Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
εχει φουσκωσει τριγυρω το μετωπο μου Δημητρη ε σιγα σιγα θα περασει κ αυτο ,αυριο θα παω το πρωι να μου πλυνουν κ τα μοσχευμενα μαλια απο τι μου ειπαν .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
το ξερω αερατε εχεις δικιο αν εχει παρει διπλανα τριχοφυλακια...τι να πω ... Αν ειναι ετσι γιατι το κανουν κ τα βαζουν διπλα? Επισης ν χρησιμοποιεις την μινοξ ωστε να κρατηθουν περισσοτερα εμφυτεγμενα τριχοφυλακια αν την σταματησεις τι γινεται πεφτουν ? οποτε καλα λεω πως ειναι μια ουτοπια η η μινοξ στα εμφυτευμενα ?

ρε Άκη δε σου περνουν τα διπλανά τριχοθυλάκια..από πίσω σου παίρνουν..όταν εννοώ μπορεί να πέσουν τα διπλάνα αν έχουν πάθει ζημιά,εννοώ ας πούμε πίσω που εβαλες και στη μέση είχες μαλλιά.δεν ήταν κενό..έτσι δεν είναι?απλά λίγο αραιά..σου έβαλε κάποια grafts να γίνει πιο πυκνό.ε εκεί που σου έβαλε για να τα πυκνώσει τα δίπλα,γύρω γύρω μαλλιά που έχεις αυτά κινδυνεύουν από τραυματισμό και shockloss..καταλαβες τι λέω τώρα με το διπλανα??

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ακη θες να δει φωτο μου τι πριξιμο ειχα μετα την μεταμοσχευση? καμια τετοια φωτο δεν ειδαμε εδω μεσα αλλα θα τρομαξει και ο κοσμακις.

aeratos28

Just aeratos
ρε john δεν είπα αυτό.γνώμη μου είναι καλύτερα να αφήσει κάποιος να αδειάσει όσο περισσότερο μπορεί να το αφήσει..πχ τώρα.ας πούμε εγώ στη θέση του Άκη middle κ;ι crown δεν θα τα ακουμπά τα τώρα με τίποτα.θα τα αφηνα για πολύ αργοτερα

aeratos28

Just aeratos
αυτό λέω.και αν έχει αδειάσει αρκετα δεν φοβάσαι ούτε για shockloss ούτε για τίποτα..τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση αν οποσδηποτε έπρεπε να κάνω τώρα θα ήθελα έναν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΡΟ να μου κάνει πύκνωση..

John_HDC

εγω που εχω πχ αραιωση και β ζωνη δηλαδη με περνει να κανω πυκνωση χαλαρα σε καλο γιατρο αλλα φοβαμαι ακομη και ο θεος να μουν την κανει.​

akishellas3

Well-Known Member
αληθεια ειναι φιλε δεν ενιωσα φαγουρα.. αλλα το ξεφτιλισα στο ψεκασμα με φυσ ορο.. ηταν και καλοκαιρακι ξερεις τι ωραια ηταν?? απολαυση. το αφηνα στεγνωνε μονο του. ψεκαζα και ληπτρια και δοτρια.
πρηξιμο ειχα. μην τρομαξεις ακη. στην αρχη μετωπο και μετα κατεβηκε στα ματια και εκνευριστηκα αλλα ηξερα οτι ειναι θεμα χρονου να φυγει εντελως. 10η 11η μερα φευγουν πρηξιμο και πηγματα αιματος και εισαι καθαρος.

