Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

Sunbald

New Member
Επισήμως μεταμοσχευμενος κι εγω λοιπον.
Ολοκληρωθηκε η μεταμοσχευση μου στην κλινικη Choiexpert του Δρ Χρήστου Τσάκαλου στην Θεσσαλονικη, και θα επισυνάψω παρακατω φωτογραφιες του χειρουργειου καθως και καποιες κανενα 2ημερο μετα.
7572 τριχοθυλακια στο συνολο με τα περισσοτερα να ειναι 2πλα, καποια 3πλα, ελαχιστα 4πλα και σχεδον κανενα 5απλο:p Τα μονά ήταν ικανοποιητικά!

Νιωθω λιγο το κεφαλι σουρωτήρι αλλά άξιζε. Δεν ένιωσα καποια ιδιαίτερη ενόχληση και ειδικά από την στιγμή που εβγαλα τις γαζες νιωθω πιο ανακουφισμενος.

Επίσης παρα ζέστανε ο καιρος και αγχωνομαι για τον ήλιο αλλα μου ειπαν οτι στις 10 μερες μπορω να βαλω καπελο που να μην πιέζει πολύ τα μοσχευματα και ολα καλα.

Συνημμένα

• IMG_9522.jpg
    IMG_9522.jpg
    369.1 KB · Προβολές: 87
  • IMG_9647.jpg
    IMG_9647.jpg
    270.7 KB · Προβολές: 77
  • IMG_9646.jpg
    IMG_9646.jpg
    300.9 KB · Προβολές: 75
  • IMG_9510.jpg
    IMG_9510.jpg
    345 KB · Προβολές: 78
  • IMG_9513.jpg
    IMG_9513.jpg
    432.2 KB · Προβολές: 72
  • IMG_9520.jpg
    IMG_9520.jpg
    360.1 KB · Προβολές: 70
  • IMG_9514.jpg
    IMG_9514.jpg
    347 KB · Προβολές: 72
  • IMG_9512.jpg
    IMG_9512.jpg
    400.4 KB · Προβολές: 69
  • IMG_9509.jpg
    IMG_9509.jpg
    324.7 KB · Προβολές: 67
  • IMG_9508.jpg
    IMG_9508.jpg
    328.6 KB · Προβολές: 66
  • IMG_9521.jpg
    IMG_9521.jpg
    324.6 KB · Προβολές: 72
  • IMG_9523.jpg
    IMG_9523.jpg
    382.9 KB · Προβολές: 78
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

navajo49

Member
2 μερες μετά τη μεταμοσχευση μου στην κλινικη Choiexpert του Δρ Χρήστου Τσάκαλου στην Θεσσαλονικη, και θα επισυνάψω παρακατω φωτογραφιες του χειρουργειου καθως και απο σημερα που τραβηξα το πρωι.
7572 τριχοθυλακια στο συνολο με τα περισσοτερα να ειναι 2πλα, καποια 3πλα, ελαχιστα 4πλα και σχεδον κανενα 5απλο:p Τα μονά ήταν ικανοποιητικά!

Νιωθω λιγο το κεφαλι σουρωτήρι αλλά άξιζε. Δεν έχω καποια ενόχληση και ηδη απο εχθες που εβγαλα τις γαζες νιωθω και πιο ανακουφισμενος.
Ενα μικρο αγχος για το πρωτο αυριανο λουσιμο το εχω, αλλα νομιζω θα τα καταφερω.

Επίσης παρα ζέστανε ο καιρος και αγχωνομαι για τον ήλιο αλλα μου ειπαν οτι στις 10 μερες μπορω να βαλω καπελο που να μην πιέζει πολύ τα μοσχευματα και ολα καλα.
Καλη φύτρωση να εχεις φιλος!Καπελάκι εγώ έβαλα από την επόμενη μέρα αν θυμάμαι καλά οπότε μην αγχώνεσαι για τον ήλιο.

GeorgeXz

Well-Known Member
Καλή φύτρωση να έχεις!

Λογικά θα έχεις πρήξιμο της επόμενες μέρες που θα αρχίσουν να κατεβαίνουν οι αναισθησίες. Σου έχει δώσει κάποια φαρμακευτική αγωγή για το πρήξιμο?

Sunbald

New Member
Ευχαριστώ πολυ πολυ ! την επομενη μερα εεε? οκ πολυ ανακουφιστικό αυτο, αρα στο 10ημερο θα ειναι super safe.

Καλη φύτρωση να εχεις φιλος!Καπελάκι εγώ έβαλα από την επόμενη μέρα αν θυμάμαι καλά οπότε μην αγχώνεσαι για τον ήλιο.

Ναι ειναι καπως βαρυ το κεφαλι αλλα χωρις ιδιαιτερο πρηξιμο. Ισως βοηθαει και η κορτιζονη που επαιρνα τωρα για 3 μερες και η αντιβιωση που συνεχιζω μεχρι να κλεισω 6ημερο.

Καλή φύτρωση να έχεις!

Λογικά θα έχεις πρήξιμο της επόμενες μέρες που θα αρχίσουν να κατεβαίνουν οι αναισθησίες. Σου έχει δώσει κάποια φαρμακευτική αγωγή για το πρήξιμο?

3 μέρες πηγα στην κλινικη

τελικά πόσες μέρες πήρε εξαγωγή και τοποθέτηση;

Corona

Active Member
2 μερες μετά τη μεταμοσχευση μου στην κλινικη Choiexpert του Δρ Χρήστου Τσάκαλου στην Θεσσαλονικη, και θα επισυνάψω παρακατω φωτογραφιες του χειρουργειου καθως και απο σημερα που τραβηξα το πρωι.

Νιωθω λιγο το κεφαλι σουρωτήρι αλλά άξιζε. Δεν έχω καποια ενόχληση και ηδη απο εχθες που εβγαλα τις γαζες νιωθω και πιο ανακουφισμενος.
Ενα μικρο αγχος για το πρωτο αυριανο λουσιμο το εχω, αλλα νομιζω θα τα καταφερω.

Καλη φυτρωση φιλε! 2 ή 3 μέρες ηταν η επέμβαση...;

Πάντως βγάλατε μεγάλο αριθμό grafts και θα εχει ενδιαφέρον να δουμε το αποτέλεσμα σου!

Φαινεται οτι ο Δρ Τσάκαλος μπορει να βγάλει μεγάλους αριθμους grafts σε μια μονο επέμβαση, και ετσι γλιτώνεις την ταλαιπωρια των πολλών επεμβάσεων!!! Δηλαδη Norwood 5+ μπορει να τα γεμιζει με μια μονο μεταμόσχευση!

Ποσο σε χρέωσε για την επέμβαση;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαινεται οτι ο Δρ Τσάκαλος μπορει να βγάλει μεγάλους αριθμους grafts σε μια μονο επέμβαση, και ετσι γλιτώνεις την ταλαιπωρια των πολλών επεμβάσεων!!! Δηλαδη Norwood 5+ μπορει να τα γεμιζει με μια μονο μεταμόσχευση!

Όλοι μπορούν να βγάλουν και να τοποθετήσουν 7500g σε 3 μέρες (ή και σε 2 αν το ξεχειλώσεις). Δεν υπάρχει καμμία δυσκολία σε αυτό. Το θέμα είναι αν είναι σωστό και δόκιμο. Και μην ακούσω το γνωστό, να ένα παράδειγμα που πέτυχε. Ας δούμε 10 τυχαία περιστατικά για να κρίνουμε. Τα πολλά g σε μια επέμβαση ωφελούν πρωτίστως την τσέπη των κλινικών και δευτερευόντως την μακροπρόθεσμη σωστή στρατηγική των ασθενών.

Corona

Active Member
Όλοι μπορούν να βγάλουν και να τοποθετήσουν 7500g σε 3 μέρες (ή και σε 2 αν το ξεχειλώσεις). Δεν υπάρχει καμμία δυσκολία σε αυτό. Το θέμα είναι αν είναι σωστό και δόκιμο. Και μην ακούσω το γνωστό, να ένα παράδειγμα που πέτυχε. Ας δούμε 10 τυχαία περιστατικά για να κρίνουμε. Τα πολλά g σε μια επέμβαση ωφελούν πρωτίστως την τσέπη των κλινικών και δευτερευόντως την μακροπρόθεσμη σωστή στρατηγική των ασθενών.
Ειναι και αναλογως την εμπειρια καθε κλινικης. Δηλαδη μια κλινικη οταν δεν το κανει ποτε δεν εχει εμπειρια σε μεγαλες επεμβασεις σε αντιθεση με μια κλινικη που το κανει συχνα οποτε εχει την εμπειρια να το κανει και να το φέρει εις πέρας στον κατάλληλο ασθενη.
Δεν νομιζω οτι ωφελουν την κλινική οι πολυ μεγάλες επεμβασεις αφου αμα τον πηγαινε σε 2 επεμβασεις θα του έπαιρνε συνολικα περισσοτερα λεφτα απο οτι αν εκανε μονο μια. καθως με τα περισσοτερα grafts πεφτει η τιμη ανα g

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ειναι και αναλογως την εμπειρια καθε κλινικης. Δηλαδη μια κλινικη οταν δεν το κανει ποτε δεν εχει εμπειρια σε μεγαλες επεμβασεις σε αντιθεση με μια κλινικη που το κανει συχνα οποτε εχει την εμπειρια να το κανει και να το φέρει εις πέρας στον κατάλληλο ασθενη.

Δεν έχει να κάνει με την εμπειρία αλλά με τις μέρες και ώρες απασχόλησης. 2500g x 3 μέρες είναι το ίδιο με 2500g x 1 ή 2 μέρες. Απλά στις 3 μέρες τον έχεις "ρημάξει" στην αναισθησία. για αυτό και δεν το βλέπεις να γίνεται στην συντριπτικη πλειοψηφία των κλινικών.

Δεν νομιζω οτι ωφελουν την κλινική οι πολυ μεγάλες επεμβασεις αφου αμα τον πηγαινε σε 2 επεμβασεις θα του έπαιρνε συνολικα περισσοτερα λεφτα απο οτι αν εκανε μονο μια. καθως με τα περισσοτερα grafts πεφτει η τιμη ανα g

Εννοείται και την ωφελούν. Η 2η επέμβαση δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γινόταν στην ίδια κλινική. Μπορεί να πήγαινε σε άλλη όπως κάνουν πάρα πολλοί. Εδώ ισχύει αυτό που μου έχει πει γνωστός Έλλην γιατρός όταν τον ρώτησα γιατί χειρούργησε κάποια περίπτωση που δεν ήταν δόκιμη. "Αν δεν τον χειρουργήσω εγώ σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άλλος, οπότε γιατί να μην το κάνω εγώ και να χάσω τον πελάτη". To ίδιο ισχύει και εδώ. Πρακτικά δεν αφήνεις κανένα περιθώριο στον ασθενή να πάει κάπου αλλού αφού του εξαντλείς (και ξεσχίζεις) την δότρια. Είναι σαν να τα παίζεις όλα σε μια ζαριά.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ καλή φύτρωση.Καπέλο όντως μπορείς να βάλεις απο την επόμενη μέρα αλλά αυτά τύπου μπέιζμπολ που έχουν ύψος επάνω και δεν ακουμπάνε το κεφάλι.Τέτοιο έβαζα και εγώ απο την επόμενη μέρα.Προσοχή όταν το βγάζεις και το βάζεις και αν οδηγάς λόγω μη υπολογισμένου επιπλέον ύψος του κεφαλιού να προσέχεις κατά την είσοδο και την έξοδο στο αυτοκίνητο μη χτυπήσεις στο αμάξωμα βγαίνοντας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Καλή επιτυχία αδερφέ. Φαινεται καθαρή δουλεια και ωραιος ο σχεδιασμός...Πιστεύω θα εχεις ενα ωραιο αποτέλεσμα. Κράτα μας ενήμερους με την εξέλιξη σου.

Giorgiss

Member
Καλή φυτρωση εύχομαι!
Το κακό είναι ότι όλα πρεπει να γίνουν τέλεια, δεν χωράνε λάθη κ δεν θα υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής διόρθωσης αν κάτι παει στραβα η κάτι δεν αρέσει στον ασθενή!

Andreas175437

New Member
Καλή φυτρωση εύχομαι!
Το κακό είναι ότι όλα πρεπει να γίνουν τέλεια, δεν χωράνε λάθη κ δεν θα υπάρχει δυνατότητα μελλοντικής διόρθωσης αν κάτι παει στραβα η κάτι δεν αρέσει στον ασθενή!
Εντάξει δεν ξέρουμε το απόθεμα της δότριας του για να δουμε αν θα εχει δυνατότητα για αλλη επέμβαση. Αυτό το ξέρει ο γιατρός του που εκανε το πλάνο για την επέμβαση. Φαντάζομαι θα εχει για αλλη μια μικρη επέμβαση.

Sunbald

New Member
Thanks παιδες! 7500 εδωσα για την επεμβαση και ειχα κλεισει την ημερομηνια απο τελη Ιανουαριου γιατι ηθελα να βολεψει με την αδεια μου.

Αυτο με το αμαξι ηταν οντως θεμα, γιατι συνειδητοποίησα πως οντως δεν ειχα αισθηση τον πρωτο καιρο αλλα χαιρομαι που ακουω οτι το καπελο ειναι οκ σε συντομο χρονικο διαστημα.

Υπαρχει καποια εναπομείνουσα δοτρια αν χρειαστεί, αλλά εχω μουσι μπολικο που βγαζει ευκολα αλλη μια επεμβαση (παλι αν χρειαστει). Το καλο με τον Δρ Τσακαλο ειναι οτι το χει και με δοτρια και με μουσι οποτε, ελπιζω να μην χρειαστω ξανα, αλλα αν κανω καποια πυκνωση στο μελλον το εχουμε θεωρω.
Καλη φυτρωση φιλε! 2 ή 3 μέρες ηταν η επέμβαση...;

Πάντως βγάλατε μεγάλο αριθμό grafts και θα εχει ενδιαφέρον να δουμε το αποτέλεσμα σου!

Ποσο σε χρέωσε για την επέμβαση;
Καλή επιτυχία φίλε. Πολλά grafts. Πόσο σου κόστισε ;
Αδερφέ καλή φύτρωση.Καπέλο όντως μπορείς να βάλεις απο την επόμενη μέρα αλλά αυτά τύπου μπέιζμπολ που έχουν ύψος επάνω και δεν ακουμπάνε το κεφάλι.Τέτοιο έβαζα και εγώ απο την επόμενη μέρα.Προσοχή όταν το βγάζεις και το βάζεις και αν οδηγάς λόγω μη υπολογισμένου επιπλέον ύψος του κεφαλιού να προσέχεις κατά την είσοδο και την έξοδο στο αυτοκίνητο μη χτυπήσεις στο αμάξωμα βγαίνοντας.
Καλη φυτρωση αδερφέ ο γιατρός κεντάει. Ωραίος σχεδιασμός
Καλή επιτυχία αδερφέ. Φαινεται καθαρή δουλεια και ωραιος ο σχεδιασμός...Πιστεύω θα εχεις ενα ωραιο αποτέλεσμα. Κράτα μας ενήμερους με την εξέλιξη σου.
Καλή φυτρωση εύχομαι!
Εντάξει δεν ξέρουμε το απόθεμα της δότριας του για να δουμε αν θα εχει δυνατότητα για αλλη επέμβαση. Αυτό το ξέρει ο γιατρός του που εκανε το πλάνο για την επέμβαση. Φαντάζομαι θα εχει για αλλη μια μικρη επέμβαση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάθε επέμβαση που κάνεις στην δότρια δημιουργεί ινώσεις. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο χειρότερη επούλωση έχεις κάνοντας τις επόμενες επεμβάσεις πιο δύσκολες και μειώνοντας τον αριθμό των διαθέσιμων g. Το έχουμε δει με μετρήσεις σε μέλη που έκαναν επεμβάσεις με 4-5Κ. Σκέψου τι γίνεται στα 7+Κ. Σε μεγάλα NW όπως αυτό κύριος στόχος είναι η μεγιστοποίηση της δότριας ως προς τον αριθμό των g που μπορούν να εξαχθούν και όχι να πάρεις τελικό αποτέλεσμα σε 1μμ.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Η επέμβαση σίγουρα είναι βαριά ! Θα σε τραβάει για καιρό , περίπου τέσσερις μήνες μετά από τόσες χιλιάδες τρύπες ! Καλή επιτυχία ! Είμαστε πολύ περίεργοι με την έκβαση τέτοιας έκτασης επέμβασης. Μακάρι να σου πάνε όλα καλά στη φύτρωση

Legend

Active Member
Παντως γενικα το κανει να βγάζει μεγάλους αριθμους σε μια επέμβαση..και σε αλλον έβγαλε 7635 grafts σε μια επέμβαση ο Dr Tsakalos. Εν αναμονη του αποτελέσματος σου.

choiii (1).jpg

Μπλουζα