Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Bouklas

Well-Known Member
n094 είπε:
Φίλε boykla δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σου το ξανάπα, το αποτέλεσμά σου θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα ομοιόμορφο και γι' αυτό θα είναι και πολύ καλό.... Υπομονή και θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ....
Μακάρι ρε φιλε :)

tropheus είπε:
Οι φωτογραφίες και τα μαλλάκια έχουν τσακωθεί με την αντικειμενικότητα.
Η φωτεινότητα, η γωνία λήψης, η ευκρίνεια, η ανάλυση, οι αντανακλάσεις, οι διάθλασεις κτλ είναι παράγοντες που μπορούν να αποδώσουν από φωτογραφία σε φωτογραφία αποτελέσματα που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.
Οπότε ηρέμησε, χαλάρωσε, προσπάθησε να μη κοιτάς πολύ τον καθρέπτη σου (λέμε τώρα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι) και προς Θεού μην ξανακουρέψεις τα μαλλάκια σου ώστε το καλοκαιράκι να είσαι όνομα και πράγμα ... Bouklas ;)
Έτσι ακριβώς φιλε tropheus. Ειδικά αυτό το flash κάνει το πρόβλημα ακόμα πιο μεγάλο από ότι δείχνει.
E ναι λέμε τώρα :D γιατί είναι όντως πολύ δύσκολο!!!
Τι λες τώρα εγώ ξανά κούρεμα? Το συνηθισμένο μου πάντα είναι μετά από 3.5-4 μήνες! Και ποτε τόσο κοντό, μονο φαντάρος και στη μεταμόσχευση έχω υπαρξει έτσι. Και όταν αναγκάζομαι και τα κουρεύω φιλε είναι γιατί έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το μαλλί που δεν φτιάχνεται και δείχνει χαλια λογω κροταφων! Τώρα που θα έχω πιο πυκνά και με μεγαλύτερη έκταση ακόμα και να μακρύνουν λίγο παραπάνω θα ξαναθυμηθώ χτενίσματα που έχω ξεχάσει εδώ και χρονια :D

danceworld_2001 είπε:
Μηπως τοτε να μην κανω μεταμοσχευση και απλα να σταματησω να με κοιταζω στον καθρεπτη και να μην βγαζω φωτο αφου στους αλλους φαινομαι οκ;
Φιλε και γω στους γύρω μου φαινόμουν ok, χωρίς κανένα μεγάλο πρόβλημα. Βεβαια μονο εγώ ήξερα τι τράβαγα και σε τι κατάσταση ήταν το κεφάλι μου. Γίαυτό θα σου έλεγα follow your heart!:D Μονο εσύ ξέρεις τι θες.

Μια φωτογραφία μου 1 μηνα πριν. Μόλις είχα γυρίσει από παρα πολύ κοντό κούρεμα για τα δικά μου δεδομένα μεν, αλλα τι πυκνότητα μου έδινε τότε προ μεταμόσχευσης η τουφιτσα στο κέντρο και οι γύρω περιοχές ανάμεσα στους άδειους κροτάφους για το οποιο χτενίσματα. Αν σε αυτή τη περιοχή λοιπον που δεν μπήκανε τρίχες φαίνεται τώρα με ξυρισμενο look άδεια ενώ δίνει αυτό που βλέπω με πιο μακρύ μαλλί, τότε στις γύρω περιοχές που έγινε η κάλυψη μακάρι και με την ανάλογη φύτρωση που περιμένω θα έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ.

Συνημμένα

• 33ymjcg.jpg
    33ymjcg.jpg
    439 KB · Προβολές: 760

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Bouklas είπε:
n094 είπε:
Φίλε boykla δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σου το ξανάπα, το αποτέλεσμά σου θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα ομοιόμορφο και γι' αυτό θα είναι και πολύ καλό.... Υπομονή και θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ....
Μακάρι ρε φιλε :)

