Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάτι κινείται φίλε, θα ανεβάσω και φωτό μόλις κλείσω 3.5 μήνες. Στους κροτάφους πίσω από την hairline υπολογίζω να έχει βγει ένα 50%. Ενώ στη μπροστινή σειρά που μπήκανε τα μονότριχα μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα. Ας μου πει και ένας έμπειρος, στη μπροστινή σειρά της hairline βγαίνουν πιο αργά από ότι τα πίσω που η πυκνότητα είναι πιο μικρή ή δεν παίζει ρόλο? Βέβαια ok ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς και πως έχω χρόνο μπροστά, απλώς μέχρι τώρα αυτό έχω παρατηρήσει.petrospap είπε:Πως πας boukla??
χαχα λες φιλε?danceworld_2001 είπε:Είσαι κοντά φίλε, πολύ κοντά..... θα κάνεις καθαρά δευτέρα με ταραμά και νέα τσατσάρα!!!
Ευχαριστώ φιλε μου, επίσης σου πάνε όλα τέλεια! Αυτός ο περίεργος στη δουλειά σε πρήζει ακόμα?danceworld_2001 είπε:Μακάρι να πάνε όλα καλά φίλε και σε εσένα και σε εμένα... είσαι στα μισά εγώ έχω ταξίδι ακόμη.
:hailingdanceworld_2001 είπε:Κατσε να φουντιασω πρωτα και αμα γινει θα του πω να παρει φουντα!!! Θα του πω πως εκανα βλαστοκυταρα αν ρωτησει παλι ο χαβαλες αυτος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου μακάρι, ότι καλύτερο και για σένα.danceworld_2001 είπε:Κάτι φαίνεται φίλε, ας ελπίσουμε μέχρι τέλη Μαρτίου να έχεις μια πιο συνολική εικόνα και να ολοκληρωθεί η φύτρωση 100%.