Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
Ρε παιδιά στο μείγμα μέσα έχει μινοξ 15%, φινά Δημήτρη ξεκίνησα αν κ ήξερα απλά έλεγα μήπως δεν έχω παρενέργειες όπως άλλοι, κορτιζονη δεν είχα δοκιμάσει ποτέ κ γιαυτό ρώτησα κ τι φοβάμαι άλλωστε είναι μια ουσία που την βγάζει ο ίδιος ο οργανισμός μας κ έχω ακούσει ότι δεν έιναξ ότι καλύτερο απλά για λίγες μέρες οκ.
Μινοξ κ δύο φορές την μέρα;;; από σακούλες στα μάτια πως πάτε;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εγω τιποτα.. και δεν κοιμαμαι και καλα. πλεον βαζω 1 τη μερα μετα το 5 μηνο. στις αρχες ενιωθα λιγο σαν πρηξιμο ελαφρυ στο μετωπο και μετα εφυγε..

akishellas3

Well-Known Member
Αυτό φοβάμαι με την μινοξ, θα το κάνω κ αυτό τι να κάνουμε όλα για το αποτέλεσμα, φτάνει να μείνει κάτι όταν την σταματήσω.

andy.k

Active member
Βασικά, για να μη λέμε ότι να ναι, ο κύριος σκοπός της μινοξ δεν είναι να κρατήσει τα μεταμοσχευμενα κ να μην αδειάσει το κεφάλι στο διμηνο...μπορεί να συμβάλει κ σε αυτό σε μεγάλο ποσοστό σε συνδιασμό με το implanter προφανώς, όμως ο λόγος που την δίνουν από την κλινική, ιδίως σε νεαρές ηλικίες, είναι να διατηρήσει τα υπάρχοντα μαλλιά για όσο περισσότερα χρόνια είναι δυνατόν και να καθυστερήσει την εξέλιξη της ΑΑ και την δρομολόγηση πιθανής δεύτερης επέμβασης. Το ποσά μεταμοσχευμενα θα παραμείνουν ενεργά αμέσως
μετά τη μμ οπως και το ποσο γρηγορα θα ερθει το αποτελεσμα, εξαρτάται από τη χρήση μινοξ, αλλά το ποσά θα δώσουν τελικά φυτρωση στο 6-8μηνο (τελικό αποτέλεσμα) δεν έχει να κάνει
με τη χρήση ή όχι μινοξ...εκεί
παίζουν ρόλο μόνο ή δουλειά
που έχει γίνει κ ισως βιταμίνες. Στο να παραμείνουν όμως τα μαμά μαλλιά στη θέση τους και να μην είσαι σα παζλ στη τριετία αλλά στην 10ετια, εκεί ναι παίζει ρόλο ή μινοξ, για όσο καιρό τη χρησιμοποιείς φυσικά κ για όσο καιρό λειτουργεί στον οργανισμό σου(γτ προφανώς κάποια στιγμή παπαλα). Γιατί ως
γνωστόν το ότι βάζουμε μαλλιά
μπροστά ή όπου άλλου έχουν
πέσει δε σημαίνει ότι και τα γειτονικα
που ήταν να πέσουν θα
δυναμωσουν επειδή ξαφνικα μπήκαν υγειη μαλλιά δίπλα
τους...το πιο πιθανό ισως είναι να αποδυναμώσουν κιολας λόγω αιματωσης των νέων κ παραγκωνισμού των ίδιων, οπότε ίσως ή χρήση μινοξ σε περίπτωσης καλπάζουσας τριχόπτωσης να επιβάλεται...αλλιώς πιθανόν να είναι καλπαζων και ο ρυθμός με τον οποίο θα πρέπει κάποιος να ξαναμπεί στο χειρουργείο...το ίδιο κ σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει κ με τη φίνα φυσικά, μόνο που εκεί υπάρχει ίσως κ επανέκφυση, όμως εκεί πάμε σε άλλο τρόπο δράσης που πολύς κόσμος φοβάται κ θέλει να αποφύγει...εγώ πάντως παρόλο που από την κλινική μου είπαν να τη κόψω αν θέλω ή και να τη βάλω μια φορά τη μέρα(επειδή κ εγώ ειμαι 39 τωρα και άρα είναι ήπια η τριχόπτωση-κατι που απορω πως διεγνωσθη, εγώ προσωπικά αυτή την εκτίμηση περι ηπιας τριχοπτωσης δε τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη) συνέχιζω να τη βάζω κανονικά, 2 φορές τη μέρα, άντε να έχω χάσει 3-4 δόσεις στο 3μηνο...

akishellas3

Well-Known Member
Andy καλημέρα πόση φινά περνεις; επίσης έχω διαβάσει πως μετά τα 40 ούτως ή άλλως η τέστοστερονη πέφτει κ είναι λίγο δώρο αδωρον η τουλάχιστον να γίνει μείωση της, απλά το ξανά αναφέρω από 1mg καθημερινως για κάνα 3-4 μηνο, το γύρισα σε 0,5mg κ κ όλα καλά, βέβαια είναι διαφορετικός ο κάθε οργανισμός, παρεμπιπτόντως σήμερα πήγα για πλύσιμο ολικό, πίσω οκ δεν πόνεσα αλλά μπροστά λίγο που ακουμπαγανε τα μοσχευματα ποναγα, όσο αφορά το πρήξιμο κατεβαίνει έχει φτάσει στα βλεφαρα... Κ τέλος τα χάπια, αν έχετε καμία συμβουλή πείτε μου, ευχαριστώ παιδιά κ καλή μέρα να χουμε όλοι μας.

Tasmania

Active Member
φιλε Ακη διαβασε στο φορουμ για δραση φινας και διακυμανση των ορμονων κλπ.... τη διυδροτεστοστερονη θελουμε να μειωσουμε με τη φινα οχι την τεστοστερονη, μπλοκαροντας το ενζυμο αναγωγαση (ρεκτουδαση) 5α...

andy.k

Active member
Δε παίρνω φινα Άκη, και για να είμαι ειλικρινής όταν δω ότι δε δουλεύει κ ή μινοξ θα την κόψω επιτόπου. Ότι είναι να πέσει ας πέσει, και μετά αν χρειαστεί θα κάνω 2η ή 3η μμ, ανάλογα με το τι θα θέλω κ τι θα μπορώ...πάντως νομίζω να το αντιλαμβάνεται ότι με μια μμ της τάξης των 2000-2500 gts και με προδιάθεση, αφενος λυνεις το πρόβλημα στην περιοχή που επεμβαίνει, αφετέρου οι πιθανότητες να μην προχωρήσει ή ΑΑ και να μείνεις για την υπόλοιπη ζωή σου όπως θα είσαι 8-9 μήνες μετά τη μμ είναι μάλλον μηδαμινές...το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ξαναεπεμβεις.Σε άλλες περιοχές φυσικά...

akishellas3

Well-Known Member
Κατάλαβα ότι πέφτοντας η τέστοστερονη όσο μεγαλώνουμε παίζει ρόλο στη μείωση κ της αραιωσης των μαλλιών Τασμανια κ την σύνδεσα κ με την φινά, λάθος μου.
Andy μάλλον πάλι δεν εκφραστηκα σωστά, έχω να πάρω φινά εδώ και 5 χρόνια περίπου δεν φοβάμαι ότι θα μου φύγουν,απλά σου ανέφερα την εμπειρία μου με την φινά, λίγο αραιωση στα παλιά οκ μπορεί να γίνει στο μέλλον , σκέφτομαι θετικά λόγο ηλικίας που έχουμε κ πως εδώ κ 4 χρόνια τα μάλια τα είχα αφήσει έτσι ούτε έστω λάδια με τίποτα mix μέσα δεν εβαζα περιττό λοιπόν να σου πω πως δεν προχώρησε η αραιωση αλλιώς φίλε μου δεν θα την έκανα ακόμα όσο κ ψυχολογικά ράκος να μουν λόγο καταστάσεων, τώρα νιώθω καλύτερα εδώ κ λίγο καιρό κ αποφάσισα να την κάνω την μ.μ. κ όπως σου είπα δεν είδα να έχω άλλη υποχώρηση στα μάλια εδω κ χρόνια.
Θέλω λοιπόν να πιστεύω πως αν έχουν κάνει σωστή δουλειά στον βεκ.ρη η ψυχολογία μου θα ανεβει στα ύψη όσο για το μετά αν χρειαστεί στα παλιά μάλια θα φανεί με την πάροδο του χρόνου,τωρα αν χρειαστεί στα νέα απλά ήταν αποτυχία κ λάθος επιλογή που δεν το νομίζω. Θα δείξει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πιο πιθανο να χρειαστεις μια πυκνωση αναμεσα σε αυτα που εβαλες αν δεν παει κατι καλα.
Για τα αλλα δεν νομιζω να γινεται κουβεντα.Εισαι πολυ ενταξει απο πισω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
εντωμεταξυ εχω πρηστει,η μυτη μου εχει γνει ενδιαμεσα στα ματια ... αιντε να φυγει κ αυτο σιγα σιγα .

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αμα σε βαζα την μουρη μου πως παραμορφοθηκε και τι ξυλο λες και φαγα αστοοοο!!!!
Σαν το κουασιμοδο ειχα γινει.

aeratos28

Just aeratos
Βασικά, για να μη λέμε ότι να ναι, ο κύριος σκοπός της μινοξ δεν είναι να κρατήσει τα μεταμοσχευμενα κ να μην αδειάσει το κεφάλι στο διμηνο...μπορεί να συμβάλει κ σε αυτό σε μεγάλο ποσοστό σε συνδιασμό με το implanter προφανώς, όμως ο λόγος που την δίνουν από την κλινική, ιδίως σε νεαρές ηλικίες, είναι να διατηρήσει τα υπάρχοντα μαλλιά για όσο περισσότερα χρόνια είναι δυνατόν και να καθυστερήσει την εξέλιξη της ΑΑ και την δρομολόγηση πιθανής δεύτερης επέμβασης. Το ποσά μεταμοσχευμενα θα παραμείνουν ενεργά αμέσως
μετά τη μμ οπως και το ποσο γρηγορα θα ερθει το αποτελεσμα, εξαρτάται από τη χρήση μινοξ, αλλά το ποσά θα δώσουν τελικά φυτρωση στο 6-8μηνο (τελικό αποτέλεσμα) δεν έχει να κάνει
με τη χρήση ή όχι μινοξ...εκεί
παίζουν ρόλο μόνο ή δουλειά
που έχει γίνει κ ισως βιταμίνες. Στο να παραμείνουν όμως τα μαμά μαλλιά στη θέση τους και να μην είσαι σα παζλ στη τριετία αλλά στην 10ετια, εκεί ναι παίζει ρόλο ή μινοξ, για όσο καιρό τη χρησιμοποιείς φυσικά κ για όσο καιρό λειτουργεί στον οργανισμό σου(γτ προφανώς κάποια στιγμή παπαλα). Γιατί ως
γνωστόν το ότι βάζουμε μαλλιά
μπροστά ή όπου άλλου έχουν
πέσει δε σημαίνει ότι και τα γειτονικα
που ήταν να πέσουν θα
δυναμωσουν επειδή ξαφνικα μπήκαν υγειη μαλλιά δίπλα
τους...το πιο πιθανό ισως είναι να αποδυναμώσουν κιολας λόγω αιματωσης των νέων κ παραγκωνισμού των ίδιων, οπότε ίσως ή χρήση μινοξ σε περίπτωσης καλπάζουσας τριχόπτωσης να επιβάλεται...αλλιώς πιθανόν να είναι καλπαζων και ο ρυθμός με τον οποίο θα πρέπει κάποιος να ξαναμπεί στο χειρουργείο...το ίδιο κ σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει κ με τη φίνα φυσικά, μόνο που εκεί υπάρχει ίσως κ επανέκφυση, όμως εκεί πάμε σε άλλο τρόπο δράσης που πολύς κόσμος φοβάται κ θέλει να αποφύγει...εγώ πάντως παρόλο που από την κλινική μου είπαν να τη κόψω αν θέλω ή και να τη βάλω μια φορά τη μέρα(επειδή κ εγώ ειμαι 39 τωρα και άρα είναι ήπια η τριχόπτωση-κατι που απορω πως διεγνωσθη, εγώ προσωπικά αυτή την εκτίμηση περι ηπιας τριχοπτωσης δε τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη) συνέχιζω να τη βάζω κανονικά, 2 φορές τη μέρα, άντε να έχω χάσει 3-4 δόσεις στο 3μηνο...

andy.k οτιδήποτε άλλο λέμε εκτός από αυτό που ηδη ειπαμε νωριτερα για την μινοξιδιλη μετά την εμφύτευση είναι ότι να ναι..δίνεται από τις κλινικές καθαρά για τον λόγο που είπαμε.για να κρατησει όσο το δυνατόν περισσότερες τριχες,στο διάστημα 2-3 μήνα.για να μην έχει αδιάσει κάποιος,για να εχει καλυτερη εικονα δηλαδη,μεχρι να αρχίσει ή πραγματική φυτρωση..αυτός και μόνο είναι ο λόγος.κανείς άλλος.βλέπε cvial,3o μήνα ήταν όπως πριν κάνει εμφύτευση..ενώ dimitris50423 είχε τα περισσότερα πάνω του..στο τελικό αποτέλεσμα εννοείται ότι δεν συμβαλει ή μινοξιδιλη, μόνο γι αυτήν την περίοδο που είπαμε.

andy.k

Active member
andy.k οτιδήποτε άλλο λέμε εκτός από αυτό που ηδη ειπαμε νωριτερα για την μινοξιδιλη μετά την εμφύτευση είναι ότι να ναι..δίνεται από τις κλινικές καθαρά για τον λόγο που είπαμε.για να κρατησει όσο το δυνατόν περισσότερες τριχες,στο διάστημα 2-3 μήνα.για να μην έχει αδιάσει κάποιος,για να εχει καλυτερη εικονα δηλαδη,μεχρι να αρχίσει ή πραγματική φυτρωση..αυτός και μόνο είναι ο λόγος.κανείς άλλος.βλέπε cvial,3o μήνα ήταν όπως πριν κάνει εμφύτευση..ενώ dimitris50423 είχε τα περισσότερα πάνω του..στο τελικό αποτέλεσμα εννοείται ότι δεν συμβαλει ή μινοξιδιλη, μόνο γι αυτήν την περίοδο που είπαμε.

Δλδ θεωρεις ότι οι κλινικές που συστήνουν μινοξ τη συστήνουν για να μη πέσουν όλα τα μμ αμέσως μετά την επέμβαση? Πάντως στον Βεκρή, στο λένε ξεκαθαρα- μινοξ να βάζεις για να κρατήσεις αυτά που ήδη εχεις. Αλλωστε ακόμα και όταν πηγα εγώ να με δούνε στο διμηνο που έχουν πέσει τουλάχιστον το 70% όπως το εκτίμησαν, μου είπαν ότι συνήθως πέφτει το 90% στα περιστατικά της κλινικης...

andy.k

Active member
Εννοώ ότι σου λένε ξεκαθαρα-, ιδίως αν θεωρήσουν πως έχεις τριχόπτωση σε εξέλιξη, ότι παιρνε μινοξ τουλάχιστον, για να επιβραδύνσεις την ΑΑ...Δε διαφωνω ότι διατηρεί κ μμ μαλλιά από την πρώτη μέρα, απλά διαφωνω ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που τη συστήνουν οι κλινικές.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοώ ότι σου λένε ξεκαθαρα-, ιδίως αν θεωρήσουν πως έχεις τριχόπτωση σε εξέλιξη, ότι παιρνε μινοξ τουλάχιστον, για να επιβραδύνσεις την ΑΑ...Δε διαφωνω ότι διατηρεί κ μμ μαλλιά από την πρώτη μέρα, απλά διαφωνω ότι αυτός είναι ο κύριος λόγος που τη συστήνουν οι κλινικές.

Και όμως αυτός είναι ο λόγος, τους ενδιαφέρει να μπουστάρουν τα αποτελέσματα της μμ που είναι δική τους ευθύνη.

aeratos28

Just aeratos
εσύ andy.k απο αυτα που έχεις δει εδώ,από τα περιστατικά του βεκρή,τα 4-5 αν δεν κάνω λάθος βλέπεις κάτι τέτοιο?εγώ δεν το βλέπω αυτό..και από εσένα ακόμα είδες να φεύγει το 90% όπως σου είπαν ότι γίνεται στα περιστατικά τους??με τίποτα.! 90-95% έχασε ο cvial..έχει κάποιο από τα περιστατικά του βεκρη,τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ αναλογο άδειασμα?βάλε και τον pilotaki που ήταν πολύ άδειος και έβαλε και μπόλικο μαλλί.

aeratos28

Just aeratos
η μινοξιδιλη με λίγα λόγια andy.k δίνεται από όλους τους γιατρους μόνο για να ενισχύσουν την δουλειά τους..δηλαδή αυτά που σου έβαλαν να έχεις ικανοποίηση συνεχόμενα από την πρώτη μέρα και οσο περνάει ο καιρός,να βλέπεις όλο και περισσότερα μαλλιά να βγαινουν.να μην μείνεις κενός από μαλλιά καθόλου..τώρα όπως λες για το αν έχεις τριχόπτωση που σου λένε πάλι για μινοξιδιλη στο λένε για να μην εχεις μείνει μετά από ένα χρονο καραφλος πιο πίσω και χαλάει το τελικό τους αποτέλεσμα..γι αυτό και παρά πολλοί λυσανε να πάρεις και φιναστεριδη..αν δεν έχεις σκοπό να κανεις άλλη εμφύτευση.αν έχεις πλάνο όμως και άλλη επέμβαση,τότε δεν σου προτείνουν τίποτα..για να γίνει και σύντομα ή 2η.!;)

akishellas3

Well-Known Member
Κουασιμοδοτος Γιάννη; :)

Συνημμένα

• P_20160305_163630_1_p.jpg
    P_20160305_163630_1_p.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 366
Μπλουζα