Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φυσικό όταν παντού είσαι αραιός με τέτοια εικόνα δεν υπάρχει.Δεν έβαλε 4000 ή 5000.. έβαλε 2700 και πήρε ένα φυσικό αποτέλεσμα για 2700 ..fair enough..
Εσύ πρέπει να σαι της λογικής Ανα@#€ less is moreΕσένα δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα με 2700 grafts ? Είχε πρόβλημα σε ολόκληρο το κεφάλι αν το είδες στην αρχή του video..
Opinions are like asholes.. everybody has got one.. δεν το είπα εγώ..ο dirty Harry το έχει πει για τους παλιότερους...λοιπόν αστειεύομαι . Οκ ας αφήσουμε το παιδί να κάνει την παρουσίαση του και ας κρατήσουμε τις γνώμες μας για τον εαυτό μας.. ( με εμένα πρώτο εννοείται)Μετριότητες...τα λέω εγώ.
Opinions are like asholes.. everybody has got one.. δεν το είπα εγώ..ο dirty Harry το έχει πει για τους παλιότερους...λοιπόν αστειεύομαι . Οκ ας αφήσουμε το παιδί να κάνει την παρουσίαση του και ας κρατήσουμε τις γνώμες μας για τον εαυτό μας.. ( με εμένα πρώτο εννοείται)
Ημίμετρα τουλάχιστον αυτά τα αποτελέσματα….Σε αυτο μαλλον πρεπει να αναφερεσαι vlafo:
![]()
3900 GRAFTS - 7920 HAIR
RESULT AFTER 2 PROCEDURES. NORWOOD SCALE 6. MAXIMUM HAIR DENSITY PER SESSION.www.youtube.com
Και ενα αλλο που βρηκα,προσφατο κιολας,2700 grafts,ετσι λεει τουλαχιστον:
![]()
Το πρόβλημα σε αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι άπλωσε τα 2700 σε όλο το κεφάλι οπότε λογικό να δείχνει αραιό, ενώ έπρεπε να βάλει τα 2700 μόνο μπροστά για να δείξει σωστό το αποτέλεσμα και μετά απο κανένα χρόνο να βάλει άλλα τόσα στο υπόλοιπο μισό. Έτσι θα ειχε ενα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια μπορεί μπορεί να ξαναμπεί για επέμβαση για πύκνωση της υπάρχουσας περιοχής.Ημίμετρα τουλάχιστον αυτά τα αποτελέσματα….
Το 2700 ήθελε 5000 και το 3900 7500 με 95% φύτρωση για να θεωρούνται επιτυχημένα.
Αν είναι να κάνω ΜΜ (μια ή περισσότερες) για να διορθώσω ένα NW4 ή ένα NW 6 που είναι αυτά τα δυο και να πάρω αυτά τα αποτελέσματα καλύτερα να μην κάνω τίποτα.
Αν μπεις στην ταλαιπωρία και το κόστος της ΜΜ θα πρέπει (αν τηρείς τις προϋποθέσεις λόγω δότριας) να λύσεις το πρόβλημα σου και όχι να κάνεις μισή δουλειά…..
Dr Freitas ζωγράφος!Για κοίτα να βλέπεις τις συγκρίσεις να καταλαβαίνεις τι είναι το καλό και τι μπορούσε να πάρει.![]()
Injerto Capilar Técnica FUE – 3.003 Grafts (6.479 Pelos) – Dr. Rafael de Freitas
Restauración de línea frontal, entradas y zona central. 2 días de intervención. _____________________________________________________________________________...youtu.be
Ίδιες τρίχες λίγα περισσότερα g 300 αλλά οι τρίχες παίζουν ρόλο.
Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ. Μάλλον δεν έχεις ιδέα και για την ταινία που αναφέρομαι καθότι είσαι και μικρός. Παρόλα αυτά καλό είναι να ελέγχεις λίγο τα νεύρα σου.Αυτό,έπρεπε να το σκεφτείς εσύ πριν ξεκινήσεις να μας λες το πώς τα βλέπεις εσυ τα αποτελεσματα..όχι να λες πως είναι fair enough και άλλα περίεργα και μόλις σου απαντάνε πως δεν είναι έτσι, να μιλάς για κ@λοτρυπίδες ,όπως τα λέμε στα ελληνικά..γτ αυτό είναι its not fair enough που κάνεις..και αν θες να γίνει άλλου η συζήτηση για να μάθεις και 5 πράγματα του τι είναι καλό και τι όχι σε αυτά που βλέπεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πρόβλημα αυτό που λες,είναι απόρροια της αδυναμίας του γιατρού να κινηθεί αλλιώς.Το πρόβλημα σε αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι άπλωσε τα 2700 σε όλο το κεφάλι οπότε λογικό να δείχνει αραιό, ενώ έπρεπε να βάλει τα 2700 μόνο μπροστά για να δείξει σωστό το αποτέλεσμα και μετά απο κανένα χρόνο να βάλει άλλα τόσα στο υπόλοιπο μισό. Έτσι θα ειχε ενα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια μπορεί μπορεί να ξαναμπεί για επέμβαση για πύκνωση της υπάρχουσας περιοχής.
Στον Lukourgos δεν κινήθηκε αλλιώς?? Εκει πως μπόρεσε? Μήπως στην άλλη περίπτωση ήταν απαίτηση του ασθενή να γεμίσει με την μια ότι μπορούσε ( για οικονομικούς λόγους λέω εγώ..)Το πρόβλημα αυτό που λες,είναι απόρροια της αδυναμίας του γιατρού να κινηθεί αλλιώς.
Άψογος αλλά μικρός λόγος για Ισπανό.Ισως έτυχε η δεν το υποστηρίζε.Τον είδες τον Freitas τι αποτέλεσμα παρήγαγε με 3000g?
Πότε θα δούμε ένα τέτοιο εδώ σε τέτοια περίπτωση να πούμε μπράβο?
Στον Lukourgos τι εννοείς αλλιώς?Στον Lukourgos δεν κινήθηκε αλλιώς?? Εκει πως μπόρεσε? Μήπως στην άλλη περίπτωση ήταν απαίτηση του ασθενή να γεμίσει με την μια ότι μπορούσε ( για οικονομικούς λόγους λέω εγώ..)
Ακόμα χειρότερα φαντάσου.Άψογος αλλά μικρός λόγος για Ισπανό.Ισως έτυχε η δεν το υποστηρίζε.
Είπα ποτέ ότι ο Freitas δεν παρουσιάζει καλά αποτελέσματα??? Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την φράση σου ότι ο γιατρός lp δεν έχει τα εχέγγυα. Και εκεί σου ανέφερα τον Lukourgos εκτός από τον ibarumah.. λες πως δεν μπορεί ο γιατρός και να κρυφτούν στο καβούκι τους.. και σε ξαναρωτω εκεί μπόρεσε?? Είχε τελικά καλό αποτέλεσμα ή όχι. Θα μπορέσει ο γιατρός να βγει από το καβούκι του ??Γιατί δε μου λες για το αποτέλεσμα του Freitas βλέπω το αποφεύγεις να το σχολιάσεις.
Σου εξηγώ και πάλι δεν καταλαβαίνεις η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.Είπα ποτέ ότι ο Freitas δεν παρουσιάζει καλά αποτελέσματα??? Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την φράση σου ότι ο γιατρός lp δεν έχει τα εχέγγυα. Και εκεί σου ανέφερα τον Lukourgos εκτός από τον ibarumah.. λες πως δεν μπορεί ο γιατρός και να κρυφτούν στο καβούκι τους.. και σε ξαναρωτω εκεί μπόρεσε?? Είχε τελικά καλό αποτέλεσμα ή όχι. Θα μπορέσει ο γιατρός να βγει από το καβούκι του ??
Εσύ πραγματικά καταλαβαίνεις τι γράφεις??? Έβαλε 2000 αλλά είναι σαν να έβαλε 3000 ?? Και ότι σπαταλησε grafts?? Ενω έβαλε 2000? Εσύ που έβαλες 4000+ το λες αυτό?? Εσύ που έφαγες τέτοιο πέσιμο από αλλα μέλη ότι πετάχτηκαν grafts?? Οκ .. σταματώ εδώ ας διαβάσει όποιος θέλει να διαβάσει και ας καταλάβει ότι θέλει να καταλάβει...Του Lukourgos ήθελε και χρειαζόταν να βάλει σε αυτή τη μικρή έκταση 2000g και ήταν σαν να έβαλε 3000g γιατί του έβγαλε εξωπραγματικό λόγο 3.1 που δεν είναι σωστό και πάλι,γιατί έβαλε πολλά πολύτριχα.
Ακόμα και οι Ισπανοί δεν τα κάνουν αυτά
Άρα με 3000g και να φυτρώσανε τα 2000g δηλαδή το 70%,πάλι θα ήταν επιτυχημένο για αυτό παρουσίασε αυτή την εικόνα.
Αν εσένα σε ικανοποιεί σε μια τόσο μικρή έκταση να χαλάει τόσα g,που αμφιβάλω αν φυτρώσανε όλα,ο