Το καλό φίλε Γίαννη με σένα είναι οτι έκανες την επέμβαση σου χειμώνα. Εγώ που την έκανα αρχές φθινοπώρου με αρκετά μεγάλες μέρες και ζέστη σκέφτηκα να τα ξυρίσω όλα εκεί κάπου στον Ιούλιο προετοιμάζωντας το έδαφος της αλλαγής. Αν και αρχικά, βλέποντας το κεφάλι μου στο καθρέφτη έπαθα ενα σοκ, το οποίο μεγάλωνε με τον καιρό αφού το ξυράφι εξαφάνισε ένα τεράστιο ποσοστό τριχών που ήταν σε τελογενή φάση τελικώς αποδείχθηκε σοφή επιλογή. Αφενός γιατί η αλλαγή ήρθε γραμμικά... και αφετέρου γιατί κανένας δεν έχει καταλάβει το παραμικρό! Η αλλαγή είναι τόσο τρομακτική που ακόμα και όσοι άνθρωποι είχαν να με δουν καιρό μου λένε οτι άλλαξα προς το καλύτερο, αλλά δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι είναι αυτό! Εγώ τους λέω οτι φταίει το γυμναστήριο..χεχε
Για το αντίθετο φύλο δεν το συζητώ, κατακόρυφη αύξηση! Ίσως λόγω περισσότερης αυτοπεποίθησης και λιγότερο λόγω της μεταμόσχευσης-θεραπείας. Όπως και να έχει, κέρδισα την ζωή μου πίσω. Μια ζωή... που με οδηγούσε στα βράχια και το λέω μετα λόγου γνώσεως.
Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα, αλλά και σε όλα τα άλλα παιδιά που μάχονται... Η μάχη άλλωστε δεν τελειώνει ποτέ!