Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Κάνε ρε Κωτσιμπα βίντεο τον τελευταίο πελάτη σου σε αυτά τα φώτα από κάτω ,βγες απάντησε για τους πελάτες που σε ψάχνουν και κρύβεσαι πίσω από τηλέφωνα όπως το μέλος pkr2 κάτι τέτοιο που άνοιξε νήμα ,απάντησε για τα ανεξάρτητα αποτελέσματα σου που πήγαν άπατα και ο Πάνος έκατσε και σου έδειξε όλα τα προβλήματα και έκανες τον κοκοβιό ..και άσε τα πολλά λόγια για σαξοραλα κτλ ,γιατί έτσι και σε παω με πραγματικα δυνατό αυτοκίνητο βόλτα ,θα σου κοπεί η περίοδος.....σταματά να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα επειδή δεν έχεις απαντήσεις και να προκαλείς με υποτιμητικές εκφράσεις ..ότι και να πεις εσύ για εμένα,όπως και να με αποκαλέσεις δεν σε βλέπω καθόλου ...όταν θα αποκτήσεις παντελόνια και θα απαντήσεις στις δημόσιες αυτές κατηγορίες -καταγγελιες πελατών σου τότε θα έχεις την μαγκιά να ζητάς βίντεο από κοντά κτλ..για τα από κοντά ,σου έχει απαντήσει και chat gpt ,αλλά κλασσικά αμνησία ε?
Παντελονια ΔΕΝ αποκταει ενας ιατρός όταν καποιος :
  • Ανωνυμος
  • Θρασυδειλος
  • Αμορφωτος ιατρικα
  • Νοσηρα κομπλεξικος

τον εγκαλει για ιατρικα ζητηματα και αυτος του απανταει.

Εισαι ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Ενα AVATAR
Ενας ΤΙΠΟΤΑ

Αν ερχοσουν απο κοντα, ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ως ΣΠΥΡΟΣ, σου ειχα υποσχεθει να σου απαντούσα, παρολο που παραμενεις
  • Αμορφωτος ιατρικα
  • Νοσηρα κομπλεξικος

Αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΕΙΛΟΣ και ΑΝΩΝΥΜΟΣ = ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ενα ΤΙΠΟΤΑ.

Οταν σταματησεις να εισαι ΔΕΙΛΟΣ, κρυμμενος, ενα τιποτα πισω απο μια οθονη, κρυμμενος στο υπογειο,
παρολο που ΔΕΝ εχω καμια υποιχρεωση γιατι ΔΕΝ εισαι καν ιατρός, δεν εισαι νομικός, δεν εισαι ο ασθενης μου, αλλα ως ΔΗΘΕΝ ενδιαφερομενος καταναλωτης, ΝΑΙ θα σου απαντουσα.\ απο σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ με προσωπο και υποσταση
Τωρα ρε γελοιο avatar, τι περιμενεις?

Grow balls εκτος απο μαλλια!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν σε εγκαλω για ιατρικά ζητήματα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος..ούτε για νομικά ζητήματα σε εγκαλει κάποιος..όπως καταλαβαίνεις,εδώ μέσα δεν είναι δικό σου site..δεν μπορείς να έχεις μόνο προνόμια..διαφήμιση σου χωρίς να σέβεσαι τους όρους του φόρουμ ,χωρίς να δίνεις στοιχεία για τις επεμβάσεις ,να επιλέγεις εσύ ποια περιστατικά σου θα παρουσιαστούν ,και όταν βγαίνει κάποιο ανεξάρτητο να σκαρφιζεσαι τερτίπια ώστε να μην απαντάς σε εύλογα ερωτήματα..
Η κουτοπονηρια πρέπει να σταματήσει ..αν δεν σταματήσει,επειδή δεν σε βλέπω ζεστό,τότε οι ερωτήσεις αυτές θα γίνονται μόνιμα .συνέχισε να απαξιώνεις και να προσβάλεις ..δεν σε βλέπω καν όσο και να βρίζεις ότι και να λές..το ότι δεν απαντάς και κρύβεσαι δείχνει την πραγματικότητα που θες να κρυψεις και σε ενοχλεί και σε πονάει..δική σου απόφαση όμως είναι..

bobby

Well-Known Member
Καλα, βαλε εσυ ΣΩΣΤΕΣ φωτογραφιες και εγω βλεπεις οτι μια χαρα το παω σε καθε τομεα
Σταματα ΕΣΥ να κοροιδευεις τον κοσμο με χτενισματα πλαινα,
με φωτοργαφιες μονο εσωτερικες
με ληψεις στο σεληνοφως
με στεγνα μονο μαλλια