μινοξιδιλη αποψη μου ειναι οτι ολοι πρεπει να βαζουν τουλαχιστον για το πρωτο 5μηνο η εξαμηνο. ισως να βοηθαει και στο να σκασουν απο το δερμα για πρωτη φορα οι τριχες..
αφου βγουν Ακη δεν χρειαζονται μινοξιδιλη οι νεες τριχες. απλα αν δε βαλεις υπαρχει περιπτωση να προχωρησει η τριχοπτωση στα μαμα μαλλια

πρηξιμο εχω στο μετωπο κ τριγυρω αλλα οπως λετε κανω υπομονη , ειμαι 39χρονων πλεον να πεσουν οι παλιες τριχες ναι δεν το αμφισβητω αλλα σε πιο αργο ρυθμο οποτε το να βαζω μια στο τοσο ενα μιγμα δικο μου με λαδι-μινοξ κτλ κ μασαζακι... με δερμα ρολερ δεν θα με χαλασει Δημητρη κ αυτο μετα απο κανα διμηνο στα παλια μαλλια ,το θεμα ειναι να γλυτωσουμε σε περιπτωση που γινει το shock loss κ απο τι καταλαβα αν καποιος εχει ηδη αρχισει την μινοξ κ την σταματησει μετα απο ενα διαστημα τοτε υπαρχει περιπτωση να καταλαβει το sock loss για τα παλια μαλλια.

dimitris50423

Well-Known Member
Ακη θες να δει φωτο μου τι πριξιμο ειχα μετα την μεταμοσχευση? καμια τετοια φωτο δεν ειδαμε εδω μεσα αλλα θα τρομαξει και ο κοσμακις.

να ανοιξουμε θεμα με φωτο πρηξιματος να βαλουμε ολοι τη χειροτερη μας να πεσει γελιο... αλλα οντως θα τρομαξει κοσμος..

αν βαλεις λαδακια μειγματα στο κεφαλι τωρα που εκανες μμ κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα πανε καλα τα μεταμοσχευμενα.. εγω σκεφτομουν δαφνελαιο να βαλω και δεν το ρισκαρω εφοσον παω τοσο καλα..

aeratos28

Just aeratos
john εσύ μην φοβάσαι.τα περισσότερα εμφυτευμενα είναι.δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο..για μένα οπότε έχεις οικονομική άνεση προχωρά στην 2η να τελειώνει οριστικά.;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
ρε Άκη δε σου περνουν τα διπλανά τριχοθυλάκια..από πίσω σου παίρνουν..όταν εννοώ μπορεί να πέσουν τα διπλάνα αν έχουν πάθει ζημιά,εννοώ ας πούμε πίσω που εβαλες και στη μέση είχες μαλλιά.δεν ήταν κενό..έτσι δεν είναι?απλά λίγο αραιά..σου έβαλε κάποια grafts να γίνει πιο πυκνό.ε εκεί που σου έβαλε για να τα πυκνώσει τα δίπλα,γύρω γύρω μαλλιά που έχεις αυτά κινδυνεύουν από τραυματισμό και shockloss..καταλαβες τι λέω τώρα με το διπλανα??
εννοω αν εχουν πειραχτει(το εχει παρει) τα διπλανα μαμα τριχοφυλακια την ωρα που τοποθετει τα εμφυετυμενα,εν ολιγης το ιδιο λεμε απλα δεν εκφραστηκα σωστα ,σορρυ .

dimitris50423

Well-Known Member
λαδακια Ακη θα σου προτεινα να βαζεις μονο στη χωριατικη και στη φετα.. το κεφαλι αστο να δεις πως θα παει τουλαχιστον στο εξαμηνο

John_HDC

Ακη εγω μετα την μεταμοσχευση που εκανα και ιουλιο μηνα μονο απο ηλιο προσεχα και ολα πηγαν καλα...
Ουτε μινοξ ουτε λαδια ουτε αλοιφες κτλ...μονο φινα μετα απο τους 2 μηνες ξεκινησα και αυτην την εκοψα.
Και ολα πηγαν καλα..προσεχε τα τωρα και μην κανεις πειραματα για αρχη.
Και κατι αλλο εισαι 39 ετων δεν θα πρεπε να ανησυχεις τοσο για τα πισω ..πρεπει να εισαι υπερευχαριστημενος εαν πανε καλα και με αυτην την επεμβαση σου

