Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Gio

New Member
Φίλε bouklas και ναι και όχι στο ερώτημα σου, τρίχες θα δείς μόνο απο περιοχές που έχει γίνει transection στον θύλακα και δεν έχει επηρεαστεί αυτός οργανικά. Αν ας πούμε σου έγινε εξαγωγή με εργαλείo 1μμ και ο γιατρός σου έβγαλε ενα διπλό μόσχευμα, ενώ αυτό στην δότρια σου ήταν τριπλό, τότε πιθανόν να δείς μια τριχούλα να βγαίνει απο εκεί που την θεωρούσες χαμένη υπόθεση..

Αυτό που έχει παρατηρηθεί επίσης, είναι οτι σπανίως η κυτταρική δομή στην μόνιμη ζώνη τριχοφυΐας είναι τέτοια, που επιτρέπει την επαναφύτρωση κάποιων τριχών! Ελάχιστων στο αριθμό ωστόσο..

Άντε, καλή δύναμη johnare..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
boukla τα μεταμοσχευμενα σε ποσες μερες σου φυγανε απο το κεφαλι??εγω σημερα εκανα το πρωτο μ καλο λουσιμο μετα απο 15 ημερες εχει φυγει μεν το 80%απο κακαδακια και τετοια αλλα τα μεταμοσχευμενα παρεμειναν δεν εφυγαν
Μετά από 12-13 μέρες αν θυμάμαι καλά και μετά από επικοινωνία με τον γιατρό μου είχε πει μη φοβάσαι βάλε χέρι και τρίψε πρέπει να φύγουν τα κακάδια. Έκανα λοιπόν την ίδια μέρα απαλό τρίψιμο και ok δεν έφυγαν όλα μετά ην πρώτη αλλα μετά από 2-3 λουσίματα καθάρισε. Όταν έχανα λοιπόν στο τρίψιμο και μετά από 2-3 μέρες που καθάρισε εντελώς συνέχιζα πάλι να αδειάζω για 3-4 μέρες ακόμα. Αποεκεί άρχισε να μειώνεται, και τώρα βλέπω τρίχες αλλα όχι το ίδιο με τότε.Δεν έχω κάτσει να τις μετρήσω ποτε μονο ότι βλέπω. Στον καθρέφτη ok βλέπω ποσο έχω αδειάσει. Θα βάλω και φωτογραφίες σήμερα.

Gio είπε:
Φίλε bouklas και ναι και όχι στο ερώτημα σου, τρίχες θα δείς μόνο απο περιοχές που έχει γίνει transection στον θύλακα και δεν έχει επηρεαστεί αυτός οργανικά. Αν ας πούμε σου έγινε εξαγωγή με εργαλείo 1μμ και ο γιατρός σου έβγαλε ενα διπλό μόσχευμα, ενώ αυτό στην δότρια σου ήταν τριπλό, τότε πιθανόν να δείς μια τριχούλα να βγαίνει απο εκεί που την θεωρούσες χαμένη υπόθεση..

Αυτό που έχει παρατηρηθεί επίσης, είναι οτι σπανίως η κυτταρική δομή στην μόνιμη ζώνη τριχοφυΐας είναι τέτοια, που επιτρέπει την επαναφύτρωση κάποιων τριχών! Ελάχιστων στο αριθμό ωστόσο..

Άντε, καλή δύναμη johnare..

Να'σαι καλά ρε φιλε και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου :)
Άρα κάτι είναι και αυτό :D Μου φαίνεται λίγο κάπως ρε φιλε που βάζω το χέρι πλέον και δεν νιώθω την ίδια πυκνότητα. Αλλα να σου πω και το άλλο, επειδή συνηθίζω να τα κρατάω κάπως μακριά τα μαλλιά όταν τα χτένιζα παλιά έκανα ότι μπορούσα με lak και νερό το πίσω μέρος να το λεπταίνω γιατί πέταγε πολύ προς τα πίσω και σε σχέση με το μπροστά που έχανα δεν μου άρεσε.

Physio40

Member
Φιλε Boukla θα πυκνωσει λιγο η δοτρια μην ανησυχεις. Ειναι πολύ νωρίς ακόμη. Ενα μέρος της θα επανέλθει. Κι εγω το ιδιο ειχα παρατηρησει και σκεψου οτι ακομη το κραταω πολυ κοντο το μαλλι αλλα οταν πηγα στον γιατρο μου εξηγησε οτι θα βελτιωθει.

Bouklas

Well-Known Member
Physio40 είπε:
Φιλε Boukla θα πυκνωσει λιγο η δοτρια μην ανησυχεις. Ειναι πολύ νωρίς ακόμη. Ενα μέρος της θα επανέλθει. Κι εγω το ιδιο ειχα παρατηρησει και σκεψου οτι ακομη το κραταω πολυ κοντο το μαλλι αλλα οταν πηγα στον γιατρο μου εξηγησε οτι θα βελτιωθει.
Ωραία :) Σε ευχαριστώ φιλε μου για την απάντηση σου. ;)

1 μηνας και 12 μέρες. Όχι κάτι το τρελό απλά το μαλλί μεγάλωσε λίγο. Κάποιες καινούργιες τριχούλες τις έχω παρατηρήσει αλλα είπαμε υπομονή έχω πολύ δρόμο ακόμα.
Οι φωτογραφίες είναι με flash από κοντά.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 982
  • 2.JPG
    2.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 1,054
  • 3.JPG
    3.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 884
  • 4.JPG
    4.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 788

Flosk

Well-Known Member
Εισαι τυχερος με αυτη τη δοτρια Boukla. To crown σου ειναι φουλ και θα πας πολυ καλα σιγουρα. Αληθεια ποσο χρονων εισαι?

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Εισαι τυχερος με αυτη τη δοτρια Boukla. To crown σου ειναι φουλ και θα πας πολυ καλα σιγουρα. Αληθεια ποσο χρονων εισαι?
Σε ευχαριστώ ρε φιλε, μακάρι! 27 είμαι. Στο crown έχω ένα θεματάκι με το μαλλί και το συνειδητοποίησα τώρα όταν κουρεύτηκαν για μεταμόσχευση, όταν μεγαλώσει στο μήκος που τα κρατάω και μου αρέσει δεν θα φαίνεται. Πιστεύω στο μέλλον θα έχω πιο μεγάλο πρόβλημα αλλα μέχρι τότε ας το παλέψω με θεραπείες και ότι καταφέρω. Γενικώς ότι καταφέρω πλέον. :D

για το μπροστινό μέρος του crown εννοώ ότι θα πρόβλημα στο πίσω από όσο βλέπω και τον πατέρα μου δεν έχει θέμα αν μπορώ να πω ότι θα είμαι σαν εκείνον στο μέλλον.

Καλή φύτρωση κι απο μένα Boukla και λίγο υπομονή ακόμη.

Με αυτα που εβαλες στην Α ζώνη θα εισαι τούμπανο πιστεύω σε λιγους μήνες. Οσο για το crown που λες, δεν νομίζω οτι εχεις κανενα απολύτως θέμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Γιάννης7 είπε:
Καλή φύτρωση κι απο μένα Boukla και λίγο υπομονή ακόμη.

Με αυτα που εβαλες στην Α ζώνη θα εισαι τούμπανο πιστεύω σε λιγους μήνες. Οσο για το crown που λες, δεν νομίζω οτι εχεις κανενα απολύτως θέμα.
Νά'σαι καλά ρε συνοματε (Γιάννης και γω) σε ευχαριστώ :)
Δεν έκλεισα δίμηνο και μου φαίνεται πως πέρασαν 4 μήνες από τότε που έκανα :D Όσο για το crown τι να πω τώρα που μεγαλώνει το μαλλί φαίνεται πιο πυκνό και μονο κάτω από δυνατό φως φαίνεται ισα ισα μια λωρίδα άσπρη ότι πάει προς τα πίσω, με τοππικ εντάξει δεν θα φαίνεται τίποτα. Ότι θα έχω θέμα στο μέλλον πιστεύω θα έχω, μακάρι να μου βγει σε αρκετά μεγάλη ηλικία τι να πω. Απρόβλεπτη η γα...νη τριχόπτωση πως θα εξελιχθεί.

petrospap είπε:
Καλη φυτρωση!!τραβα ρε συ μια ξουρα το μαλλι 3 χιλιοστα μεχρι να βγουνε τα μεταμοσχευμενα
Νά'σαι καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ :)
Απαπα τι ξούρα? :( 1.5 μηνα τώρα δεν την παλεύω με τόσο κοντό μαλλί φίλε! Περιμένω να μεγαλώσει γενικώς λίγο μαλλί και ας είναι οτιδήποτε μπας και τα φτιάξω λίγο. Έτσι και ήσουν γνωστός μου και με είχες δεί προ μεταμόσχευσης με και έβλεπες τώρα θα έλεγες ε όχι πάει αυτός καράφλιασε! :D Πραγματικά να μεγαλώσει λίγο μπας και το σουλουπώσω το πράγμα.

