Bouklas
Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:Eσυ danceworld_2001 (και 2-3 αλλοι που ειδα φωτο σας στο νημα των αποτελεσματων μ/μ) ΔΕΝ θα επρεπε να εκφερετε γνωμη για τα αποτελεσματα των επεμβασεων γιατι ειχατε ΕΛΑΧΙΣΤΟ προβλημα τριχοπτωσης. Δεν σας κατηγορω γιατι ολα ειναι θεμα Ψυχολογιας πανω απο ολα και σαν εσας ημουν και εγω στην πρωτη μ/μ που εκανα.
Απο την στιγμη ομως που κανατε ενα απλο γεμισμα στους κροταφους (και δεν ειστε ικανοποιημενοι καποιοι ουτε απο αυτο) ή πυκνωσατε την hairline που ΗΔΗ εχετε, τοτε καλο ειναι να αφησετε καποιους με ποιο αντικειμενικες αποψεις και μεγαλυτερες εμπειριες να αναγραψουν τα συμπερασματα τους.
Επαναλμβανω οτι καποιοι απο εσας ΔΕΝ ειχατε προβλημα ουτε καν να κανετε μ/μ ποσο μαλλον να εκφερετε και αποψη αν ηταν επιτυχημενη ή οχι.
Ίσως μέσα σε αυτούς τους 2-3 να αναφέρεσαι και σε μένα, αλλα ok δεν είναι και τόσο πολύ αυτή η ουσία.
Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον μην εκφέρεις άποψη διότι (για σένα τον Δημητρης38) είχες μικρό πρόβλημα. Το οποιο μικρό είναι τόσο αντικειμενικό που δεν μπορείς να το ορίσεις από την στιγμή που ο άλλος δεν είναι ευχαριστημένος. Εγώ πχ ήμουν ένα norwood 4, όσο άδειαζα και έβλεπα τις διαφορες άλλο τόσο άλλαζε προς το χειρότερο η εμφάνιση μου. Δεν είναι λοιπόν μονο ένα μάτσο τρίχες στο κεφάλι είναι η συνολική εμφάνιση και τι ρολο παίζουν οι τρίχες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας μας.