tropheus είπε:
Οι φωτογραφίες και τα μαλλάκια έχουν τσακωθεί με την αντικειμενικότητα.
Η φωτεινότητα, η γωνία λήψης, η ευκρίνεια, η ανάλυση, οι αντανακλάσεις, οι διάθλασεις κτλ είναι παράγοντες που μπορούν να αποδώσουν από φωτογραφία σε φωτογραφία αποτελέσματα που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.
Οπότε ηρέμησε, χαλάρωσε, προσπάθησε να μη κοιτάς πολύ τον καθρέπτη σου (λέμε τώρα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι) και προς Θεού μην ξανακουρέψεις τα μαλλάκια σου ώστε το καλοκαιράκι να είσαι όνομα και πράγμα ... Bouklas ;)
Έτσι ακριβώς φιλε tropheus. Ειδικά αυτό το flash κάνει το πρόβλημα ακόμα πιο μεγάλο από ότι δείχνει.
E ναι λέμε τώρα :D γιατί είναι όντως πολύ δύσκολο!!!
Τι λες τώρα εγώ ξανά κούρεμα? Το συνηθισμένο μου πάντα είναι μετά από 3.5-4 μήνες! Και ποτε τόσο κοντό, μονο φαντάρος και στη μεταμόσχευση έχω υπαρξει έτσι. Και όταν αναγκάζομαι και τα κουρεύω φιλε είναι γιατί έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το μαλλί που δεν φτιάχνεται και δείχνει χαλια λογω κροταφων! Τώρα που θα έχω πιο πυκνά και με μεγαλύτερη έκταση ακόμα και να μακρύνουν λίγο παραπάνω θα ξαναθυμηθώ χτενίσματα που έχω ξεχάσει εδώ και χρονια :D

danceworld_2001 είπε:
Μηπως τοτε να μην κανω μεταμοσχευση και απλα να σταματησω να με κοιταζω στον καθρεπτη και να μην βγαζω φωτο αφου στους αλλους φαινομαι οκ;
Φιλε και γω στους γύρω μου φαινόμουν ok, χωρίς κανένα μεγάλο πρόβλημα. Βεβαια μονο εγώ ήξερα τι τράβαγα και σε τι κατάσταση ήταν το κεφάλι μου. Γίαυτό θα σου έλεγα follow your heart!:D Μονο εσύ ξέρεις τι θες.

Μια φωτογραφία μου 1 μηνα πριν. Μόλις είχα γυρίσει από παρα πολύ κοντό κούρεμα για τα δικά μου δεδομένα μεν, αλλα τι πυκνότητα μου έδινε τότε προ μεταμόσχευσης η τουφιτσα στο κέντρο και οι γύρω περιοχές ανάμεσα στους άδειους κροτάφους για το οποιο χτενίσματα. Αν σε αυτή τη περιοχή λοιπον που δεν μπήκανε τρίχες φαίνεται τώρα με ξυρισμενο look άδεια ενώ δίνει αυτό που βλέπω με πιο μακρύ μαλλί, τότε στις γύρω περιοχές που έγινε η κάλυψη μακάρι και με την ανάλογη φύτρωση που περιμένω θα έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ.

Θα την έχεις φίλε μπόυκλα έιναι το μόνο σίγουρο ......εδώ έισαι τόυμπανο πριν την μετα/ση δεν θα έισαι μετά ......όλα θα πάνε καλά

geroksouras

Active Member
Bouklas είπε:
Μετά από μέρες και ακολουθώντας ακριβώς τις οδηγίες του Γε***ου, ο άσπρος δερμικός ιστός αυτά τα μικρά ασπραδακια που έχεις στο κεφάλι σου μετά την μεταμόσχευση από λευκα γίνανε κίτρινα εδώ και μέρες. Λουζόμουν βάζοντας αφρο στην περιοχή που μπήκανε τα μοσχεύματα και απλά ακουμπώντας τον αφρο στο δέρμα.
Τις τελευταίες μέρες έβλεπα κίτρινα κομματάκια λες και έφευγαν σιγά σιγά και στους κροτάφους κάτω από την hairline μου κίτρινα υπολείμματα. Μιλώντας με τον Γε***ου και εξηγώντας του μου είπε βάλε χερια και ξυστα να φύγουν να μην το φοβηθείς. Το έκανα σήμερα αφού πρώτα μούλιασε καλά καλά το δέρμα με αφρο πάνω, και μετά αφού τελειωσα είδα πως είχα αδειάσει, δεν είναι το κεφάλι μου το ίδιο πυκνό, έχω χάσει τρίχες. Είναι φυσιολογικό μετά από 12 μέρες να δω τρίχες κάτω επειδή έξυσα την περιοχή να καθαρίσει? Μιλάμε για σιγανό και απαλό ξύσιμο.

super7 είπε:
θεραπεια απο ποτε μπορουμε να ξεκινησουμε ?
Μετά τις 2 εβδομάδες μπορείς να βάλεις μινοξιδίλη μου είπε.

καταρχήν καλή επιτυχία και από εμένα
μην έχεις θέμα
εμένα τώρα στην 8η μέρα μετά από λούσιμο και πλύσιμο
μέτρησα στον νιπτήρα καμιά εκατοσταριά
ελαφρύ ξύσιμο έκανα απο την 5-6η μέρα και βοήθησε να καθαρίσει
γρηγορότερα
όσο πιο γρήγορα φύγουνε,τόσο πιο γρήγορα θα έρθουνε

Bouklas

Well-Known Member
geroksouras είπε:
καταρχήν καλή επιτυχία και από εμένα
μην έχεις θέμα
εμένα τώρα στην 8η μέρα μετά από λούσιμο και πλύσιμο
μέτρησα στον νιπτήρα καμιά εκατοσταριά
ελαφρύ ξύσιμο έκανα απο την 5-6η μέρα και βοήθησε να καθαρίσει
γρηγορότερα
όσο πιο γρήγορα φύγουνε,τόσο πιο γρήγορα θα έρθουνε
Σε ευχαριστώ ρε αδερφέ και για την δικη σου απάντηση στο το θέμα αυτό :) Πλέον τα καθάρισα και εγώ, χτες για πρώτη φορα είδα πολύ λίγες τρίχες κάτω, δεν τα μέτρησα αλλα ήτανε με διαφορα πολύ λιγότερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Να σου ευχηθώ και γω ρε φιλε καλή επιτυχία και να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Υπομονή από εδώ και πέρα. :)

Bouklas

Well-Known Member
Update:
1 μηνας μετά την μεταμόσχευση και έχω χάσει ήδη πολλές τρίχες αλλά ok αναμενόμενο. Σήμερα που έκανα zoom στις φωτογραφίες παρατήρησα μικρές μαύρες τριχούλες που ξεκινάνε σιγά σιγά, με το μάτι στον καθρέφτη δυσκολα να να της δω εκτος από πολύ λίγες.

Σήμερα ξεκινάω και μινοξιδίλη.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 850
  • 2.JPG
    2.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 821
  • 3.JPG
    3.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 733
  • 4.JPG
    4.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 694

Flosk

Well-Known Member
Ρε συ Boukla οι φωτο κανουν το μαλλι σου πισω να φαινεται πιο αραιο ή ετσι εισαι? Στις αρχικες σου ησουν τουμπανο και τωρα μου φαινεσαι αραιος ρε γμτ.. Εχεις κοψει καποια θεραπεια που εκανες? Οσο για μπροστα που εβαλες ολα φυσιολογικα, μην ανησυχεις καθολου

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Ρε συ Boukla οι φωτο κανουν το μαλλι σου πισω να φαινεται πιο αραιο ή ετσι εισαι? Στις αρχικες σου ησουν τουμπανο και τωρα μου φαινεσαι αραιος ρε γμτ.. Εχεις κοψει καποια θεραπεια που εκανες? Οσο για μπροστα που εβαλες ολα φυσιολογικα, μην ανησυχεις καθολου
Ναι όντως εκεί πίσω είναι πιο αραιό, αλλα πραγματικά όχι τόσο έντονο όσο φαίνεται στο flash της κάμερας φαντάσου ότι με μακρύ μαλλί πριν τη μεταμόσχευση και χωρίς καμια θεραπεία δεν φαινότανε τίποτα. Τώρα που πήγα σε φως δωματίου δεν φαίνεται καθόλου λες και το κάλυψα όλο με τοππικ ένα πράγμα. Θεραπεία έκανα και σταμάτησα εδώ και μήνες, φίνα+μινοξιδίλη. Την φίνα την σταμάτησα τον ιούλιο νομίζω και την μινοξιδίλη τον αύγουστο. Όμως και τότε που έκανα ok το μαλλί είχε τουμπανιάσει αλλα επειδή τα κράταγα πάντα μακριά δεν φαινότανε το παραμικρό σε αυτή την περιοχή ούτε εγώ για να καταλάβω εάν είχα πρόβλημα. Θα ξεκινήσω πάλι θεραπεία οποτε θα περιμένω να πάει καλύτερα.

Flosk

Well-Known Member
Ευτυχως τοτε.. θα ηταν πολυ κακο timing αν αραιωνες τωρα πισω απο την περιοχη που καλυψες. Υπομονη τοτε Boukla, ειμαστε μαζι σου

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Ευτυχως τοτε.. θα ηταν πολυ κακο timing αν αραιωνες τωρα πισω απο την περιοχη που καλυψες. Υπομονη τοτε Boukla, ειμαστε μαζι σου
Ναι πραγματικά. Όπως και να έχει περιμένω γενικώς να μεγαλώσουν μαλλιά γιατί τα κούρεψα τόσο κοντά που δεν μου αρέσει και δεν έχω συνηθίσει ακόμα αυτό το look.
Ναι μονο υπομονή όπως το λες. Νά'σαι καλά ρε φιλε!

danceworld_2001

Well-Known Member
Κάνεις μεγάλο λάθος πάντως φίλε μου να μην παίρνεις έστω φίνα, δεν υποστηρίζεις την μεταμόσχευση με φάρμακο και όσα βγάλεις ίσως παράλληλα χάσεις και άλλα και θα νομίζεις πως δεν φύτρωσαν όλα ενώ παράλληλα εσύ χάνεις μαμά τρίχες. Έπρεπε 2 μήνες πριν και 6 μετά να λαμβάνεις θεραπεία, δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα τώρα με το να λάμβανες αγωγή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Φίλε Boyklas θα συμφωνήσω με τον Dance.. πρέπει να υποστηρίξεις την μεταμόσχευση σου με κάποια αγωγή, τόσο για καλύτερα αποτελέσματα, όσο και γρηγορότερα! Τωρα, απο εδώ και στο εξής, έρχονται τα καλά... σιγά σιγά θα βλέπεις τα νέα σου μαλλάκια να παρατάσσονται :D Υπομονή Γιαννάκο..

giwrgos athina

Active Member
boukla σε ποσες μερες αρχιζες να τριβεις καλα το κεφαλι σου στο λουσιμο ωστε να αρχισει να καθαριζει;;;;;;;;;

gkast

Active Member
Bouklas είπε:
Update:
1 μηνας μετά την μεταμόσχευση και έχω χάσει ήδη πολλές τρίχες αλλά ok αναμενόμενο. Σήμερα που έκανα zoom στις φωτογραφίες παρατήρησα μικρές μαύρες τριχούλες που ξεκινάνε σιγά σιγά, με το μάτι στον καθρέφτη δυσκολα να να της δω εκτος από πολύ λίγες.

Σήμερα ξεκινάω και μινοξιδίλη.

Φίλε μπούκλα καλησπέρα και απομένα καλή φυτρωση στα νεα σου μαλλιά . Αυτο που ήθελα να ρωτήσω στο sock loss επεσαν και μαμα τριχες εκτος απο τις μεταμοσχευμένες ?

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Κάνεις μεγάλο λάθος πάντως φίλε μου να μην παίρνεις έστω φίνα, δεν υποστηρίζεις την μεταμόσχευση με φάρμακο και όσα βγάλεις ίσως παράλληλα χάσεις και άλλα και θα νομίζεις πως δεν φύτρωσαν όλα ενώ παράλληλα εσύ χάνεις μαμά τρίχες. Έπρεπε 2 μήνες πριν και 6 μετά να λαμβάνεις θεραπεία, δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα τώρα με το να λάμβανες αγωγή.
Έχεις δίκιο φιλε ότι έστω με φιναστερίδη θα ξέχναγα το θέμα χάνω μαλλιά ή να κρατήσω όσα έχω. Έπαιξαν πολλοί λόγοι στο να πάω έτσι για μεταμόσχευση.
Πηγαίνοντας έτσι ήμουν καθαρός από κάθε θεραπεία και έβλεπα το πραγματικό μου πρόβλημα άσχετα αν στην πορεία μπορεί να χάσω και αλλα. Μπήκανε 2.500 grafts να καλύψουν ότι έπρεπε να καλυφθεί και ο γιατρός μου είπε ξεκινα μια θεραπεία γιατί είναι κρίμα έχεις πολλές τρίχες σε όλο το κεφάλι. Το μονο που θέλω είναι να βγούνε όσα grafts μπήκανε ή τουλάχιστον το 95% όπως μου είπε. Θεραπεία είχα ξεκινήσει και όταν είχα καραφλιάσει, σε 2 βδομάδες η μινοξιδίλη μου σταμάτησε την τριχόπτωση και σε 3 μήνες είχα βγάλει νέα μαλλιά. Το μονο που θέλω είναι να βγούνε όσα μπήκανε.

gkast είπε:
Φίλε μπούκλα καλησπέρα και απομένα καλή φυτρωση στα νεα σου μαλλιά . Αυτο που ήθελα να ρωτήσω στο sock loss επεσαν και μαμα τριχες εκτος απο τις μεταμοσχευμένες ?
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά :)
Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτές που έπεφταν ήτανε από shock loss η όχι. Οι μεταμοσχευμένες τρίχες είναι πιο κοντές από της μάμα που ξυρίστηκαν στην δότρια και έτσι στα λουσίματα παρατηρούσα εύκολα τι έπεφτε. Από αυτό που έβλεπα είναι πως είχα την συνηθισμένη τριχόπτωση όπως πριν την μεταμόσχευση, όχι κάτι τρελό δηλαδή. Όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό για το shock loss μου είπε μην σε ανησυχεί αυτό είναι θέμα δικό μας, αν εμείς προσέξουμε και κάνουμε σωστά την δουλειά μας δεν θα έχεις shock loss.

Gio είπε:
Φίλε Boyklas θα συμφωνήσω με τον Dance.. πρέπει να υποστηρίξεις την μεταμόσχευση σου με κάποια αγωγή, τόσο για καλύτερα αποτελέσματα, όσο και γρηγορότερα! Τωρα, απο εδώ και στο εξής, έρχονται τα καλά... σιγά σιγά θα βλέπεις τα νέα σου μαλλάκια να παρατάσσονται :D Υπομονή Γιαννάκο..
Ναι Γιώργο εννοείτε!!! Δεν θα το παράταγα έτσι, μινοξιδίλη ξεκίνησα ήδη και σε λίγο καιρό σκέφτομαι για CG210. Γενικά δεν έχω σκοπό να τα αφήσω έτσι χωρίς θεραπεία σε καμια περίπτωση.
Ναι φιλε μονο υπομονή! Άσε ο 1 μηνας μου φάνηκε διπλός σε χρόνο! Εσύ από την άλλη ρε θηρίο συμπλήρωσες 3 μήνες και έγινες Κριστιάνο Ρονάλντο! :D

petrospap

Active Member
ανυπομονω να φτασεις στο 5-6μηνο για να δω το αποτελεσμα σου..μου δινει χαρα να βλεπω ατομα να φτανουν τις προσδοκιες τους και να νικανε την πουτανα την καραφλα..

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
ανυπομονω να φτασεις στο 5-6μηνο για να δω το αποτελεσμα σου..μου δινει χαρα να βλεπω ατομα να φτανουν τις προσδοκιες τους και να νικανε την πουτανα την καραφλα..
Νά'σαι καλά ρε φιλε ευχαριστώ :)
Και εγώ ανυπομονώ δεν περνάει με τίποτα ο χρόνος :D

giwrgos athina

Active Member
boukla τα μεταμοσχευμενα σε ποσες μερες σου φυγανε απο το κεφαλι??εγω σημερα εκανα το πρωτο μ καλο λουσιμο μετα απο 15 ημερες εχει φυγει μεν το 80%απο κακαδακια και τετοια αλλα τα μεταμοσχευμενα παρεμειναν δεν εφυγαν

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Γιαννάρα σε τι φάση βρίσκεσαι? Σημάδια κτλ? Σε λίγες μέρες μπαίνω και με έχει πιάσει αγωνία!!!
Φιλε dance ναι σε λίγο καιρό μπαίνεις και εσύ μέσα, 14 και σήμερα μέχρι να παρουσιαστείς. :D Μην αγχώνεσαι φιλε όλα καλά θα σου πάνε!
Από τα δικά μου νέα τώρα, τίποτα το σπουδαίο. Νόμιζα πως είχα χάσει ένα 50% από όσα έπεσαν στην αρχή αλλα παρατηρώντας καλύτερα είναι σίγουρα παραπάνω, 70-80 υπολογίζω. Τριχούλες βλέπω να βγαίνουν, μαυράκια σε διαφορα σημεία διάσπαρτα, κάποια είναι πολύ κοντά αλλα λίγο πιο μακριά. Αλλα γενικά όχι τίποτα πυκνότητες. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες σήμερα με μέρα να δείτε. Στην λήπτρια περιοχή που μπήκανε τα μοσχεύματα από κόκκινο που ήτανε το δέρμα στις αρχές τώρα έχει πάρει λιγο ενα καφέ χρώμα. Στην δότρια δεν αισθάνομαι κάτι ok, όταν όμως βάζω το χέρι μου πίσω να τα χαϊδέψω καταλαβαίνω πως δεν είναι το ίδιο πυκνή όπως παλιά. Μπορεί να ρωτάω βλακεία αλλα νομίζω κάπου εδώ μέσα το είχα διαβάσει, ξαναδίνουν τρίχες οι περιοχές τις δότριας που πήρανε για μεταμόσχευση?

Μπλουζα