Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Άκης

Administrator
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στην συνέχεια να προσθέσω στον Ακη για το ζήτημα που θίγει για τους εκπροσώπους κλινικών και την ενότητα μεταμόσχευση, πως θα πρέπει να υπάρχει, αν θέλει ας την κάνει να την βλέπουν μόνο τα συνδεδεμένα μέλη. Και να προσθέσω πως όταν είχα μιλήσει με τον Μιχάλη πριν από μερικές μέρες, με είχε διαβεβαιώσει πως και το site είναι στα σκαριά αλλά και πως θα υπάρξει και επίσημος εκπρόσωπος στο φόρουμ.
Επειδή όμως με απείλησε με μηνύσεις , δεν νομίζω ότι θα τον δεχτώ εδώ.

danceworld_2001 είπε:
Άκη φιλικά το ρωτάω, γιατί έγραψες 1 μέρα ενώ έδωσες 2 μέρες μπαν? Ήταν λάθος ή εσκεμμένο? Απλά ρωτάω χωρίς παρεξήγηση. Email σου έστειλα, δεν έχω το προσωπικό σου, μπήκα στην φόρμα επικοινωνία στο πορταλ και από εκεί έστειλα με username ότι έχω εδώ και email επικοινωνίας αυτό που έκανα registration στο φόρουμ. Κοίταξες καλά? Ήταν και μεγάλο μάλιστα, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?
Για να χαλαρώσεις σου έδωσα 2 ημέρες.

danceworld_2001 είπε:
Αναφορικά με το θέμα Γε***ίου, δεν δημιούργησα κανένα hype φίλε μου. Είτε ακούσια είτε εκούσια. Με την ίδια λογική hype δημιούργησε και ο Vinnie και ο Lazaros, όμως αυτοί θα μου απαντήσεις είναι νόμιμοι γιατί είναι πελάτες. Οκ πάω πάσο, όμως ρωτώ ξανά, δεν είδα σε άλλα μου ποστ που έλεγα για όλους τους γιατρούς που συμβουλεύτηκα διάφορα, ή και για πολύ καλά λόγια για H*C κανείς να μου βάζει χέρι, ξαφνικά όταν ήρθε η M**C στο προσκήνιο είδαμε όλοι τι έγινε. Η εκπρόσωπος της κλινικής πόσταρε διαρκώς, πελάτες που είχαν εξαφανιστεί επέστρεψαν να λένε καλά λόγια για την κλινική, άλλοι τρομοκράτησαν πελάτες του Γε***ίου και εμμέσως υπονόμευσαν την δουλειά του, γενικά ένα πολύ περίεργο παζλ που όμως όσοι εδώ έχουν μυαλό μπορού να το λύσουν πολύ γρήγορα και εύκολα. Δεν είδα να μπανάρεις άλλα άτομα για σοβαρότερο σκοπό, και έρχεσαι και κατηγορείς εμένα, το ξαναλέω χωρίς αποδείξεις. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η σωστή διαχείριση είναι να δώσεις warning, δίχως κάν μια τέτοια κίνηση επέβαλες ποινές.
Την εικόνα που μου λές ότι περνούσα την κατανοώ, εάν επηρέασα κάποιους αρνητικά ζητώ συγγνώμη, και σέβομαι και εσένα και το φόρουμ και τους χρήστες και τους κανόνες. Όμως νοιώθω αδικημένος γιατί όπως είπες, ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΟΝ Γε***ίου. ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αυτό δεν ήταν δημοκρατικό προς ένα χρήστη που δεν έχει δώσει δικαιώματα καιρό τώρα.

Ώστε θέλεις αποδείξεις αγαπητέ; Να σου παραθέσω λοιπόν αυτούσιο ένα σου PM:
Τελικά φίλε μου έκλεισες με H*C διάβασα ε? Δεν είχες μιλήσει με τον Γε***ίου? Πάντως στην θέση σου θα το σκεφτόμουν διπλά, η H*C έχει αποδυναμωθεί πολύ, έχασε τον καλύτερη της γιατρό, ο νέος εκεί ειναι πολύ νέος και άπειρος και οι καλύτεροι τεχνικοί έχουν φύγει. Άσε που ειναι και φτηνότερος ο Μιχάλης εκτός απο καλύτερος.
Μήπως θέλεις να σου κάνω παράθεση ΟΛΑ σου τα PMs που συνεχώς αναφέρεις σε μέλη που σκέφτονται να πάνε για μεταμόσχευση "να στείλουν email στον Γε***ίου και να πουν ότι μίλησαν με εσένα", ότι είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (συμπέρασμα που κατέληξες χωρίς να δοκιμάσεις καν τον γιατρό ΕΣΥ προσωπικά);

Μήπως το pm σου που λες στον vinnie1978 να "δώσει πόνο στον Μάχο;"
Γιατί, επειδή σας έθιξε τον γιατρό με κάτι που είχε απορία;

Άντε μπράβο που θα θιχτείς και από πάνω. Να πεις στον γιατρό σου ότι το φορουμ δουλεύει για τα μέλη του και όχι για τον ίδιο.
Και δεν σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί, μπορείς να φύγεις και να γίνεις moderator στο μελλοντικό site το γιατρού.

xDante είπε:
Εγώ θα τοποθετηθώ (δεν μπορώ θα σκάσω :-X )

[...]
Πόσο δίκιο έχεις...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

icesensei

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Άκης είπε:
Επειδή όμως με απείλησε με μηνύσεις , δεν νομίζω ότι θα τον δεχτώ εδώ.

Δεν πιστεύω τελικά ότι η μη εκπροσώπηση φτάνει πια για τόσο σημαντικα ζήτηματα (μηνύσεις, hype) .
Ειδικά βασει των τελευταίων δεδομένων που προέκυψαν από τον admin,
προτείνω ριζικές λύσεις είτε άμεσα είτε στα υπόψιν και για όσο χρειαστεί :

1)κλείδωμα όλων των συγκεκριμ. θεμάτων μεταμόσχευσης από εποχής vinnie που έγινε η ζημιά,αλλά και αυτού του θέματος κλπ.
2)ούτε αστεράκια ούτε αναφορές , καθολίκo edit με -------- του συγκ. ονοματος /κλινικής

να αποκλειστεί με κάθε τροπο η γκρίζα διαφήμιση όλων των κλινικών :down :down :down :down :down

και η αναφορά του συγκ. ονοματος /κλινικής σε PMs

Όσοι έχουν ανοίξει θέματα να δείξουν κατανόηση επειιδή ακριβώς τό θέμα άγγιξε (και αγγίζει :-X) προσωπικά στοιχεία μελών :chinscratch με σκοπό την υποβολή μηνύσεων :knup: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[.

ΥΓ Συμφωνώ μετη τοποθέτηση του xDante για όλες τις κλινικές.
John 8:11 V-PMA-2S
NAS: From now on sin no more.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Θα σου απαντησω αυριο γιατι ειναι καπως αργα τωρα φιλε μου Ακη. Αναφορικα με τα pm που λες, αυτο ειναι προς τον kizco που τελικα τον ρωτησα τι εκανε μιας και αυτος μονος του με ειχε ρωτησει την γνωμη του. Αρκετοι χρηστες εδω μου εστειλαν απο μονοι τους pm για τους δωσω το email του Γεωργιου. Σε οσουσ εχω μιλησει παραθετω προσωπικεσ μου εκτιμησεισ. Οσο για το πμ με Μαχο και φυσικα θα του πω ετσι οταν τον εβαλε στη θεση του ο vinnie αφου του ξεσκισε την ψυχολογια με τα υπονοουνα του. Μηπωσ να παραθεσω το πμ του ΜΑχου που ηθελε να με παρει τηλ για με διαφωτισει να μαθω τι παιζει; Τι να πας πουν τα pm? Λες και δεν ξερω οτι ο admin μπορει να τα δει, αμα ειχα να κρυψω κατι δεν θα εστελνα pm. Ουσιαστικα ομως εσυ προδοθηκες δειχνοντασ πως το φορουμ δεν παρεχει ιδιωτικοτητα στους χρηστες. Θες να χοντρυνει και αλλο μιας και το χοντρενεις εσυ; Τοτε να παραθεσω με αποδειξεις τα εγκληματικα ψεματα κυπριακης κλινικης προς εμενα και αλλους πολλους εδω μεσα με σκοπο μονο να παρουν προκαταβολη. Συνεχισε να λες τα δικα σου οτι προωθω τον γιατρο. Το μονο που προωθω ειναι την ασχημη αληθεια για να μην την πατησουν και αλλοι, δεν μπορουμε να σβηνουμε οτι μας αρεσει και να αφηνουμε οτι μας συμφερει. Να ξερεις πως οσα πμ εχω στειλει ειναι κυριως απαντησεις σε ατομα που με ρωτησαν πρωτοι κατι. Δεν το ηξερα οτι απογορευεται και αυτο. Εγω πιστευω οτι οτι ο Γεωργιου ειναι ο καλυτερος, με ρωταει ενας χρηστης, του απαντω. Προσωπικη εκτιμηση μετα απο συζητηση με πελατες του και αρκετο διαβασμα. Αυτον ζητησα και απο HDC να με εγχειρησει οταν θα πηγαινα. Δεν εχω το δικαιωμα να το πιστευω και να το λεω σε προσωπικες μου συζητησεις; Εβαλα καμια αφισα στο φορουμ; Δεν εχω να πω κατι στον γιατρο μου γιατι απλα δεν ειναι γιατρος μου, υποψηφιος πελατης ειμαι που ακομη δεν εχει καταληξει. Για του λογου το αληθες μιλα με τον ΦΙουρη της hdc, τγν δευτερα αυτη εχουμε κλεισει ραντεβου για συζητηση για αποριες μου και παραπονα μου. Πηρες 2 pm, εκανες ενα παζλ και ειπες οτι σε συμφερει διαμορφωντας πεποιθησεις. Εχω λαβει παλια αντιστοιχα πμ απο ατομα να μου λενε που να παω, πχ hdc και χωρις να ειναι πελατες τους ουκ ολιγα. Εχω λαβει και χειροτερα. Προσπαθεις με το κολαζ σου να βρεις εναν αποδιοπομπαιο τραγο ομως χανεις το βαθυτερο νοημα. Ολοι εδω εχουν καταλαβει ποιος προωθει ποιον, ποιος φιλτραρει τι και τι βρωμικο παιχνιδι παιζεται.
 

icesensei

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Danceworld είσαι μέλος του φόρουμ, να τοποθετηθείς στο θέμα των νομικών κυρώσεων να ξεκαθαρίσεις τη θεση σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Δεν σου δινω προσωπικά το μεγαλυτερο μέρος ευθύνης αλλά τα επιχειρήματα σου είναι άχυρα δλδ. εύκολο να καταρριφθουν :angel:, τι φταίει ο Ακης αν γίνεσαι εύκολος στόχος (εγω εχω την εικόνα ότι έχεις πάρει ένα γάντι του μποξ και βαράς το πρόσωπο σου τις τελευταίες μέρες γι αυτό και δεν σου κάνω "κριτικη"), άλλοι θα σου κανουν βέβαια αφου το ζητάς και ο ίδιος να δικαστεις.

Προσπάθησε να δεις αν το γράψιμο σου προκαλεί hype και δεν αναφέρομαι στα PMs σου, ούτε στις καλές προθέσεις παρά μόνο στο αποτέλεσμα σε θέματα του φορουμ με κρίσεις , συγκρίσεις και παρεναίσεις .

Αν δεν δέχεσαι ότι είναι hype αν μπορείς να γράψεις εσυ τι είναι hype, και μίλα για τα εαυτό σου ,γιατί αν κάνουν και άλλοι hype ....αυτοί δεν ζητησαν δικη 8) 8).... :-X
 

Souzie

Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Είναι ξεκάθαρο ότι ο danceword από καιρό έχει κάνει την επιλογή του για το ιατρό που προτιμά. Ο λόγος που είναι σε επαφή με την HDC είναι για να βρίσκει περεταίρω τρόπους να την υπονομεύει. Και για να δείχνει συνεχώς ότι μεταξύ των δύο προτιμά τον Γεωργίου για να γίνετε συνεχώς η προώθηση του. Αυτό άλλωστε είναι προφανές από τα τόσα post και τώρα από τα PM.
Η HDC δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε άλλη επαφή μαζί του.
Εάν θέλει να γίνει ο danceword, patient coordinator του Γεωργίου ας το κάνει και να βρίσκει πελάτες με ορθολογιστικό τρόπο και όχι παίζοντας τον καλό Σαμαρίτη.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Λες και δεν ξερω οτι ο admin μπορει να τα δει, αμα ειχα να κρυψω κατι δεν θα εστελνα pm. Ουσιαστικα ομως εσυ προδοθηκες δειχνοντασ πως το φορουμ δεν παρεχει ιδιωτικοτητα στους χρηστες.

Τα pm μεταξύ μελών δεν φαίνονται σε administartors. Επειδεί κάποιο pm σου "επεσε" στα χέρια ενός admin δεν σημένει απαραίτητα ότι έχει πρόσβασει στο inbox σου.


danceworld_2001 είπε:
Ολοι εδω εχουν καταλαβει ποιος προωθει ποιον, ποιος φιλτραρει τι και τι βρωμικο παιχνιδι παιζεται.

Κανένα απολύτος παιχνίδι φίλε. Όλα έχουν εξηγηθεί, δεν χρειάζετε να επαναλαμβανόμαστε.
 

Lazaros

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

stpanos είπε:
Εδώ θα μου επιτρέψεις φιλικά πάντα να κάνω μια διευκρίνιση, ευγνωμοσύνη έχω μόνο στα χέρια μου που δούλεψαν και έβγαλαν τα χρήματα με πολύ κόπο.

Ευγνωμοσύνη έχω στην μάνα μου που με έφερε στον κόσμο.

Ο γιατρός όφειλε να κάνει αυτό για το οποίο πληρώθηκε, αν το έκανε σωστά τον ευχαριστώ δημόσια που έκανε σωστά την δουλειά του.

Δεν τα πάω καλά με τα π.μ. και δυστυχώς μεγάλη εμπειρία από μεταμοσχεύσεις δεν έχω και ας έχω κάνει δυο σε διαφορετικές κλινικές, ότι έχω μάθει το έχω μάθει από το forum και δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον.

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω! Δικαίωμα σου να νιώθεις ευγνωμοσύνη σε όποιον θέλεις, δικαίωμα του καθενός εξάλλου. Αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι όσοι έχουν κάνει επιτυχή μεταμόσχευση έχουν το ηθικό δίκιο να ευχαριστούν δημόσια το γιατρό τους. Το πρόβλημα ξεκινάει άν κάποιο μέλος έχει κάτι να κερδίσει από την προώθηση ενός γιατρού! Θέλω να πώ πως η όποια συμπάθεια του Μάχου, του n094, η δικιά μου, του vinnie κτλ πρέπει να αξιολογούνται από το κατάλληλο πρίσμα. Εγώ προσωπικά δεν παρακινώ κανέναν και πουθενά, η ευθύνη της επιλογής κλινικής είναι προσωπική επιλογή του καθενός και εγώ όπως και όλα τα μέλη είμαστε εδώ για να δώσουμε την πιο ειλικρινή μας εμπειρία και άποψη. Αυτό ακριβώς κάνει και ο danceworld, απλά η ψυχοσύνθεση και η προσωπικότητα του (διαφορετική από τη δικιά μου) τον οδηγεί να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να λέει μερικά πράγματα έξω από τα δόντια και χωρίς αναστολές! Δεν θα κρίνω αν κάνει καλά ή όχι, προσωπικά πάντως έχω την απόλυτη βεβαιότητα πως ότι κάνει το κάνει για να χυθεί άπλετο φως και να λάβει την τελική του απόφαση μετά από ώριμη σκέψη και πλήρη πληροφόρηση. Σε καμιά περίπτωση δεν αναγνωρίζω κάτι το μεμπτό στον danceworld!
 

kizcos

Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Αναφορικα με τα pm που λες, αυτο ειναι προς τον kizco που τελικα τον ρωτησα τι εκανε μιας και αυτος μονος του με ειχε ρωτησει την γνωμη του.

Danceworld να σου θυμίσω ότι εσύ με προσέγγισες με pm και με ρώτησες εάν έχω κλείσει με HDC και πως στη θέση μου θα το σκεφτόσουν διπλά και πως ο γιατρός σου είναι καλύτερος και φθηνότερος.
Δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως έγιναν. Αν δεν το θυμάσαι, τσέκαρε τα pm σου.
 

stpanos

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Τελικά ούτε με τους χρήστες μπορείς να έχεις μια αντικειμενική ενημέρωση…οπότε τι κάνουμε?

Δεν είμαι οπαδός της άποψης να φιλοξενηθούν εκπρόσωποι των κλινικών γιατρών πόσο μάλλον όταν απειλούμαστε σαν κοινότητα …αλλά θα ήμουν περίεργος όμως να άκουγα τις απόψεις τους ειδικά αν αυτό είχε πυροσβεστικό χαρακτήρα και γλυτώναμε από απειλές και μηνύσεις

Θα προτιμούσα να ξέρω ότι ο τάδε είναι της τάδε κλινικής όπως η Souzie παρά ένας χρήστης που δουλεύει υπόγεια … και να έχεις τον φόβο μην κάνης μια ερώτηση που τον πειράξει και θίξει η προσβάλει τον γιατρό και την κλινική.

Ένας άλλος λόγος που σας στον έκρυβα εδώ και πολύ καιρό είναι ότι αν μπει εκπρόσωπος της D** θα δείτε έναν άλλον άνθρωπο…. περιμένω σαν τον κέρβερο στην πύλη της κόλασης για το καλωσόρισμα. :monster:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Lazaros είπε:
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω! Δικαίωμα σου να νιώθεις ευγνωμοσύνη σε όποιον θέλεις, δικαίωμα του καθενός εξάλλου. Αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι όσοι έχουν κάνει επιτυχή μεταμόσχευση έχουν το ηθικό δίκιο να ευχαριστούν δημόσια το γιατρό τους. Το πρόβλημα ξεκινάει άν κάποιο μέλος έχει κάτι να κερδίσει από την προώθηση ενός γιατρού! Θέλω να πώ πως η όποια συμπάθεια του Μάχου, του n094, η δικιά μου, του vinnie κτλ πρέπει να αξιολογούνται από το κατάλληλο πρίσμα. Εγώ προσωπικά δεν παρακινώ κανέναν και πουθενά, η ευθύνη της επιλογής κλινικής είναι προσωπική επιλογή του καθενός και εγώ όπως και όλα τα μέλη είμαστε εδώ για να δώσουμε την πιο ειλικρινή μας εμπειρία και άποψη. Αυτό ακριβώς κάνει και ο danceworld, απλά η ψυχοσύνθεση και η προσωπικότητα του (διαφορετική από τη δικιά μου) τον οδηγεί να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να λέει μερικά πράγματα έξω από τα δόντια και χωρίς αναστολές! Δεν θα κρίνω αν κάνει καλά ή όχι, προσωπικά πάντως έχω την απόλυτη βεβαιότητα πως ότι κάνει το κάνει για να χυθεί άπλετο φως και να λάβει την τελική του απόφαση μετά από ώριμη σκέψη και πλήρη πληροφόρηση. Σε καμιά περίπτωση δεν αναγνωρίζω κάτι το μεμπτό στον danceworld!


Φίλε μου σε κόβω για καλό παιδί και λογικό και δεν προσβλήθηκα μαζί σου, κουβέντα κάνουμε. :)

Αυτές οι νοοτροπίες μας οδήγησαν σε θεοποιήσεις φακελάκια και τα σχετικά.... αα ρε αθάνατε νεοέλληνα


Σιγά μην του κάνω και τάμα στην Παναγία την Προυσιώτισα (μεγάλη η χάρη της) αυτά τα γαλιφιάσματα παπαριές (μετά συχωρέσεως) περί ειλικρίνειας ευγνωμοσύνης ψυχοσύνθεσης δεν θέλω να τα καταλάβω.
 

icesensei

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

stpanos είπε:
Αυτές οι νοοτροπίες μας οδήγησαν σε θεοποιήσεις φακελάκια και τα σχετικά.... αα ρε αθάνατε νεοέλληνα

Only in Greece, fuckelaki :D look mas piran xampari:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fakelaki

"Fakelaki or fakellaki is the phonetic transliteration of the Greek word Φακελάκι. It means "little envelope" but is also used in Greek popular culture as a jargon term referring to the bribery of public servants and private companies by Greek citizens in order to "expedite" service.[1] According to this practice, sums of money are stuffed in the files and passed across the desk to secure appointments, documents approval and permits.[2]"
 

Lazaros

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Άκης είπε:
Επειδή όμως με απείλησε με μηνύσεις , δεν νομίζω ότι θα τον δεχτώ εδώ.

Εννοείς ότι δε θα δεχτείς εκπρόσωπο της MHRC στο φόρουμ? Της DHI? Δεν ξέρω ρε σύ Άκη, σέβομαι απόλυτα τη δουλειά σου, τις ευθύνες σου και το χρόνο σου. Το φόρουμ με βοήθησε πάρα πολύ στην επιλογή μου και ειλικρινά θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτό. Νομίζω όμως πως τις τελευταίες μέρες έχεις παρασυρθεί σε λάθος εκτιμήσεις. Με όλο το σεβασμό, το δικό μου χρονικό:

1) Ο Γεωργίου αποχωρεί και φτιάχνει τη δική του κλινική
2) Οι τιμές για επέμβαση 3k grafts FUE πέφτουν μέσα σε 2 μήνες από 12k σε μια κλινική σε 9k σε δύο κλινικές (25% μείωση του τζίρου μεταμοσχεύσεων στην Κύπρο, και μάλιστα σε δύο παιχτές)
3) Στο φόρουμ εκπροσωπείται μόνο η HDC και αμφισβητείται ανοιχτά ο επαγγελματισμός του Γεωργίου (στο νήμα του vinnie)
4) Ο Γεωργίου απειλεί νομικά (εσένα ή μέλος του φόρουμ) για διαφυγόντα κέρδη (λάθος τρόπος, αλήθεια είχε ζητήσει εκπροσώπηση στο φόρουμ πιο πρίν για να υπερασπιστεί τον επαγγελματισμό του?)
5) Η souzie εκ νέου μιλάει περί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς Γεωργίου (ακόμα περιμένω νέα της και εξηγήσεις :chinscratch). Αλήθεια, τελικά ο Γεωργίου απολύθηκε η παραιτήθηκε?
6) Γίνεται πόλεμος στον danceworld, παιδί που ψάχνει περισσότερο από τον καθένα μας το θέμα μεταμόσχευση, παιδί που (συγγνώμη danceworld) ήταν ο μόνος που με αντιμετώπιζε καχύποπτα νομίζοντας ότι προμοτάρω τον Γεωργίου!!!
7) Μας ενημερώνεις ότι ο Γεώργιου μάλλον δε μπορεί να εκπροσωπηθεί στο φόρουμ

Έχοντας ήδη γνωρίσει προσωπικά τον Γεωργίου, κάτι δε μου κολλάει στα παραπάνω. Ελπίζω τελικά να αποδεχτείς την εκπροσώπιση του στο φόρουμ. Ζήτα του ως αντάλλαγμα έγγραφως ότι δεν προκείται να κινηθεί νομικά εναντίον του φόρουμ, προστατεύοντας έτσι τα μέλη. Σε παρακαλώ να συνεχίσεις την απρόσκοπτη λειτουργία του φόρουμ που έχει βοηθήσει τόσο πολύ κόσμο, και τώρα είναι στο χέρι μας να μειώσουμε και τις τιμές!

Με εκτίμηση,
Λάζαρος
 

Lazaros

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Souzie είπε:
Αυτό άλλωστε είναι προφανές από τα τόσα post και τώρα από τα PM.

Αυτό με τα ΠΜ είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Εμείς μπορούμε να προστατεύσουμε το φόρουμ αρνούμενοι να απαντάμε σε ΠΜ. Όσον αφορά τα post ο καθένας έχει τη δυνατότητα να απαντήσει, να αντικρούσει και έτσι να προστατεύσει αδύναμα μέλη. Σε ΠΜ μπορεί ο καθένας να γράψει οτιδήποτε παραπλανητικό και έτσι να προώθησει κάτι με απώτερο σκοπό.
 

vinnie1978

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Αγαπητε Fenimore καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα στο θεμα που εχει ανακυψει με τα pm που ονομαζονται ετσι, γιατι υποτιθεται οτι ειναι personal και καταχωρουνται και στο inbox του email του καθε χρηστη περαν απο αυτο του forum, εαν οντως η ιδιωτικοτητα που επιβαλλεται να τα χαρακτηριζει ισχυει και καταβαλλεται καθε δυνατη προσπαθεια για αυτο, διοτι ο Ακης δεν ανεφερε οτι ενα απο αυτα "επεσε" στα χερια του, αλλα οτι εχει διαβασει ολα τα pm του Danceworld_2001. Ευχαριστω.
 

stpanos

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Αυτά είναι ….. άρχισαν τα όργανα :violin:…… βλέπω να τα πίνουμε στο fight club :6m:
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

vinnie1978 είπε:
Αγαπητε Fenimore καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω οσον αφορα στο θεμα που εχει ανακυψει με τα pm που ονομαζονται ετσι, γιατι υποτιθεται οτι ειναι personal και καταχωρουνται και στο inbox του email του καθε χρηστη περαν απο αυτο του forum, εαν οντως η ιδιωτικοτητα που επιβαλλεται να τα χαρακτηριζει ισχυει και καταβαλλεται καθε δυνατη προσπαθεια για αυτο, διοτι ο Ακης δεν ανεφερε οτι ενα απο αυτα "επεσε" στα χερια του, αλλα οτι εχει διαβασει ολα τα pm του Danceworld_2001. Ευχαριστω.

Δεν είπε αυτό φίλε μου, είπε να του κάνει παράθεση ΌΛΑ τα pm που αφορούν το θέμα Γε***ιου - H*C. Όχι όλα τα pm γενικά . Και πάλι αυτό δεν σημένει ότι τα είδε από μόνος του. Αν μπορούσε να τα δει το θέμα θα έπερνε άλλη τροπή από την αρχή και δεν θα γίνονταν όλα αυτά τα flame wars δημοσίος.
To φορουμ τρέχει από την simple machines και από όσο ξέρω είναι κατά τις παραβίασεις των προσωπικών δεδομένων και έχουν ως πολιτική να μην δείνουν τέτoιου είδους επιλογές στα δικαιώματα των administrators.
 
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Lazaros είπε:
1) Ο Γε***ίου αποχωρεί και φτιάχνει τη δική του κλινική
2) Οι τιμές για επέμβαση 3k grafts FUE πέφτουν μέσα σε 2 μήνες από 12k σε μια κλινική σε 9k σε δύο κλινικές (25% μείωση του τζίρου μεταμοσχεύσεων στην Κύπρο, και μάλιστα σε δύο παιχτές)
3) Στο φόρουμ εκπροσωπείται μόνο η H*C και αμφισβητείται ανοιχτά ο επαγγελματισμός του Γε***ίου (στο νήμα του vinnie)
4) Ο Γε***ίου απειλεί νομικά (εσένα ή μέλος του φόρουμ) για διαφυγόντα κέρδη (λάθος τρόπος, αλήθεια είχε ζητήσει εκπροσώπηση στο φόρουμ πιο πρίν για να υπερασπιστεί τον επαγγελματισμό του?)
5) Η souzie εκ νέου μιλάει περί αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς Γε***ίου (ακόμα περιμένω νέα της και εξηγήσεις :chinscratch). Αλήθεια, τελικά ο Γε***ίου απολύθηκε η παραιτήθηκε?
6) Γίνεται πόλεμος στον danceworld, παιδί που ψάχνει περισσότερο από τον καθένα μας το θέμα μεταμόσχευση, παιδί που (συγγνώμη danceworld) ήταν ο μόνος που με αντιμετώπιζε καχύποπτα νομίζοντας ότι προμοτάρω τον Γε***ίου!!!
7) Μας ενημερώνεις ότι ο Γεώργιου μάλλον δε μπορεί να εκπροσωπηθεί στο φόρουμ




Και εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι πάντως.Οσοι παρακολουθήσαν τα τελευταία νήματα ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που θίχτηκαν με την κλινική του Γε***ίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύ δουλεια για όλους.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι με την δημιουργία μιας εξίσου ανταγωνιστικής κλινικής στην Κύπρο έχουν αρχίσει να επωφελούνται οι χρήστες του φόρουμ, ειδικά λόγω μείωσης τιμών και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Προέχει να διατηρήσουμε την υπάρχουσα κατάσταση γιατι μόνο ωφελος θα υπάρχει, τόσο οικονομικό όσο και σε θέμα παροχής υπηρεσιών.Για αυτό το λόγο θα ήθελα και ένα αντιπρόσωπο από την κλινική του Γε***ίου.Και το όνομα του χωρίς αστεράκια.Μην τον βάζουμε στην ίδια μοίρα με κλινικές που άφησαν πολλούς παραπονεμένους.
Άνθρωποι που τους απασχολεί η τριχόπτωση, και ψάχνονται για μεταμόσχευση γίνονται καθημερινά μέλη στο φόρουμ.Ας φροντίσουμε να φιλοξενούμε στο φόρουμ μας όσες κλινικές μπορούν να τους βοηθήσουν.Αυτό εχει σημασια να βοηθάμε ανθρώπους να παίρνουν σωστές αποφάσεις.Βοήθεια που δεν την είχαν πολλοί προηγούμενα χρόνια και χάσαν χρήματα, ψυχική υγεία και ακόμα πληρώνουν τις επιλογές τους.
 
Μπλουζα