αποτυχια μεταμοσχευσης

tropheus

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Τροφεα στην θεση σου θα φοβομουν να παω ξανα στην ιδια εταιρια αν οπως λες ειχες χαμηλα ποσοστα φυτρωσης....Δεν σου περασε απο το μυαλο να πας σε αλλη κλινικη?Εγω δεν κρυβω οτι ειμαι σε διλειμα για το πια κλινικη θα επιλεξω για την 3 μεταμοσχευση μου...Στην mh*c ειχα χαμηλο ποσοστο φυτρωσης και μπορω να κανω και αλλη χωρις χρεωση απο τι μου ειπε η κλινικη αλλα ποιος μου εγγυαται πως δεν θα συμβει παλι το ιδιο??????

Έχεις δίκιο Γιώργο σε ΟΛΑ αυτά που λες.
Όταν ο άλλος έχει μάθει να δουλεύει με έναν συγκεκριμένο τρόπο όσο και αν τον πιέσεις, όσο και αν τον "φοβήσεις" πάλι τα ίδια θα κάνει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Η όπως είχε πεί ο Γεωργίου στον @Dance
(σε μιά ερώτηση που του είχα κάνει μετά το χειρουργείο του , για τον τρόπο πλυσίματος των grats και την είχε μεταφέρει στον Γεωργίου )...είναι πολύ σίγουροι για τις μεθόδος που ακολουθούν!.

Αλλά εκ του αποτελέσματος , εμείς (ή έστω , εγώ μόνο) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

giwrgos athina είπε:
Στην mh*c ειχα χαμηλο ποσοστο φυτρωσης και μπορω να κανω και αλλη χωρις χρεωση απο τι μου ειπε η κλινικη αλλα ποιος μου εγγυαται πως δεν θα συμβει παλι το ιδιο??????

Μπράβο φίλε...έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε!

Οι περισότερες κλινικές , αναλαμβάνουν χειρουγεία χωρίς χρέωση ΜΟΝΟ σε περίπτωση λάθος τους (και αυτό εώς ένα σημείο είναι καλό).
Ποίος όμως εγγυάται ότι δέν θα ξαναγίνει το ίδο λάθος , απο την στιγμή που πι γιατροί , placers , τεχνικές , είναι ακριβώς οι ίδιες!....και βέβαια

ΤΑ GRAFTS ΠΟΥ ΈΧΑΣΕΣ?...στα δίνουν αυτοί ή η μαμά φύση πίσω?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω απο αυτα που βλεπω βαζω με σειρα καλυτερη κλινικη πρωτη την h*c δευτερη την mh*c και τριτη d*i.
Με βαση αυτα που βλεπουμε εδω μεσα.
Ισως η mh*c δεν ξεκινησε πολυ οργανομενα και ηταν και ενας λογος ακομη που δεν πηγα εκει γιατι τοτε ηταν η αρχη της και φοβηθηκα.
Σημερα εβγαλα φωτογραφιες στα 2 χρονια και ενα μηνα και ετοιμαζω ενα update για να δουμε εαν το μαλλι ειναι το ιδιο με πριν ενα χρονο και συγκριση με ολους τους μηνες.
Παντως εγω με ολα αυτα που διαβαζω τελευταια εαν ημουν ενα νεος υποψηφιος για μεταμοσχευση και εβρισκα το φορουμ τωρα ισως να μην εκανα κινηση για μεταμοσχευση.

Stripar

Established Member
John_John1 είπε:
Παντως εγω με ολα αυτα που διαβαζω τελευταια εαν ημουν ενα νεος υποψηφιος για μεταμοσχευση και εβρισκα το φορουμ τωρα ισως να μην εκανα κινηση για μεταμοσχευση.

Γιάννη...

Εγώ είμαι νέος υποψήφιος προς μεταμόσχευση , και θα την υλοποιήσω το προσεχές 2-3μηνο!.

Το Forum δέν είναι εδώ για να καθορίζει σε ποιές κλινικές και πού θα κάνουμε μεταμόσχευση , και άν θές με αυτά που γράφονται σου δείχνει το όλο πράγμα που να ΜΗΝ κάνεις!.

Αρκεί βέβαια να έχεις την ψυχραιμία & ωριμότητα να αντιληφθείς κάποια πράγματα!.

John_HDC

Παντως εχω καταλαβει οτι παιζουν πολλα ρολο για μια επιτυχημενη μεταμοσχευση αλλα να σε και τυχερος.Τι να πω.
Ειχα πει οτι δεν θα ξαναβαλω φωτογραφιες μου και οτι θα βαζα ενα τελευταιο σετ με επαγγελματικες φωτο υψηλης αναλυσης απλα περιμενω ποτε θα με βγαλει ο φωτογραφος μου.
Θα βαλω αυτες που τραβηξα με την απλη μηχανη. Πιστευω οτι μετα απο 2 χρονια ειμαι σε ενα σταθερο σημειο και ειναι θετικο αυτο. Βεβαια θα ακουσω και τις γνωμες σας.

Flosk

Well-Known Member
Θα ηθελα να ξαναανεβασεις φωτος απο τις μεταμοσχευσεις σου παλι ρε Τροφεα γιατι δεν υπαρχει αρχειο δικο σου και εχω ξεχασει λιγο την πορεια που ειχες. Ειχα μεινει με την εντυπωση πως ειχες μικρη απωλεια απο την πρωτη. Αν θες κανε ενα refresh στο νημα σου :)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Stripar είπε:
John_John1 είπε:

Γιάννη...

Εγώ είμαι νέος υποψήφιος προς μεταμόσχευση , και θα την υλοποιήσω το προσεχές 2-3μηνο!.

Το Forum δέν είναι εδώ για να καθορίζει σε ποιές κλινικές και πού θα κάνουμε μεταμόσχευση , και άν θές με αυτά που γράφονται σου δείχνει το όλο πράγμα που να ΜΗΝ κάνεις!.

Αρκεί βέβαια να έχεις την ψυχραιμία & ωριμότητα να αντιληφθείς κάποια πράγματα!.
Εγω νομιζω οτι το θεμα μμ εχει απλοποιηθει αρκετα πλεον κ βλεπουμε αρκετα καλα αποτελεσματα.Σιγουρα υπαρχουν κ καποια μετρια ομως.Το μεγαλο μειονεκτημα στην μμ ειναι το κοστος της.Ειδικα εκτος Ελλαδας οι τιμες νομιζω οτι για τα στανταρ του Ελληνα ειναι απαγορευτικες.Και μην πειτε καποιοι οτι οι τιμες ειναι παρομοιες με εδω γιατι δεν ισχυει.Περα απο αυτο θα ηθελα να πω οτι οποιος αποφασιζει για μμ θα πρεπει να ξερει 2 πραγματα οπωσδηποτε.Το πρωτο ειναι οτι η μμ θελει κ υποστηριξη απο θεραπειες γιατι αλλιως ειναι η μιση δουλεια κ 2ον δεν θα πρεπει να περιμενει θαυματα.Πολυ δυσκολα μια μμ θα φτασει παραπανω απο το 60% της φυσικης πυκνοτητας.

Δημητρης38

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Stripar είπε:
John_John1 είπε:

Γιάννη...

Εγω νομιζω οτι το θεμα μμ εχει απλοποιηθει αρκετα πλεον κ βλεπουμε αρκετα καλα αποτελεσματα.Σιγουρα υπαρχουν κ καποια μετρια ομως.Το μεγαλο μειονεκτημα στην μμ ειναι το κοστος της.Ειδικα εκτος Ελλαδας οι τιμες νομιζω οτι για τα στανταρ του Ελληνα ειναι απαγορευτικες.Και μην πειτε καποιοι οτι οι τιμες ειναι παρομοιες με εδω γιατι δεν ισχυει.Περα απο αυτο θα ηθελα να πω οτι οποιος αποφασιζει για μμ θα πρεπει να ξερει 2 πραγματα οπωσδηποτε.Το πρωτο ειναι οτι η μμ θελει κ υποστηριξη απο θεραπειες γιατι αλλιως ειναι η μιση δουλεια κ 2ον δεν θα πρεπει να περιμενει θαυματα.Πολυ δυσκολα μια μμ θα φτασει παραπανω απο το 60% της φυσικης πυκνοτητας.

Νατο με τα φαρμακα παλι !!!!
Υποτιθεται οτι τα μ/μ δεν πεφτουν ποτε ... ποιος ο λογος να κανεις θεραπειες για να εχεις πετυχημενο αποτελεσμα ?

Ή μηπως εννοεις οτι οταν κανεις την μ/μ πρεπει να ακολουθεις και συγκεκριμενη φαρμακευτικη αγωγη για να εχεις καλυτερα ποσοστα φυτρωσης ? Διευκρινισε το αυτο ...

-----------------------------

Για το δευτερο που εγραψες οτι φτανει μια μ/μ μεχρι και το 60% της φυσικης πυκνοτητας... ασχολιαστο... μονο και μονο γιατι δεν αναφερεσαι/διευκρινιζεις την επιφανεια που θα γινει η επεμβαση.

