Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations
n094 είπε:
Πάντως και εγώ πιστεύω και ξαναλέω (με κίνδυνο να μου την «πέσει» πάλι ο Fenimore) ότι πρέπει να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κλινικών να λένε απόψεις και να ανταλλάζουν μηνύματα με τα μέλη του φόρουμ και όχι μόνο η Souzie από την H*C. Και δεν εννοώ μόνο την D** άλλα όλους και δεν εννοώ μόνο αυτούς που έχουν φάει «μπαν» αλλά και τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και από την κλινική του Γε***ίου.
Για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι μπορούν να έρθουν ΕΠΙΣΗΜΑ και όχι με "ψεύτικα" μέλη, δήθεν ικανοποιημένοι και να ποστάρουν. Ωστόσο, μόνο οι της HDC είχαν το θάρρος (κατ εμέ θάρρος) να γράψουν επίσημα, όλοι οι άλλοι γνωρίζετε καλά με τι "μέσα" προσπάθησαν να διαφημιστούν από εδώ.
Και για να πω και τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς να θέλω να "χαϊδέψω" κανένα γιατρό και καμία εταιρία, η μόνη εταιρία που έπραξε σωστά και τίμια (εννοώντας ότι έχουν ένα επίσημο άτομο, χωρίς μέχρι στιγμής να φανεί ότι κάνουν κάτι με κρυφά "χαρούμενα" μέλη), είναι η HDC. Πάρτε το σαν διαφήμιση, πάρτε το ότι παίζω χαρτιά και τάβλι με τους διευθυντές της εταιρίας, αλλά η αλήθεια αυτή είναι. Μάλιστα είναι και η μοναδική εταιρία που κάνει έκπτωση στα μέλη/επισκέπτες του φορουμ, χωρίς καν να χρειαστεί να το κάνουμε εμείς από το φόρουμ, μόνοι τους.
Τον Dr Γεωργίου τον κάλεσα να φέρει ένα άτομο σαν εκπρόσωπο από την κλινική του, όταν μου έλεγε ότι δήθεν δεν αφήνουμε άλλες εταιρίες να μιλάνε, αλλά έκανε την πάπια και δεν απάντησε στο ερώτημα μου αυτό.
danceworld_2001 είπε:
Καλώς σας βρήκα κύριοι μετά το χειμερινό μπανάκι μου, δροσιστικό και όμορφο!!! 1 μέρα λέει ο Άκης επειδή προμοτάρω τον Γε***ίου, βασικά 2 μέρες ήταν, πριν απο μισή ώρα έληξε, πρώτη παρατυπία!!!
Ναι, ισχύει, ήταν τελικά για 2 ημέρες.
danceworld_2001 είπε:
Στην συνέχεια, διαμαρτύρομαι στον admin. Του έστειλα μήνυμα δεν απάντησε. Με τι αποδείξεις φίλε μου στοιχειοθετείς τέτοιες κατηγορίες? Επειδή τα τελευταία μου 50 μηνύματα ήταν για μεταμοσχεύσεις και για Γε***ίου? Δεν κατάλαβα? Αφού αυτό το θέμα με ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει δηλαδή να ποστάρω για super zix και revivogen ώστε να μην στοχοποιηθώ?
Διάβασες 1 προς 1 τα 50 μηνύματα αυτά και σου φαίνεται οτι εγώ παρακινώ κάποιον να πάει στον Γε***ίου? Για τον Γε***ίου ψάχνω πριν κάν φύγει απο H*C και πριν κάνω το μάθω, εδώ το έμαθα. Ο Φιούρης της H*C είναι μάρτυρας οτι πριν απο αρκετό καιρό (πάνω απο 3 μήνες) ζήτησα τον Δρ. Μιχάλη να με εγχειρήσει και είπε οκ, έχω όλα τα σχετικά email.
Δεν μου έστειλες κανένα email ή δεν μου ήρθε κανένα σου email.
