Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

stpanos

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

Ουδείς αναντικατάστατος…. ούτε ο γιατρός έχει ανάγκη την κλινική ούτε η κλινική τον γιατρό, κανένας δεν θα κλείσει η κανένας δεν θα πέσει έξω, αυτά που λέγονται εδώ και καιρό βρίσκοντας το βήμα στο forum καλύτερα να σταματήσουν.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε και πρέπει να μας ενδιαφέρει η όποια διαμάχη αν αυτή υπάρχει, το θέμα έχει καταντήσει αηδία και έχει κουράσει ας επικεντρωθούμε σε πιο ουσιώδη πράγματα που μας αφορούν.

Έχουμε φτάσει σε σημείο που να τρωγόμαστε μεταξύ μας επειδή μερικοί τον τελευταίο καιρό μεταφέρουν απόψεις απειλές εναντίον μελών ένδικα μέσα και διάφορα.

Έχει χοντρύνει το θέμα, σταματάτε να αναμεταδίδετε ότι βλακεία ακούσετε ………

danceworld_2001 επειδή έχει χαθεί η μπάλα που κατέληξες τελικά ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lazaros

New Member

Fenimore είπε:
Η εκπρόσωπος της D** έχει αποκλειστεί από το φόρουμ λόγο συνεχών παραβίασεων των κανονισμών και αγνοηση προιδοποιήσεων.

Δεν το ήξερα Fenimore! Μπορείς να μου στείλεις κανένα link να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ν094 μπορείς να ρωτήσεις μέσα στη DHI γιατί ακριβώς παραβιάσανε τους κανονισμούς και γενικά ποιά είναι η άποψή τους επί του θέματος? Σε κάθε σύγκρουση απόψεων επιθυμώ να ακούω και τις δύο προσεγγίσεις πριν βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, για τις υπόλοιπες κλινικές υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη εγγραφής ή γίνεται όπως κάθε απλό μέλος. Ειλικρινά, θεωρώ ότι στο φόρουμ πρέπει να ακούγονται όλες οι επίσημες απόψεις των κλινικών, αυτό θα ήταν για το καλό του ανταγωνισμου και πάνω από όλα για το καλό του καταναλωτή ως προς ποιότητα υπηρεσιών και τιμής.

Φιλικά,
Λάζαρος

Lazaros

New Member

stpanos είπε:
Ουδείς αναντικατάστατος…. ούτε ο γιατρός έχει ανάγκη την κλινική ούτε η κλινική τον γιατρό, κανένας δεν θα κλείσει η κανένας δεν θα πέσει έξω, αυτά που λέγονται εδώ και καιρό βρίσκοντας το βήμα στο forum καλύτερα να σταματήσουν.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε και πρέπει να μας ενδιαφέρει η όποια διαμάχη αν αυτή υπάρχει, το θέμα έχει καταντήσει αηδία και έχει κουράσει ας επικεντρωθούμε σε πιο ουσιώδη πράγματα που μας αφορούν.

Έχουμε φτάσει σε σημείο που να τρωγόμαστε μεταξύ μας επειδή μερικοί τον τελευταίο καιρό μεταφέρουν απόψεις απειλές εναντίον μελών ένδικα μέσα και διάφορα.

Έχει χοντρύνει το θέμα, σταματάτε να αναμεταδίδετε ότι βλακεία ακούσετε ………

danceworld_2001 επειδή έχει χαθεί η μπάλα που κατέληξες τελικά ?

Stpanos,

κανείς δεν αμφισβητεί το "ουδείς αναντικατάστατος", κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι "κάποιος θα πέσει έξω", σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ότι πρέπει να σταματήσει? Ουσιώδες είναι ακριβώς το γεγονός να εκπροσωπούνται ισομερώς στο φόρουμ όλες οι κλινικές και ο καθένας να λέει μόνο πραγματικά γεγονότα και στοιχεία χωρίς ανακρίβιες. Συμφωνείς φαντάζομαι! Αυτό είναι προς το συμφέρον όλων, όχι? Τα ένδικα μέσα πράγματι είναι κατα την άποψη μου πολύ λάθος δρόμος. Όλοι σε αυτό το φόρουμ γράφουμε καλοπροαίρετα, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο και όλοι μας πρέπει να αλληλοβοηθιόμαστε. Σε τί ακριβώς αναφέρεσαι όταν λές ότι έχει χοντρύνει το θέμα? Εμένα το μόνο που μου φάνηκε χοντρό ήταν ένας υπαινιγμός, στον οποίο στάθηκα και περιμένω επίσημη απάντηση. Αν κάτι άλλο σε προβληματίζει, σε παρακαλώ να το αναφέρεις ευγενικά εδώ και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε να βρεθεί λύση!

Καλό μας κουράγιο και τους δυό!!!

Lazaros

New Member

danceworld_2001 είπε:
Το μόνο σίγουρο που επέλεξα ειναι fue πλέον αντί για strip.

Πολύ σωστός φίλε, πιστεύω ότι δεν έχει θέμα, οπότε και να περιμένεις μπορείς και να μην ρισκάρεις με την ουλή! Καλές αποφάσεις και όλα θα πάνε καλα!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Δεν το ήξερα Fenimore! Μπορείς να μου στείλεις κανένα link να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ν094 μπορείς να ρωτήσεις μέσα στη DHI γιατί ακριβώς παραβιάσανε τους κανονισμούς και γενικά ποιά είναι η άποψή τους επί του θέματος? Σε κάθε σύγκρουση απόψεων επιθυμώ να ακούω και τις δύο προσεγγίσεις πριν βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, για τις υπόλοιπες κλινικές υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη εγγραφής ή γίνεται όπως κάθε απλό μέλος. Ειλικρινά, θεωρώ ότι στο φόρουμ πρέπει να ακούγονται όλες οι επίσημες απόψεις των κλινικών, αυτό θα ήταν για το καλό του ανταγωνισμου και πάνω από όλα για το καλό του καταναλωτή ως προς ποιότητα υπηρεσιών και τιμής.

Φιλικά,
Λάζαρος

Το θέμα είναι λιγάκι πιο περίπλοκο όσον αφορά την συγκεκριμένη κλινική...

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,120.msg63600.html#msg63600
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,231.msg63543.html#msg63543
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2842.msg63707.html#msg63707

stpanos

New Member

Lazaros είπε:
Stpanos,

κανείς δεν αμφισβητεί το "ουδείς αναντικατάστατος", κανένας δεν ισχυρίστηκε ότι "κάποιος θα πέσει έξω", σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ότι πρέπει να σταματήσει? Ουσιώδες είναι ακριβώς το γεγονός να εκπροσωπούνται ισομερώς στο φόρουμ όλες οι κλινικές και ο καθένας να λέει μόνο πραγματικά γεγονότα και στοιχεία χωρίς ανακρίβιες. Συμφωνείς φαντάζομαι! Αυτό είναι προς το συμφέρον όλων, όχι? Τα ένδικα μέσα πράγματι είναι κατα την άποψη μου πολύ λάθος δρόμος. Όλοι σε αυτό το φόρουμ γράφουμε καλοπροαίρετα, όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο και όλοι μας πρέπει να αλληλοβοηθιόμαστε. Σε τί ακριβώς αναφέρεσαι όταν λές ότι έχει χοντρύνει το θέμα? Εμένα το μόνο που μου φάνηκε χοντρό ήταν ένας υπαινιγμός, στον οποίο στάθηκα και περιμένω επίσημη απάντηση. Αν κάτι άλλο σε προβληματίζει, σε παρακαλώ να το αναφέρεις ευγενικά εδώ και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα βοηθήσουμε να βρεθεί λύση!

Καλό μας κουράγιο και τους δυό!!!

Θα μπορούσα να διευκρινίσω και να απαντήσω σε αυτά που με ρωτάς αλλά δεν θέλω να το κάνω γιατί ήδη ειλικρινά κουράστηκα (φιλικά χωρίς παρεξήγηση) πόσο κάποιοι που μας διαβάζουν …. θέση πήραν οι διαχειριστές και εκεί σταματάει το θέμα για μένα.

Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου θα ήθελα να γνώριζα τις θέσεις-απόψεις των κλινικών-γιατρών.
Πιο παλιά υπήρχε αυτή η δυνατότητα αλλά προέκυψαν προβλήματα όπως ανέφερε ο Fenimore και σταμάτησε.

Φιλικά πάντα.

Άκης

Administrator

danceworld_2001 είπε:
Συμφωνώ στα περισσότερα λεγόμενα σου, όμως δεν φταίνε οι χρήστες μόνο αλλά και οι εκπρόσωποι που μεταφέρουν υπονοούμενα. Τελοσπάντων, εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά ακόμη γιατί δεν ειναι μόνο το θέμα επιλογής H*C vs MHRC με την δεύτερη να κερδίζει σαφέστατο έδαφος μέρα με την μέρα, αλλά και το σωστό timing για μένα, δεν υπάρχει βιασύνη οπότε αφήνω το μεσοδιάστημα μέσα στα πρώτα 3 τρίμηνα του 2012 να δώ και άλλα αποτελέσματα απο Γε***ίου, ολοκληρωμένα!! Το μόνο σίγουρο που επέλεξα ειναι fue πλέον αντί για strip.
Σε αυτό το σημείο αγαπητέ danceworld_2001 σου δίνω μια ημέρα ban, γιατί στα τελευταία σου μηνύματα κατά κάποιον τρόπο προωθείς τον Dr Georgiou. Φυσικά τα περισσότερα μηνύματα σου θα τα διορθώσω.
Οι όποιες απορίες/σκέψεις επιλογής γιατρού/κλινικής είναι σεβαστές από όλα τα μέλη, όχι όμως όπως εσένα, όπου τα τελευταία σου 50+ μηνύματα δείχνουν μια περίεργη "λατρεία" προς τον συγκεκριμένο γιατρό, "λατρεία" που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.
Αν ο συγκεκριμένος γιατρός θέλει να προωθήσει την δουλειά του, υπάρχουν άλλοι τρόποι, όπως το να έχει έναν εκπρόσωπο της κλινικής του εδώ και να απαντά στις ερωτήσεις/απορίες των μελών.
Αυτές οι "αγάπες" μερικών μελών προς τους γιατρούς τους, θα πρέπει να σταματήσει.

Αυτά τα ολίγα.

max_os

New Member

danceworld_2001 είπε:
Χαίρομαι γιατί είχα ανησυχήσει μιας και έχω ενδιαφερθεί για συνεργασία. Όμως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με - 3 placers και τον κορυφαίο της γιατρό (εκτίμηση δική μου βάσει ανάγνωσης και συζήτησης με αρκετούς εδώ μέσα και όχι μονο) να μην έχει αλλάξει το ανθρώπινο δυναμικό της αναφορικά με δομικούς παράγοντες. Μπορούμε να πούμε πως η ποιότητα δεν έχει αλλάξει, ούτε ο χρόνος αποπεράτωσης μιας και υπεύθυνα μας το αναλύεις, όμως η δομή ανθρωπίνων πόρων σαφέστα έχει τροποποιηθεί. Μπορείς να μας πεις πιο γιατρό ηγείται και με τι εμπειρία, αν ήρθαν 3 νέοι Placers στην θέση των αποχωρήσαντων? Αναφορικά με το τελευταίο σου υπαινιγμό, δεν μπορώ να κρίνω, ωστόσο μου δημιουργείς απορίες και θα έρθω σε διάλογο με τον γιατρό καθώς και με την κλινική σας γιατί με θορύβησες. Βέβαια καλό ειναι να μας παρουσιάσετε αποδείξεις γιατί υπαινιγμοί τέτοια ειδικά όταν διαδραματίζονται και δικαστικά τεκταινόμενα, εμένα θα με θορυβούσαν ακόμη περισσότερο. Καλό ειναι οι αλήθεις να λέγονται να ξεστραβωνόμαστε και εμείς οι μελλοντικοί ασθενείς.
φίλε @dance
στο πρώτο μου στριπ παρόντες ήταν Οι Γιατροί Γκαραγκούνης και Κωνσταντινίδης. Επίσης παρόντες ήσαν και 8 κλινικοί τριχολόγοι οι οποίοι δουλευαν εναλλάξ (Αυτό θέλω να το εκτιμήσεις στη σωστή του βάση). Τα αποτελέσματα τα ξέρεις και μου τα έχεις πει πολλάκις. Στο 2ο στριπ παρόντες γιατροί ήταν άλλοι (Μ@ρας Κwνσταντινίδης) όπως επίσης άλλοι ήταν και οι τεχνικοί. Επίσης το αποτέλεσμα το ξέρεις. Στη μικρή fue Υπεύθυνος ήταν ο Κος Μ@ρας με άλλους τεχνικούς. Στα δύο πρώτα στριπ τα πήγα περίφημα. Η Fue εξελίσεται ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο νομίζω να σε κάλυψα.

n094

Active Member

Lazaros είπε:
Αλήθεια, γνωρίζει κανένας αν στους κανόνες του forum επιτρέπεται να μπούν και εκπρόσωποι άλλων κλινικών ή μόνο της H*C? Αν είναι ΟΚ, θα παρακαλούσαν τον φίλο n094 να ρωτήσει στην D** αν ενδιαφέρονται (θεωρώ πως πιθανότατα θα ενδιαφέρονται). Θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει πραγματικός αντίλογος, πάντα από επίσημα χείλη. Σίγουρα προς το συμφέρον του forum.

Lazaros είπε:
Δεν το ήξερα Fenimore! Μπορείς να μου στείλεις κανένα link να καταλάβω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Ν094 μπορείς να ρωτήσεις μέσα στη D** γιατί ακριβώς παραβιάσανε τους κανονισμούς και γενικά ποιά είναι η άποψή τους επί του θέματος? Σε κάθε σύγκρουση απόψεων επιθυμώ να ακούω και τις δύο προσεγγίσεις πριν βγάλω ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, για τις υπόλοιπες κλινικές υπάρχει διαδικασία συγκεκριμένη εγγραφής ή γίνεται όπως κάθε απλό μέλος. Ειλικρινά, θεωρώ ότι στο φόρουμ πρέπει να ακούγονται όλες οι επίσημες απόψεις των κλινικών, αυτό θα ήταν για το καλό του ανταγωνισμου και πάνω από όλα για το καλό του καταναλωτή ως προς ποιότητα υπηρεσιών και τιμής.

Φιλικά,
Λάζαρος

Ρώτησα τον γιατρό κατά τη διάρκεια της τελευταίας μου επέμβασης τι έχει γίνει με το φόρουμ, πέρα από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν και κρίθηκαν (σωστά) ως παραβίαση των κανόνων, αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Χθες ήμουν στην DHI για επανεξέταση και χορήγηση αλοιφής για τη δότρια των γενιών, αλλά δεν είχα δει το μνμ αυτό. Οπότε, αν θέλετε μπορώ να ρωτήσω τη δική τους επίσημη θέση και να την μεταφέρω στο φόρουμ.

Πάντως και εγώ πιστεύω και ξαναλέω (με κίνδυνο να μου την «πέσει» πάλι ο Fenimore) ότι πρέπει να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κλινικών να λένε απόψεις και να ανταλλάζουν μηνύματα με τα μέλη του φόρουμ και όχι μόνο η Souzie από την HDC. Και δεν εννοώ μόνο την DHI άλλα όλους και δεν εννοώ μόνο αυτούς που έχουν φάει «μπαν» αλλά και τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και από την κλινική του Γεωργίου.

Fenimore, ειλικρινά με καλή διάθεση το λέω και χωρίς να θέλω να προμοτάρω κανέναν και τίποτα, έκανα την επιλογή μου την στηρίζω (όπως όλοι) και είμαι χαρούμενος. Πιθανά αν διάλεγα κάποια άλλη κλινική να ήμουν το ίδιο ή και περισσότερο χαρούμενος, ποιος ξέρει…

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

n094 είπε:
Ρώτησα τον γιατρό κατά τη διάρκεια της τελευταίας μου επέμβασης τι έχει γίνει με το φόρουμ, πέρα από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν και κρίθηκαν (σωστά) ως παραβίαση των κανόνων, αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει.

Χθες ήμουν στην DHI για επανεξέταση και χορήγηση αλοιφής για τη δότρια των γενιών, αλλά δεν είχα δει το μνμ αυτό. Οπότε, αν θέλετε μπορώ να ρωτήσω τη δική τους επίσημη θέση και να την μεταφέρω στο φόρουμ.

