Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
βαζεις ενα σκουφο για αυτον τον καιρο κ εισαι gg...εχει και πολυ κρυο εχει περασει και καιρος απο τη μ/μ οποτε δεν νμζω να εχεις θεματα με τα μεταμοσχευμενα
Έτσι. Χτες βραδυ έβαλα για πρώτη φορα σκούφο για κάνα 2ωρο, λέω 1.5 μηνας πέρασε δεν θα πάθουν τίποτα. Όχι πως θα το προτιμώ συχνά γιατί ακόμα έχω τον φόβο να ακουμπάω την περιοχή αλλα σίγουρα τώρα και με το κρύο θα βολεύει σαν λόγος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Το καλό φίλε Γίαννη με σένα είναι οτι έκανες την επέμβαση σου χειμώνα. Εγώ που την έκανα αρχές φθινοπώρου με αρκετά μεγάλες μέρες και ζέστη σκέφτηκα να τα ξυρίσω όλα εκεί κάπου στον Ιούλιο προετοιμάζωντας το έδαφος της αλλαγής. Αν και αρχικά, βλέποντας το κεφάλι μου στο καθρέφτη έπαθα ενα σοκ, το οποίο μεγάλωνε με τον καιρό αφού το ξυράφι εξαφάνισε ένα τεράστιο ποσοστό τριχών που ήταν σε τελογενή φάση τελικώς αποδείχθηκε σοφή επιλογή. Αφενός γιατί η αλλαγή ήρθε γραμμικά... και αφετέρου γιατί κανένας δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Η αλλαγή είναι τόσο τρομακτική που ακόμα και όσοι άνθρωποι είχαν να με δουν καιρό μου λένε οτι άλλαξα προς το καλύτερο, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι αυτό! Εγώ τους λέω οτι φταίει το γυμναστήριο..χεχε :p

Για το αντίθετο φύλο δεν το συζητώ, κατακόρυφη αύξηση! Ίσως λόγω περισσότερης αυτοπεποίθησης και λιγότερο λόγω της μεταμόσχευσης-θεραπείας. Όπως και να έχει, κέρδισα την ζωή μου πίσω. Μια ζωή... που με οδηγούσε στα βράχια και το λέω μετα λόγου γνώσεως.
Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα, αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά που μάχονται... Η μάχη άλλωστε δεν τελειώνει ποτέ!

Bouklas

Well-Known Member
Gio είπε:
Το καλό φίλε Γίαννη με σένα είναι οτι έκανες την επέμβαση σου χειμώνα. Εγώ που την έκανα αρχές φθινοπώρου με αρκετά μεγάλες μέρες και ζέστη σκέφτηκα να τα ξυρίσω όλα εκεί κάπου στον Ιούλιο προετοιμάζωντας το έδαφος της αλλαγής. Αν και αρχικά, βλέποντας το κεφάλι μου στο καθρέφτη έπαθα ενα σοκ, το οποίο μεγάλωνε με τον καιρό αφού το ξυράφι εξαφάνισε ένα τεράστιο ποσοστό τριχών που ήταν σε τελογενή φάση τελικώς αποδείχθηκε σοφή επιλογή. Αφενός γιατί η αλλαγή ήρθε γραμμικά... και αφετέρου γιατί κανένας δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Η αλλαγή είναι τόσο τρομακτική που ακόμα και όσοι άνθρωποι είχαν να με δουν καιρό μου λένε οτι άλλαξα προς το καλύτερο, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι αυτό! Εγώ τους λέω οτι φταίει το γυμναστήριο..χεχε :p

Για το αντίθετο φύλο δεν το συζητώ, κατακόρυφη αύξηση! Ίσως λόγω περισσότερης αυτοπεποίθησης και λιγότερο λόγω της μεταμόσχευσης-θεραπείας. Όπως και να έχει, κέρδισα την ζωή μου πίσω. Μια ζωή... που με οδηγούσε στα βράχια και το λέω μετα λόγου γνώσεως.
Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα, αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά που μάχονται... Η μάχη άλλωστε δεν τελειώνει ποτέ!
Άσε τώρα δεν πιάνεσαι!εσύ :D Και που'σε φιλε, εκτος από τα μαλλιά και τα ματια σου πλέον και το γυμναστήριο και τα ματια σου! Για μένα είναι το 50% της εμφάνισης! Εκτος από το θέμα δύναμης, νιώθεις μια ενέργεια μέσα σου όλη μέρα, επίσης εκεί που πχ είχες 30 μπλούζες και από αυτές οι 2-3 είναι οι αγαπημένες σου πλέον όλες είναι οι αγαπημένες σου! Γιατί απλά όλες φαίνονται γαμάτες πάνω σου! Φυσιολογικό λοιπόν όχι μονο εσύ να νιώθεις ωραία για ότι βλέπεις στον καθρευφτη αλλα και οι γύρω σου ;) μετά δεν θες και πολύ για να σου ανεβεί η ψυχολογία. ;)
Όσο για το ξύρισμα, έκανες καλή επιλογή και όπως το χειριστικές αφού δεν μπορούσε κανεις να καταλάβει όπως λες τι άλλαξε. Όσο για την φράση "τρομαχτική αλλαγή" περιμένω να έρθει και σε μένα γιατί μέχρι στιγμής το μονο τρομαχτικό που βλέπω είναι το κοντό μαλλί που έχω, άσχετα αν δεν έχω ακόμα την επανεκφυση που περιμένω.
Εγώ ρε φιλε τι να σου ευχηθώ μου λες? :D Έχεις ήδη τουμπανιάσει και έχεις να δώσεις και αλλα πολλά! Έχεις φοβερό αποτέλεσμα Γιώργο, συγχαρητήρια και εύχομαι ότι καλύτερο φιλε!

weznem είπε:
καλη επιτυχια φιλε,τωρα διαβασα το νημα σου ,συγχώραμε :) ευχομαι να πανε ολα καλα...
Ρε φιλε τι λες τώρα? Μη το ξαναπείς αυτό δεν υπάρχει κανένα θέμα. :beerc Και σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, ότι καλύτερο και για σένα weznem :)

Gio

New Member
Γιαννάκο, μια χαρά θα πας και εσυ... μην αγχώνεσαι. Σου έχω ξαναπεί πολλάκις οτι ήσουν μια απο τις αφορμές για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και το εκτιμώ αφάνταστα αυτό. Σε μερικούς μήνες θα είσαι full head of hair αλάνι :D

Bouklas

Well-Known Member
Gio είπε:
Γιαννάκο, μια χαρά θα πας και εσυ... μην αγχώνεσαι. Σου έχω ξαναπεί πολλάκις οτι ήσουν μια απο τις αφορμές για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και το εκτιμώ αφάνταστα αυτό. Σε μερικούς μήνες θα είσαι full head of hair αλάνι :D
Μακάρι ρε φιλε :)
Τώρα τι να πω, αν ήμουν μια από τις αφορμές για δικό σου καλο χαίρομαι και νιώθω όμορφα που κατάφερα να βοηθήσω έναν άνθρωπο με οποιονδήποτε τρόπο. Τα έχουμε πει και σε προσωπικά μηνύματα αγορίνα και από αυτό μου μου δίνεις να καταλάβω είναι πως όλα έχουν αλλάξει για σένα και σου εύχομαι έτσι να συνεχίσουν από εδώ και πέρα φίλε. :)

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
πως παει η φυτρωση boukla?
Κάπως καλύτερα ρε φιλε. Βλέπω τριχούλες να βγαίνουν αλλα όχι καμια τρελή πυκνότητα. Από τον 1.5 μηνα που ημουν στις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασα και τώρα που είμαι στον 2ρο βλέπω διαφορα. Όταν συμπληρώσω 2.5 μήνες θα ανεβάσω και φωτογραφίες να δείτε.

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
μινοξ ξαναρχισες?
Ναι κανονικά μόλις συμπλήρωσα 1 μηνα. Πήρα σε υγρή μορφή της kirklnad 1 μπουκάλι και ένα 2ρο πιο μετά να δω αν μου κάνει φαγούρες. Μέχρι στιγμής τίποτα, κάποια τσιμπηματάκια στην hairline, πιο πίσω όχι. Στην αρχή με έπρηξε για τα καλά! Τώρα βλέπω έχει πέσει αλλα γαμώτο δεν θυμάμαι καλά αν μου το έκανε και ο αφρός αυτό στις αρχες. Όπως και να έχει όταν ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο εκεί θα δείξει. Τα μπουκάλια τα πήρα από ebay αμερική σε πωλητή με υψηλό σκορ πωλήσεων και έχει ημερομηνία λήξης 7/15. Δεν μου κάνουν για ψεύτικα, η τριχόπτωση πάντως κυμαίνεται στις 5-15 τρίχες την ημερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
ε νταξ κομπλε εισαι...για φινα ξανα δεν το σκεφτεσαι ε?
Να σου πω την αλήθεια για 1 εξάμηνο όπως είπανε και τα παιδιά σε προηγούμενες σελίδες θα μου έκανε καλο για τυχόν shock loss. Η απόφαση να κάνω μεταμόσχευση ήταν πολύ γρηγορη να ξεκίναγα λίγες μέρες πριν κάνω πχ? από όσα ξέρω η φίνα θέλει χρόνο για να σε πιάσει. Πάντως τι να πω σε 2 μήνες ακόμα και μετά στα λουσίματα που έβλεπα να αδειάζω από τις μεταμοσχευμένες δεν έβλεπα να πέφτουν πολλές τρίχες από τις μακριές, όπως είμαι και τώρα πολύ λίγες έβλεπα κάτω. Όταν ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο θα βάλω πρωτεΐνη ξανά, σε μένα κάνει δουλειά ακόμα και στο 8 μηνο με φίνα ενώ είχα 2-5 τρίχες άρχισαν να πεφτουν 15-30 βάζω πρωτεΐνη στο gym και πέφτανε 5-15 κάθε μέρα. Μου είχε σταματήσει την τριχόπτωση και πριν 5 χρονια που δεν ήξερα από θεραπείες και τέτοια.

