Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ ρε φιλε.danceworld_2001 είπε:Τέζα φίλε, τέζα λέμε!!! Αν γίνω σαν εσένα που ειναι ενα αξιοπρεπέστατο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης, θα κάνω πάρτι!!! Δεν έχουν όλοι το ίδιο ποσοστό φύτρωσης ούτε τα ίδια χαρακτηριστικά κεφαλής και τρίχας, οπότε πιστεύω πως το αποτέλεσμα σου για τα δικά σου χαρακτηριστικά ειναι ένα 7-8 στα 10 για μένα, τώρα, αν κάνεις και θεραπεία και πας στον 1 χρόνο, θα είσαι ακόμη καλύτερα θα είσαι 8-9 στα 10!!! Πως νοιώθεις?
Νά'σε καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ!Physio40 είπε:Σουπερ είσαι!
Σε ευχαριστώ ρε φιλε να είσαι καλά!prowler3 είπε:Εξαιρετικά φίλε, και έχει ακόμα πολύ να δώσει!!
Πρέπει να είσαι πολύ καλά ψυχολογικά τώρα ξεκινώντας να βλέπεις τα πρώτα ''υπαρκτά'' αποτλέσματα...
Χαίρομαι για σένα πραγματικά!
Να σε καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ πολύ!dionysis84 είπε:μπραβο ρε φιλε!μια χαρα!αντε να ερθουν και οι υπολοιποι μηνεs και να δειs τα αποτελεσματα που θελειs!με το καλο λοιπον!
Σε ευχαριστώ ρε φιλε John!John_John1 είπε:ελα ρε man,μια χαρα φαινεσαι.
Ελπιζω να εισαι και εσυ ευχαριστημενος!!!
Να σε καλά φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ!athenian είπε:Πολύ καλό φαίνεται το αποτέλεσμα μπράβο.![]()
Ναι φιλε μου νιώθω ωραία, την αλλαγή την καταλαβαίνω στο φτιάξιμο ειδικά μετά το λούσιμο στο στέγνωμα.tropheus είπε:Ωραίο και πολύ φυσικό το αποτέλεσμα σου.
Σημασία έχει να είσαι εσύ ευχαριστημένος και να νιώθεις πιο όμορφα![]()
Σε ευχαριστώ πολύ ρε φιλε να είσαι καλά.Serifis είπε:Φίλε χαίρομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για σένα. Πολύ καλό αποτέλεσμα και πιστεύω πως δεν ήταν και εύκολο αν σκεφτείς ότι έχεις δύσκολη ποιότητα τρίχας(ίσια). Μια ερώτηση μόνο, πόσο χρονών είσαι;
Βλέποντας τις φωτογραφίες σήμερα πιάστηκα από μια ελιά που έχω στον αριστερό κρόταφο με μεζούρα και είδα πως ο κρόταφος κατέβηκε κατά 0.5 εκατοστό. Εγώ είχα πει από το ξεκίνημα ότι έχω πρόβλημα στους κροτάφους, τους παλιό κροτάφους ήθελα να κλείσω γιατί ακόμα και η φιναστερίδη δεν μου έδωσε αυτό που ήθελα σε αυτήν την περιοχή. Πίσω από εκεί ok τα πήγε υπέροχα, γά..σε.danceworld_2001 είπε:Γιαννη εγω βλεπω αριστο αποτελεσμα απο πλευρας πυκνοτητας και φυσικοτητας. Αμφιβαλλω αν εγω θα εχω ιδιο αποτελεσμα με εσενα σε πυκνοτητα μπροστα γιατι αναλογικα εβαλα λιγοτερα εκει. Εσυ εβαλες 2500 κροταφους και hairline με μικρη επεμβαση εσωτερικα ενω εγω 3000 hairline κροταφους και διασπορα σε ΟΛΗ ΤΗΝ Α ΖΩΝΗ. Εχουμε κανει τον ιδιο σχεδιασμο hairline, με ελαφρια κλιση προς τα πανω. Εμενα θα κανει λιγο οβαλ, εγω το ζητησα, αυτο λεγεται συντηρητικος σχεδιασμος, δεν με πειραζει το ελαχιστο Μ, αυτο αλλωστε ταιριαζει στο ηλικιακο μου προφιλ και τοσα γκραφτ μπορουσα να βαλω με τς λεφτα. Για να καλυψω επαρκως ολη την ζωνη Α οπως και εκανα και crown επρεπε να κανω την hairline συντηρητικη. Κανονικα για μεγιστη πυκνοτητα και καλυψη με αλλο σχεδιασμο hairline πιο ευθυγραμμο ηθελα 4500 grafts. Εσυ τωρα η ο Μιχαλης κανατε λαθος επιλογη στον σχεδιασμο της hairline. Δεν ειναι αποτυχια της επεμβασης αλλα στρατηγικο θεμα. Σαν νεο παιδι λογικο να θες hairline ολοισια χωρις γωνιες. Για να το εκανες ομως αυτο θα ηθελες λογικα 3000-3500 μοσχευματα. Αυτο θα αλλαζε εντελως το πλανο σε ολα τα επιπεδα, κυριως οικονομικα. Τι λαθος εγινε εκει λοιπον; Αν σου ελεγε ο γιατρος
Πχ θελεις γιαυτο 3500 γκραφτ θα συμφωνουσες; Ειχες τα λεφτα; Μηπως δεν του εδωσες καλα να καταλαβει τι ηθελες η ο ιδιος σε απετρεψε να ακολουθησεις αλλο σχεδιασμο με πολλα παραπανω γκραφτ γιατι φοβηθηκε οτι δεν θα συμφωνησεις λογω αρχικης συμφωνιας και παραπανω χρηματων που ισως δεν ειχες; Τι εκτιμας; Παντως αν κανεις νεα επεμβαση θα χρειαστεις αλλα 700-1000 μοσχευματα για την εξομαλυνση που θες που εγω δεν την θεωρω αναγκαια μιας και εισαι μικρος και πρεπει να διαφυλαξεις δοτρια για μελλοντικη αραιωση. Φυσικα ξεχνα την πυκνωση μονο καταστροφη θα φερει απο σοκ λος. Εχεις εξαντλησει τις πυκνοτητες που δινει μια πρωτη μμ. Ενα ισιωμα ναι αλλα ειναι απληστεια ισως και σπαταλη.
Καταρχάς φιλε Τροφέα δεν ξέρω ποσο ξεγελάνε οι φωτογραφίες σου από αυτό που βλέπω έχω να πω ότι έχεις μαλούμπα! Παρατηρώ πως δεν είναι εντελώς ίσιες οι τρίχες, το πιστολάκι φτάει από το στέγνωμα? μου θυμίζει τις δικες μου μετά από αυτό.tropheus είπε:Αγαπητέ φίλε Boukla,
πλέον στους 6 μήνες είσαι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα.
Το ότι είσαι ευχαριστημένος από την πυκνότητα οφείλεται στο σχεδιασμό της hairline. Η hairline σου σχεδιάστηκε ώστε να ακολουθεί τη γραμμή των προγενέστερων μαλλιών σου ώστε να υποστηρίζεται από αυτά.
Αν επιχειρούσες να φτάξεις μια πιο female hairline με πιο κλειστούς ή πιο στρογγυλεμένους κροτάφους θα είχες σοβαρό θέμα με την πυκνότητα.
Εγώ έκανα ακριβώς αυτό το λάθος. Έχω μια ξεκάθαρα female hairline με αποτέλεσμα να έχω μια μεγάλη περιοχή χωρίς υποστήριξη των προγενέστερων τριχών και κατά συνέπεια όχι μια καλή πυκνότητα.
Όταν σχεδίαζα τη hairline μου και επηρεασμένος από φωτογραφίες άλλων πίστευα ότι μπορούσαν να έχω την τέλεια hairline.
ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ !!!
Αυτός είναι και ο λόγος που καμία σοβαρή εταιρεία μεταμόσχευσης δε συμφωνεί να σχεδιάσει hairline όπως την ονειρεύεσαι.
Οι μεταμοσχεύσεις και οι πυκνότητες που μπορείς να πετύχεις είναι πολύ χαμηλές και ούτε καν που πλησιάζουν τη φυσική (έστω και οπτικά) πυκνότητα των προγενέστερων μαλλιών. Τι και αν σου βάλουν 100grafts/τ.εκ. Δε θα φυτρώσουν ούτε τα μισά !!!
Αυτό το ξέρουν καλά αυτοί που κάνουν τις μεταμοσχεύσεις απλά δε στο λένε γιατί σε θέλουν για πελάτη. Εσύ και εγώ θέλουμε να ακούσουμε αυτό που μας αρέσει οπότε μας πουλάνε ένα παραμύθι με σύμμαχο τις φωτό οι οπόιες κάθε άλλο παρά την αλήθεια λένε... ΔΕΣ ΤΙΣ 2 ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ (λίγο μετά από λούσιμο χωρίς τίποτα πάνω τους). Αν και δείχνουν ικανοποιητική πυκνότητα δεν λένε την αλήθεια..
Θα σου έλεγα ούτε καν να τολμήσεις να "κλείσεις" πιο πολύ τους κροτάφους σου. Θα φτιάξεις ένα πολύ αραιό "πράγμα" το οποίο ότι και να κάνεις δε θα μπορείς να το διορθώσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε ευχαριστώ για το upload.John_John1 είπε:Ελα men εδω ειμαι ακριβως 6μηνο και οπως βλεπεις το μαλλι στρωνει πολυ χαλια.
Πιστευω ηταν η χειροτερη φαση απο αποψη ποιοτητας-στρωσιματος τις τριχας.
Δεν μπορουσα να την συνεφερω.
Τωρα καμια σχεση,μετα το 10μηνο εστρωσαν τα πραματα.
Σε ευχαριστώ φιλε μου.prowler3 είπε:Προσωπικά φίλε Boukla, μπορώ να πω οτι μου αρέσει πάρα πολύ το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σου.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για συντηρητικό hairline. Ποτέ δε ξέρεις τι έρχεται σε λίγα χρόνια.
Βέβαια εσύ βλέπεις το κεφάλι σου κάθε μέρα, εσυ κρίνεις.
Απλά επαναλαμβάνω οτι μου αρέσει. Υπάρχει μια φυσικότητα αξισημείωτη!
Υπομονή 2-3 μήνες ακόμα που θα υπάρχουν πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα!
Με το καλο φιλε οποτε μπορέσεις οικονομικώς και κανεις πίεσε τους για κάνα δωράκι, ελάτε βρε παιδιά τόσα σας έχω αφήσει και σας έχω εμπιστευτεί, ποσο είναι? 2 κροταφακια εκεί πέρα λίγα grafts .John_John1 είπε:και εγω θα θελα να κλεισω καπως ετσι τους κροταφους που σχεδιασες.
Αλλα απτην στιγμη που εχω θεμα και στο crown αστα βραστα,δε βλεπω να τους κανω ποτε.
Δυσκολοι καιροι.
Bouklas είπε:Καταρχάς φιλε Τροφέα δεν ξέρω ποσο ξεγελάνε οι φωτογραφίες σου από αυτό που βλέπω έχω να πω ότι έχεις μαλούμπα! Παρατηρώ πως δεν είναι εντελώς ίσιες οι τρίχες, το πιστολάκι φτάει από το στέγνωμα? μου θυμίζει τις δικες μου μετά από αυτό.
Bouklas είπε:Εγώ έχω σκοπό να τους γεμίσω λίγο να μην φαίνονται τόσο ανοιχτοί, δες και την φωτογραφία που σχεδίασα με την κάλυψη που θέλω. Δεν είναι απαραίτητα αυτό το σχήμα, ούτε να στρογγυλέψει απλά να γεμίσει λίγο εκεί η περιοχή. Σου φαίνεται υπερβολικό ποια η άποψη σου? Και υπολόγισε ότι δεν έχω την ίδια δυνατή πυκνότητα που έχεις εσύ στις μαμα. Εσύ έχεις καλύτερη πυκνότητα από μένα σε όλο το κεφάλι.
Bouklas είπε:Σίγουρα αυτό με τις πυκνότητες που λες είναι μεγάλο δράμα :/ . Ας πούμε ότι εγώ μπροστά έβαλα κοντά στα 70 το τετραγωνικό, η τούφα που είχα στην μέση προ μεταμόσχευσης δεν ξεπέρναγε τις 50 τρίχες το τετραγωνικό (τις είχα μετρήσει) και παρόλα αυτά ήμουν ευχαριστημένος μαζί της, στους κροτάφους είχα το πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ πολύ ρε φιλε για τις χρήσιμες συμβουλές σου και που μπήκες στον κόπο να μου δείξεις σχεδιάζοντας το πως πρέπει να κινηθω σε περίπτωση που κάνω κάποια αλλαγή. Η εμπειρία σου είναι αδιαμφισβήτητη και με όλα αυτά που έγραψες έχω μπει σε σκέψεις και πως δεν πρέπει να φορτώσω την περιοχή με πολλά grafts για να μην έχω ένα αποτέλεσμα που ίσως μετανιώσω. Πριν το έβλεπα αλλιώς τώρα με τις συμβουλές σου πολύ συγκρατημένα. Το τοππικ να ξέρεις ακόμα και τώρα βάζω όταν έχω έξοδο πχ, στην καθημερινότητα όχι. Ενώ αν κάνω έστω μια μικρή αλλαγή στους κροτάφους πιστεύω η χρήση του θα είναι δεδομένα καθημερινή. Αλλα δεν με ενοχλεί αυτό, τόσο λίγο που γέμισαν οι κρόταφοι έστω αυτό το 0.5cm και είναι αισθητή η αλλαγή σε αυτό που βλέπω, φαντάσου αν ακολουθήσω την πράσινη γραμμή ποσο μεγάλη θα είναι σε αυτό που θέλω. Γιατί το styling ήταν πάντα το πρόβλημα μου, μετέφερα μαλλί για να καλύπτω περιοχές και οπτικά φαινότανε πολύ άσχημο σαν εικόνα. Και ολα αυτα εξαιτίας των παλιοκροτάφων Τώρα έχει μειωθεί αυτό, έχει γεμίσει το μπροστινό αλλα εξακολουθώ να μεταφέρω για να καλύπτω τους κροτάφους (έχω στρογγυλο πρόσωπο και το κάνει ακόμα χειρότερο για διαφορα styling), αν γεμίσουν έστω και λίγο θα με υπέρ βοηθήσει πολύ να μην ταλαιπωρούμε και ας βάζω τοππικ.tropheus είπε:Bouklas είπε:Καταρχάς φιλε Τροφέα δεν ξέρω ποσο ξεγελάνε οι φωτογραφίες σου από αυτό που βλέπω έχω να πω ότι έχεις μαλούμπα! Παρατηρώ πως δεν είναι εντελώς ίσιες οι τρίχες, το πιστολάκι φτάει από το στέγνωμα? μου θυμίζει τις δικες μου μετά από αυτό.
Οι φωτογραφίες είναι 6-7 μήνες μετά την τελευταία μεταμόσχευση και τα μαλλάκια είναι ακόμα πολύ κατσαρά. Σε εμένα το φαινόμενο των kinky hair ήταν πολύ έντονο και στις 3 μεταμοσχεύσεις που έκανα. Ακόμα και τώρα 1,5 χρόνο μετά την τελευταία μμ πολλά μαλλάκια είναι αρκετά κατσαρά.
Bouklas είπε:Εγώ έχω σκοπό να τους γεμίσω λίγο να μην φαίνονται τόσο ανοιχτοί, δες και την φωτογραφία που σχεδίασα με την κάλυψη που θέλω. Δεν είναι απαραίτητα αυτό το σχήμα, ούτε να στρογγυλέψει απλά να γεμίσει λίγο εκεί η περιοχή. Σου φαίνεται υπερβολικό ποια η άποψη σου? Και υπολόγισε ότι δεν έχω την ίδια δυνατή πυκνότητα που έχεις εσύ στις μαμα. Εσύ έχεις καλύτερη πυκνότητα από μένα σε όλο το κεφάλι.
Ακόμα και αυτό που έχεις σχεδιάσει αν και καταρχήν φαίνεται συντηρητικό στην πραγματικότητα θα σε οδηγήσει σε κροτάφους που για να μοιάζουν ομοιόμορφοι με το υπόλοιπο σύνολο θα πρέπει να τους τροφοδοτείς με toppik.
Bouklas είπε:Σίγουρα αυτό με τις πυκνότητες που λες είναι μεγάλο δράμα :/ . Ας πούμε ότι εγώ μπροστά έβαλα κοντά στα 70 το τετραγωνικό, η τούφα που είχα στην μέση προ μεταμόσχευσης δεν ξεπέρναγε τις 50 τρίχες το τετραγωνικό (τις είχα μετρήσει) και παρόλα αυτά ήμουν ευχαριστημένος μαζί της, στους κροτάφους είχα το πρόβλημα.
Η τούφα που είχες στη μέση ναι μεν ήταν χαμηλής πυκνότητας αλλά είχε και την υποστήριξη της πιο πίσω περιοχής που υπήρχε πιο πλούσιο μαλλάκι.
Στον κρόταφο πας να επέμβεις σε εντελώς φαλακρό τοπίο και η εμπρόσθια γραμμή του κροτάφου δε θα έχει την υποστήριξη μιας περιοχής πίσω από αυτή με πιο πλούσιο μαλλάκι. Μη βλέπεις που τώρα δείχνει ομοιόμορφο και φαντάζεσαι ότι έτσι θα είναι και μετά το μικρό κλείσιμο που επιθυμείς.
Άσε που τα μικρά λάθη στη φορά των μοσχευμάτων ενώ τώρα συγχωρούνται, όταν θα ξεφύγεις από την προγενέστερη hairline θα κάνουν ΜΠΑΜ !!!
Καταλαβαίνω απόλυτα τον καημό σου (γιατί τον έχω ζήσει και εγώ) αλλά αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι ακόμα θα έλεγα ότι θα πρέπει να γίνει πιο συντηρητικά και στην καλύτερη περίπτωση κάπως σαν την περιοχή με το πράσινο στην εικόνα που επισυνάπτω.