Και κάτι που παρατήρησα σήμερα! Έβαλα υγρή μινοξιδίλη kirkland να δω αν θα έχω φαγούρα που είχα κάποτε με μια μάρκας botafex γί'αυτό και πάντα μετά έπαιρνα αφρο λόγο φόβου.
Η υγρή της kirkland ούτε φαγούρα ούτε τίποτα! Ισα ισα ένιωσα κάποια μικρά τσιμπηματάκια σε κάποια σημεία στη hairline και από εκεί και πίσω σε όλο το κεφάλι δεν ένιωσα τίποτα.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Μετά απο πόσες μέρες απο την επέμβαση βγήκε απο το σπίτι σου φίλε μου χωρίς να κάνεις μπαμ?
Για αρχή να μην κανεις bam από κοντά πρέπει να πέσει η ερεθισμένη περιοχή που μπήκανε τα μοσχεύματα. Εμενα από κόκκινη σχετικά μετά από 4 εβδομάδες άρχισε να πέφτει και να νιώθω πιο άνετα όταν βγαίνω έξω. Ας το πούμε άνετα έτσι γιατί τώρα φαίνεται καφέ. Είναι σαν να έχει σχηματιστεί μια γραμμή στη καινούργια hairline όπου φαίνεται να έχει τρίχες αλλα από κοντά δεν έχει οποτε το καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί! Πίσω στη δότρια ποσο μετά από 10-15 μέρες δεν φαινότανε κάτι.
Ομως φιλε αν δεν είχα κουρέψει τα μαλλιά κοντά δεν θα είχα θέμα με το μπροστινό μέρος και θα έβγαινα από οποιαδήποτε μέρα, βλέπεις το έκανα για να δουλέψουν πιο άνετα οι γιατροί. Αυτή τη στιγμή μετά από 1.5 μηνα κάνω ακόμα bam γιατί δεν με έχουν ξαναδεί οι γνωστοί μου με τόσα λίγα μαλλιά. Να δω τι θα τους πω όταν βγούνε. :D

elmajiko

Member
Bouklas είπε:
danceworld_2001 είπε:
Μετά απο πόσες μέρες απο την επέμβαση βγήκε απο το σπίτι σου φίλε μου χωρίς να κάνεις μπαμ?
Για αρχή να μην κανεις bam από κοντά πρέπει να πέσει η ερεθισμένη περιοχή που μπήκανε τα μοσχεύματα. Εμενα από κόκκινη σχετικά μετά από 4 εβδομάδες άρχισε να πέφτει και να νιώθω πιο άνετα όταν βγαίνω έξω. Ας το πούμε άνετα έτσι γιατί τώρα φαίνεται καφέ. Είναι σαν να έχει σχηματιστεί μια γραμμή στη καινούργια hairline όπου φαίνεται να έχει τρίχες αλλα από κοντά δεν έχει οποτε το καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί! Πίσω στη δότρια ποσο μετά από 10-15 μέρες δεν φαινότανε κάτι.
Ομως φιλε αν δεν είχα κουρέψει τα μαλλιά κοντά δεν θα είχα θέμα με το μπροστινό μέρος και θα έβγαινα από οποιαδήποτε μέρα, βλέπεις το έκανα για να δουλέψουν πιο άνετα οι γιατροί. Αυτή τη στιγμή μετά από 1.5 μηνα κάνω ακόμα bam γιατί δεν με έχουν ξαναδεί οι γνωστοί μου με τόσα λίγα μαλλιά. Να δω τι θα τους πω όταν βγούνε. :D

Οτι εκανες μεταμοσχευση!!!
Δεν ειναι θεμα ταμπου πλεον... Πετα το μπαλακι σε αυτους και πεστους ποσο τελεια νιωθεις με το νεο σου μαλλι :wink:

Bouklas

Well-Known Member
elmajiko είπε:
Δεν ειναι θεμα ταμπου πλεον... Πετα το μπαλακι σε αυτους και πεστους ποσο τελεια νιωθεις με το νεο σου μαλλι :wink:
Έχεις δίκιο έτσι θα έπρεπε να είναι, αν εμενα Αμερική πχ πιστεύω δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως μένουμε Ελλάδα φιλε και κάποια πράγματα δεν έχουν αλλάξει ακόμα και δεν ξέρω και αν θα αλλάξουν. Εγώ ξέρω ήδη έναν γνωστό μου που έχει κάνει και μου το αποκάλυψε συγγενικό μου πρόσωπο. Τον έχω δει και εγώ από κοντά και όντως έχει αλλάξει, φαίνεται πιο πλούσιο το μαλλί του, αλλα οποτε είναι να τον αποκαλέσουμε λέμε πχ ο Κώστας ρε αυτός που έβαλε μαλλί. Τώρα αυτό σαν απλή αναφορά για εκείνον, φαντάσου τι σχόλια θα πέφτουν σε άλλες καταστάσεις. Θέλω να βγει το νέο μαλλάκι να το χαρώ και όχι να το αποκαλύψω και να ξέρω ότι θα πέφτουν σχόλια, γιατί είμαι σίγουρος 100% πως θα πέφτουν. Οπότε μακριά! Απλά ξεκίνησα και πάλι μια νέα και καταπληκτική θεραπεία! :D

malloumpas

New Member
elmajiko είπε:
Bouklas είπε:
danceworld_2001 είπε:

ωραίος!

petrospap

Active Member
βαζεις ενα σκουφο για αυτον τον καιρο κ εισαι gg...εχει και πολυ κρυο εχει περασει και καιρος απο τη μ/μ οποτε δεν νμζω να εχεις θεματα με τα μεταμοσχευμενα

Μπλουζα