Bouklas
Well-Known Member
Μακάρι ρε φιλεn094 είπε:Φίλε boykla δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σου το ξανάπα, το αποτέλεσμά σου θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα ομοιόμορφο και γι' αυτό θα είναι και πολύ καλό.... Υπομονή και θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ....
Έτσι ακριβώς φιλε tropheus. Ειδικά αυτό το flash κάνει το πρόβλημα ακόμα πιο μεγάλο από ότι δείχνει.tropheus είπε:Οι φωτογραφίες και τα μαλλάκια έχουν τσακωθεί με την αντικειμενικότητα.
Η φωτεινότητα, η γωνία λήψης, η ευκρίνεια, η ανάλυση, οι αντανακλάσεις, οι διάθλασεις κτλ είναι παράγοντες που μπορούν να αποδώσουν από φωτογραφία σε φωτογραφία αποτελέσματα που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.
Οπότε ηρέμησε, χαλάρωσε, προσπάθησε να μη κοιτάς πολύ τον καθρέπτη σου (λέμε τώρα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι) και προς Θεού μην ξανακουρέψεις τα μαλλάκια σου ώστε το καλοκαιράκι να είσαι όνομα και πράγμα ... Bouklas![]()
E ναι λέμε τώρα
Τι λες τώρα εγώ ξανά κούρεμα? Το συνηθισμένο μου πάντα είναι μετά από 3.5-4 μήνες! Και ποτε τόσο κοντό, μονο φαντάρος και στη μεταμόσχευση έχω υπαρξει έτσι. Και όταν αναγκάζομαι και τα κουρεύω φιλε είναι γιατί έχει μεγαλώσει τόσο πολύ το μαλλί που δεν φτιάχνεται και δείχνει χαλια λογω κροταφων! Τώρα που θα έχω πιο πυκνά και με μεγαλύτερη έκταση ακόμα και να μακρύνουν λίγο παραπάνω θα ξαναθυμηθώ χτενίσματα που έχω ξεχάσει εδώ και χρονια
Φιλε και γω στους γύρω μου φαινόμουν ok, χωρίς κανένα μεγάλο πρόβλημα. Βεβαια μονο εγώ ήξερα τι τράβαγα και σε τι κατάσταση ήταν το κεφάλι μου. Γίαυτό θα σου έλεγα follow your heart!danceworld_2001 είπε:Μηπως τοτε να μην κανω μεταμοσχευση και απλα να σταματησω να με κοιταζω στον καθρεπτη και να μην βγαζω φωτο αφου στους αλλους φαινομαι οκ;
Μια φωτογραφία μου 1 μηνα πριν. Μόλις είχα γυρίσει από παρα πολύ κοντό κούρεμα για τα δικά μου δεδομένα μεν, αλλα τι πυκνότητα μου έδινε τότε προ μεταμόσχευσης η τουφιτσα στο κέντρο και οι γύρω περιοχές ανάμεσα στους άδειους κροτάφους για το οποιο χτενίσματα. Αν σε αυτή τη περιοχή λοιπον που δεν μπήκανε τρίχες φαίνεται τώρα με ξυρισμενο look άδεια ενώ δίνει αυτό που βλέπω με πιο μακρύ μαλλί, τότε στις γύρω περιοχές που έγινε η κάλυψη μακάρι και με την ανάλογη φύτρωση που περιμένω θα έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ.