αποτυχια μεταμοσχευσης

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σαββατο ηρθα αλλα δεν πηγα ακομη χωρα. Που γυρναει αυτος αραγε; Ορνο εχει σπιτι η γυναικα μου εδω βγαινω. Απο αυριο εξορμισεις!!
 

meandros

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
nucky είπε:
το στριπ έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιβίωσης μοσχευμάτων (κατά μέσο όσο) καλύτερη ποιότητα μοσχευμάτων ( πιο χοντρές τρίχες ) , είναι πάντα εντός ασφαλούς ζώνης και είναι μονόδρομος ειδικά για μεγάλα NW. Υπαρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι κατάλληλες για FUE λόγω transection . Στο γεγονός οτι είναι φθηνότερο και χρειάζεται λιγότερο χρόνο και λιγότερες επεμβάσεις δεν μπάινω καν . Γεγονός είναι το μεγαλύτερο διάστημα επουλωσης της δότριας και η ουλή , που όμως με τις σύγχρονες μεθόδους ραφής είναι ελάχιστη και φαίνεται μόνο σε πολύ κοντά μαλλιά , με ένα SMP δε πάπαλα . Τα έχουμε συζητήσει με επιχειρήματα ,δεν θα επανέλθω , όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει .

Συμφωνουμε φιλε.Στον μονο που διαφωνουμε ειναι η τομη.Οσο καλη κ να ειναι φαινεται.Και δυστυχως εμεις οι μελλοντικοι φαλακροκεφαλοι θα χρειαστει να ξυριστουμε καποια στιγμη οπωσδηποτε και θα φαινεται απο χιλιομετρα.Και φυσικα η fue εχει πολυ πιο γρηγορη επουλωση.Αν ειναι μαγκας ο γιατρος fue δαγκωτο απο εμενα.Για τις τιμες παντως την εχω πει την αποψη μου και θα την ξαναπω.Ελλαδα κ Κυπρο εχουν ριξει τις τιμες τους και δεν υπαρχει λογος για εξωτερικο απο την στιγμη που οι διαφορες ειναι μικρες -πλεον.

οι διαφορες ειναι μικρες μεταξυ ελλαδας και κυπρου η' μεταξυ ελλαδας και καναδα?
 

Bouklas

Well-Known Member

nucky

Active Member
Μύκονο μέσα αυγούστου , ή έχεις μέρος να μείνεις ή το φυσάς το μπερντέ :)
Και σίγουρα δεν πάσχεις από αγοραφοβία


Καλά να περάσεις
:)
 

Flosk

Well-Known Member
Τυχερουλη, μαλλια-Μυκονο-γυναικα..καντε και ενα κουτσουβελο και θα εισαι κομπλε ρε φιλε :)
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
nucky είπε:
Κατά τη , γνώμη μου μια καλή τομή με τριχοφύτικ κλόζουρ ή πως το λένε αφήνει τόσο μικρή ουλή , που σε περίπτωση ξυρίσματος καλύπτεται με SMP . Βέβαια παίζει ρόλο και ο εκάστοτε οργανισμός στην επούλωση.

Πάντως μη θεωρείς δεδομένο οτι όλοι πάμε για ξύρισμα .


α , και , αν πας για μελλοντικό ξύρισμα , τότε μάλλον πας για βαρβάτο NW και αν πας για βαρβάτο NW η safe zone της FUE δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Εκτός και αν σε ενδιαφέρει μόνο μια δυνατή χέρλαιν


...επίσης , κάλυψη τομής μπορεί να γίνει και με FUE μόνο επί της τομής




Kai strip να κανεις αν ειναι να πας μεγαλο Nw που θα πας-παμε αν δεν βγει μεσα στην επομενη 10ετια καποι δυνατοτερο φαρμακο παλι δεν σε φτανει.Λογικα χρειαζονται 2-3 strip τα οποια ειναι δυσκολο εως αδυνατο να γινουν.Οσο για την fue οπωσδηποτε θα χρειαστει k body fue.Παντως αν κρινω με βαση τον N094 ο οποιος ηταν 80%καραφλος με 3-4 μμ γινεται αρκετα καλη δουλεια..........λεφτα να εχουμε κ ορεξη.
 

Stripar

Established Member
Έτσι...
Και εγώ πιστεύω , με σωστές επιλογές (έτσι ώστε να μήν χαθεί ούτε graft) , ρεαλιστικές προσδοκίες , μπορεί κάποιος και NW6-7 να πηγαίνει , είτε με FUT , FUE + BFUE +SMP(για να δώσει μια πυκνότητα μόνιμη αντί topic) να κρατάει μια αξιοπρεπή εικόνα!

π.χ:Hasson 10.407grafts!!!

Οπως είπε ο @Mike...όρεξη , λαλά και σωστέ επιλογές!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας! Αντευχομαι καλες διακοπες σε ολους και καλα μαλλια σε οσους ετοιμαζονται για το ταξιδι της μμ. Ελπιζω η τοποθετηση μου για το θεμα Χασον να αποσαφηνιστηκε. Τωρα για τα αλλα που συζητατε εδω θα τοποθετηθω αλλη φορα.
 

Δημητρης38

Active Member
Panos1982 είπε:
Bouklas είπε:
Για τα click που λες φιλε είναι άραγε ένας τόσο αξιόπιστος τρόπος? Ας πούμε ότι κανόνισες 3000 grafts, εσύ και ο γιατρός πατήσατε 3.000 click's που αντιστοιχούν σε 3.000 τρύπες. Πως ξέρεις ότι μπήκαν σε όλες grafts? Όλη αυτή η τραυματισμένη περιοχή μέχρι να επουλωθεί, να καθαριστεί και να πάρει ξανά τα πάνω της δεν αφήνει σε κάποιον να αντιληφθεί κάτι έτσι δεν είναι?

Κλικ δεν εκανε ο γιατρος μονο εγω εκανα.
εγω ειχα κανονησει 3000 θυλακες κ τοσους πληρωσα αλλα μπηκανε 3200...τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω :)
Δεν γνωριζω αν μπηκαν σε ολες τις ωπες θυλακες απλα ανεφερα τον τροπο με τον οποιο γινεται η καταμετρηση στον hasson,
αλλα δεν εχω λογο να πιστεψω οτι δεν μπηκαν τοσοι διοτι οπως προειπα συνενοουνταν με τις κοπελες για το ποσα θυλακια εχουν βγει κ αναλογα ανοιγε τις τρυπες ο hasson...τωρα τι να πω τα θυλακια δεν τα μετρησα ο ιδιος ενα προς ενα αλλα θελω να πιστευω οτι οι κοπελες οταν ελεγαν 3200 ελεγαν αληθεια....( αν εχει συνενοηθει ο γιατρος με τις κοπελες να λενε 300 η 500 ας πουμε παραπανω απ οτι εχουν στα χερια τους για να κλεβουν ενταξει παμε στις υποθεσεις μετα...δε μπορω να το ξερω...απλα ελπιζω οτι δεν συμβαινει )


Δημητρης38 είπε:
Οταν διαβασα αυτο που εγραψε για τα κλικ και το οτι εκανε επαληθευση με τον Γιατρο να μαθουν αν μετρανε σωστα.... πραγματικα γελασα !!!
Την αισθηση ευφοριας την ενοιωθες απο την μεθη που σου χορηγησε ο Αναισθησιολογος και οχι απο τα κλικ για τις τρυπες που σου ανοιγαν !!!

Τα ποσοστα φυτρωσης εμενα δεν μου λενε τιποτα.
Θα προτιμουσα να ξερω ποσα μοσχευματα μπηκαν πραγματικα και να μου πουνε την αληθεια !!!

Χαιρομαι που γελασες Δημητρη...το γελοιο κανει καλο....
Αν θες να γελασεις λιγο ακομα....εχω την αισθηση οτι με ρωταγε ανα 200 θυλακες αν θυμαμαι καλα....

Τωρα για την αισθηση ευφοριας κ το τι ενιωθα σε καθε φαση της επεμβασης κ για ποιον λογο ασε να απανταω εγω καλυτερα νομιζω ειμαι ο πιο καταλληλος....



Γελιο γραφεται και οχι Γελοιο.
Αφου ρωταγε ο Γιατρος εσενα αν μετραει καλα τις τρυπες που σου ανοιγε (προφανως για να καταλαβεις οτι δεν θελει να σε κοροιδεψει - γιατι αραγε?) εγω παω πασσο. !!!

Για την αισθηση ευφοριας δεν περιμενω να καταλαβεις, εχω αντιληφθει τον ρολο που παιζουν συγκεκριμενοι χρηστες εδω μεσα. Το θεμα της μ/μ, κατα την αποψη μου παντα, ειναι περισσοτερο προβλημα ψυχολογικο παρα εξωτερικης εμφανισης. Υπαρχουν περιπτωσεις ακομα και στο φορουμ με χρηστες που ενω ειναι αψογοι, ξοδευουν ενα καρο λεφτα για να προχωρησουν στην συγκεκριμενη αισθητικη επεμβαση. Οποτε εκεινη την στιγμη ναι μεν αισθανοσουν ομορφα γιατι ανελαβες πρωτοβουλια και επιλυεις ενα προβλημα που σε απασχολει (το ιδιο εκανα και εγω)...αλλα σκεψου και ποσο επωδυνη ειναι η διαδικασια να σε γδαρουν ή να σε χιλιοτρυπησουν και εσυ να μην αντιλαμβανεσαι πονο, να εχεις αισθημα ευφοριας και να εισαι τοσο χαλαρος που να θελεις ακομα και να κοιμηθεις.

Ειναι φυσιολογικη αντιδραση ενος καταπονημενου οργανισμου ή μηπως συμβαινει κατι αλλο?
Την απαντηση σου την εδωσα στο προηγουμενο ποσταρισμα μου.

Δεν χρειαζεται να θυμωνεις εαν θιγω τον Γιατρο σου, ή την διαδικασια της επεμβασης. Απο την στιγμη που εσυ εισαι ικανοποιημενος με το τελικο αποτελεσμα δεν θα επρεπε να σε πτοει τ ι π ο τ α !!!

Οσον αφορα το θεμα του αν βαζουν τα μοσχευματα που λενε, εγω εχω αποψη και απλα βγαζω τα συμπερασματα μου απο τις απαντησεις των υπολοιπων !!!

Καλα να περνας φιλος !!!
 

Stripar

Established Member
tropheus είπε:
+1000000 από μένα Stripar.

Πολύ θα ήθελα να ήξερα όμως πόσοι θέλουν να καταλάβουν αυτά που μόλις είπες...

Δεδομένου των διάφορων περαστατικών μελών του Forum , όπου σε άλλους πέφτουν μτχ μαλλιά και σε άλλους υπάρχει έντονο το φαινόμενο του shock loss...

Έχω επισυνάψει στο ποστ #72 το πόσο σημαντικό είναι τα grafts να μένουν τον λιγότερο δυνατό χρόνο "εκτός σώματος" , όπου ο λιγότερος δυνατός χρόνος εκτός σώματος ισοδυναμεί με μεγαλύτερο ποσοστό επιβίωσης των μοσχεμάτων.

