Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τιιι μια χαρα σε βλεπω παλι..χαχα τα ματια σου δεν κιτρινησαν οι δεν μελανιασαν σαν να εφαγες μπουνιες?
Εγω εκανα ενα ανομιορμοφο πριξιμο αν εβαζα πριν και τωρα φωτο καμια σχεση.
Αλλα ντρεπομαι να βαλω μην μας δει και κανεις απο την πολη και αρχιζει βγαζει φωτος στην φορα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
θα μαυρισει τις επομενες μερες.. και θα κατεβει και κατω απο τα ματια.. την επομενη μερα της μμ μου ειχα παει κλινικη και ειδα εναν με πρησμενα ματια και σκεφτομαι.. πως ειναι ρε ετσι αυτος.. χαχα εγω την γλυτωσα μια χαρα ειμαι..
που να ξερα.. :p τις επομενες μερες πρηστηκα και εγω.. απο οποια μερια ξαπλωνεις πρηζεται περισσοτερο..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω εχω τραβηξει αρκετες φωτο οταν ημουν πρισμενος.
Οταν ερχετε κανας φιλος τις βαζω και σκαμε στα γελια.

andy.k

Active member
Κουασιμοδοτος Γιάννη; :)

Ρε φιλε εχουν πει πως απαγορευεται η πυγμαχια για κανενα διμηνο μετα τη μμ...εσυ απο την πρωτη βδομαδα πηγες και τις εφαγες? Πολυ πρηξιμο ρε ακη. Εγω καμια σχεση, σε αυτο το σημειο δεν εφτασα επ ουδενι...

andy.k

Active member
Και όμως αυτός είναι ο λόγος, τους ενδιαφέρει να μπουστάρουν τα αποτελέσματα της μμ που είναι δική τους ευθύνη.

Cvial διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά ή μινοξ δε βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα...το να στη συστησουν ώστε στο 12μηνο να μην έχεις χάσει μαμά μαλλιά και κατά συνέπεια να μη φαίνεται φτωχό το αποτέλεσμα ναι το καταλαβαίνω...αλλά αυτό το θεωρώ θεμιτό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε κάποιος που έκανε μμ να παραπονεθεί ότι δεν έχει καλό αποτέλεσμα ακόμα και αν είχε 100% φυτρωση, ο οποίος όμως στο έτος έχασε τόσα μαμά μαλλιά όσα μμ έβαλε...καταλαβαίνεις τι εννοω...νομίζω όμως πως επ ουδενί δε παρουσιάζει καλύτερο το αποτέλεσμα της μμ...απλά βοηθά να μην υποβαθμιστεί το οποίο αποτέλεσμα από πιθανή εξέλιξη της ΑΑ έως ότου ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα...και άντε να μη πάρει μινοξ ο Δημήτρης και να αδειάσει προς τα πίσω δε μπορεί να τους κατηγορήσει ότι έπεσαν τα μμ...όταν όμως είναι πύκνωση είναι αλλιώς το πράγμα, σου βάζουν αυτοί μαλλιά βγαίνουν όλα πχ, χάνεις τα δικά σου από εξέλιξη ΑΑ και σε ένα χρόνο είσαι ίδιος με πριν κανείς τη μμ( ή τέλος πάντων έχεις φτωχό αποτέλεσμα) κατηγορεις την κλινική ότι δεν έγινε δουλειά, ωστόσο μπορεί να ειχες και 100% φυτρωση...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, το τελικό αποτελεσμα, δηλαδή στο 12μηνο δεν το βελτιώνει (ως προς την φύτρωση των μμ μαλλιών), αυτο ειναι βέβαιο, αλλα όπως προείπα βοηθάει την εικόνα σου σε αυτο το διάστημα. Φυσικά βοηθάει και οτι μαμά μαλλιά υπάρχουν. Ο Δημητρης όμως όπως και εγω δεν είχαμε τίποτα οποτε όπως καταλαβαίνεις δεν υπήρχε λογος να δωθεί αν δεν προοριζόταν για τα μεταμοσχευμένα. Αυτο που λες, δηλαδή για να μην χαθούν και μαμά εχει μια αλήθεια αλλα δεν ειναι ο κύριος λογος κατα την άποψη μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ρε συ andy.k αυτό που πάλι ρωτας για το τελικο αποτέλεσμα,το αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα,το λέω και τώρα πάλι.μόνο απο τον cvial θα το πιστέψεις αν το πει δηλαδή?

aeratos28

Just aeratos
ή μινοξιδιλη για την εμφύτευση είναι ότι και τα αναβολικά με το γυμναστήριο.θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αλλά πιο σύντομα..δεν είναι το ίδιο,μην αρχισετε να μου λέτε διάφορα,το ξέρω.απλά το λέω,για να καταλάβουμε πως δουλεύει,με απλά λόγια..ίσως και για κάποιους χαζα λόγια.όπως και με το γυμναστήριο αν πάρεις πρωτεινες κρεατινες λιποδιαλυτες κτλ μαζί με διατροφή γυμναστική θα γίνεις τουμπανο σε ένα 5μηνο,ενώ αν δεν πάρεις τίποτα θες τουλάχιστον ένα χρόνο,έτσι είναι και με τα μαλλιά.

andy.k

Active member
ρε συ andy.k αυτό που πάλι ρωτας για το τελικο αποτέλεσμα,το αναφέρω στην προηγούμενη σελίδα,το λέω και τώρα πάλι.μόνο απο τον cvial θα το πιστέψεις αν το πει δηλαδή?

Θα σου φανεί αστείο, αλλά δε ποσταρα κ τη δική σου απάντηση επειδή για κάποιο λογο με εμπόδιζε το site να
κάνω 2ο quote στο response
μου...οκ εγω πάντως
εξακολουθώ να πιστεύω πως
η μινοξ πέρα από το boost απο
θέμα χρόνου που δίνει στη μμ,είναι κυρίως για προστασία των μαμά μαλλιώνγι ααυτό κ άλλωστε χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση κ κυρίως πρόληψη και σε περιπτώσεις που δεν έχει προηγηθεί μμ...
και νομίζω πως δεν έχει οπως ειπες επιδραση τυπου
αναβολικων
αερατε( γιατί τα αναβολικά
στο gym πιάνουν αποτέλεσμα
που ποτέ δε θα πιάσεις χωρίς
αυτά/ενώ με ή χωρίς μινοξ το
ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις στο
12μηνο(στα μμ μαλλιά)), αλλά απλά δρα ίσως ως επιταχυντής, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ άλλο θετικό αποτέλεσμα...δλδ οκ αν βιαζεσαι να βγαλεις μαλλιά παρε την, αλλά θεωρώ λεω κ πάλι ότι αν θέλεις να διατηρήσει τα μαμά σου μαλλιά κ να καθυστερήσεις επόμενη μμ πρέπει να την πάρεις...ο cvial είναι 50, άλλο ρυθμό εξέλιξης εχει κ άλλο ρυθμό ένας 30αρης...καλά τόσο λάθος κάνω ρε παιδιά...???

akishellas3

Well-Known Member
βλεπω τις φωτο κ οπως ειπατε βλεπω που εβαλε κ ενδιαμεσα απο την κορυφη στην Hairline διαφορα τριχοθυλακια,αυτα οπως ειπατε μπορουν να επηρεασουν τα διπλανα τα παλια κ καλα κ να υποστει shock loss ελπιζω με την μινοξ να μην γινει αυτο κ να μην υποστουν διοτι ετσι εκει που πηγαν να φτιαξουν κατι θα χαλασουν κατι αλλο . Τελοσπαντων δεν χρειαζεται να το ψαχνω αλλο οτι ειναι να γινει θα γινει :)

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ναι ρε συ Άντυ..αν ειδες έγραψα αναβολικά στην αρχή και μετά έγραψα πρωτεινες κρεατινες κτλ..δεν είπα winstrol κτλ,δεν το πήγα τόσο μακριά..μην κολας μόνο στην πρώτη κουβέντα.πολλοί τα πάντα από συμπληρώματα τα νομίζουν αναβολικά.οπότε το είπα έτσι για να πιάσω και αυτους.χαχα.!Συμφωνώ σε ότι ειπες για αναβολικά,όμως στο θέμα συμπλήρωμα το αποτέλεσμα που πιάνουν σε σύντομο σχετικά διάστημα μπορείς να το πιάσεις μόνο με μακροχρόνια διατροφή.τώρα για να διατηρήσει μαμά μαλλιά,μόνο φιναστεριδη+μινοξιδιλη..συνδιασμός και των 2..κανένα από μόνο του δεν κάνει κάτι.ειδικά ή μινοξιδιλη..

aeratos28

Just aeratos
φιλε Άκη τριχοθυλάκια ειναι..όχι τριχοφυλακια ,απλά το λέω γιατί το έχεις ξαναγράψει και νόμιζα ότι ήταν ορθογραφικό λάθος..φιλικά το λέω ρε,μην το πάρεις αλλιώς.:)

Μπλουζα