και τα φωτα μου εμενα ειναι μια χαρα bobbako

Προβολή συνημμένου 68592Προβολή συνημμένου 68591
Καλα είναι όταν είναι ανοικτά…..;);););)
Στα βίντεο μάλλον πέφτει ο γενικός…. Χαχαχαχχα

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν σε εγκαλω για ιατρικά ζητήματα ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος..ούτε για νομικά ζητήματα σε εγκαλει κάποιος..όπως καταλαβαίνεις,εδώ μέσα δεν είναι δικό σου site..δεν μπορείς να έχεις μόνο προνόμια..διαφήμιση σου χωρίς να σέβεσαι τους όρους του φόρουμ ,χωρίς να δίνεις στοιχεία για τις επεμβάσεις ,να επιλέγεις εσύ ποια περιστατικά σου θα παρουσιαστούν ,και όταν βγαίνει κάποιο ανεξάρτητο να σκαρφιζεσαι τερτίπια ώστε να μην απαντάς σε εύλογα ερωτήματα..
Η κουτοπονηρια πρέπει να σταματήσει ..αν δεν σταματήσει,επειδή δεν σε βλέπω ζεστό,τότε οι ερωτήσεις αυτές θα γίνονται μόνιμα .συνέχισε να απαξιώνεις και να προσβάλεις ..δεν σε βλέπω καν όσο και να βρίζεις ότι και να λές..το ότι δεν απαντάς και κρύβεσαι δείχνει την πραγματικότητα που θες να κρυψεις και σε ενοχλεί και σε πονάει..δική σου απόφαση όμως είναι..
Ρε Σπυρακο,

το Αλντο και τον τζακσμιτη τους χειρουργησα πριν 5 χρονια

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Ειναι αστειο ενω εχω χειρορυγησει περιπου 2000 ατομα απο τοτε να ζητας "εξηγησειος" για ΔΥΟ περιστατικαπου πηγαν λιγο χειροτερα απο οτι συνηθως
Τραβα ασχολησου με κατι σοβαρο αγορι μου

ΔΥΟ ΣΤΑ 2000 και επιμενεις για να δειξεις δηθεν οτι τι???

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Φίλε ,ότι ανεξάρτητο υπάρχει εδώ στο φόρουμ από εσένα ,έχουμε θεματακια...ότι ανεξάρτητο όμως ,στο 95% τους..έβαλες τον Πάνο έκατσε και σου κατέδειξε σε όλα,τα προβλήματα που υπάρχουν...Εδώ ,μιλάμε για τουλάχιστον 20-25 περιστατικά ,στα οποία τα πράγματα δεν πήγαν ΛΙΓΟ χειρότερα...ενδεικτικά να σου αναφέρω το βατερλο στη δοτρια του edyuser ..ουδέν σχόλιο και εκεί από εσένα..
Μετά ,αφού έβλεπες πως τα ανεξάρτητα αποτελέσματα που ανέβαιναν εδώ στο φόρουμ από εσένα,είχαν όλα αρκετά έντονα προβλήματα,ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ,και έμπαινες τσακωνοσουν και άλλα τέτοια διαφορα,ώστε να αποτρέψεις καποιον να κανει παρουσίαση..επέβαλεςβμονος σου να κάνεις παρουσίασης χωρίς να δίνεις στοιχεία ,μόνο με φωτό πριν και μετά..
Με σκοπό βέβαια,να περάσει καιρός και να κάνεις αυτό που κάνεις τώρα..να λες τη μισή αλήθεια ,και ότι είναι μόνο δύο τα κακά αποτελέσματα ..και απλά λίγο χειρότερα...του Άλντο το ένα τεμποραλ,είχε ανάποδες φορές και γωνίες τοποθέτησης ..μιλάμε για τρατζικ..και αυτά βέβαια δεν δικαιολογούν πουθενά ,τα λεφτά που ζητάς ..αυτά δεν θες να ακούγονται ..το καταλαβαίνω .!! Αλλά ,θα ακούγονται
Ρε Σπυρακο,

το Αλντο και τον τζακσμιτη τους χειρουργησα πριν 5 χρονια

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ

Ειναι αστειο ενω εχω χειρορυγησει περιπου 2000 ατομα απο τοτε να ζητας "εξηγησειος" για ΔΥΟ περιστατικαπου πηγαν λιγο χειροτερα απο οτι συνηθως
Τραβα ασχολησου με κατι σοβαρο αγορι μου

ΔΥΟ ΣΤΑ 2000 και επιμενεις για να δειξεις δηθεν οτι τι???

LoverBoy

Well-Known Member
Οταν σταματησεις να εισαι ΔΕΙΛΟΣ, κρυμμενος, ενα τιποτα πισω απο μια οθονη, κρυμμενος στο υπογειο,
παρολο που ΔΕΝ εχω καμια υποιχρεωση γιατι ΔΕΝ εισαι καν ιατρός, δεν εισαι νομικός, δεν εισαι ο ασθενης μου, αλλα ως ΔΗΘΕΝ ενδιαφερομενος καταναλωτης, ΝΑΙ θα σου απαντουσα.\ απο σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ με προσωπο και υποσταση
Γιατρέ εδώ είστε πέρα για πέρα φάουλ!Ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του ακόμα και ο ζητιάνος στον δρόμο έχει αξία!Δεν επιτρέπεται να αποκαλείτε κανέναν με την λέξη ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.Τον άνθρωπο δεν τον κάνουν ούτε οι σπουδές του,ούτε η δουλειά του,ούτε το ακριβό του αμάξι!
Υπάρχουν επιχειρήματα απέναντι σε κάθε κατηγορία που μπορεί κάποιος να μας ρίχνει και όχι να μιλάει με χαρακτηρισμούς τέτοιους!Δεν μπορεί να ξέρετε τι είναι ο καθένας ακόμα και πίσω απο μια οθόνη κρυμμένος!Δώστε το καλό παράδειγμα εσείς και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι!Αναρωτηθείτε γιατί μπορεί να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση και κάντε την αυτοκριτική σας!ΠΟΤΕ δεν φταίει μόνο ο ένας!

aeratos28

Just aeratos
@CVIAL
Καμία παρατήρηση στον wanna be ,θα κάνεις ?
Σε εμένα στον gregkont και σε άλλους μας έχεις κάνει σύσταση για απλά πράγματα ..
Ερωτήσεις απλές για αυτό που βλέπουμε του κάνουμε,και ξεκινάει ανανδρες επιθέσεις με προσβολή προσωπικοτητας ,απαξίωση κτλ..
Στον gregkont που είπε πως αν έβλεπε ο πατέρας του πως μιλάει θα ντρέπονταν, έκανες παρέμβαση άμεσα και ζήτησες διαγραφή σχολίου και να μην ξαναγραφτεί κάτι τετοιο..εδώ θα γίνει κάτι αντίστοιχο? Η να του ξεκινήσω τα γαλλικά και να τον βγάλω σε σύνταξη άμεσα? Έχω σεβαστεί πολύ τις παρεμβάσεις σου ,στο να μην βριζομαστε και κάνουμε φασαρίες ,έχω κάνει πίσω σε βρισιές αλλά είμαι οριακά να ξέρεις
Παντελονια ΔΕΝ αποκταει ενας ιατρός όταν καποιος :
  • Ανωνυμος
  • Θρασυδειλος
  • Αμορφωτος ιατρικα
  • Νοσηρα κομπλεξικος

Εισαι ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Ενα AVATAR
Ενας ΤΙΠΟΤΑ

Αν ερχοσουν απο κοντα, ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ως ΣΠΥΡΟΣ, σου ειχα υποσχεθει να σου απαντούσα, παρολο που παραμενεις
  • Αμορφωτος ιατρικα
  • Νοσηρα κομπλεξικος

Αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΔΕΙΛΟΣ και ΑΝΩΝΥΜΟΣ = ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ενα ΤΙΠΟΤΑ.

Grow balls εκτος απο μαλλια!

Tetrakis

Well-Known Member
Αδερφε @aeratos28 ξεκόλλα. Όλοι ξέρουν τις σχέσεις σου με τον ηρακλη τσέπης… Υπαρχουν νήματα που λες ότι βελτίωθηκε. Μην ρίχνεις στάχτη στα μάτια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Kαλα εσύ είσαι μεγάλο ταλέντο ..τρέχεις μόνος σου και έρχεσαι δευτερος
Αδερφε @aeratos28 ξεκόλλα. Όλοι ξέρουν τις σχέσεις σου με τον ηρακλη τσέπης… Υπαρχουν νήματα που λες ότι βελτίωθηκε. Μην ρίχνεις στάχτη στα μάτια

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρακαλώ να σταματήσει κάθε συζήτηση για το θέμα μέχρι να επιστρέψω, αν γίνει άλλη αναφορά σε άλλο νήμα θα κλέισω το site. Σεβαστείτε τον χρόνο μου.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα