Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Post#88, 3μηνο.

sunbald.jpg

Donor all black.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το δικό μου την έκανε έτσι! Ας δούμε και των υπολοίπων !
Ρε συ έλεος , δεν θες να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος ? Τα έχεις βάλει με τον άνθρωπο για κάποιο λόγο , γνωρίζεστε προσωπικά?
Νομίζω θα έπρεπε να έχεις μια κάποια αντικειμενικότητα.

Wane δεν έκανα λάθος εσύ πήρες άλλη φώτο. Αντικειμενότητα έχω όπως και μυαλό και δεν τα έχω βάλει προσωπικά με τον άνθρωπο. Με έσενα όμως που έχεις αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του γιατρού τα έχω που προσπαθείς μες τα μάτια μας να μας κοροιδέψεις λες και δεν κατάλαβες ποια φώτο έχω επεξεργαστεί.

Εγω το εβαλα στο chatGPT και του ειπα πως φαινονταν η δοτρια αν ειχε σκουρο μαλλι αντι για άσπρο και μου έβγαλε το παρακάτω.

Σε αλλον μπορει να έβγαζε αλλο. Συμπέρασμα το να βασιστεις στην τεχνητή νομημοσυνη για να σου βγάλει σε αλλο χρώμα δεν ειναι τοσο αξιόπιστο και οδηγει πολλες φορές σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αναλογα τι θα του γράψεις μπορει να στο βγάλεις οπως το θες εσυ...

Επισης στη φώτο του πριν την επέμβαση ειχε εμφανώς πιο μακρύ μαλλι σε συγκριση με του 3ου μηνα. Για να συγκρινεις πρέπει να έχουν το ιδιο μάκρος ακριβώς, αλλιως δεν ειναι σωστή συγκριση.

Τέλος ειμαστε μολις στο 3ημηνο που σημαινει θα καλυτερέψει η εικονα του που ηδη δειχνει μια χαρά για τα 7500 μοσχεύματα που εβγαλε.

τσοι.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι εμφανες στην φώτο του 3ου μήνα ότι η δότρια δεν καλύπτεται από το μαλλί των 3 μηνών, το ροζ δέρμα είναι εμφανες σε αρκετά σημεία και η εικόνα είναι σαφώς χειρότερη από τον 2ο μήνα, πιθανώς γιατί και η φώτο είναι καλύτερη. Σε 3 μήνες το μαλλί έχει μεγαλώσει 3cm. Αρά αν περιμένουμε να μεγαλώσει και άλλο για να καλύψει αυτό σημαίνει ότι ξεχνάμε κούρεμα 2-3cm στην δότρια?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
sunbald 3 months pure.jpg

Η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν είναι καλή στους 3 μήνες πόσω δε μάλλον "αψογη". Το μαλλί 3 εκατοστών δεν καλύπτει την δότρια. Ότι ροζίζει είναι δέρμα και φαίνεται εμφανώς σε πολλά σημεία. . Σίγουρα δεν ήταν έτσι πριν την μμ. Επαναλαμβάνω ότι στους 2 μήνες ήταν καλύτερη. Εύχομαι με μακρύ μαλλί να μην φαίνεται ή να καλυτερεύση στους επόμενους μήνες.

LoverBoy

Well-Known Member
Στους 3 μήνες είναι λογικό να είναι ταλαιπωρημένη η δότρια καθώς έχουν επηρεαστεί και οι γύρω περιοχές.(shock loss)Στο 8 μηνο και μετά θα φανεί η πραγματική εικόνα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συμφωνήσω για πιθανό σοκ λος αφού στους 2 μήνες φαίνεται καλύτερη. Αλλά το να στην λένε και «άψογη» κάπου ενοχλεί…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wane

Member
Αφήσαμε το chat τώρα μιας και δεν δούλεψε .
Άψογη για 7500 grafts λιγότερα σε μια συνεδρία στον τρίτο μήνα , αν προτιμάς !
Είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω να ξεμπερδέψω! Εγώ !
οι άλλοι μην το κάνετε , δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν να γίνει μαλλιάς

Μπλουζα