Υπάρχει διαφορά το θέλω να πάω και πεστε μου περισσότερα με το "ΟΥΑΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ". Τα μηνύματα σου είχαν περάσει το όριο μεταξύ "ρωτάω για να μάθω/ενδιαφέρομαι να πάω" με το "προωθώ τον γιατρό για χ λόγους". Μπορεί να ενθουσιάστηκες με τον γιατρό ή με τα αποτελέσματα του, αλλά στην παρούσα φάση από την στιγμή που ΔΕΝ είδες ακόμη κάποιο αποτέλεσμα του επάνω σου, δεν μπορείς να γράφεις για τον γιατρό έτσι. Κάνε την μεταμόσχευση σου με το καλό όπου και αν αποφασίσεις, βγάλε φωτογραφίες και έλα μοιράσου την εμπειρία σου. Το να γράφεις με τόσο θαυμασμό για τον γιατρό χωρίς να έχεις κάνει ακόμη μεταμόσχευση, τότε μετά την μεταμόσχευση τι πρέπει να γράψεις; Να μας προσκαλείς να του ανάψουμε λαμπάδα;
danceworld_2001 είπε:
Όταν έγραφα μόνο για φίνα γιατί δεν με μπάναρες για προμοτάρισμα της Merck?
Για τον λόγο ότι εσύ δεν έγραφες απλά για
μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά για μεταμόσχευση με ονοματεπώνυμο, αυτή είναι και η διαφορά.
Αν έκανες ήδη μεταμόσχευση και είδες θεαματικά αποτελέσματα, τότε σου ζητώ συγνώμη, έκρινα λάθος. Αν όμως ΔΕΝ έκανες, τότε το όλο "hype" που ήθελες να δημιουργήσεις υπέρ του γιατρού δεν ήταν σωστό.
Αν πάλι μας έλεγες ότι μίλησες με τον υπεύθυνο της merck στην Ελλάδα και μετά ξαφνικά η merck και η φιναστερίδη ήταν "ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ", τότε ναι, κάτι θα έτρεχε...
danceworld_2001 είπε:
Δεν έχω καμία αγάπη για κανέναν γιατρό παρα μόνο για τον εαυτό μου για τον οποίο ψάχνω το καλύτερο. Δεν δουλεύω για κανέναν και δεν δουλεύω κανέναν. Ειμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον γιατρό απο όταν έμαθα πως ο vinnie έκανε επέμβαση εκεί και εκ τότε ρωτάω μαθαίνω, μοιράζομαι εμπειρίες, τίποτα περισσότερο. Ενόχλησε "κάποιους" που χρήστες του φόρουμ μου ζήτησαν το email το γιατρού?
Δεν ξέρω αν και τι ενόχλησε κάποιον άλλο, αυτό που ενόχλησε εμένα είναι το θέμα μεταμόσχευση υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγει από τα απλά "ρωτάω, μαθαίνω, ανταλλάσσω πληροφορίες".
Σου επαναλαμβάνω ότι είναι αλλιώς το "ρωτάω για να μάθω" με το φέρομαι λες και δεν ξέρω και γω τι.
danceworld_2001 είπε:
Όλοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει τι παίζει και με το να μπανάρεις εμένα, μπανάρεις τον ελεύθερο λόγο και την δημοκρατία. Είμαι αρκετό καιρό μέλος εδώ και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, προσπαθώ να συμβάλω στην κοινότητα μας και εκτιμώ το πολύτιμο σου έργο. Η κριτική σου όμως και η ενέργεια σου βεβιασμένη και κακόβουλη. Ενώ σε εκτιμώ, εσύ έδειξες προσβλητική συμπεριφορά και ανεξήγητη εμπάθεια με μη στοιχειοθετημένες κατηγορίες. Δεν θέλετε να ξαναγράψω εδώ? Θέλετε να με μπανάρετε μόνιμα? Θέλετε να γράψω ξανά μόνο όταν κάνω την επέμβαση μου? Πείτε μου για να προστατευτώ γιατί ειναι πολλά που δεν καταλαβαίνω.
Καταρχάς δεν σου είπα ότι δεν σε σέβομαι, όπως σέβομαι και τα περισσότερα μέλη. Μάλιστα επειδή σε σέβομαι θεώρησα καλό να σε αφήσω για 1-2 ημέρες, παρά να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό σου, γιατί θεώρησα ότι προμοτάρεις τον γιατρό.
Αυτή η καραμέλα με το "μπανάρεις τον ελεύθερο λόγο" κλπ, ας την σταματήσεις. Είσαι ελεύθερος να γράψεις ότι θέλεις, αρκεί να είναι με γνώμονα το να μοιράσεις κάποια γνώση/εμπειρία και όχι να γίνουμε το δεξί χέρι του κάθε γιατρού.
Τώρα θεωρώ ότι κατάλαβες τον λόγο. Δεν σου απαγόρευσε κανείς να μην γράφεις. Απλά κάθισε και σκέψου τι εικόνα περνούσες με τα τόσα σου θετικά (προς το γιατρό) μηνύματα.