Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

aeratos28

Just aeratos
ναι ρε μαν.απλά θα τα ξεχάσεις όλα αυτά,μπάνια ήλιος κτλ κτλ..νυχτερίδα θα γίνεις.μόνο όταν πέφτει ο ήλιος.αλλιως καπελακι και αυτο πολυ προσεκτικα..για το πρώτο διάστημα μετά από κάνα μήνα 2μηνο θα αρχίσεις να χαλαρώνεις σιγά σιγα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
καταλαβα.οκτομβριο λοιπον..αντε να δοθμε τα αποτελεσματα και του ακη..παιδια μετα την μμ αν παει καλα μπορει να διατηρει καποιος τα μαλλια μακρια η δεν φαινεται καλα?(δεδομενου οτι εχει πετυχει καλη φυτρωση και πυκνοτητα)
 

dimitris50423

Well-Known Member
δες και τη φωτο με τα φρεσκα γκραφτς..

http://www.hairlossgr.com/attachments/img_4893-jpg.10671/

οταν λεω πυκνη τοποθετηση δεν εννοω 50 γκραφτς ανα cm2 υπολογιζω να εχει γυρω στα 35 γκραφτς ανα cm. τα οποια αν φυτρωσουν σε μεγαλο ποσοστο θα δωσουν μια καλη εικονα.
και υποθετω οτι για να εβαλε και στη μεση του κεφαλιου που δεν ηταν και πολυ απαραιτητο εβαλε οσα μπορουσε να βαλει μπροστα. εφτασε δηλ στο μαξιμουμ των δυνατοτητων της η συγκεκριμενη που εκανε την επεμβαση
 
Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
Λογικα η κατανομη εγινε κατω κατω στην hairline μονοτριχα επειτα διτριχα κ οτι αλλο πιο πανω κ οτι εμεινε απο ττην hairline θα εβαλε επειτα πανω στη κορυφη κ μετα τα υπολοιπα διασπαρτα .
 

aeratos28

Just aeratos
Άκη να σε ρωτησω,αυτα που είχες ήδη μπροστά στην α ζώνη ποσά είναι περίπου?αυτά που είχες στο κέντρο μπροστά εννοοω
 

akishellas3

Well-Known Member
Αερατε μονο απο τις φωτο λογικα φαινοντε στο περιπου ,αν εννοεις το ποσες δικες μου ειχα μπροστa στην hairline πριν την μμ?
Σορρυ αλλα δεν καταλαβα .
 

aeratos28

Just aeratos
έχεις ιδέα περίπου πόσες ήταν?σου είπαν εκεί στην κλινική πόσες είχες και τώρα με αυτές που σου έβαλαν πόσες θα έχεις σύνολο?
 

akishellas3

Well-Known Member
χαχαχα μηπως θρεφει αυτο εννοω . Οσον αφορα τις δικες μου πριν φαινοντε απο τις φωτο τωρα που ξανα ανεβαζω.
 

Συνημμένα

  • IMG_4866.JPG
    IMG_4866.JPG
    2.2 MB · Προβολές: 323

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αααααα....οκ.! αν έννοιες ότι θρέφει ναι σιγά σιγά εννοείται πως θρέφει.γι αυτό και αυτές τις μέρες θα έχεις φαγουρες κτλ.
 

akishellas3

Well-Known Member
συνενοημενα ειναι τα grafts με ιανει πλεον φαγουρα σε διαφορα σημεια ακομα κ μπροστα στην hairline . Aαπλα επειδη εχω ψιλη τριχα ,πιστευω πως αν εχουν μπει με τις περισσοτερες τριχες τα Grafts για την πυκνωση της hairline στο κεντρος της δηλαδη κατι θα γινει ,πλεον θελω να σκεφτομαι θετικα κ μονο .
 

Tasmania

Active Member
Το ιδιο ευχομαστε και επιθυμουμε Αερατε για οποιον κανει μ/μ ειτε ειναι μελος εδω στο φορουμ ειτε οχι. Ειναι μια διαδικασια οχι τοσο ευκολη απο ψυχολογικης πλευρας να το παρεις αποφαση, απο οικονομικης πλευρας να μαζεψεις και να δωσεις ενα σεβαστο ποσο, αγχος αν θα βγουν ή οχι αν θα δειχνεις οκ στους αλλους, προστασια απο τον συντηρητικο περιγυρο της κοινωνιας... Ακη αν δεις περιστατικα στο φορουμ ριξανε απο 2000 μεχρι και 3000 (για dense packing) γραφτς σε παρομοια εκταση (μιλω για hairline και τμημα της Β ζωνης).... παντως στο middle zone (περιπου 200-300 γραφτς που ριξανε διασπαρτα) δεν το βρισκω ουτε σοφο ουτε safe στα μαμα μαλλια (για shockloss-βεβαια ισως γι'αυτο σου εκαναν και prp για προστασια με τους παραγοντες του πλασματος).
 

dimitris50423

Well-Known Member
καθε ποση ωρα ψεκαζεις με φυσ ορο? παρε μπουκαλι λιτρου απο το φαρμακειο 1,5 ευρω κανει και ψεκαζε.. εγω δεν ειχα νιωσει κυριολεκτικα καθολου φαγουρα μετα τη μμ. και το ακουω απο αρκετους αυτο με τη φαγουρα μετα τη μμ.
 

Flosk

Well-Known Member
Σορρυ για την παρεμβαση και καλη επιτυχια στον Ακη!!!
Σημερα συνειδητοποιησα πως η πρωην ενος πολυ φιλου και συναδελφου μου ειναι γιατρος στην κλινικη του Β.
Την ειχα γνωρισει κιολας πριν κανα χρονο. Παραλιγο να παμε και για καφε ολοι μαζι. Ο φιλος μου δεν ξερει οτι εχω κανει εγω μμ αλλα μου ελεγε για την κοπελα ποσο καλα πληρωμενη ειναι στην δουλεια της.
Μου φανηκε τελειως κουφο.
Αν θελετε μπορω να ρωτησω και τπτ πιο σπεσιαλ..Χεχε
 
Μπλουζα