Κάτι ακόμα που θεωρητικά έστω είναι σημαντικό , (θα ήθελα τι γνώμη σου σε αυτό @tropheus) είναι και το διάλυμα που διατηρούνται μέσα , μεχρι την ώρα που θα τοποθετηθουν απο τους placers.
To 70% των κλινικών τα διατηρούν σε υδατόλουτρο με Saline Solution μέσα , όπου είναι αρκετά οικονομικό.
Κάποιες κλινικές έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν Hypotonic Solution Cold Chain τόσο για την διατήρηση των grafts εκτος σώματος πρίν το placement όσο και για τον after care ψεκασμό των grafts του ασθενή.
Το αποτέλεσμα και η διαφορά της παραπάνω solution σε σύγκριση με το κοινό Saline είναι τεράστιο-α (θεωρητικά έστω).
Διατηρεί τα τα grafts σε καλύτερες συνθήκες και μειώνει τις επιβλαβείς επιπτώσεις του τραυματισμού επαναιμάτωσης του ιστού των grafts.
Κοστολόγιο βέβαια πολύ μεγαλύτερο.


Σημαντικό ή περνάει στα "ψιλά"¨γράμματα?
 

giwrgos athina

Active Member
Αρα Stripar δεν αρκει λοιπον μονο ενας καλος γιατρος για ενα πετυχημενο αποτελεσμα...Μετραει πολυ να εχει αρκετο πρωσωπικο για να δουλευουν ολοι μαζι και να μπουν τa grafts ποιο γρηγορα στο κεφαλι...Επισεις και θα ξεκουραζονται οι βοηθοι ωστρ να μην γινονται λαθοι.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ρε παιδια εσεις που κανατε στο γε***ου ποσοι βοηθοι υπηρχαν που ασχοληθηκαν?
 

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
ρε παιδια εσεις που κανατε στο γε***ου ποσοι βοηθοι υπηρχαν που ασχοληθηκαν?

2 μέρες που ήμουν ήταν ο Γεωργίου και 2 βοηθοί του Άντρι, Λίν. Ο Γεωργίου την πρώτη μέρα (δεν θυμάμαι αν έβγαλε και την δεύτερη) μου πήρε ένα μικρό ποσοστό grafts και άνοιγε τις οπές για τα grafts. Αυτή ήταν η δουλειά του, 1 κοπέλα ξεχώριζε τα grafts και η άλλη έκανε τις τοποθετήσεις.
 

Stripar

Established Member
Εγώ θα ήθελα να κάνω μία-δυό ερωτήσεις...
στον @Boukla & στον @giorgos athina προκειμένου να αποσαφινηστεί κάτι.


Συγκεκριμένα

1)Πότε άρχισε η εξαγωγή των grafts?....Συγκεκριμένα τί ώρα βγήκε το πρώτο graft?
2)Πόση ώρα κράτησε η εξαγωγή όλων των grafts?
3)Τί αναμονή είχει μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δηλ το άνοιγμα?
4)Πόση ώρα κράτησε το άνοιγμα?
5)Τι αναμονή είχε μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δηλ. το placement?
6)Πόση ώρα κράτησε το Placement?
7)Πότε μπήκε το τελευταίο Graft στην θέση του?

Βέβαια άν θέλουνε απαντούνε , δέν είναι υποχρεωμένοι
 

Bouklas

Well-Known Member
Stripar είπε:
Εγώ θα ήθελα να κάνω μία-δυό ερωτήσεις...
στον @Boukla & στον @giorgos athina προκειμένου να αποσαφινηστεί κάτι.


Συγκεκριμένα

1)Πότε άρχισε η εξαγωγή των grafts?....Συγκεκριμένα τί ώρα βγήκε το πρώτο graft?
2)Πόση ώρα κράτησε η εξαγωγή όλων των grafts?
3)Τί αναμονή είχει μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δηλ το άνοιγμα?
4)Πόση ώρα κράτησε το άνοιγμα?
5)Τι αναμονή είχε μέχρι να περάσουν στην επόμενη φάση δηλ. το placement?
6)Πόση ώρα κράτησε το Placement?
7)Πότε μπήκε το τελευταίο Graft στην θέση του?

Βέβαια άν θέλουνε απαντούνε , δέν είναι υποχρεωμένοι

Για να σου απαντήσω με ακρίβεια πρέπει να βρω ένα κίτρινο χαρτάκι όπου έχω όλα τα ωράρια και των 2 ημερών.
 
Μπλουζα