Βασικά, για να μη λέμε ότι να ναι, ο κύριος σκοπός της μινοξ δεν είναι να κρατήσει τα μεταμοσχευμενα κ να μην αδειάσει το κεφάλι στο διμηνο...μπορεί να συμβάλει κ σε αυτό σε μεγάλο ποσοστό σε συνδιασμό με το implanter προφανώς, όμως ο λόγος που την δίνουν από την κλινική, ιδίως σε νεαρές ηλικίες, είναι να διατηρήσει τα υπάρχοντα μαλλιά για όσο περισσότερα χρόνια είναι δυνατόν και να καθυστερήσει την εξέλιξη της ΑΑ και την δρομολόγηση πιθανής δεύτερης επέμβασης. Το ποσά μεταμοσχευμενα θα παραμείνουν ενεργά αμέσως
μετά τη μμ οπως και το ποσο γρηγορα θα ερθει το αποτελεσμα, εξαρτάται από τη χρήση μινοξ, αλλά το ποσά θα δώσουν τελικά φυτρωση στο 6-8μηνο (τελικό αποτέλεσμα) δεν έχει να κάνει
με τη χρήση ή όχι μινοξ...εκεί
παίζουν ρόλο μόνο ή δουλειά
που έχει γίνει κ ισως βιταμίνες. Στο να παραμείνουν όμως τα μαμά μαλλιά στη θέση τους και να μην είσαι σα παζλ στη τριετία αλλά στην 10ετια, εκεί ναι παίζει ρόλο ή μινοξ, για όσο καιρό τη χρησιμοποιείς φυσικά κ για όσο καιρό λειτουργεί στον οργανισμό σου(γτ προφανώς κάποια στιγμή παπαλα). Γιατί ως
γνωστόν το ότι βάζουμε μαλλιά
μπροστά ή όπου άλλου έχουν
πέσει δε σημαίνει ότι και τα γειτονικα
που ήταν να πέσουν θα
δυναμωσουν επειδή ξαφνικα μπήκαν υγειη μαλλιά δίπλα
τους...το πιο πιθανό ισως είναι να αποδυναμώσουν κιολας λόγω αιματωσης των νέων κ παραγκωνισμού των ίδιων, οπότε ίσως ή χρήση μινοξ σε περίπτωσης καλπάζουσας τριχόπτωσης να επιβάλεται...αλλιώς πιθανόν να είναι καλπαζων και ο ρυθμός με τον οποίο θα πρέπει κάποιος να ξαναμπεί στο χειρουργείο...το ίδιο κ σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει κ με τη φίνα φυσικά, μόνο που εκεί υπάρχει ίσως κ επανέκφυση, όμως εκεί πάμε σε άλλο τρόπο δράσης που πολύς κόσμος φοβάται κ θέλει να αποφύγει...εγώ πάντως παρόλο που από την κλινική μου είπαν να τη κόψω αν θέλω ή και να τη βάλω μια φορά τη μέρα(επειδή κ εγώ ειμαι 39 τωρα και άρα είναι ήπια η τριχόπτωση-κατι που απορω πως διεγνωσθη, εγώ προσωπικά αυτή την εκτίμηση περι ηπιας τριχοπτωσης δε τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη) συνέχιζω να τη βάζω κανονικά, 2 φορές τη μέρα, άντε να έχω χάσει 3-4 δόσεις στο 3μηνο...