akishellas3

Well-Known Member
Δημήτρη αν ήξερες τι καλό κάνει το λάδι στο μαλλί αλλά καλό λάδι δεν θα το έλεγες έτσι. Έχω κάνει διάφορες θεραπείες κ μαζί με άλλα πραγματάκια μέσα κ πριν χρησιμοποιώντας ιδικά για την απορρόφηση derma roller πίστεψε με βλέπεις επανεκφυση πολύ πιο γρήγορα κ πιο δυνατή τρίχα. Το έκανα πριν πάω για μεταμόσχευση κ είδα ότι εβγαίναν νέες τριχουλες αμέσως το σταμάτησα μέχρι να υποχωρησουν κ έτσι μόλις επανήλθα στο αρχικό στάδιο πήγα κ για την μεταμόσχευση, αυτό μέσα σε δύο βδομάδες που το χα ξεικινησει μπορεί να είναι κ επειδή είχα καιρό να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε στο κεφάλι πάνω.
Γιάννη η φινά έιναι ο βασιλιάς της επανεκφυσης κ της διατήρησης ειδικά την κορυφή στην γεμίζει κ βγάζει τριχουλες γύρω γύρω στους κρόταφους κ μαζί με μινοξ έστω τοπικά κάνει θαύματα, μόνο που δημιουργεί χωρίς να το καταλάβουμε πολλοί παρενέργειες, είχα ξεκινήσει με 1mg κάθε μερακ ειχα φτάσει με 0,5mg ΑΝΑ ΜΕΡΑ απλά η δικιά μου εμπειρία ήταν στην ικανοποίηση πάνω στο σεξ. Μακριά από φινά συμβουλή κ όταν την σταματάς ανάλογος το καιρό που την χρησιμοποιούσες σταδιακά θα χάνεις κ τα αποτελέσματα της που επί το πληστον δίνει πυκνωση.

Συνημμένα

• P_20160304_185346_1_p_2_1.jpg
    P_20160304_185346_1_p_2_1.jpg
    543.6 KB · Προβολές: 333

akishellas3

Well-Known Member
Αυτό ρε παιδιά δεν πάει να πει ότι θα τα κάνω τώρα ειδικά με το ρολερ, στις 10 μέρες δεν λέει μινοξ; ε οκ χωρίς ρολερ φυσικά μέχρι να στρώσει το κεφάλι.

poseidonas77

Well-Known Member
Ρε σεις δε μπορω να καταλαβω πως επιλεγεται μια κλινικη απο τη στιγμη που μεσα σας την εχετε ηδη αμφισβητησει..αυτο ειναι οτι ποιο χειροτερο για την ψυχολογια....
@ακη βαλε ΜΙΝΟΧ!!!!!!και ασε λαδια ξυδια και χωριατικες προς το παρον....
@με καλυψε σε ολλα ο αερατος!!!!!!!!
φιλικα...

John_HDC

δεν εβγαλα τριχες στα 3 χρονια φινας.τα ιδια ημουν αυτο εβλεπα...ξεκινα οτι θες αλλα ασε να περασει κανα εξαμηνο.
Και εγω βαζω τωρα δαφναιλεο με κακαο και κανελα.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν κοροιδευω καθολου τα λαδια και τι μπορουν να προσφερουν.. αλλα οσοι εχουμε κανει μμ και μαλιστα προσφατα οπως εσυ δεν βαζεις στο κεφαλι οτι να ναι. για αυτο υπαρχουν οι οδηγιες που σου δινουν οι κλινικες. αυτοι εχουν τσεκαρει απο τα περιστατικα τους τι δουλευει καλυτερα...

επαιρνες φινα και φοβοσουν τα χαπακια κορτιζονης για 3 μερες??? :confused:
θα με τρελανεις.. εγω σου προτεινω οπως και ο ποσειδωνας να βαλεις μεχρι το 6μηνο για να βοηθησεις την φυτρωση μινοξιδιλη λοσιον 2 φορες τη μερα οπως οι περισσοτεροι. μετα το εξαμηνο αν θες μειωσε το σε 1 φορα η σταματα την αν δεν γουσταρεις..
απο εκει και περα η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα