2η μμ fue 1.811 grafts στην LP clinic (Παπανικολάου Λευτέρης)

vlafo

Well-Known Member
Εσύ πραγματικά καταλαβαίνεις τι γράφεις??? Έβαλε 2000 αλλά είναι σαν να έβαλε 3000 ?? Και ότι σπαταλησε grafts?? Ενω έβαλε 2000? Εσύ που έβαλες 4000+ το λες αυτό?? Εσύ που έφαγες τέτοιο πέσιμο από αλλα μέλη ότι πετάχτηκαν grafts?? Οκ .. σταματώ εδώ ας διαβάσει όποιος θέλει να διαβάσει και ας καταλάβει ότι θέλει να καταλάβει...
Ήμουν σίγουρος ότι θα το πεις αυτό αλλά εγώ δεν έχω δώσει απάντηση για το τι έγινε απλά αναρωτιέστε.
Εγώ ξέρω πολύ καλά τι γράφω εσύ δεν ξέρεις που το ξεκίνησες,και σου παρέθεσε το μέλος Νik, 2 αποτελέσματα του γιατρού και το κάναμε γαργάρα,με φτηνές δικαιολογίες.
Το 1ο αποτέλεσμα ούτε καν που το σχολιάσαμε.
Το 2ο με τα ίδια g ακόμα περιμένουμε.
Όποιος διαβάζει σίγουρα ξέρει να αξιολογεί για αυτό να σαι σίγουρος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Aς δουμε και αλλο ενα αποτελεσμα του Παπανικολαου :

Εδω φαινεται ποσο κακη τοποθετηση εχει γινει , οι λαθος γωνιες φυτρωσης των τριχων κατα μηκος της hairline ειναι ορατες.Για να μην μιλησουμε για το ποσο μετριο ειναι το αποτελεσμα σε επιπεδο καλυψης σαν αποτελεσμα ελλειψης πλανου και ελλιπως ενημερωμενου ασθενη

vlafo

Well-Known Member
Επίσης το εργαλείο εξαγωγής που χρησιμοποιήθηκε στον ibarumah ήταν 1.1 και η εικόνα στη δότρια μετά την εξαγωγή μόνο 1800g ήταν απογοητευτική.
Από ότι φαίνεται επανήλθε αλλά αυτό δε μειώνει το γεγονός πως είναι ανεπίτρεπτο να παίζεις σήμερα με τέτοια punch.
Ήξερα το όριο 1.00 που και πάλι είναι μεγάλο,αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ανεκτό αλλά 1.1 δε δικαιολoγείται.

aeratos28

Just aeratos
36 χρόνων,μικρό δεν με λες..τεσπά.τωρα για τα νεύρα μου όντως δεν είμαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος όταν βλέπω ειδικά κάποιους να βαφτίζουν το ψάρι κρέας..είσαι το κοινό,που απευθύνεται ο Αναστασάκης και ο κάθε Αναστασάκης.ξεκαθαρα.εντελως ανίδεος του τι είναι ένα αποτέλεσμα καλό η μέτριο η κακό.σου εξηγεί ο vlafo το αποτέλεσμα του Λυκούργου και δεν καταλαβαίνεις καν τι σου λέει..καταλαβαίνεις μέχρι εκεί που μπορείς.και παρόλαυτα ,προσπαθείς να το παίξεις και πονηρός..τα λάθη που έχει και ο Λυκούργος με τις φωτό αυτές που έχει ανεβάσει,ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..κοίτα για παράδειγμα λίγο πιο πάνω ,το μνμ του nik.mos..που μιλάει για γωνία φυτρωσης και τοποθέτηση..καταλαβαίνεις τι λέει?είμαι σίγουρος πως όχι.επισης ανέβασε 10-20-30 τέτοια περιστατικά εκτός από τον Λυκούργο που να είναι καλύτερα ,αν όχι,ισάξια με αυτό..εγώ μπαίνω στο κανάλι του γιατρού στο youtube και βλέπω πράγματα και απορώ..είναι δυνατόν,αυτά τα αποτελέσματα να τα ανεβάζει?και να δείχνει hairline ανύπαρκτα και να λέει για την πολύ καλή πυκνότητα?έλεος.!!τώρα όσο για τον νηματοθετη,μου αρέσει που έκανε 4 κυκλάκια και λέει κοιταχτε..συνεχίζει η φυτρωση και εκείνο και το άλλο..και στα 4 κυκλάκια αυτά,είναι από ένα graft..ρεεεε θα μας τρελάνεις?το crown καλά έχει πάει ,έχει δρόμο ακόμα ,αλλά μπροστα δεν βλέπω κάτι φοβερό..hairline πάλι δεν έχεις..εκτός και αν έχω παραπλανηθεί..βάλε μια φωτό αδερφέ,βρεγμένο το μαλλί ελαφρώς και χτένισμα προε τα πίσω,να δούμε τι έχει γίνει με hairline..γτ combo χτένισμα βλέπω
Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ. Μάλλον δεν έχεις ιδέα και για την ταινία που αναφέρομαι καθότι είσαι και μικρός. Παρόλα αυτά καλό είναι να ελέγχεις λίγο τα νεύρα σου.

Xristos87

Verified MM member
Ήξερα το όριο 1.00 που και πάλι είναι μεγάλο,αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει ανεκτό αλλά 1.1 δε δικαιολoγείται.
τι κωλοτουμπας εισαι..τι παπατζης;;;
για τον αλλον το 1.1 σε 1800 ειναι πολυ κ σε εσενα το 1 σε 4000 ειναι ανεκτο....μπεε μπεε μπεε

Bigk

Well-Known Member
1 Οκτώβριος 2021
"Ας έχει και λίγα μονότριχα δεν πειράζει,το έχουμε πει ιατρικώς και τεχνικώς έτσι πρέπει,αλλά η εικόνα είναι διαφορετική σε πολλές περιπτώσεις.
Ο λόγος για μένα είναι καίριος να είναι ψηλός για να δώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα." Τάδε έφη vlafo σε περιστατικό του freitas 1812 graft 6569 hair 3.6 λόγος σε hairline.. τότε το περιστατικό ήταν άψογο με μόλις 35 μονοτριχα ενω στον Lukourgos έγινε σπατάλη grafts... που ήταν 2000 αλλά ήταν σαν 3000 ...Δεν σας πιάνουν ούτε με τριπλή... Αποφασίστε τι είναι καλό και τι όχι για να μην εκτιθεστε.. Σταματήστε να είστε "προπονητές του καναπέ ". Αφήστε και τους υπόλοιπους να παρουσιάσουν χωρίς να κάνετε τα νήματα τους καφενείο.

Ibarumah

Active Member
!τώρα όσο για τον νηματοθετη,μου αρέσει που έκανε 4 κυκλάκια και λέει κοιταχτε..συνεχίζει η φυτρωση και εκείνο και το άλλο..και στα 4 κυκλάκια αυτά,είναι από ένα graft..ρεεεε θα μας τρελάνεις?το crown καλά έχει πάει ,έχει δρόμο ακόμα ,αλλά μπροστα δεν βλέπω κάτι φοβερό..hairline πάλι δεν έχεις..εκτός και αν έχω παραπλανηθεί..βάλε μια φωτό αδερφέ,βρεγμένο το μαλλί ελαφρώς και χτένισμα προε τα πίσω,να δούμε τι έχει γίνει με hairline..γτ combo χτένισμα βλέπω

Εφοσον εκει φαίνονται τα grafts καθαρα, που να. Στο δειξω;στη β ζωνη πουναι γεματη μαλλια; μήπως να δωσω κανα χιλιαρικο νανπαω να αγορασω φωτογραφική μηχανη με macro φακό για να παρωνγια σενα φωτο σε ζωνη πουχει πολυ μαλλί;
Στοδειξα εκει που φαίνεται καθαρα.

Οσον αφορα τη φώτο που ζητησες θα στην ανεβασω μεστη μερα. Η hairline που εχω τωρα ειναι οπως ηταν πάντα η φυσικη μου hairline απο 20 χρονων με τους κροταφους λιγο πισω. Αν για σενα η τελεια hairline ειναι η ισια γραμμη εγω δεν ειχα ποτε μου τετοια οποτς θα ημουν γελοιος ανεκανα κατο που ποτε δεν ειχα. Εφτιαξα αυτο ακριβως που ειχα.

Ibarumah

Active Member
Παρακαλώ τους moderators επειδη εδω ειναι το δικο μου νημα, δε θελω να συζηταμε επεμβάσεις αλλων και παρακαλω να σβηστουν τα ασχετα postσ και να σταματησει εδω η συζήτηση για περιπτώσεις άλλων.

Legwg James

Well-Known Member
τι κωλοτουμπας εισαι..τι παπατζης;;;
για τον αλλον το 1.1 σε 1800 ειναι πολυ κ σε εσενα το 1 σε 4000 ειναι ανεκτο....μπεε μπεε μπεε
Αδερφέ πολύ βαριές εκφράσεις. Ανακάλεσε τες . Από τα πιο αξιόλογα μέλη εδώ μέσα που πάντα προσπαθεί να δώσει γνώση και να βοηθήσει ο άνθρωπος που είπες παπατζής. Απαράδεκτος χαρακτηρισμός.

vlafo

Well-Known Member
1 Οκτώβριος 2021
"Ας έχει και λίγα μονότριχα δεν πειράζει,το έχουμε πει ιατρικώς και τεχνικώς έτσι πρέπει,αλλά η εικόνα είναι διαφορετική σε πολλές περιπτώσεις.
Ο λόγος για μένα είναι καίριος να είναι ψηλός για να δώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα." Τάδε έφη vlafo σε περιστατικό του freitas 1812 graft 6569 hair 3.6 λόγος σε hairline.. τότε το περιστατικό ήταν άψογο με μόλις 35 μονοτριχα ενω στον Lukourgos έγινε σπατάλη grafts... που ήταν 2000 αλλά ήταν σαν 3000 ...Δεν σας πιάνουν ούτε με τριπλή... Αποφασίστε τι είναι καλό και τι όχι για να μην εκτιθεστε.. Σταματήστε να είστε "προπονητές του καναπέ ". Αφήστε και τους υπόλοιπους να παρουσιάσουν χωρίς να κάνετε τα νήματα τους καφενείο.
Επειδή βλέπω και εσύ μου παίζεις το ίδιο παραμυθάκι,και δεν έχεις ιδέα τι γράφω και γιατί το γράφω.
Ο λόγος πάντα είναι καίριος να είναι υψηλός για να σου δώσει μέγιστη κάλυψη σε τρίχες.
Το μάθατε και αυτό εδώ γιατί είναι της μόδας τελευταία.
Άλλο όμως 2.5, άλλο 2,7 και άλλο 3.6 το οποίο είναι ακραίο το καταλαβαίνεις?Για αυτό το συγκεκριμένο το σχολιάσαμε γιατί είναι σπάνιο και δεν συμβαίνει.
Άρα τι κάνεις εσύ?
Μου παίρνεις ένα εξαιρετικά σπάνιο case και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα δικό μου, που το έχω πει και το λέω.
Όταν θα μάθετε να διαβάζετε σωστά τι γράφω και λέω τότε θα μπορούμε να συνδιαλεχτούμε.
Πήγε λοιπόν ο γιατρός στον Lukourgo και στον Ibarumah και παίζει λόγο πάνω από 3.00 γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα φυτρώσουν τα υπόλοιπα αν τον πάει με το φυσιολογικό του λόγο και λίγο παραπάνω.
Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και να το υποστηρίζει το pattern τέτοιο λόγο,δεν πρέπει να τον παίρνει ο γιατρός?Ναι η ου?
Αυτό μου το είπε και εμένα ο γιατρός όταν έβγαλα υψηλό 2.5 και παρόλο που το υποστηρίζε το pattern μου δε βγήκε παραπάνω.
Είναι μαλάκες οι Ισπανοί που έχουν όλα τα άριστα χαρακτηριστικά από τους ασθενείς τους και βγάζουν λόγους 2.5 συνήθως άντε μέχρι 2.7?
Ξέρεις γιατί?
Όχι δεν ξέρεις.

Όσο για τους προπονητές του καναπέ το έχω ξαναπεί,όταν εγώ ήμουν σε χειρουργεία μέσα εσείς πίνατε ακόμα το γαλατάκι σας και τώρα ήρθατε εδώ να μας χαρακτηρίζετε, χωρίς να έχετε την ελάχιστη γνώση για τα βασικά.
Αλλά έτσι θέλετε,να παίρνετε μετριότητες, να τα ακουμπάτε,να σας αφήνουν μισοτελειωμένες δουλειές,και να μένετε και ευχαριστημένοι.
Να σας αφήνουν κρατήρες όπως στον άλλον και να λέτε,έλα μωρέ συνέχισα να χάνω μαλλιά δεν έγινε και τίποτα,όπως λένε το παραμυθάκι τους οι κλινικές.

Αυτοί είστε και αυτοί σας αξίζουνε.
Με τις υγείες σας να τους χαίρεστε.

vlafo

Well-Known Member
Εφοσον εκει φαίνονται τα grafts καθαρα, που να. Στο δειξω;στη β ζωνη πουναι γεματη μαλλια; μήπως να δωσω κανα χιλιαρικο νανπαω να αγορασω φωτογραφική μηχανη με macro φακό για να παρωνγια σενα φωτο σε ζωνη πουχει πολυ μαλλί;
Στοδειξα εκει που φαίνεται καθαρα.

Οσον αφορα τη φώτο που ζητησες θα στην ανεβασω μεστη μερα. Η hairline που εχω τωρα ειναι οπως ηταν πάντα η φυσικη μου hairline απο 20 χρονων με τους κροταφους λιγο πισω. Αν για σενα η τελεια hairline ειναι η ισια γραμμη εγω δεν ειχα ποτε μου τετοια οποτς θα ημουν γελοιος ανεκανα κατο που ποτε δεν ειχα. Εφτιαξα αυτο ακριβως που ειχα.
Ibarumah
Αυτό που σου λέει ο αεράτος και δεν το καταλαβαίνεις,είναι ότι εσύ μπορεί να είσαι ευχαριστημένος και να νιώθεις καλύτερα από τα 20,αλλά αυτό που έπρεπε να πάρεις ειδικά μπροστά με τα 1800 που έβαλες συνολικά,έπρεπε να σε είχε κάνει μπετόν και με τέτοιο λόγο.
Για αυτό σου λέει ότι αν βάλεις άλλες φώτο δεν θα δείχνει έτσι.Θα δείχνει χειρότερα.
Μην με αναγκάσεις να σου βάλω cases με αντίστοιχα δικό σου,να δεις τι χτίσανε μπροστά.

Καλοπροαίρετα στο λέω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Αδερφέ πολύ βαριές εκφράσεις. Ανακάλεσε τες . Από τα πιο αξιόλογα μέλη εδώ μέσα που πάντα προσπαθεί να δώσει γνώση και να βοηθήσει ο άνθρωπος που είπες παπατζής. Απαράδεκτος χαρακτηρισμός.
Κάθεσαι εσύ και δίνεις αξία σε άτομα που είναι όχι ανίδεα μόνο,αυτό το αντιπαρέρχομαι, αλλά που δεν θα μάθουνε ποτέ και που θα δηλώνουν και ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα τους και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και από τους έρχεται.
Όσο υπάρχουν ανίδεοι, άσχετοι,που δεν επιδέχονται μια ελάχιστη σωστή και έγκυρη κριτική,θα είναι μόνοι τους στην ανυποληψία τους και στο μικρόκοσμο τους.
Όπως είναι οι περισσότεροι είτε ασθενείς είτε γιατροί.
Συνεπώς μου είναι παντελώς αδιάφορα ανθρωπάκια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα,αλλά μόνο ερεθίζονται στην ιδέα να παίζουν αυτό το ωραίο παιχνιδάκι.

Ασ τους στην ανυπαρξία τους.

Ibarumah

Active Member
.
Μην με αναγκάσεις να σου βάλω cases με αντίστοιχα δικό σου,να δεις τι χτίσανε μπροστά.

Καλοπροαίρετα στο λέω.

Φιλε μου τι μου λες; οτι υπαρχουν καλυτερες πρτιπτωσεις απο μενα; σιγα το νεο.
,είπα εγω οτι εχω μια απτις καλύτερες δουλειες παγκοσμίως;
Σα να σου λεω εγω οτι υπαρχουν πιο ωραιοι από σενα. Ή πιο εξυπνοι ανθρωποι. Φανταζομαι δε θα εκπλαγεις ετσι

witcher

Well-Known Member
Ibarumah
Αυτό που σου λέει ο αεράτος και δεν το καταλαβαίνεις,είναι ότι εσύ μπορεί να είσαι ευχαριστημένος και να νιώθεις καλύτερα από τα 20,αλλά αυτό που έπρεπε να πάρεις ειδικά μπροστά με τα 1800 που έβαλες συνολικά,έπρεπε να σε είχε κάνει μπετόν και με τέτοιο λόγο.
Για αυτό σου λέει ότι αν βάλεις άλλες φώτο δεν θα δείχνει έτσι.Θα δείχνει χειρότερα.

