Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Physio40

Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Boukla! Αυτό το παζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το ζήτησες από την κλινική? Πολύ εντυπωσιακό!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Physio40 είπε:
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Boukla! Αυτό το παζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το ζήτησες από την κλινική? Πολύ εντυπωσιακό!
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά. :)
Μονος μου το έφτιαξα, είναι οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει εδώ. Τις αποθήκευσα ξανά σε ένα φάκελο και με το πρόγραμμα της ζωγραφικής που έχουμε όλοι στους υπολογιστές μας τις πέρναγα μια μια σε ένα παράθυρο με αντιγραφή επικόλληση.

danceworld_2001 είπε:
Κάτι έχει γινει στο site δεν εμφανίζεται πουθενά συνημμένες φωτογραφίες.

athenian είπε:
εγω γιατι δεν βλεπω τις φωτογραφιες?

Δεν ξέρω αν έχει συμβεί κάτι, εγώ τις βλέπω κανονικά. :-/

danceworld_2001

Well-Known Member
Τώρα παίζει οκ!!! Καλά πας φίλε, τίμιες φωτογραφίες και ενα ρεαλιστικό αποτέλεσμα μμ, και λογικό η ψυχολογία να ειναι στα ύψη!!! Μακάρι να γίνω έτσι!!!

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Τώρα παίζει οκ!!! Καλά πας φίλε, τίμιες φωτογραφίες και ενα ρεαλιστικό αποτέλεσμα μμ, και λογικό η ψυχολογία να ειναι στα ύψη!!! Μακάρι να γίνω έτσι!!!
Να είσαι καλά ρε φιλε, θα τουμπανιάσεις υπομονή θέλει μονο (θα μου πεις το ξέρω, αλλα έτσι είναι αν αναμένεις για κάτι ευχάριστο ο χρόνος σου σπάει λίγο τα νεύρα :p )!
Για 4 μήνες πιστεύω πάει καλά. Να δούμε τι έχει να δώσει από δω και στο εξής τώρα . Πάντως μετά το τρίμηνο άρχισα να έχω τα πρώτα δείγματα αλλαγής.

gkast

Active Member
Bouklas είπε:
danceworld_2001 είπε:
Να είσαι καλά ρε φιλε, θα τουμπανιάσεις υπομονή θέλει μονο (θα μου πεις το ξέρω, αλλα έτσι είναι αν αναμένεις για κάτι ευχάριστο ο χρόνος σου σπάει λίγο τα νεύρα :p )!
Για 4 μήνες πιστεύω πάει καλά. Να δούμε τι έχει να δώσει από δω και στο εξής τώρα . Πάντως μετά το τρίμηνο άρχισα να έχω τα πρώτα δείγματα αλλαγής.
Πολύ ωραιο αποτελεσμα και έχει ακόμα να δώσει το μαλλί.Αναμονή και υπομονή πάντως είσαι σε πολύ καλό δρομο...μπράβο ρε μπόυκλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
athenian είπε:
τωρα τις βλεπω κι εγω.πας καλα αλλα εχει να δωσει ακομα.
Μακάρι φιλε μου, ελπίζω να πάει καλά και στην συνεχεια. :)

vagelis είπε:
Μπράβο πολύ ωραίος!!! Εύχομαι τα καλύτερα.
Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου, μακάρι! :) Σου εύχομαι ότι καλύτερο και με την δικη σου μεταμόσχευση, να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. :)

Γιάννης7 είπε:
like στο φίλο Boukla!! Πολύ καλός :14m:
Νά'σε καλά φιλε μου σε ευχαριστώ! :)
Καλή επιτυχία και στην δικη σού μεταμόσχευση να σου πάνε όλα όπως τα θες! :)

gkast είπε:
Πολύ ωραιο αποτελεσμα και έχει ακόμα να δώσει το μαλλί.Αναμονή και υπομονή πάντως είσαι σε πολύ καλό δρομο...μπράβο ρε μπόυκλα
Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις ευχές σου να'σε καλά ότι καλύτερο. :) Ναι υπομονή λογικά έχει να δώσει ακόμα, μακάρι να πάει καλά.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ωραιος ρε φιλαρακι boukla. Και εισαι ακομη στους 4.
Ευχομαι τα καλυτερα ακομη μια φορα και να μεινεις ευχαριστημενος.
Στην 19 σελιδα καποιες φωτο προφιλ λες και εβλεπα εμενα. χαχαχα

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
ωραιος ρε φιλαρακι boukla. Και εισαι ακομη στους 4.
Ευχομαι τα καλυτερα ακομη μια φορα και να μεινεις ευχαριστημενος.
Στην 19 σελιδα καποιες φωτο προφιλ λες και εβλεπα εμενα. χαχαχα
Σε ευχαριστώ πολύ Johnny νά'σε καλά ρε φιλε. :)
Ναι 4μηνο, λογικά θα δώσει ακόμα στους επόμενους μήνες, εκεί που έχω έτσι λίγο παραπάνω περιέργεια είναι για το μπροστινό κομμάτι, μέχρι στιγμής είναι αραιά τα μονότριχα στη hairline χωρίς να βλέπω πολλές καινούργιες να ξεπετάγονται.

Bouklas

Well-Known Member
Πάνε και οι 5 μήνες.

Μια μικρή αλλαγή στο θέμα πυκνότητας την καταλαβαίνω, ίσως γιατί μεγάλωσε και το μαλλί. Εκεί που περιμένω μια βελτίωση είναι στην hairline στην πρώτη σειρά που μπήκαν τα μονοτριχα, περιμένω να πυκνώσει ακόμα πιο πολύ. Αλλα ok γνωρίζω ότι είμαι στον 5 μηνα και έχει ακόμα να δώσει.
Το μαλλί είναι λουσμένο και στεγνό, σηκωμένα μπροστά με πιστολάκι για να φανεί καλύτερα. Επίσης όλες οι φωτογραφίες είναι με flash.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 671
  • 2.JPG
    2.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 628
  • 3.JPG
    3.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 609
  • 4.JPG
    4.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 577
  • 5.JPG
    5.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 613
  • 6.JPG
    6.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 594
  • 7.JPG
    7.JPG
    2 MB · Προβολές: 579
  • 8.JPG
    8.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 579

danceworld_2001

Well-Known Member
Τέζα φίλε, τέζα λέμε!!! Αν γίνω σαν εσένα που ειναι ενα αξιοπρεπέστατο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης, θα κάνω πάρτι!!! Δεν έχουν όλοι το ίδιο ποσοστό φύτρωσης ούτε τα ίδια χαρακτηριστικά κεφαλής και τρίχας, οπότε πιστεύω πως το αποτέλεσμα σου για τα δικά σου χαρακτηριστικά ειναι ένα 7-8 στα 10 για μένα, τώρα, αν κάνεις και θεραπεία και πας στον 1 χρόνο, θα είσαι ακόμη καλύτερα θα είσαι 8-9 στα 10!!! Πως νοιώθεις?

prowler3

Member
Εξαιρετικά φίλε, και έχει ακόμα πολύ να δώσει!!
Πρέπει να είσαι πολύ καλά ψυχολογικά τώρα ξεκινώντας να βλέπεις τα πρώτα ''υπαρκτά'' αποτλέσματα...
Χαίρομαι για σένα πραγματικά!

dionysis84

Member
μπραβο ρε φιλε!μια χαρα!αντε να ερθουν και οι υπολοιποι μηνεs και να δειs τα αποτελεσματα που θελειs!με το καλο λοιπον!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ελα ρε man,μια χαρα φαινεσαι.
Ελπιζω να εισαι και εσυ ευχαριστημενος!!!

Μπλουζα