Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά.Physio40 είπε:Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Boukla! Αυτό το παζλ το έφτιαξες μόνος σου ή το ζήτησες από την κλινική? Πολύ εντυπωσιακό!
danceworld_2001 είπε:Κάτι έχει γινει στο site δεν εμφανίζεται πουθενά συνημμένες φωτογραφίες.
athenian είπε:εγω γιατι δεν βλεπω τις φωτογραφιες?
Να είσαι καλά ρε φιλε, θα τουμπανιάσεις υπομονή θέλει μονο (θα μου πεις το ξέρω, αλλα έτσι είναι αν αναμένεις για κάτι ευχάριστο ο χρόνος σου σπάει λίγο τα νεύραdanceworld_2001 είπε:Τώρα παίζει οκ!!! Καλά πας φίλε, τίμιες φωτογραφίες και ενα ρεαλιστικό αποτέλεσμα μμ, και λογικό η ψυχολογία να ειναι στα ύψη!!! Μακάρι να γίνω έτσι!!!
Πολύ ωραιο αποτελεσμα και έχει ακόμα να δώσει το μαλλί.Αναμονή και υπομονή πάντως είσαι σε πολύ καλό δρομο...μπράβο ρε μπόυκλαBouklas είπε:Να είσαι καλά ρε φιλε, θα τουμπανιάσεις υπομονή θέλει μονο (θα μου πεις το ξέρω, αλλα έτσι είναι αν αναμένεις για κάτι ευχάριστο ο χρόνος σου σπάει λίγο τα νεύραdanceworld_2001 είπε:Τώρα παίζει οκ!!! Καλά πας φίλε, τίμιες φωτογραφίες και ενα ρεαλιστικό αποτέλεσμα μμ, και λογικό η ψυχολογία να ειναι στα ύψη!!! Μακάρι να γίνω έτσι!!!)!
Για 4 μήνες πιστεύω πάει καλά. Να δούμε τι έχει να δώσει από δω και στο εξής τώρα . Πάντως μετά το τρίμηνο άρχισα να έχω τα πρώτα δείγματα αλλαγής.
danceworld_2001 είπε:Κάτι έχει γινει στο site δεν εμφανίζεται πουθενά συνημμένες φωτογραφίες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακάρι φιλε μου, ελπίζω να πάει καλά και στην συνεχεια.athenian είπε:τωρα τις βλεπω κι εγω.πας καλα αλλα εχει να δωσει ακομα.
Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου, μακάρι!vagelis είπε:Μπράβο πολύ ωραίος!!! Εύχομαι τα καλύτερα.
Νά'σε καλά φιλε μου σε ευχαριστώ!Γιάννης7 είπε:like στο φίλο Boukla!! Πολύ καλός :14m:
Σε ευχαριστώ φιλε μου για τις ευχές σου να'σε καλά ότι καλύτερο.gkast είπε:Πολύ ωραιο αποτελεσμα και έχει ακόμα να δώσει το μαλλί.Αναμονή και υπομονή πάντως είσαι σε πολύ καλό δρομο...μπράβο ρε μπόυκλα
Σε ευχαριστώ πολύ Johnny νά'σε καλά ρε φιλε.John_John1 είπε:ωραιος ρε φιλαρακι boukla. Και εισαι ακομη στους 4.
Ευχομαι τα καλυτερα ακομη μια φορα και να μεινεις ευχαριστημενος.
Στην 19 σελιδα καποιες φωτο προφιλ λες και εβλεπα εμενα. χαχαχα