? Τι σκοροφαγομενη και ταλαιπωρημενη ειναι αυτα που διαβαζω? εχετε δει κατεστραμενες δοτριες? Δηλαδη αν η δικια μου ειναι σκοροφαγομενη πως θα αποκαλουσαμε κατι αλλες με τρυπες? Κυριολεκτικα κυκλοφορω εξω και δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα, και ουτε εγω δεν περιμενα τοση ομοιογενεια! Ενταξει εβγαλα και 7500 τριχοθυλακια ετσι? Προφανως και αραιωσε, και το μαλλι μου ανεκαθεν ειχε αλλου λευκα αλλου μαυρα που κανουν αντιθεση αλλά επουδενί δεν ειναι κατασταση σκοροφαγομενης δοτριας αυτο που εχω και μετα απο τετοια εξαγωγή. Οριακα ειναι ιδια με το οπως ηταν πριν την εξαγωγη.
Σκοροφαγωμενη ή κατεστραμμένη δεν ειναι, αλλα ταλαιπωρημένη προφανως ειναι, έβγαλες 7500 τριχοθυλακια σε μια επεμβαση, ειναι δυνατόν να μην υπέστη ενα σοκ η περιοχη;

Οριακως ίδια με το πως ηταν πριν ειναι φυσικώς αδύνατον να ειναι, εκτός αν έχεις απόθεμα 30000 τριχοθυλακια πισω. Καταλαβαίνεις πως υπερβαλλεις απο την ανάποδη, με την σειρα σου.

Το χρωμα μαλλιού βοηθάει πολυ, και, τελικώς, αυτο που μετράει ειναι η ψευδαισθηση, η τελικη οπτική εντύπωση. Αν λόγω χρώματος μαλλιού, δεν κανουν μπαμ τα κενα, ουδέν προβλημα.

Αυτο που μετράει τωρα ειναι η φυτρωση. Αν πιάσεις υψηλή φύτρωση, δεν θα σε νοιάζει αν η δοτρια ταλαιπωρηθηκε πολυ η λιγο. Εγω ευχομαι να πιάσεις πολυ υψηλα ποσοστά, διοτι εκανες σοβαρο all in.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πριν το chatGPT θα ανταλλάσαμε γνώμες και δεν θα καταλήγαμε πουθενα. Εδώ είναι χαρακτηριστική περίπτωση μιας αρχικά πολύ καλής δότριας (δεν έχει ρετρο) με πολύ καλή τρίχα (πάχος) που μετά την εξαγωγή φαίνεται έτσι κυρίως λόγω contract άσπρου και δέρματος.

Τώρα με την τεχνολογία αν ζητήσουμε να άλλαξει χρώμα η τρίχα και την κάνουμε μαύρη για να αυξηθεί το contrast με το δέρμα θα δείχνει έτσι. Ούτε άψογη είναι, ούτε ορικά όπως πριν την εξαγωγή. Λίγο κράτει στις υπερβολές.

Donor all black.jpg

Και αυτή με τον ίδιο τρόπο επεξεργασμένη πριν την μμ. Νομίζω ότι η διαφορά είναι εμφανής.

ChatGPT Image Sep 22, 2026, 02_59_35 PM.png

Αυτά για τους νεώτερους για να καταλαβαίνετε και τις δομικές αδυναμίες των ανεξάρτητων παρουσιάσεων όταν δεν υπάρχει εποικοδομητική κριτική και εμπειρία.

