ΜΙΚΕΣ είπε:
Το μεγαλο μειονεκτημα στην μμ ειναι το κοστος της.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα και κυριότερο από όλα είναι η ποιότητα-επιτυχία μιας μεταμόσχευσης. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερο ρόλο.
ΜΙΚΕΣ είπε:
Ειδικα εκτος Ελλαδας οι τιμες νομιζω οτι για τα στανταρ του Ελληνα ειναι απαγορευτικες. Και μην πειτε καποιοι οτι οι τιμες ειναι παρομοιες με εδω γιατι δεν ισχυει.
Οι τιμές δεν είναι παρόμοιες γιατί πληρώνεις αυτό που παίρνεις φιλε μου. Πες ότι πάω αύριο D*I και τους πω φτιάξτε μου την hairline τι θα μου κάνουν? Θα μου βάλουν 45 grafts ανά cm? Αυτό θεωρείτε πυκνότητα? Να πληρώσω πχ 1.5-2€ το graft και μετά από 1 χρόνο πάλι για πύκνωση αλλα τόσα λεφτά?
Με δεδομένο ότι κάποιος θα πάει 2 φορές για την ίδια περιοχή δεν είναι και τόσο φτηνά ξέρεις. Νομίζω βγαίνουν ή στα ίδια λεφτά με Κύπρο, ή η Κύπρος είναι πιο φτηνή απο Ελλάδα.
Για Καναδά και τέτοιου επιπέδου δεν το συζητάμε σε τίποτα.
ΜΙΚΕΣ είπε:
Και εγω αν συνεχιζα φιναστεριδη δεν θα εμπαινα καθολου στο φορουμ και ουτε μμ θα ειχα κανει.Δεν θα χρειαζοταν.Η θεραπεια χρειαζεται κυριως για τα υπολοιπα οχι τα μμ μαλλια αν κ ισως παιζει ενα μικρο ρολο στην φυτρωση τους.
Και εγώ έτσι, αν ήταν να μείνω με φιναστερίδη μια ζωή δεν θα έκανα μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα της φιναστεριδης είναι 10 φορες καλύτερο από αυτό της μεταμόσχευσης και δεν υπερβάλλω σε αυτό που λέω.