Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Παντελονια ΔΕΝ αποκταει ενας ιατρός όταν καποιος :Κάνε ρε Κωτσιμπα βίντεο τον τελευταίο πελάτη σου σε αυτά τα φώτα από κάτω ,βγες απάντησε για τους πελάτες που σε ψάχνουν και κρύβεσαι πίσω από τηλέφωνα όπως το μέλος pkr2 κάτι τέτοιο που άνοιξε νήμα ,απάντησε για τα ανεξάρτητα αποτελέσματα σου που πήγαν άπατα και ο Πάνος έκατσε και σου έδειξε όλα τα προβλήματα και έκανες τον κοκοβιό ..και άσε τα πολλά λόγια για σαξοραλα κτλ ,γιατί έτσι και σε παω με πραγματικα δυνατό αυτοκίνητο βόλτα ,θα σου κοπεί η περίοδος.....σταματά να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα επειδή δεν έχεις απαντήσεις και να προκαλείς με υποτιμητικές εκφράσεις ..ότι και να πεις εσύ για εμένα,όπως και να με αποκαλέσεις δεν σε βλέπω καθόλου ...όταν θα αποκτήσεις παντελόνια και θα απαντήσεις στις δημόσιες αυτές κατηγορίες -καταγγελιες πελατών σου τότε θα έχεις την μαγκιά να ζητάς βίντεο από κοντά κτλ..για τα από κοντά ,σου έχει απαντήσει και chat gpt ,αλλά κλασσικά αμνησία ε?
- Ανωνυμος
- Θρασυδειλος
- Αμορφωτος ιατρικα
- Νοσηρα κομπλεξικος
τον εγκαλει για ιατρικα ζητηματα και αυτος του απανταει.
Εισαι ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Ενα AVATAR
Ενας ΤΙΠΟΤΑ
Αν ερχοσουν απο κοντα, ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ως ΣΠΥΡΟΣ, σου ειχα υποσχεθει να σου απαντούσα, παρολο που παραμενεις
- Αμορφωτος ιατρικα
- Νοσηρα κομπλεξικος
Αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΕΙΛΟΣ και ΑΝΩΝΥΜΟΣ = ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ενα ΤΙΠΟΤΑ.
Οταν σταματησεις να εισαι ΔΕΙΛΟΣ, κρυμμενος, ενα τιποτα πισω απο μια οθονη, κρυμμενος στο υπογειο,
παρολο που ΔΕΝ εχω καμια υποιχρεωση γιατι ΔΕΝ εισαι καν ιατρός, δεν εισαι νομικός, δεν εισαι ο ασθενης μου, αλλα ως ΔΗΘΕΝ ενδιαφερομενος καταναλωτης, ΝΑΙ θα σου απαντουσα.\ απο σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ με προσωπο και υποσταση
Τωρα ρε γελοιο avatar, τι περιμενεις?
Grow balls εκτος απο μαλλια!
Τελευταία επεξεργασία: