αποτυχια μεταμοσχευσης

weznem

Well-Known Member
οποτε εγω αυτο που καταλαβαινω φιλοι μου ειναι οτι το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις επιβεβαιωνεται..
και τι εννοω.. οτι οταν πας (ενα παραδειγμα) στο ραχαλ και σκας τα 15 χιλιαρικακια για μ/μ και πας στην κυπρο και σκας 7 χιλιαρικακια δεν γινεται γιατι ο αλλος ειναι πιο φραγκοφονιας η εχει brand name (τουλαχιστον μονο αυτο) ... ισως γινεται γιατι ξερει οτι αυτο που κανει το κανει καλυτερα απο πολλους αλλους οποτε θελει και να αμοιβεται αναλογως.. ασχετα αν εμεις δεν μπορουμε να καλυψουμε τετοια λεφτα.. και το ερωτημα ειναι τοτε τι γινεται.. απλα συμβιβαζεσαι οτι θα εχεις ενα μετριο αποτελεσμα ενω θα μπορουσε να ηταν καλυτερο? μαλλον θα μου πεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
weznem είπε:
οποτε εγω αυτο που καταλαβαινω φιλοι μου ειναι οτι το ρητο οτι πληρωνεις παιρνεις επιβεβαιωνεται..
και τι εννοω.. οτι οταν πας (ενα παραδειγμα) στο ραχαλ και σκας τα 15 χιλιαρικακια για μ/μ και πας στην κυπρο και σκας 7 χιλιαρικακια δεν γινεται γιατι ο αλλος ειναι πιο φραγκοφονιας η εχει brand name (τουλαχιστον μονο αυτο) ... ισως γινεται γιατι ξερει οτι αυτο που κανει το κανει καλυτερα απο πολλους αλλους οποτε θελει και να αμοιβεται αναλογως.. ασχετα αν εμεις δεν μπορουμε να καλυψουμε τετοια λεφτα.. και το ερωτημα ειναι τοτε τι γινεται.. απλα συμβιβαζεσαι οτι θα εχεις ενα μετριο αποτελεσμα ενω θα μπορουσε να ηταν καλυτερο? μαλλον θα μου πεις..

Δέν είσαι καλά διαβασμένος & ενημερωμένος!!!.

Το μέλος που έκανε χειρουργείο στο Rahal πλήρωσε για 2100 grafts με μέθοδο stip...
(και μπήκανε και τα 2100!!!...για λόγους που θα εξηγήσω στο μέλλον)
9.153USD=6.800EUR δηλ. 3.23 euro/graft σε έναν απο τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου!

Όταν στην Ελλάδα για μέθοδο stip θα πλήρωνε περίπου 2.0 το graft
(Προσφάτα νήματα στο forum με την συγκεκριμένη μέθοδο ορίζουν αυτή την τιμή π.χ:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4563-page-2.html)
δηλ. 4.100euro , διαφορά δηλ 2.700euro

O Rahal κάνει επιπλέον έκπτωση σε όσους είναι εκτός Καναδά 1000USD δηλ κάπου 800euro όπου αυτά είναι τα έξοδα των εισητηρίων.Οι Ελληνικές κλινικές δέν καλύπτουν έξοδα μετακίνησης για όσους είναι εκτός Αθήνας-Επαρχία όπως εγώ!.

Συμπέρασμα:
Πόσα πληρώνει τελικά επιπλέον κάποιος για να πάει στον Καλύτερο?...2700 euro!

Τι παίρνει με αυτήν την διαφορά?....
Την σιγουριά ότι θα μπούνε 2100 και θα βγούνε τουλάχιστον τα 2000 με ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα!.

Οταν στην Ελλάδα μπορεί να γλυτώσεις 2700 αλλά μπορει και να μήν σου βάλουν 2100
(για λόγους που έχουμε αναλύσει σε διάφορα νήματα π.χ:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4563-page-38.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8775-page-30.html)

αλλα 1500 και απο τα 1500 να σου βγούνε τα 1100 και με όχι τόσο φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Η οικονομική διαφορά των μοσχεμάτων που δέν βγήκαν και των μοσχεμάτων που του υπερχρέωσαν , πλήρωσε κάποιος είναι
2100-1100(τα πραγματικά, αυτά που μπήκαν-φύτρωσαν)=1000x2.0 το graft =2000euro

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ & Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ οικονομική διαφορά λοιπόν Εξωτερικού-Ελλάδος είναι μόλις 700euro και δεδομένων των εκπτώσεων που πραγματοποιούνται στις Ελληνικές κληνικές λόγω κρίσης!.

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο?

Θα χαθούν πολύτιμα μοσχέματα στην περίπτωση της Ελλάδας που δέν θα τα έχουμε προς "χρήση" στο μελλον?

Καλήτερος ή Μέτριος?

Αξιζει τελικά κάποιος για 700 περίπου euro να παίξει το κεφάλι του?

Απλά μαθηματικά & στοιχειώδη λογική!!!

:idea:

tropheus

Well-Known Member
+1000000 από μένα Stripar.

Πολύ θα ήθελα να ήξερα όμως πόσοι θέλουν να καταλάβουν αυτά που μόλις είπες...

Bouklas

Well-Known Member
Ας κάνω για λίγο τον συνήγορο του διαβόλου.
Γιατί μια κλινική που βγάζει τρελά λεφτά να μην βάλει τα grafts που συμφωνήθηκαν? Σε τι θα την ωφελούσε αυτό?
Ας πούμε ότι για 3000 grafts εκείνοι βάζουν 2.500 και πείτε πως δεν ξεπερνάμε το 90% βιωσιμότητας που μας λένε, ας πούμε ότι ο μέσος ορος φτάνει στο 70%. Άρα από τα 3000 που είναι το 100% -16% της κλεψιάς (500 grafts) -30% που δεν έζησαν = μας κάνει 46%! Σχεδόν τα μισά grafts?
Θα ρίσκαρε άραγε μια επιχείρηση με τέτοια κέρδη να βγάλει κακή φήμη για να κλείσει? Δεν λέω να βάλουν περισσότερα αλλά γιατί να μην μπούν όσα συμφωνήθηκαν? Η κλινική είναι ωφελημένη εις διπλούν, καλύτερο αποτέλεσμα (άρα διαφήμιση για εκείνους) μαζί με κάμποσες χιλιάδες ευρώ σε 2 μέρες.

tropheus

Well-Known Member
Boukla για να βάλεις 3000grafts σε 2 μέρες και εννοώ να τα βάλεις σωστά χρειάζεται αρκετό προσωπικό...

Εντωμεταξύ κάποιοι έχουν ή είχαν και πάνω από ένα χειρουργείο μέσα στην ημέρα για πολλές συνεχόμενες μέρες μέσα στην εβδομάδα.

Είναι (ήταν) πολλά τα λεφτά Άρη...

Bouklas

Well-Known Member
tropheus είπε:
Boukla για να βάλεις 3000grafts σε 2 μέρες και εννοώ να τα βάλεις σωστά χρειάζεται αρκετό προσωπικό...

Εντωμεταξύ κάποιοι έχουν ή είχαν και πάνω από ένα χειρουργείο μέσα στην ημέρα για πολλές συνεχόμενες μέρες μέσα στην εβδομάδα.

Είναι (ήταν) πολλά τα λεφτά Άρη...

Πες και 3 μέρες, 10.000 ευρώ θα βγάλει η κλινική και το προσωπικό(2-3 άτομα) μεροκάματο παίρνει. Για μένα περισσότερο στέκει το να μην επιβιώσουν από το να μην στα βάλουν. Βεβαια συμφωνώ φιλε, σε έναν χώρο που πολλά λεφτά πηγαινοέρχονται τα πάντα θα παίζουν.

Stripar

Established Member
Θα προσθέσω κάτι ακόμα...

Σε διάφορα ποστ σε διάφορα νήματα μτχ , βλέπω διάφορα μέλη να απορρούν:
γιατί ένα μελος που έβαλε 4000 gratfs σε NW4 επιφάνεια φαίνεται "τούμπανο" ενώ άλλο μέλος σε NW3 έβαλε τα ίδια grafts και φαίνεται άδειος , ενώ ένας τρίτος έβαλε 2000grafts σε NW1 και φαίνεται Ο.Κ.

Δυστηχώς στην Ελλάδα ζούμε και πάντα ο Ελληνας έχει την λαμογιά μέσα του , ακόμα και άν είναι κλινική!.
Επιχείριση είναι και επειδή γνωρίζουν ότι πολλοί λίγοι θα το ψάξουν το εκμεταλεύονται + ότι δέν έχουν και τις ικανότητες να παραδώσουν έστω και τα λιγότερα Grafts (βιωσιμότητα των grafts) απο αυτά που πληρώθηκαν , συνεπώς σε κάποια κεφάλια κάνει ΜΠΑΜ , σε άλλα λιγότερο κ.τ.λ.

Γι αυτό οι κλινικές του εξωτερικού(πέρα την ικανότητα των γιατρών) με την καλύτερη μέθοδο καταμέτρησης των grafts (και με ακριβή τρόπους καταμέτρησης και προς τον ασθενή)και την Ιατρική ΗΘΙΚΗ των γιατρών , έχουν και ακριβότερες τιμές αλλά και περισσότερο δουλεία γιατί τα αποτελέσματά τους είναι άψογα-πραγματικά σε σύκριση με τον μειομένο όγκο grafts που χρησιμοποιούνται με αυτών των Λαμογιών!

Δείτε για π.χ δουλείες εξωτερικού με 3000-4000 grafts τουμπανιάζει ένας 4άρης όταν στην Ελλάδα αυτά τα grafts τα βάζουν είς διπλούν για ένα λιγότερο ικανοποιητικό αποτέλεσμα

Στα αποτέλεσμα που βλέπουμε εμείς στα διάφορα forum πέρα την ικανότητα του γιατρού στη φυσικότητα - πυκνότητα, τα κρίνουμε και βάση των απαιτούμενων grafts που μπήκαν.
Έτσι δέν είναι?

LESS IS MORE!
:laie:

Bouklas

Well-Known Member
Stripar είπε:

Το μέλος που έκανε χειρουργείο στο Rahal πλήρωσε για 2100 grafts με μέθοδο stip...
9.153USD=6.800EUR δηλ. 3.23 euro/graft σε έναν απο τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου!

(Προσφάτα νήματα στο forum με την συγκεκριμένη μέθοδο ορίζουν αυτή την τιμή π.χ:

O Rahal κάνει επιπλέον έκπτωση σε όσους είναι εκτός Καναδά 1000USD δηλ κάπου 800euro όπου αυτά είναι τα έξοδα των εισητηρίων.Οι Ελληνικές κλινικές δέν καλύπτουν έξοδα μετακίνησης για όσους είναι εκτός Αθήνας-Επαρχία όπως εγώ!.

Συμπέρασμα:

Την σιγουριά ότι θα μπούνε 2100 και θα βγούνε τουλάχιστον τα 2000 με ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα!.

Οταν στην Ελλάδα μπορεί να γλυτώσεις 2700 αλλά μπορει και να μήν σου βάλουν 2100

αλλα 1500 και απο τα 1500 να σου βγούνε τα 1100 και με όχι τόσο φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Η οικονομική διαφορά των μοσχεμάτων που δέν βγήκαν και των μοσχεμάτων που του υπερχρέωσαν , πλήρωσε κάποιος είναι

H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ & Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ οικονομική διαφορά λοιπόν Εξωτερικού-Ελλάδος είναι μόλις 700euro και δεδομένων των εκπτώσεων που πραγματοποιούνται στις Ελληνικές κληνικές λόγω κρίσης!.

Θα χαθούν πολύτιμα μοσχέματα στην περίπτωση της Ελλάδας που δέν θα τα έχουμε προς "χρήση" στο μελλον?

Καλήτερος ή Μέτριος?

Πως αποδεικνύει λοιπόν ο Rahal την σιγουριά για τα grafts που συμφωνήθηκαν? Υπάρχει τρόπος?
Από όσο θυμάμαι η D*I δεν κάνει πλέον strip, μονο FUE, και τα 2 ευρώ το grafts είναι ευκολακι να το πετύχεις, μη σου πω και 1.5 το graft. Οποτε δεν συγκρίνετε η τιμή της Strip στον Rahal με την FUE που θα κάνει κάποιος στην Ελλάδα.

Να θυμίσω και κάτι άλλο. Στα ξένα forums έχουν υπάρξει σκάνδαλα με τέτοια μεγάλα ονόματα, διεφθαρμένα μέλη και διαχειριστές που τα έπαιρναν για να διαφημίζονται "οι καλύτεροι του κόσμου". Δεν ξέρω αν ο Rahal είναι ο καλύτερος, από τους πιο διαφημιζόμενους όμως σίγουρα.

Και τέλος, ποιος ο λόγος κάποιος να κάνει Strip? Γιατί να κουβαλάς 1 μεγάλη τομή για όλη σου την ζωή?
Όσοι έχουν κάνει strip μην το εκλάβουν άσχημα και εγώ ήμουν έτοιμος να κάνω strip για περισσότερα grafts αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ευτυχώς που δεν το επέλεξα.

Stripar

Established Member
Bouklas είπε:
Stripar είπε:

Συμπέρασμα:

Καλήτερος ή Μέτριος?

Πως αποδεικνύει λοιπόν ο Rahal την σιγουριά για τα grafts που συμφωνήθηκαν? Υπάρχει τρόπος?
Από όσο θυμάμαι η D*I δεν κάνει πλέον strip, μονο FUE, και τα 2 ευρώ το grafts είναι ευκολακι να το πετύχεις, μη σου πω και 1.5 το graft. Οποτε δεν συγκρίνετε η τιμή της Strip στον Rahal με την FUE που θα κάνει κάποιος στην Ελλάδα.

Να θυμίσω και κάτι άλλο. Στα ξένα forums έχουν υπάρξει σκάνδαλα με τέτοια μεγάλα ονόματα, διεφθαρμένα μέλη και διαχειριστές που τα έπαιρναν για να διαφημίζονται "οι καλύτεροι του κόσμου". Δεν ξέρω αν ο Rahal είναι ο καλύτερος, από τους πιο διαφημιζόμενους όμως σίγουρα.

Και τέλος, ποιος ο λόγος κάποιος να κάνει Strip? Γιατί να κουβαλάς 1 μεγάλη τομή για όλη σου την ζωή?
Όσοι έχουν κάνει strip μην το εκλάβουν άσχημα και εγώ ήμουν έτοιμος να κάνω strip για περισσότερα grafts αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι ευτυχώς που δεν το επέλεξα.

ΝΑΙ @Boukla πέρα την ηθική του γιατρού ,που είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας , υπάρχει τρόπος υπολογισμού των grafts τόσο στην Strip όσο και στην Fue.
Όμως το πώς θα μου επιτρέψεις να το πώ , όταν το μέλος που πήγαμε στο Rahal θα ενημερώσει το νήμα του!.

Όσον αφορά για την ανάλυση των τιμών που έκανα...είναι οι πραγματικές (όπου άν αντρέξεις στο νήμα του john_john θα δείς ότι τόσο πλήρωσε!) και πάντα συγκρίνουμαι όμοια πράγματα Strip με Strip

Ναί η τιμή της Fue όντως έχει πέσει , τώρα για 1.5to graft νομίζω μόνο στην B.K ή στην L.C που έμενα και να μου την δίνανε δέν θα πατουσα!

Όμως:

Βάση των τιμών των κατά τα λοιπά "σοβαρών" κλινικών της Ελλάδας & της Κύπρου (και της τιμής που μου έδωσε εμένα ο Γεωργίου σε πρόσφατο consultation) , σε διαβεβαιώ ότι:

Mε μόλις 1000euro επιπλεόν
Kάνεις Fue στο Εξωτερικό , σε πολύ καλύτερο και αναγνωρισμένο γιατρό , με πολύ καλύτερη μέθοδο , με πολύ καλύτερα αποτελέσματα και είναι και τα εισητήρια και το ξενοδοχείο και το φαγητό μέσα στο νούμερο αυτό!

Πώς σου ακούγετε?...

nucky

Active Member
το στριπ έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιβίωσης μοσχευμάτων (κατά μέσο όσο) καλύτερη ποιότητα μοσχευμάτων ( πιο χοντρές τρίχες ) , είναι πάντα εντός ασφαλούς ζώνης και είναι μονόδρομος ειδικά για μεγάλα NW. Υπαρχουν και περιπτώσεις που δεν είναι κατάλληλες για FUE λόγω transection . Στο γεγονός οτι είναι φθηνότερο και χρειάζεται λιγότερο χρόνο και λιγότερες επεμβάσεις δεν μπάινω καν . Γεγονός είναι το μεγαλύτερο διάστημα επουλωσης της δότριας και η ουλή , που όμως με τις σύγχρονες μεθόδους ραφής είναι ελάχιστη και φαίνεται μόνο σε πολύ κοντά μαλλιά , με ένα SMP δε πάπαλα . Τα έχουμε συζητήσει με επιχειρήματα ,δεν θα επανέλθω , όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει .

Bouklas

Well-Known Member
Stripar είπε:
ΝΑΙ @Boukla πέρα την ηθική του γιατρού ,που είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας , υπάρχει τρόπος υπολογισμού των grafts τόσο στην Strip όσο και στην Fue.
Όμως το πώς θα μου επιτρέψεις να το πώ , όταν το μέλος που πήγαμε στο Rahal θα ενημερώσει το νήμα του!.

Όσον αφορά για την ανάλυση των τιμών που έκανα...είναι οι πραγματικές (όπου άν αντρέξεις στο νήμα του john_john θα δείς ότι τόσο πλήρωσε!) και πάντα συγκρίνουμαι όμοια πράγματα Strip με Strip

Ναί η τιμή της Fue όντως έχει πέσει , τώρα για 1.5to graft νομίζω μόνο στην B.K ή στην L.C που έμενα και να μου την δίνανε δέν θα πατουσα!

Όμως:

Βάση των τιμών των κατά τα λοιπά "σοβαρών" κλινικών της Ελλάδας & της Κύπρου (και της τιμής που μου έδωσε εμένα ο Γε****ου σε πρόσφατο consultation) , σε διαβεβαιώ ότι:

Mε μόλις 1000euro επιπλεόν
Kάνεις Fue στο Εξωτερικό , σε πολύ καλύτερο και αναγνωρισμένο γιατρό , με πολύ καλύτερη μέθοδο , με πολύ καλύτερα αποτελέσματα και είναι και τα εισητήρια και το ξενοδοχείο και το φαγητό μέσα στο νούμερο αυτό!

Πώς σου ακούγετε?...

Και λογικά θα αργήσει ακόμα πολύ να μας ενημερώσει. :(

Καλά άστο φίλε, και μονο που είχαν πει ότι σε κρατάνε εκεί για μετεγχειρητική φροντίδα, λουσίματα και σου βγάζουν τα κακάδια με ειδικό τρόπο για να προσέξουν ΟΛΑ τα grafts, μονο ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό, άλλο επίπεδο.

2 ευρώ και 1.5 το graft (FUE) μιλούσα για D*I μιας και έλεγες για Ελλάδα, αλλα θα μου πεις και η Kύπρος τι είναι. :p Και στον Γεωργίου πάντως strip κανεις με πιο φτηνή τιμή από ότι στον Rahal. Η τιμή του John ήταν πριν 2 χρονια τώρα δεν ξέρω αν η HDC κάνει strip με λιγότερο από 3 ευρώ, πιστεύω όμως ότι πολύ πιθανόν.

Καταραμένα λεφτά, εάν είχα την δυνατότα να επιλέξω Ελλάδα, Κύπρο και Rahal δεν τίθεται θέμα, καναδά με 1000. Τα 1000 παραπάνω είναι το πρόβλημα. :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
stripar ομολογω οτι δεν εχω ψαχθει πολυ για τις μ/μ αλλα ηξερα οτι ηταν πολυ υψηλα οι τιμες στο εξωτερικο..
βεβαια εχεις απολυτα δικιο σε οτι ανελυσες η αναλογια κοστος αποδοσης ειναι καλυτερη στο εξωτερικο αρα και πιο φθηνα εν τελει.. απλα θυμομουν οτι οι τιμες για εξωτερικο ηταν σχεδον διπλασιες.. αρα και απλησιαστες..

Flosk

Well-Known Member
Stripar ποιος ειναι αυτος ο γιατρος με τα 1000 μονο παραπανω; Για τον Rahal μιλας; Και ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος;

Stripar

Established Member
weznem είπε:
η αναλογια κοστος αποδοσης ειναι καλυτερη στο εξωτερικο αρα και πιο φθηνα εν τελει..

Δυστηχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η στεγνή πραγματικότητα!.

Για όποια μέθοδο και άν επιλέξει κάποιος FUT ή FUE.

Tα μαθηματικά δέν λένε ποτέ ψέματα!!!

Flosk είπε:
Stripar ποιος ειναι αυτος ο γιατρος με τα 1000 μονο παραπανω; Για τον Rahal μιλας; Και ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος;

@Flosk δέν είναι ο Rahal (o rahal σε fue εξακολουθεί να είναι ακριβός)

Είναι ένας όμως , παγκόσμιας φήμης.

Προσεχώς θα σου-σας κάνω μία οικονομική ανάλυση για FUE.
(όπως έπραξα στο προηγούμενο post με το Rahal strip vs HDC strip)

Για να δείτε ότι τελικά μας έχουν ποιάσει κότσους!!!.
Δέν είναι το εξωτερικό ακριβό αλλά η Ελλάδα!!!...και ένα παραπάνω με τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Εγώ έχω ξεχωρίσει δύο μεθόδους Fue (όπου και τις έχουν λίγοι μεγαλογιατροί)...αλλά αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση!.

Iσως ανοίξω ένα νήμα που θα συγκρίνει όλες τις μεθόδους Fue...

Bouklas είπε:

Και λογικά θα αργήσει ακόμα πολύ να μας ενημερώσει. :(

Καλά άστο φίλε, και μονο που είχαν πει ότι σε κρατάνε εκεί για μετεγχειρητική φροντίδα, λουσίματα και σου βγάζουν τα κακάδια με ειδικό τρόπο για να προσέξουν ΟΛΑ τα grafts, μονο ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό, άλλο επίπεδο.

2 ευρώ και 1.5 το graft (FUE) μιλούσα για D*I μιας και έλεγες για Ελλάδα, αλλα θα μου πεις και η Kύπρος τι είναι. :p Και στον Γε****ου πάντως strip κανεις με πιο φτηνή τιμή από ότι στον Rahal. Η τιμή του John ήταν πριν 2 χρονια τώρα δεν ξέρω αν η H*C κάνει strip με λιγότερο από 3 ευρώ, πιστεύω όμως ότι πολύ πιθανόν.

Καταραμένα λεφτά, εάν είχα την δυνατότα να επιλέξω Ελλάδα, Κύπρο και Rahal δεν τίθεται θέμα, καναδά με 1000. Τα 1000 παραπάνω είναι το πρόβλημα. :D
Θα ενημερώσει όταν θα έρθει η ώρα...προς το παρών έχει "τράβαλα"

Επειδή είμουν εκεί σε όλη την διάρκεια και παρών στα πάντα , είναι όπως το είπες...ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Φιλικά θα σου πώ:

(επειδή βλέπω μπαίνεις στο τρυπάκι να λές ότι ο Γεωργίου είναι πιό φτηνός στο strip απο ότι ο Rahal και γενικότερα να δίνεις πολύ βαρύτητα στο οικονομικό)

μήν σκέφτεσε μόνο την τιμή χρέωσης ανά Graft ,
αλλά την συνολική τιμή - απόδοσης , value for money όπως πολύ σωστά είπε ο @wezdem

Πόσα δηλ πραγματικά grafts θα σου βάλουν και όχι πόσα θα σε χρεώσουν , το ποσοστό βιωσιμότητας αυτών , την πυκνότητα , φυσικότητα και άλλα!...

Άν τα επιπλέον 800euro για strip ή τα 1000euro για Fue είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα για σένα ή για τον οποιοδήποτε άλλο , κάνεις υπομονή μέχρι να τα μαζέψεις ή κόβεις απο όπου μπορείς!.

Εγώ για παράδειγμα δέν πήγα φέτος καθόλου διακοπές , προκειμένου το χειμώνα να βάλω μαλλάκια!...κ.ο.κ

Πάνω από όλα:
Αν την σήμερα εποχή με τις όλες εκπτώσεις που έχουνε κάνει οι Ελληνικές-Κυπριακές κλινικές στις τιμές τους , η αναλογία τιμή-απόδοσης με τις κλινικές του εξωτερικού είναι μικρή στο κομμάτι της τιμής , και μεγάλη στο κομμάτι της απόδοσης-αποτελέσματος...

Φανταστείτε στο παρελθόν που οι τιμές των τοπικών κλινικών ήταν στα ύψη (ενώ οι τιμές στο εξωτερικό είναι σταθερές) ποιά ήταν η αναλογία αυτή!...και ποίο ήταν το τίμημα όλων αυτών που κυκλοφορούν με τα "χαμόγελα" στα σβέρκα τους!!!.

Ο σύντομος δρόμος δέν είναι πάντα και ο γρηγορότερος-ασφαλέστερος

Stripar

Bouklas

Well-Known Member
Stripar είπε:
Θα ενημερώσει όταν θα έρθει η ώρα...προς το παρών έχει "τράβαλα"

Επειδή είμουν εκεί σε όλη την διάρκεια και παρών στα πάντα , είναι όπως το είπες...ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Φιλικά θα σου πώ:

(επειδή βλέπω μπαίνεις στο τρυπάκι να λές ότι ο Γε****ου είναι πιό φτηνός στο strip απο ότι ο Rahal και γενικότερα να δίνεις πολύ βαρύτητα στο οικονομικό)

μήν σκέφτεσε μόνο την τιμή χρέωσης ανά Graft ,
αλλά την συνολική τιμή - απόδοσης , value for money όπως πολύ σωστά είπε ο @wezdem

Πόσα δηλ πραγματικά grafts θα σου βάλουν και όχι πόσα θα σε χρεώσουν , το ποσοστό βιωσιμότητας αυτών , την πυκνότητα , φυσικότητα και άλλα!...

Άν τα επιπλέον 800euro για strip ή τα 1000euro για Fue είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα για σένα ή για τον οποιοδήποτε άλλο , κάνεις υπομονή μέχρι να τα μαζέψεις ή κόβεις απο όπου μπορείς!.

Εγώ για παράδειγμα δέν πήγα φέτος καθόλου διακοπές , προκειμένου το χειμώνα να βάλω μαλλάκια!...κ.ο.κ

Πάνω από όλα:
Αν την σήμερα εποχή με τις όλες εκπτώσεις που έχουνε κάνει οι Ελληνικές-Κυπριακές κλινικές στις τιμές τους , η αναλογία τιμή-απόδοσης με τις κλινικές του εξωτερικού είναι μικρή στο κομμάτι της τιμής , και μεγάλη στο κομμάτι της απόδοσης-αποτελέσματος...

Φανταστείτε στο παρελθόν που οι τιμές των τοπικών κλινικών ήταν στα ύψη (ενώ οι τιμές στο εξωτερικό είναι σταθερές) ποιά ήταν η αναλογία αυτή!...και ποίο ήταν το τίμημα όλων αυτών που κυκλοφορούν με τα "χαμόγελα" στα σβέρκα τους!!!.

Ο σύντομος δρόμος δέν είναι πάντα και ο γρηγορότερος-ασφαλέστερος

Stripar

Με κάλυψε αυτό εδώ. "Πόσα δηλ πραγματικά grafts θα σου βάλουν και όχι πόσα θα σε χρεώσουν , το ποσοστό βιωσιμότητας αυτών , την πυκνότητα , φυσικότητα και άλλα!...

Είπα τον Γεωργίου και την H*C γιατί αυτές ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ. Τώρα μιλάμε για μια κατηγορια που υποτίθεται ότι είναι οι κορυφαίοι του κόσμου, rahal,hasson,armani κτλπ οποτε το 99% όλων τον κλινικών του κόσμου δεν μπορούν να είναι πιο ακριβοί από αυτούς, είναι δεδομένο ότι θα είναι πιο φτηνοί. Το οικονομικό είναι τεράστιο θέμα όχι μονο για το value for money αλλα και στο που να βρείς όλο αυτό το money. :-/ Για κάποιον η υπέρβαση μπορεί να είναι/ήταν το να πάει από Ελλάδα Κύπρο. Για να κάνει ακόμα 1 υπέρβαση για Καναδά είναι κομματάκι πιο δύσκολο, όχι για το αποτέλεσμα αλλα στο να μαζέψει τα λεφτά.

Panos1982

Well-Known Member
Bouklas είπε:

Μιας κ ειχα παει σε τετοιους γιατρους για οσους δε με ξερουν κ συγκεκριμενα στο Hasson πριν 5 χρονια...
Τo μετεγχειρητικο επιπεδο ειναι καλο αλλα φιλε μπουκλα μη τρελενεσαι, πιο σημαντικο αλλωστε ειναι το επιπεδο που υπαρχει κατα την διαρκεια της επεμβασης γιατι εκει κρινονται σχεδον ολα...!!!
Αλλωστε κανεις δε σε κραταει για μετεγχειρητικη φροντιδα...εισαι ελευθερος να φυγεις οποτε θελεις μετα την επεμβαση...οι γιατροι σου προτεινουν μια minimum παραμονη για 3 ημερες ετσι ωστε να ειναι ασφαλη τα θυλακια κατα την μεταφορα σου πισω στο σπιτι μηπως χτυπησεις η τραυματιστεις πουθενα κτλπ κτλπ...γιατι τις πρωτες 3 μερες τα θυλακια κ το δερμα ειναι νωπο κ ειναι πολυ ευαισθητα κ μπορουν ακομα κ να βγουν απο το κεφαλι....απο κει και περα αν θελεις φευγεις κ την επομενη μερα του χειρουργειου απλα σου λενε να προσεχεις....σου δινουν επισης καποιες οδηγιες υγιεινης κ φροντιδας του κεφαλιου που θα πρεπει να ακολουθησεις τις πρωτες μερες , και ειδικα τις πρωτες 10 γιατι μετα την 10η μερα τα θυλακια θεωρουνται πλεον ασφαλη !!! Αν ομως αποφασισεις να μεινεις εσυ εκει για 10 η 15 μερες φυσικα και οι γιατροι σου προτεινουν να πηγαινεις καθε μερα ετσι ωστε να βλεπουν την εξελιξη σου να φροντιζουν το δερμα σου κ να σε λουζουν αυτοι οι ιδιοι κ να σου βγαλουν κ τα κακαδια την 10-12η ημερα...δεν θελουν πολυ φιλοσοφια ομως ολα αυτα...απλα να ειμαστε πολυ τρυφεροι με την περιοχη ειναι αρκετο κ φυσικα να ακολουθουμε οτι μας εχουν πει...ενοοω οτι αυτα μπορουμε να τα κανουμε κ μονοι μας δεν ειναι κατι ιδιαιτερο...

Τελος οσων αφορα την καταμετρηση των μοσχευματων...στον hasson συγκεκριμενα εγινε με κλικερ...εχουμε μια συσκευη δηλαδη στο χερι μας κ καθε τρυπα που κανει ο γιατρος παταμε κι ενα κλικ...εγω πατησα 3220 κλικ τοτε κ θυμαμαι την αισθηση ευφοριας καθε φορα που παταγα κλικ γιατι ηξερα οτι καθε κλικ ειναι κ ενας θυλακας που θα βγαλει τριχες...
γενικα ενιωθα την αισθηση ευφοριας κατα το χειρουργειο....και ακομα κι αυτο παιδια να ξερετε οτι παιζει ρολο...αν εισαι αγχωμενος κ πιεσμενος κ φοβασαι κτλπ...ισως να κανει κακο..ακομα κ στην φυτρωση...αλλα μην το αναλυσουμε αυτο παραπανω...θα βγουμε εκτος...απλα κρατηστε μονο το οτι χρειαζεται να ειστε χαλαροι κατα το χειρουργειο κ να περιμενετε τα καλυτερα με χαρα κ καλη αυρα κ ψυχολογια...αυτο κ μονο θα βοηθησει τις νεες τριχες να βρεθουν σε ενα φιλικο κ προσφορο περιβαλλον καλης υποδοχης :)

Flosk

Well-Known Member
Ρε Πανο μιας και εισαι εδω σημερα λυσε μου μια απορια. Τι πυκνοτητα ειχες εσυ στη μεταμοσχευση σου και ποσο % φυτρωση περιπου απο τους κορυφαιους;
Επισης αυτο το κλικ που ανεφερες ειναι πολυ σημαντικο για να νοιωθεις ασφαλης.. Θα επρεπεπε να το λειτουργουν και οι Κυπριακες-Ελληνικες.. Δεν ειναι τπτ δυσκολο ουτε κοστοβορο. Απορω γιατι δεν το κανουν ηδη αφου δειχνει αν μη τι αλλο επαγγελματισμο και μια μορφη εγγυησης.

Flosk

Well-Known Member
Ο Danceworld μου ειχε πει καποτε πως οι Hasson n' Wong ή βαζουν λιγοτερα απο αυτα που λενε ή σου προτεινουν να βαλεις πολυ περισσοτερα απο αυτα που πραγματικα χρειαζεσαι. Δυστυχως δεν θυμαμαι και αφου προφανως δεν τους ενοχοποιεις εσυ Πανο και αρα ο Dance δεν ειχε την σχετικη πληροφορηση απο σενα θα ηθελα οταν μπορεσει ο Dance να μου θυμησει σε τι αναφεροταν και αν το διαβασε καπου ή του το σφυριξε καποιος αλλος..

Panos1982

Well-Known Member
Flosk είπε:
Ρε Πανο μιας και εισαι εδω σημερα λυσε μου μια απορια. Τι πυκνοτητα ειχες εσυ στη μεταμοσχευση σου και ποσο % φυτρωση περιπου απο τους κορυφαιους;
Επισης αυτο το κλικ που ανεφερες ειναι πολυ σημαντικο για να νοιωθεις ασφαλης.. Θα επρεπεπε να το λειτουργουν και οι Κυπριακες-Ελληνικες.. Δεν ειναι τπτ δυσκολο ουτε κοστοβορο. Απορω γιατι δεν το κανουν ηδη αφου δειχνει αν μη τι αλλο επαγγελματισμο και μια μορφη εγγυησης.

Flosk δυστηχως δε μπορω να σου την λυσω την απορια μιας κ δε μετρησαμε ποτε ακριβως την πυκνοτητα μετα την επεμβαση....ο hasson στα dense pack των hairline και κατα την συζητηση μας στο γραφειο του 1 μερα πριν την επεμβαση ειπε γενικα οτι χρησιμοποιει πυκνοτητες ~60/cm² αναλογα κ τον ασθενη κ τα χαρακτηριστικα του....
Οταν τον ρωτησα κατα την διαρκεια που δημιουργουσε τις ωπες πως τα βλεπει μου λεει μην φοβασαι τις κανω οσο πιο πυκνα μπορω!!
Μεχρι εδω μπορω να σε βοηθησω Flosk, δεν εκανα ποτε μου καταμετρηση πυνκοτητας...δεν χρειαστηκε κιολας γιατι ημουν ευχαριστημενος κ οι αριθμοι δεν με ενδιεφεραν κιολας να πω την αληθεια...
Το ποσοστο που φυτρωσε νομιζω ειναι περι το 95%
Ναι με κλικερ λειτουργουσε τοτε, δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα..
οι κλινικες στην Κυπρο πως τα μετρανε ??

Χαιρετισματα κ στον παλιο φιλο Τροφεα :)

Flosk είπε:
Ο Danceworld μου ειχε πει καποτε πως οι Hasson n' Wong ή βαζουν λιγοτερα απο αυτα που λενε ή σου προτεινουν να βαλεις πολυ περισσοτερα απο αυτα που πραγματικα χρειαζεσαι. Δυστυχως δεν θυμαμαι και αφου προφανως δεν τους ενοχοποιεις εσυ Πανο και αρα ο Dance δεν ειχε την σχετικη πληροφορηση απο σενα θα ηθελα οταν μπορεσει ο Dance να μου θυμησει σε τι αναφεροταν και αν το διαβασε καπου ή του το σφυριξε καποιος αλλος..

Ο dance ειναι φιλος,
Αν μπει κ κανει ακριβως σαφη αυτο π ειχε πει θα μπορεσω να δωσω κι εγω μια σαφη απαντηση :)

Μπλουζα