Καλοπροαίρετα στο λέω.
vlafo, αν αρχίσουμε να βάζουμε περιστατικά από το youtube, ποια ελληνική κλινική μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτά ; Καμία. Και σε εσένα vlafo άμα αρχίσουμε να βάζουμε αντίστοιχα cases από youtube με το δικό σου θα φαίνονται καλύτερα και θα υπερτερούν...

vlafo

Well-Known Member
Φιλε μου τι μου λες; οτι υπαρχουν καλυτερες πρτιπτωσεις απο μενα; σιγα το νεο.
,είπα εγω οτι εχω μια απτις καλύτερες δουλειες παγκοσμίως;
Σα να σου λεω εγω οτι υπαρχουν πιο ωραιοι από σενα. Ή πιο εξυπνοι ανθρωποι. Φανταζομαι δε θα εκπλαγεις ετσι
Μα δε σου λέω αυτό και δεν το καταλαβαίνεις.
Στο ξαναλέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.

Με βάση τα χαρακτηριστικά σου,το πρόβλημα σου,την τρίχα σου,το λόγο εξαγωγής που έβγαλε ο γιατρός,και τα αντίστοιχα g στην έκταση που τα έβαλε,το αποτέλεσμα σου έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο και από τα καλύτερα εφάμιλλο αντίστοιχο των ισπανικών.
Έπρεπε εσύ να ήσουν από τις καλύτερες περιπτώσεις για διαφήμιση αυτό σου λέω.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

vlafo

Well-Known Member
vlafo, αν αρχίσουμε να βάζουμε περιστατικά από το youtube, ποια ελληνική κλινική μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτά ; Καμία. Και σε εσένα vlafo άμα αρχίσουμε να βάζουμε αντίστοιχα cases από youtube με το δικό σου θα φαίνονται καλύτερα και θα υπερτερούν...
Όχι είναι λάθος όπως το τοποθετείς.
Ναι καμία από τις Ελληνικές κλινικές,αλλά αυτό που μπορούσε να πάρει αυτό θα ήταν.

Για το δικό μου άσε με να διαφωνώ και πες ότι θέλεις.

witcher

Well-Known Member
Όχι είναι λάθος όπως το τοποθετείς.
Ναι καμία από τις Ελληνικές κλινικές,αλλά αυτό που μπορούσε να πάρει αυτό θα ήταν.

Για το δικό μου άσε με να διαφωνώ και πες ότι θέλεις.
Δεν ειναι λαθος και το ξέρεις. Άμα συγκρίνεις αντίστοιχα περιστατικά από youtube με Freitas κτλπ με το δικό σου, των Ισπανών υπερτερούν. Δυστυχώς καμία ελληνική κλινική δεν μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτά που βλέπεις στο youtube από τους Ισπανούς.

vlafo

Well-Known Member
Δεν ειναι λαθος και το ξέρεις. Άμα συγκρίνεις περιστατικά από youtube με Freitas κτλπ με το δικό σου, των Ισπανών υπερτερούν.
Δε νομίζω κανένα δεν υπερτερεί,είναι γνώμη σου δεν έχει απολύτως κάτι παραπάνω,και αυτοί που με έχουν δει είναι λίγοι αλλά απίστευτα υψηλών απαιτήσεων και μπορούν να στο διαβεβαιώσουν αυτό.
Γιατί αυτοί με ενδιαφέρουν που έχουν πάει Καναδά,Αμερική για μμ και έχουν δει πολλά αποτελέσματα από κοντά.

Ibarumah

Active Member
Λοιπον... Έβρεξα μαλλια... Εκανα και ολη τη hairline προς τα πισω...
Οποίος βλεπει ανυπαρκτη hairline καλως.
Εγωβλεπω τον εαυτο μου 20 χρονων πάντως και είμαι 40.
Καλο απόγευμα

IMG_20220105_153930_edit_437811365432152.jpg
Screenshot_20220105_154705.jpg

Ibarumah

Active Member
Λοιπον... Έβρεξα μαλλια... Εκανα και ολη τη hairline προς τα πισω...
Οποίος βλεπει ανυπαρκτη hairline καλως.
Εγωβλεπω τον εαυτο μου 20 χρονων πάντως και είμαι 40.
Καλο απόγευμα

Προβολή συνημμένου 43917Προβολή συνημμένου 43920
Επειδη θα υπάρξουν κ αυτοι που θα μου πουνε υπαρχουν 8, 5 τριχες στο κροταφο που δεν πηγαν πισω να. Τους πω οτι ειναι νεες τριχες και δε πηγαιναν πισω εντελως οσο κ να προσπαθουσα

Μπλουζα