Τελευταία επεξεργασία:

Wane

Member
@CVIAL θα μας πεις ποτε τι σκοπούς εξυπηρετείς και πας και βάζεις στο ChatGPT την δότρια του ανθρώπου , την αλλάζεις ώστε να φαίνεται έτσι και προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είναι καλή?
Μπορώ και εγώ να του ζητήσω να την κάνει να φαίνεται κιαλλο άδεια . Ακόμα και όπως τα λες να ήταν ο γιατρός δούλεψε στο χρώμα το αληθινό
Αντί να βάζουν οι κλινικές στο ChatGPT τις φωτό για να τις φτιάχνουν , τις βάζεις εσύ για να τις χαλάσεις ?
Η δότρια φαίνεται μια χαρά στην πραγματικότητα και προσπαθείς να μας πεις τι με αυτή την εξυπνάδα ?
Δεν είμαστε χαζοί , ενημερωτικά το λέω .

Χαίρεται ο άνθρωπος που πάει καλά , και εσείς εκεί μην χάσουν κανένα πελάτη οι κλινικές που σας πληρώνουν .
Έλεος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Απλά ζήτησα από το chatgpt να αλλάξει μόνο το χρώμα των μαλλιών από άσπρα/γκρι σε μαύρα και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Μπορεί ο καθένας να το δοκιμάσει και μόνος του (είναι τόσο εύκολο) για του λόγου το αληθές και να βγάλει τα συμπερασματα του, δεν χρειάζεται να ακούσει ούτε εμένα ούτε εσένα.

Όντως η δότρια μπορεί να φαίνεται καλή στον συγκεκριμένο αλλά αυτό οφείλεται στην αντίθεση χρώματος και όχι στο ότι είναι "άψογη" ή "σχεδόν όπως πριν την μμ". Ο άνθρωπος καλά κάνει να χαίρεται να πηγαίνει καλά, εξάλλου η μαμα φύση με τα άσπρα μαλλία τον βοηθάει. Εσύ όμως θέλεις ντε και καλά να μας κάνεις να μην βλέπουμε ή να μην σκεφτόμαστε γιατί χαλάει το αφήγημα της κλινικής. Ε αυτό δεν θα περάσει γιατί πλέον παραπληροφορείς και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτο.

Το ότι έχεις αναλάβει όμως αυτόκλητος υπερασπιστής της κλινικής σε κάθε ποστ όταν τολμούμε να πούμε το αυτονόητο (δεν μπορεί μετά από 7500g να είναι "αψογη") σε εκθέτει, ειδικά όταν έχεις μηδενική παρουσία στο φόρουμ πλην των ποστ της κλινικής. Στο τέλος πετάς και τη λάσπη σου λόγω ένδειας επιχειρημάτων. Πάντως ενημερωτικά σου λέω και εγώ ότι έχουν τελειώσει οι εποχές που ο κόσμος δεν σκεφτόταν και πίστευε σε μάγους γιατρούς. Δεν είναι χαζός να πιστεύει σε θαύματα αποψίλωσης δοτριών που είναι "άψογες". Τουλάχιστον σε αυτό το φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

Wane

Member
IMG_4563.jpeg
IMG_4564.jpeg

Δηλαδη θες να μου πεις ότι η αληθινή δότρια μετά την επέμβαση , αυτή πάνω με το άσπρο μαλλί έχει καμία σχέση με αυτή που ανέβασες από το ChatGPT σου όταν του είπες βάψτα μαύρα και καντην σκοροφαγωμενη?
Κοιτα κάτω αριστερά που είναι και στην αληθινή μαύρα τα μαλλιά . Εχει καμία σχέση με την δική σου παραπλανητική φωτογραφία ?

Υπέρμαχος είμαι ναι γιατί έκλεισα τον Δεκέμβριο να μπω και εγώ για giga session
Οπότε μπαίνω και βλέπω για να επιβεβαιώνω την επιλογή μου , πειράζει ?

Wane

Member
IMG_4586.jpeg

Το δικό μου την έκανε έτσι! Ας δούμε και των υπολοίπων !
Ρε συ έλεος , δεν θες να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ? Τα έχεις βάλει με τον άνθρωπο για κάποιο λόγο , γνωρίζεστε προσωπικά?
Νομίζω θα έπρεπε να έχεις μια κάποια αντικειμενικότητα.

Μπλουζα