Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
Κάτι κινείται φίλε, θα ανεβάσω και φωτό μόλις κλείσω 3.5 μήνες. Στους κροτάφους πίσω από την hairline υπολογίζω να έχει βγει ένα 50%. Ενώ στη μπροστινή σειρά που μπήκανε τα μονότριχα μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα. Ας μου πει και ένας έμπειρος, στη μπροστινή σειρά της hairline βγαίνουν πιο αργά από ότι τα πίσω που η πυκνότητα είναι πιο μικρή ή δεν παίζει ρόλο? Βέβαια ok ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς και πως έχω χρόνο μπροστά, απλώς μέχρι τώρα αυτό έχω παρατηρήσει.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Είσαι κοντά φίλε, πολύ κοντά..... θα κάνεις καθαρά δευτέρα με ταραμά και νέα τσατσάρα!!!
χαχα λες φιλε? :D για να δούμε μακάρι.
Πάντως τέλη 2ου με αρχές 3ου μηνα άρχισα να παρατηρώ διαφορες, βεβαια βοηθάει ότι μεγαλώνει και το μαλλί και φαίνεται καλύτερα. Tριχόπτωση μέχρι στιγμής δεν έχω δει ακόμη.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε και σε εσένα και σε εμένα... είσαι στα μισά εγώ έχω ταξίδι ακόμη.
Ευχαριστώ φιλε μου, επίσης σου πάνε όλα τέλεια! Αυτός ο περίεργος στη δουλειά σε πρήζει ακόμα? :D

danceworld_2001

Well-Known Member
Οχι, ειδε που αραιωσαν τωρα επειδη επεσαν τα μεταμοσχευμενα και του λεω, δεν πετυχε η θεραπεια, την σταματησα λογω παρενεργειων και χαθηκε το αποτελεσμα, ουτε με κοιταει περιεργα πλεον.

danceworld_2001

Well-Known Member
Κατσε να φουντιασω πρωτα και αμα γινει θα του πω να παρει φουντα!!! Θα του πω πως εκανα βλαστοκυταρα αν ρωτησει παλι ο χαβαλες αυτος.

Bouklas

Well-Known Member
Ότι ξεκίνησε άλλη που δουλεύει καλά. :D
Έτσι θα πω εγώ.

danceworld_2001 είπε:
Κατσε να φουντιασω πρωτα και αμα γινει θα του πω να παρει φουντα!!! Θα του πω πως εκανα βλαστοκυταρα αν ρωτησει παλι ο χαβαλες αυτος.
:hailing

Flosk

Well-Known Member
Μπορεις αν δεν σε ξερει χρονια να πεις οτι ηταν ορμονικο ή αγχος ή κατι τετοιο και πως τωρα που το βρηκες το πολεμας με καποιο φαρμακο και επανερχεσαι σιγα σιγα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αμα με πρηξει θα του πω πως πηγα με την μανα του και στουπιασα.
Αμαν με τους κομπλεξικους. Ας πετυχει και τοτε θα εχω λιγοτερες αναστολες αποτι τωρα.

Flosk

Well-Known Member
Πες του απλα να κοιταει τη δουλεια του! Γινομαι σπασικλας το ξερω αλλα οι μανες δε φταινε :)

Bouklas

Well-Known Member
3.5 μήνες πλέον.
Tα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπω εδώ και λίγο καιρό, το μαλλί έχει μεγαλώσει πολύ στα πλαϊνά και χρειάζεται να κουρευτούν, ενώ το πάνω μέρος θέλει ακόμα πολύ για να φτάσει στο μήκος που τα κρατάω. Κάποιες μεταμοσχευμένες φαίνονται ακόμα λεπτές σε σχέση με τις "μαμα" και η πυκνότητα μέχρι στιγμής πιστεύω είναι σε φυσιολογικά πλαίσια για το χρονικό διάστημα. Σήμερα με το zoom είδα και κάποιες νέες που έχουν βγει και με γυμνό μάτι δεν μπορούσα να τις καταλάβω.
Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά οπότε η ίδια λέξη, υπομονή. :D
Η πιο ρεαλιστική ας το πούμε που φαίνομαι ως γενικό σύνολο αν κάποιος με έβλεπε άσχετα αν βγήκε λίγο θολή είναι η τελευταία.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 850
  • 2.JPG
    2.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 774
  • 3.JPG
    3.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 730
  • 4.JPG
    4.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 735
  • 5.JPG
    5.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 677
  • 6.JPG
    6.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 684
  • 7.JPG
    7.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 650
  • 8.JPG
    8.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 578
  • 9.JPG
    9.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 677

danceworld_2001

Well-Known Member
Κάτι φαίνεται φίλε, ας ελπίσουμε μέχρι τέλη Μαρτίου να έχεις μια πιο συνολική εικόνα και να ολοκληρωθεί η φύτρωση 100%.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Κάτι φαίνεται φίλε, ας ελπίσουμε μέχρι τέλη Μαρτίου να έχεις μια πιο συνολική εικόνα και να ολοκληρωθεί η φύτρωση 100%.
Σε ευχαριστώ φίλε μου μακάρι, ότι καλύτερο και για σένα.
Ναι όντως κάτι γίνετε, μια διαφορά την βλέπω ήδη, πρέπει να πέσει ένα κούρεμα στα πλαϊνά και να μεγαλώσει πολύ το πάνω μέρος, μέχρι να γίνει αυτό ελπίζω να έχουν μεγαλώσει οι καινούργιες και να έχουν βγεί και νέες ακόμα. Υπομονή :p

danceworld_2001

Well-Known Member
Αυτή η αναμονή ειναι τελικά πολύ ψυχοφθόρα, και φαντάζομαι θα ειναι ακόμη χειρότερη όταν πλησιάζεις στο 4μηνο που λες τι γίνεται τώρα, και αν καθυστερεί πρόσθετα αρχίζεις και λες μήπως αποτύχαμε και ξενερώνεις κτλ. Καλή μας επιτυχία και πάλι.

Μπλουζα