Bouklas

Well-Known Member
2.5 μήνες σήμερα.
Δεν άλλαξαν και πολλά εκτος ότι μεγάλωσε λίγο το μαλλί. Κάποια τριχάκια βγαίνουν όμως θέλει πολύ ακόμα για να δώσει διαφορα. Η τριχόπτωση έχει σχεδόν εξαφανιστεί (0 με max15 τρίχες), σημερινό λούσιμο 0 τρίχες.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 767
  • 2.JPG
    2.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 741
  • 3.JPG
    3.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 727
  • 4.JPG
    4.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 643
  • 5.JPG
    5.JPG
    655.9 KB · Προβολές: 624

geroksouras

Active Member
Bouklas υπομονή
έχεις φούλ μαλλί πίσω κ πλάι και θα δέσει όμορφα
εμένα που έπεσαν όλα απο την 15η μέχρι την 25η μέρα
σχετικά γρήγορα,μπορώ να πώ ότι τώρα μετά απο 2 μήνες και 1 εβδομάδα
έχω δει ένα 10-15% καινούργια και συνεχώς βγαίνουνε

danceworld_2001

Well-Known Member
Υπομονή φίλε είσαι στην χειρότερο φάση αλλά τα καλά έρχονται, Σούβλισμα με κοτσίδα!!! Και εμένα έχουν πέσει σε ποσοστό 30% και άνω στις 17 μέρες τώρα και συνεχίζουμε!!

Bouklas

Well-Known Member
geroksouras είπε:
Bouklas υπομονή
έχεις φούλ μαλλί πίσω κ πλάι και θα δέσει όμορφα
εμένα που έπεσαν όλα απο την 15η μέχρι την 25η μέρα
σχετικά γρήγορα,μπορώ να πώ ότι τώρα μετά απο 2 μήνες και 1 εβδομάδα
έχω δει ένα 10-15% καινούργια και συνεχώς βγαίνουνε
Νά'σε καλά ρε φιλε καλή φυτρώσει να έχουμε :)
Έτσι ακριβώς σαν εσένα είμαι, έπεσαν μέσα σε αυτές τις μέρες που είπες και τώρα βλέπω ένα 10-15% και νέες τριχούλες που βγαίνουν μερα με την μέρα.

danceworld_2001 είπε:
Υπομονή φίλε είσαι στην χειρότερο φάση αλλά τα καλά έρχονται, Σούβλισμα με κοτσίδα!!! Και εμένα έχουν πέσει σε ποσοστό 30% και άνω στις 17 μέρες τώρα και συνεχίζουμε!!
Άστα να πάνε φιλε! Μέρες μετρώ και σβήνω! :D Υπομονή να έχουμε!

petrospap

Active Member
αυτο που εχω παρατηρησει κοινο στους περισσοτερους ειναι οτι ενω στον τριτο μηνα ειναι στη χειροτερη κατασταση, πανω στον 4ο (ακριβως μεσα σε ενα μηνα) εχει τεραστια διαφορα

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
αυτο που εχω παρατηρησει κοινο στους περισσοτερους ειναι οτι ενω στον τριτο μηνα ειναι στη χειροτερη κατασταση, πανω στον 4ο (ακριβως μεσα σε ενα μηνα) εχει τεραστια διαφορα
Ναι αν όχι στον 3ο τότε στον 4o αρχίζει το party :D Άντε να δούμε και μεις...

Μπλουζα