Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
με 1600 μοσχεύματα που έβαλες μπροστά σε 2 συνεδρίες (800 και 800), δεν νομίζω οτι θα μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο σε πυκνότητα. Καθώς άλλοι θα έβαζαν πολύ περισσότερα μοσχεύματα για να γίνει μπετό, περίπου 3000 κ εσύ εβαλες μόνο 1600 μπροστά. Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό για τα μοσχεύματα που έβαλες.Λοιπον... Έβρεξα μαλλια... Εκανα και ολη τη hairline προς τα πισω...
Οποίος βλεπει ανυπαρκτη hairline καλως.
Εγωβλεπω τον εαυτο μου 20 χρονων πάντως και είμαι 40.
Καλο απόγευμα
Προβολή συνημμένου 43917Προβολή συνημμένου 43920
Άρα για να συνοψίσουμε όσοι έχουμε διαφορετική άποψη είμαστε ανιδεοι, ανύπαρκτοι, και ερεθιζομαστε με το να εκνευριζουμε τον vlafo... που έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόσμο... (δικά του λόγια) επίσης δεν έχουμε και προσωπική ζωή... έχεις δίκιο φίλε.. πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο.Κάθεσαι εσύ και δίνεις αξία σε άτομα που είναι όχι ανίδεα μόνο,αυτό το αντιπαρέρχομαι, αλλά που δεν θα μάθουνε ποτέ και που θα δηλώνουν και ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα τους και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και από τους έρχεται.
Όσο υπάρχουν ανίδεοι, άσχετοι,που δεν επιδέχονται μια ελάχιστη σωστή και έγκυρη κριτική,θα είναι μόνοι τους στην ανυποληψία τους και στο μικρόκοσμο τους.
Όπως είναι οι περισσότεροι είτε ασθενείς είτε γιατροί.
Συνεπώς μου είναι παντελώς αδιάφορα ανθρωπάκια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα,αλλά μόνο ερεθίζονται στην ιδέα να παίζουν αυτό το ωραίο παιχνιδάκι.
Ασ τους στην ανυπαρξία τους.
Φίλε νηματοθετη,αυτό το σημείο,ακριβώς πάνω από την πορτοκαλί γραμμή,είναι η hairline..,αν εσύ θεωρείς,πως είναι hairline κανονική,με αριστερά δεξιά μερικά δίτριχα ξεμπαρκα ,τότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.Προβολή συνημμένου 43924
ΦίλεΆρα για να συνοψίσουμε όσοι έχουμε διαφορετική άποψη είμαστε ανιδεοι, ανύπαρκτοι, και ερεθιζομαστε με το να εκνευριζουμε τον vlafo... που έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόσμο... (δικά του λόγια) επίσης δεν έχουμε και προσωπική ζωή... έχεις δίκιο φίλε.. πραγματικά έχεις απόλυτο δίκιο.
.Για το δικό μου άσε με να διαφωνώ και πες ότι θέλεις.
Μάλλον ξεχνάς τι λες... ναι όντως υποστηρίζεις σθεναρά ότι πήρες το καλύτερο αποτέλεσμα παγκοσμίως... να το χαίρεσαι φίλε μου, το όντως όμορφο αποτέλεσμα. Απλά θυμήσου λίγο τι είχες ακούσει στο νήμα σου..Δε νομίζω κανένα δεν υπερτερεί,
Καλά εντάξει δε συννενοούμαστε..
Μάλλον ξεχνάς τι λες... ναι όντως υποστηρίζεις σθεναρά ότι πήρες το καλύτερο αποτέλεσμα παγκοσμίως... να το χαίρεσαι φίλε μου, το όντως όμορφο αποτέλεσμα. Απλά θυμήσου λίγο τι είχες ακούσει στο νήμα σου..
Κανονική hairline για μένα ειμαι τα μαλλια που είχα 20 χρονων. Οχι η hairline του beckham.
Eμενα από μικρός η hairline μου ηταν λιγο στραβη δηλαδη ο δεξια κροταφος εμπαινε πιο μεσα. Οποτε αυτο που βλεπεις εσυ περιεργο γισ μενα ειναι το κανονικο.
Επισης αν στο ολο αποτέλεσμα μου που εχω το μαλλι μου πριν 20 χρόνια, εχεις να προσαψεις οτι έκανες ζουμ και ειδες 4 τρίχες που πέτανε στη hairline...θα βαλω τη γατα μου να κλαιει τωρα
Πουθενά δεν έχει γίνει αυτό που λες. Κοντεύω χρόνο στο φόρουμ και μισή φορά τον vlafo να φλεξάρει το μαλλί του εις βάρος άλλων αποτελεσμάτων δεν έχω δει ΠΟΤΕ. Είναι από τα πρώτα άτομα που κάθε φορά θα τρέξουν να συμβουλεύσουν κάποιον και από τα πρώτα άτομα που αν ζητήσεις βοήθεια θα στη δώσουν χωρίς τουπέ και ιστορίες. Μη μπερδεύεις το ότι έχει πει πως '' Δε θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο '' με το '' Έχω πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα από όλους'' . Θυμίζει λίγο την ατάκα του 2pac αυτό. Πολλά μοιάζουν το ΊΔΙΟ αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Realise - Real Lies - Real Eyes.
Μάλλον ξεχνάς τι λες... ναι όντως υποστηρίζεις σθεναρά ότι πήρες το καλύτερο αποτέλεσμα παγκοσμίως... να το χαίρεσαι φίλε μου, το όντως όμορφο αποτέλεσμα. Απλά θυμήσου λίγο τι είχες ακούσει στο νήμα σου..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πανοραμική τι εννοείς ακριβώς;Μπορεις να ανεβασεις μια πανοραμικη φωτογραφια;
Γτ σου είπα εγώ πουθενά να έφτιαχνες τη hairline του Μπέκαμ?θα συνεννοηθούμε ποτέ εδώ ρε παιδιά η τζάμπα μιλάμε.? Αυτή που έχεις,στο ύψος που είναι ,με καλύτερο σχεδιασμό και με κανονική πυκνότητα σου λέω θα έπρεπε να είχες..θες να μου πεις ότι αυτή η hairline με σκόρπια δίτριχα υπήρχε στα 20 σου?
Ολο το πανω μερος,οπως στην παρακατω φωτογραφια:Πανοραμική τι εννοείς ακριβώς;
Δεν θέλω φιλε μου παραπανω πυκνοτητα στη hairline μου. Το πιο φυσικο σε μενα, στην οικογένεια μου ειναι αυτη η πυκνοτητα στη ahirline. Αν εκανα την πυκνότητα του Μπεζου θα ηταν πιο ωραιο για σενα αλλα οχι φυσιολογικό για μενα.
Και κλεινει εδω το θεμα της hairline γισ μενα γιστι το κουρασαμε χωρις λογο.
Αν είναι 4 σκόρπια 2 τρίχα το μεγαλυτερο προβλημα εδω να πω στο γιατρό να μου τα βγάλει ρε αδερφέ να νοιωσεις καλυτερα
Το αποτέλεσμα είναι ωραίο και φυσικό πλην όμως τη hairline .Θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερηΠαραφραζεις συνεχώς το τι λέω για να το φέρεις στα μέτρα σου για να βγεις εσύ σωστός.παλι για Μπέκαμ Μπέζους κτλ μιλάς.απο το ένα άκρο ,στο άλλο είσαι..η μία άκρη,οι φλοκάτες που αναφέρεις για μαλλιά,Μπέζος κτλ και από την άλλη αυτό που έχεις εσύ να πετάνε τριχουλες διάσπαρτες ..υπάρχει και η Χρυσή τομή..να είχες μια αξιοπρεπής hairline με μια πυκνότητα 45 ως το μέγιστο 50 τριχοθυλάκια ,σωστά σχεδιασμένη η οποία θα σε γυρναγε όπως λες στα 20..γτ στα 20 δεν είσαι αυτή τη στιγμή όπως ανέφερες.τεσπα.
Εδώ είναι λίγο σαν πελάτες γιατρού,που λέει ο πελάτης είναι ικανοποιημένος παρόλο ......Το αποτέλεσμα είναι ωραίο και φυσικό πλην όμως τη hairline .Θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη
Η πρωτη απο τις τρεις πουε βαλα απο πανω νομιζω σε καλυπτειΟλο το πανω μερος,οπως στην παρακατω φωτογραφια: