1 Οκτώβριος 2021
"Ας έχει και λίγα μονότριχα δεν πειράζει,το έχουμε πει ιατρικώς και τεχνικώς έτσι πρέπει,αλλά η εικόνα είναι διαφορετική σε πολλές περιπτώσεις.
Ο λόγος για μένα είναι καίριος να είναι ψηλός για να δώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα." Τάδε έφη vlafo σε περιστατικό του freitas 1812 graft 6569 hair 3.6 λόγος σε hairline.. τότε το περιστατικό ήταν άψογο με μόλις 35 μονοτριχα ενω στον Lukourgos έγινε σπατάλη grafts... που ήταν 2000 αλλά ήταν σαν 3000 ...Δεν σας πιάνουν ούτε με τριπλή... Αποφασίστε τι είναι καλό και τι όχι για να μην εκτιθεστε.. Σταματήστε να είστε "προπονητές του καναπέ ". Αφήστε και τους υπόλοιπους να παρουσιάσουν χωρίς να κάνετε τα νήματα τους καφενείο.
Επειδή βλέπω και εσύ μου παίζεις το ίδιο παραμυθάκι,και δεν έχεις ιδέα τι γράφω και γιατί το γράφω.
Ο λόγος πάντα είναι καίριος να είναι υψηλός για να σου δώσει μέγιστη κάλυψη σε τρίχες.
Το μάθατε και αυτό εδώ γιατί είναι της μόδας τελευταία.
Άλλο όμως 2.5, άλλο 2,7 και άλλο 3.6 το οποίο είναι ακραίο το καταλαβαίνεις?Για αυτό το συγκεκριμένο το σχολιάσαμε γιατί είναι σπάνιο και δεν συμβαίνει.
Άρα τι κάνεις εσύ?
Μου παίρνεις ένα εξαιρετικά σπάνιο case και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα δικό μου, που το έχω πει και το λέω.
Όταν θα μάθετε να διαβάζετε σωστά τι γράφω και λέω τότε θα μπορούμε να συνδιαλεχτούμε.
Πήγε λοιπόν ο γιατρός στον Lukourgo και στον Ibarumah και παίζει λόγο πάνω από 3.00 γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα φυτρώσουν τα υπόλοιπα αν τον πάει με το φυσιολογικό του λόγο και λίγο παραπάνω.
Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και να το υποστηρίζει το pattern τέτοιο λόγο,δεν πρέπει να τον παίρνει ο γιατρός?Ναι η ου?
Αυτό μου το είπε και εμένα ο γιατρός όταν έβγαλα υψηλό 2.5 και παρόλο που το υποστηρίζε το pattern μου δε βγήκε παραπάνω.
Είναι μαλάκες οι Ισπανοί που έχουν όλα τα άριστα χαρακτηριστικά από τους ασθενείς τους και βγάζουν λόγους 2.5 συνήθως άντε μέχρι 2.7?
Ξέρεις γιατί?
Όχι δεν ξέρεις.
Όσο για τους προπονητές του καναπέ το έχω ξαναπεί,όταν εγώ ήμουν σε χειρουργεία μέσα εσείς πίνατε ακόμα το γαλατάκι σας και τώρα ήρθατε εδώ να μας χαρακτηρίζετε, χωρίς να έχετε την ελάχιστη γνώση για τα βασικά.
Αλλά έτσι θέλετε,να παίρνετε μετριότητες, να τα ακουμπάτε,να σας αφήνουν μισοτελειωμένες δουλειές,και να μένετε και ευχαριστημένοι.
Να σας αφήνουν κρατήρες όπως στον άλλον και να λέτε,έλα μωρέ συνέχισα να χάνω μαλλιά δεν έγινε και τίποτα,όπως λένε το παραμυθάκι τους οι κλινικές.
Αυτοί είστε και αυτοί σας αξίζουνε.
Με τις υγείες σας να τους χαίρεστε.