Αυτό κάνω και εγώ φιλε όταν πάω για κούρεμα του λέω μηχανή, κοντά τα πλαινά και τα πάνω άστα λίγο. Αφού να φανταστείς ακόμα και όταν τα πλαινά μεγαλώνουν (που μεγαλώνουν γρήγορα) τα στρώνω με πιστολάκι και μετά λακ για να μην πετάνε άσχημα. Ανοιχτοί κρόταφοι με πλαινά χαλια είναι άστα να πάνε φιλε, και το κοντό δεν μου πάει με τίποτα! Αν είχα τουλάχιστον πιο κλειστούς κροτάφους θα μου πήγαινε γιατί θα έκανα αλλα στυλ θα το σουλούπωνα πολύ ωραία και το στρογγυλό πρόσωπο θα είχε μια αλλαγή. Θυμάμαι πως τα έφτιαχνα όταν έπαιρνα φιναστερίδη, ακόμα και το κοντό look μου άρεσε πολύ.petrospap είπε:Κουρεψε πλάγια και πίσω 6 χιλιοστά και άσε τα πάνω όπως είναι και είσαι gg..εγω που έχω μεγάλο πρόβλημα σε κροταφους τα έχω έτσι όπως σε είπα και είναι γαματο
Bouklas είπε:Όσον αφορά φιλε τις kinky τρίχες που ανέφερες και τυχόν λάθη που μπορούν να συμβούν αν προχωρήσω έστω σε μια μικρή αλλαγή, αυτό που οφείλεται? Σε τυχόν λάθος του γιατρού? ή γιατί έτσι απλά μπορεί να βγει από μονη της δύστροπη ας το πούμε?
tropheus είπε:Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για τα kinky μαλλάκια. Πάντως από τη στιγμή που και στις 3 μεταμοσχεύσεις που έκανα είχα το ίδιο αποτέλεσμα τείνω να πιστεύω ότι δεν ήταν κάποιο λάθος γιατρού.
Λαθάκια είδα στη φορά των τριχών. Όχι σοβαρά λάθη αλλά από τη στιγμή που φεύγεις μακριά από την original hairline τα λαθάκια αυτά υπερτονίζονται.
Η εικόνα σου πάντως έχει βελτιωθεί πάαααααρα πολύ και να έχεις υπόψιν σου ότι εσύ βλέπεις πράγματα πάνω σου που οι άλλοι ούτε καν παρατηρούν.
Για παράδειγμα αυτό που λες για μεγάλους κροτάφους πλεον να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι δεν το βλέπουν...
Εγώ θα έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος - τουλάχιστον άμεσα - να προχωρήσεις σε κάποια διορθωτική κίνηση.
Κάτσε να χαρείς το αποτέλεσμα χωρίς να "διυλίζεις τον κώνωπα" και κράτα τα υπερπολύτιμα μοσχεύματά σου για ένα φρεσκάρισμα (ελπίζω να μην το χρειαστείς ποτέ) σε καμια 10αρία χρόνια![]()
Ναι φιλε μετά και τις απαντήσεις του τροφέα το βλέπω συγκρατημένα το θέμα. Ακόμα και αν, λέμε τώρα, ακολουθήσω την πράσινη γραμμή είναι τόσο μικρή η κάλυψη ούτε 300 grafts δεν κάνει.danceworld_2001 είπε:Γιάννη άκου τον τροφέα και δείξε εγκράτια σε παρακαλώ. Μην σπαταλήσεις και άλλο την δότρια σου για ενα λογικό με ευθυγράμμισμα, που κρύβει όμως πολλές παγίδες. Αν τόσο πολύ το θες, απλά θα εξαρτάσαι απο τόπικ που εγώ δεν το πλησιάζω. Δεν κάνω μμ για να βάζω τόπικ το νοιώθω κοροιδία. Αν στο μέλλον ανοίξεις αλλού και δεν σε πιάνει ούτε φίνα, τότε τι κάνεις? Σκέψου μακριά, σκέψου συντηρητικά, τα μαλλάκια σου ειναι τέλεια με φοβερή πυκνότητα πραγματικά, και ο συντηρητικός σχεδιασμός ηταν στρατηγικής σημασίας και καλώς τον έκανε ο γιατρός και επέμενε. Προφανώς στην αρχική του εκτίμηση έκανε λάθος και δεν το βρίσκω απίθανο, άλλη η εικόνα που βλέπουμε στις φωτογραφίες και άλλη απο κοντά, γιαυτό φωνάζω επιδιώξτε να βλέπετε τον γιατρό σας απο κοντά για ορθή εκτίμηση. Το έχεις συζητήσει το θέμα με τον γιατρό?