2η μμ fue 1.811 grafts στην LP clinic (Παπανικολάου Λευτέρης)

Neverwinter

Active Member
Γεια σου Φίλε ,
Παρά πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σου , εμένα προσωπικά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά γιατί δεν υπήρχε ούτε τρίχα στα σημεία που έγινε η επέμβαση !
Καλημερα και καλη χρονιά σε ολους.
Μπηκα στο 6μηνο...
Νεες φωτο με ΦΛΑΣ για να φαινονται τα πάντα πεντακαθαρα.
Οπως βλεπετε στη φώτο με τα κυκλακια η φυτρωση εχει δρομο ακομα.

Προβολή συνημμένου 43828Προβολή συνημμένου 43829Προβολή συνημμένου 43830Προβολή συνημμένου 43831

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ibarumah

Active Member
Καλησπέρα και καλή χρονιά.. Να χαίρεσαι το μαλλί σου.. πλέον μαλλιας. Σίγουρα το crown έχει να δώσει κι άλλη πυκνότητα.. Μοναδική μου ένσταση ίσως τα σημάδια στην δοτρια , που στο μήκος που το θέλεις δεν φαίνεται τίποτα.. Σίγουρα ο γιατρός κάτι παραπάνω θα ξέρει.Άψογος στα δικά μου μάτια..
Αυριο θα κουρεφτω με τη 2η σκαλα τη δοτρια και θα ποσταρω φωτος

Ibarumah

Active Member
Το αποτέλεσμα σου μπροστά μου αρέσει.
Πίσω για 1500 πού έχεις βάλει το περιμένω ακόμα καλύτερο.Με λόγο 3 πρέπει να κλείσει εντελώς.
Ακόμα έχεις δρόμο για το crown.

Συμφωνω μαζι σου, να τονισω οτι το crown εχει παρα πολλες τριχες σα γενια 2 ημερων που προφανως θέλουν το χρόνο τους για να μεγαλωσουν

Ibarumah

Active Member
Γεια σου Φίλε ,
Παρά πολύ ωραίο το αποτέλεσμα σου , εμένα προσωπικά μου φαίνεται τεράστια η διαφορά γιατί δεν υπήρχε ούτε τρίχα στα σημεία που έγινε η επέμβαση !

Έχεις απόλυτο δικιο σε αυτό και λιγοι σκεφτονται έτσι. Πολλοι εχουν στο μυαλο τους το ιδανικό και με βαση αυτό συγκρινουν ενα αποτέλεσμα που βλεπουν.
Η πραγματική σύγκριση ομως ειναι το πως ο ιδιος άνθρωπος ηταν πριν κ πως μετα.

vlafo

Well-Known Member
Περίμενε ο αεράτος δεν έχει γράψει ακόμα.
Πάντως σε έχει πάει καλά και ο συγκεκριμένος γιατρός δεν είχε τα εχέγγυα.

vlafo

Well-Known Member
Έχεις απόλυτο δικιο σε αυτό και λιγοι σκεφτονται έτσι. Πολλοι εχουν στο μυαλο τους το ιδανικό και με βαση αυτό συγκρινουν ενα αποτέλεσμα που βλεπουν.
Η πραγματική σύγκριση ομως ειναι το πως ο ιδιος άνθρωπος ηταν πριν κ πως μετα.
Αυτό είναι το ένα που λες,αλλά για τον περισσότερο κόσμο που βλέπει μόνο σίγουρα η εικόνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.
Εδώ όμως όπως ξέρεις,ξέρουμε ακριβώς αν αυτά που έβαλες π,χ έπρεπε να σου δώσουν αυτό το αποτέλεσμα η καλύτερο εκεί είναι η διαφορά.
Και πολλα αλλά μικρά ή μεγάλα που δεν τα ξέρουν οι περισσότεροι.
Για έξω μιλάμε για έναν κοινό ασθενή.

jersey

Well-Known Member
Συμφωνω μαζι σου, να τονισω οτι το crown εχει παρα πολλες τριχες σα γενια 2 ημερων που προφανως θέλουν το χρόνο τους για να μεγαλωσουν
Το crown γενικά ειναι σαν μαύρη τρύπα, ειναι πιο δύσκολο να κλείσει τελείως και να μη φαίνεται καθόλου δέρμα σε αντίθεση με τις άλλες ζώνες. Πάντως τα πας πολύ καλά από οτι φαίνεται και η διαφορά μεγάλη σε σχέση με το πριν. Να το χαίρεσαι.

vlafo

Well-Known Member
Γιατί λες πως δεν είχε ο γιατρός τα εχέγγυα?? Έχεις δει πολλά άσχημα αποτελέσματα?
Ο Γιατρός ήταν το αστέρι της dhi,και όταν ανάρτησε εδώ μέσα αποτελέσματα,γελάσαμε όλοι,και κυρίως με αυτά που ακούγαμε από τα μέλη και κυρίως αυτά που είχαν ειπωθεί από αυτόν.
Ψάξε να τα δεις να τα μελετήσεις και μετά μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Bigk

Well-Known Member
Ο Γιατρός ήταν το αστέρι της dhi,και όταν ανάρτησε εδώ μέσα αποτελέσματα,γελάσαμε όλοι,και κυρίως με αυτά που ακούγαμε από τα μέλη και κυρίως αυτά που είχαν ειπωθεί από αυτόν.
Ψάξε να τα δεις να τα μελετήσεις και μετά μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.
Lukourgos 2010grafts 24/5/19
Επειδή έχω ξαναπεί οτι διαβάζω το forum από το 2012 αυτό είναι άλλο ένα αποτέλεσμα εκτός του ibarumah .. πάλι στην κλινική lp. Δείξε μου τα άσχημα αν μπορείς σε παρακαλώ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Lukourgos 2010grafts 24/5/19
Επειδή έχω ξαναπεί οτι διαβάζω το forum από το 2012 αυτό είναι άλλο ένα αποτέλεσμα εκτός του ibarumah .. πάλι στην κλινική lp. Δείξε μου τα άσχημα αν μπορείς σε παρακαλώ..
Φίλε μου δεν τα έχω πρόχειρα να μιλάμε συγκεκριμένα,αλλά θα τα βρω με την ησυχία μου και θα σου πω ακριβώς με λεπτομέρειες.
Μέχρι και βίντεο βλέπαμε με ένα case που είχε ανεβάσει ο γιατρός και το διαφήμιζε και ήταν σκέτη αποτυχία.

vlafo

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ Νικ ακριβώς.
Ευτυχώς υπάρχουν και μέλη που παρακολουθούν επισταμένως.
Προσπαθούμε πάντα να αποδεικνύουμε με facts αυτά που λέμε,γιατί αλλιώς δε γίνεται.

Μπλουζα