John_HDC

Aν ηξερα οτι θα χρειαζομαι θεραπεια μετα την μεταμοσχευση για να κρατησω τα μεταμοσχευμενα δεν θα κανα ποτε.
Αλλο για τα μαμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Και εγω αν συνεχιζα φιναστεριδη δεν θα εμπαινα καθολου στο φορουμ και ουτε μμ θα ειχα κανει.Δεν θα χρειαζοταν.Η θεραπεια χρειαζεται κυριως για τα υπολοιπα οχι τα μμ μαλλια αν κ ισως παιζει ενα μικρο ρολο στην φυτρωση τους.

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Το μεγαλο μειονεκτημα στην μμ ειναι το κοστος της.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα και κυριότερο από όλα είναι η ποιότητα-επιτυχία μιας μεταμόσχευσης. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερο ρόλο.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Ειδικα εκτος Ελλαδας οι τιμες νομιζω οτι για τα στανταρ του Ελληνα ειναι απαγορευτικες. Και μην πειτε καποιοι οτι οι τιμες ειναι παρομοιες με εδω γιατι δεν ισχυει.
Οι τιμές δεν είναι παρόμοιες γιατί πληρώνεις αυτό που παίρνεις φιλε μου. Πες ότι πάω αύριο D*I και τους πω φτιάξτε μου την hairline τι θα μου κάνουν? Θα μου βάλουν 45 grafts ανά cm? Αυτό θεωρείτε πυκνότητα? Να πληρώσω πχ 1.5-2€ το graft και μετά από 1 χρόνο πάλι για πύκνωση αλλα τόσα λεφτά?
Με δεδομένο ότι κάποιος θα πάει 2 φορές για την ίδια περιοχή δεν είναι και τόσο φτηνά ξέρεις. Νομίζω βγαίνουν ή στα ίδια λεφτά με Κύπρο, ή η Κύπρος είναι πιο φτηνή απο Ελλάδα.
Για Καναδά και τέτοιου επιπέδου δεν το συζητάμε σε τίποτα.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Και εγω αν συνεχιζα φιναστεριδη δεν θα εμπαινα καθολου στο φορουμ και ουτε μμ θα ειχα κανει.Δεν θα χρειαζοταν.Η θεραπεια χρειαζεται κυριως για τα υπολοιπα οχι τα μμ μαλλια αν κ ισως παιζει ενα μικρο ρολο στην φυτρωση τους.

Και εγώ έτσι, αν ήταν να μείνω με φιναστερίδη μια ζωή δεν θα έκανα μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα της φιναστεριδης είναι 10 φορες καλύτερο από αυτό της μεταμόσχευσης και δεν υπερβάλλω σε αυτό που λέω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Οτι θελει ο καθενας λεει.Απο που και ως που χρειαζεται η φιναστεριδη για να πιασουν τα μεταμοσχευμενα μαλλια?

Panos1982

Well-Known Member
Επειδη δε μπαινω συχνα....κ δεν εχω διαβασει τις σελιδες....
ο τιτλος λεει αποτυχια μεταμοσχευσης κ ειδα να μιλατε εδω στην τελευταια για φιναστεριδη....
Το αν θα ειναι επιτυχης ή οχι μια μεταμοσχευση δεν εξαρταται απ την φιναστεριδη....
η φινα βοηθαει πολυ στο σοκλοςς ( μονιμο κ προσωρινο ) κ την συντηρηση των υφισταμενων μαλλιων κ συνεπαγωγικα στην συντηρηση του αποτελεσματος της εικονας που θα εχει το κεφαλι μετα την επεμβαση για πολυ περισσοτερο χρονο απ οτι αν δε την χρησιμοποιουσε καποιος....γι αυτο κ την προτεινουν οι γιατροι....για να κρατηθει το αποτελεσμα για πολυ καιρο....
απο κει και περα...οι μεταμοσχευμενες τριχες καμμια αναγκη δεν εχουν την φινα ουτε κατα την φυτρωση ουτε κατα την συνεχεια της ζωης τους....

tropheus

Well-Known Member
Η συσχέτιση "αποτυχία μεταμόσχευσης" που είναι το θέμα του νήματος και φιναστερίδης είναι παντελώς ατυχής και μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνονται τέτοιες εικασίες...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
athenian είπε:
Οτι θελει ο καθενας λεει.Απο που και ως που χρειαζεται η φιναστεριδη για να πιασουν τα μεταμοσχευμενα μαλλια?

φιλε athenian δεν ειπε κανεις κατι τετοιο.

Bouklas είπε:
ΜΙΚΕΣ είπε:
Το μεγαλο μειονεκτημα στην μμ ειναι το κοστος της.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα και κυριότερο από όλα είναι η ποιότητα-επιτυχία μιας μεταμόσχευσης. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερο ρόλο.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Ειδικα εκτος Ελλαδας οι τιμες νομιζω οτι για τα στανταρ του Ελληνα ειναι απαγορευτικες. Και μην πειτε καποιοι οτι οι τιμες ειναι παρομοιες με εδω γιατι δεν ισχυει.
Οι τιμές δεν είναι παρόμοιες γιατί πληρώνεις αυτό που παίρνεις φιλε μου. Πες ότι πάω αύριο D*I και τους πω φτιάξτε μου την hairline τι θα μου κάνουν? Θα μου βάλουν 45 grafts ανά cm? Αυτό θεωρείτε πυκνότητα? Να πληρώσω πχ 1.5-2€ το graft και μετά από 1 χρόνο πάλι για πύκνωση αλλα τόσα λεφτά?
Με δεδομένο ότι κάποιος θα πάει 2 φορές για την ίδια περιοχή δεν είναι και τόσο φτηνά ξέρεις. Νομίζω βγαίνουν ή στα ίδια λεφτά με Κύπρο, ή η Κύπρος είναι πιο φτηνή απο Ελλάδα.
Για Καναδά και τέτοιου επιπέδου δεν το συζητάμε σε τίποτα.

ΜΙΚΕΣ είπε:

Και εγώ έτσι, αν ήταν να μείνω με φιναστερίδη μια ζωή δεν θα έκανα μεταμόσχευση. Το αποτέλεσμα της φιναστεριδης είναι 10 φορες καλύτερο από αυτό της μεταμόσχευσης και δεν υπερβάλλω σε αυτό που λέω.

Στο θεμα φιναστεριδη συμφωνουμε εντελως.Στα υπολοιπα διαφωνω εν μερη.Εισαι υπερβολικος σε αυτο που λες.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην πυκνωση.Το να ισοπεδωνεις μια κλινικη η οποια εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια οτι εχει βελτιωθει αρκετα με βαση τα αποτελεσματα της ειναι λαθος.Βαση αποτελεσματων ισως οι Κυπριακες να ειναι ακομα πιο μπροστα παρολο αυτα η αποψη μου στο θεμα τιμη δεν αλλαζει.

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Στο θεμα φιναστεριδη συμφωνουμε εντελως.Στα υπολοιπα διαφωνω εν μερη.Εισαι υπερβολικος σε αυτο που λες.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στην πυκνωση.Το να ισοπεδωνεις μια κλινικη η οποια εχει αποδειξει τα τελευταια χρονια οτι εχει βελτιωθει αρκετα με βαση τα αποτελεσματα της ειναι λαθος.Βαση αποτελεσματων ισως οι Κυπριακες να ειναι ακομα πιο μπροστα παρολο αυτα η αποψη μου στο θεμα τιμη δεν αλλαζει.
Ποιο ισοπέδωμα ρε φιλε που λέω ψέμματα? Είδες τι γράφω? 45 grafts το τετραγωνικό cm δεν βάζουν μπροστά? Τόσα μου είχαν πει όταν μίλαγα μαζί τους.
Πάμε στην τιμή τώρα, βάζω με 2 ευρώ το graft 1500 μπροστά, και ξαναπάω μετά από 1 χρόνο για πύκνωση και λίγο περισσότερο κάλυψη όπου χρειαστεί με 1.000 grafts. Μπορούν να πετύχουν πυκνότητα 70 ανά cm? Γιατί εμενα η πυκνότητα με ενδιαφέρει όχι αν θα καταφέρουν να μου βάλουν grafts στο κεφάλι. Και σκέψου ότι περιμένω ήδη 1 χρόνο και πάω για δεύτερη επέμβαση.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Σεβαστη η αποψη σου αν κ δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να σου βαλει 70 grafts ανα τετ cm.Αλλα και αν υποθεσουμε οτι μπορει ειναι τεραστιο ρισκο.

Stripar

Established Member
tropheus είπε:
Δυστυχώς βλέπω πολλούς συμπάσχοντες να πηγαίνουν ως πρόβατα προς σφαγή. Και καλά να μην ξέρεις αλλά όταν στα φωνάζουν και σου χτυπάνε οι καμπάνες και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα είσαι άξιος της μοίρας σου...

+1000000000000000000

Δυστηχώς!!!...

Στου κουφού την πόρτα...

Μπλουζα