akishellas3
Well-Known Member
εχει φουσκωσει τριγυρω το μετωπο μου Δημητρη ε σιγα σιγα θα περασει κ αυτο ,αυριο θα παω το πρωι να μου πλυνουν κ τα μοσχευμενα μαλια απο τι μου ειπαν .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το ξερω αερατε εχεις δικιο αν εχει παρει διπλανα τριχοφυλακια...τι να πω ... Αν ειναι ετσι γιατι το κανουν κ τα βαζουν διπλα? Επισης ν χρησιμοποιεις την μινοξ ωστε να κρατηθουν περισσοτερα εμφυτεγμενα τριχοφυλακια αν την σταματησεις τι γινεται πεφτουν ? οποτε καλα λεω πως ειναι μια ουτοπια η η μινοξ στα εμφυτευμενα ?
αληθεια ειναι φιλε δεν ενιωσα φαγουρα.. αλλα το ξεφτιλισα στο ψεκασμα με φυσ ορο.. ηταν και καλοκαιρακι ξερεις τι ωραια ηταν?? απολαυση. το αφηνα στεγνωνε μονο του. ψεκαζα και ληπτρια και δοτρια.
πρηξιμο ειχα. μην τρομαξεις ακη. στην αρχη μετωπο και μετα κατεβηκε στα ματια και εκνευριστηκα αλλα ηξερα οτι ειναι θεμα χρονου να φυγει εντελως. 10η 11η μερα φευγουν πρηξιμο και πηγματα αιματος και εισαι καθαρος.
μινοξιδιλη αποψη μου ειναι οτι ολοι πρεπει να βαζουν τουλαχιστον για το πρωτο 5μηνο η εξαμηνο. ισως να βοηθαει και στο να σκασουν απο το δερμα για πρωτη φορα οι τριχες..
αφου βγουν Ακη δεν χρειαζονται μινοξιδιλη οι νεες τριχες. απλα αν δε βαλεις υπαρχει περιπτωση να προχωρησει η τριχοπτωση στα μαμα μαλλια
Ακη θες να δει φωτο μου τι πριξιμο ειχα μετα την μεταμοσχευση? καμια τετοια φωτο δεν ειδαμε εδω μεσα αλλα θα τρομαξει και ο κοσμακις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εννοω αν εχουν πειραχτει(το εχει παρει) τα διπλανα μαμα τριχοφυλακια την ωρα που τοποθετει τα εμφυετυμενα,εν ολιγης το ιδιο λεμε απλα δεν εκφραστηκα σωστα ,σορρυ .ρε Άκη δε σου περνουν τα διπλανά τριχοθυλάκια..από πίσω σου παίρνουν..όταν εννοώ μπορεί να πέσουν τα διπλάνα αν έχουν πάθει ζημιά,εννοώ ας πούμε πίσω που εβαλες και στη μέση είχες μαλλιά.δεν ήταν κενό..έτσι δεν είναι?απλά λίγο αραιά..σου έβαλε κάποια grafts να γίνει πιο πυκνό.ε εκεί που σου έβαλε για να τα πυκνώσει τα δίπλα,γύρω γύρω μαλλιά που έχεις αυτά κινδυνεύουν από τραυματισμό και shockloss..καταλαβες τι λέω τώρα με το διπλανα??
να ανοιξουμε θεμα με φωτο πρηξιματος να βαλουμε ολοι τη χειροτερη μας να πεσει γελιο... αλλα οντως θα τρομαξει κοσμος..