Πάντως και εγώ πιστεύω και ξαναλέω (με κίνδυνο να μου την «πέσει» πάλι ο Fenimore) ότι πρέπει να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κλινικών να λένε απόψεις και να ανταλλάζουν μηνύματα με τα μέλη του φόρουμ και όχι μόνο η Souzie από την HDC. Και δεν εννοώ μόνο την DHI άλλα όλους και δεν εννοώ μόνο αυτούς που έχουν φάει «μπαν» αλλά και τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και από την κλινική του Γεωργίου.

Fenimore, ειλικρινά με καλή διάθεση το λέω και χωρίς να θέλω να προμοτάρω κανέναν και τίποτα, έκανα την επιλογή μου την στηρίζω (όπως όλοι) και είμαι χαρούμενος. Πιθανά αν διάλεγα κάποια άλλη κλινική να ήμουν το ίδιο ή και περισσότερο χαρούμενος, ποιος ξέρει…

Δεν στην πέφτω φίλε, απλά σου εξηγώ ότι με το να επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα δεν βγένει κάτι... Στείλε αν θες pm στον Άκη και πέστου τις απόψεις σου.
Για την δική σου επιλογή μεταμόσχευσης όπως σου είχα πει είναι σεβαστή από εμένα και το αποτέλεσμα σου όπως έγραψα και στο νήμα σου εγώ προσωπικά το θεωρώ καλό.

n094

Active Member

Fenimore είπε:
Δεν στην πέφτω φίλε, απλά σου εξηγώ ότι με το να επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα δεν βγένει κάτι... Στείλε αν θες pm στον Άκη και πέστου τις απόψεις σου.
Για την δική σου επιλογή μεταμόσχευσης όπως σου είχα πει είναι σεβαστή από εμένα και το αποτέλεσμα σου όπως έγραψα και στο νήμα σου εγώ προσωπικά το θεωρώ καλό.

oκ έχεις δίκιο... ίσως αυτό θα έπρεπε να κάνω από την αρχή, απλά επειδή βλέπω ότι τα διαβάζει και ο Ακης τα γραφόμενα, θα έπαιρνε θέση. Θα του στείλω pm με τις απόψεις μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλώς σας βρήκα κύριοι μετά το χειμερινό μπανάκι μου, δροσιστικό και όμορφο!!! 1 μέρα λέει ο Άκης επειδή προμοτάρω τον Γεωργίου, βασικά 2 μέρες ήταν, πριν απο μισή ώρα έληξε, πρώτη παρατυπία!!!

Στην συνέχεια, διαμαρτύρομαι στον admin. Του έστειλα μήνυμα δεν απάντησε. Με τι αποδείξεις φίλε μου στοιχειοθετείς τέτοιες κατηγορίες? Επειδή τα τελευταία μου 50 μηνύματα ήταν για μεταμοσχεύσεις και για Γεωργίου? Δεν κατάλαβα? Αφού αυτό το θέμα με ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει δηλαδή να ποστάρω για super zix και revivogen ώστε να μην στοχοποιηθώ? Όταν έγραφα μόνο για φίνα γιατί δεν με μπάναρες για προμοτάρισμα της Merck?

Διάβασες 1 προς 1 τα 50 μηνύματα αυτά και σου φαίνεται οτι εγώ παρακινώ κάποιον να πάει στον Γεωργίου? Για τον Γεωργίου ψάχνω πριν κάν φύγει απο HDC και πριν κάνω το μάθω, εδώ το έμαθα. Ο Φιούρης της HDC είναι μάρτυρας οτι πριν απο αρκετό καιρό (πάνω απο 3 μήνες) ζήτησα τον Δρ. Μιχάλη να με εγχειρήσει και είπε οκ, έχω όλα τα σχετικά email.

Δεν έχω καμία αγάπη για κανέναν γιατρό παρα μόνο για τον εαυτό μου για τον οποίο ψάχνω το καλύτερο. Δεν δουλεύω για κανέναν και δεν δουλεύω κανέναν. Ειμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον γιατρό απο όταν έμαθα πως ο vinnie έκανε επέμβαση εκεί και εκ τότε ρωτάω μαθαίνω, μοιράζομαι εμπειρίες, τίποτα περισσότερο. Ενόχλησε "κάποιους" που χρήστες του φόρουμ μου ζήτησαν το email το γιατρού?

Όλοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει τι παίζει και με το να μπανάρεις εμένα, μπανάρεις τον ελεύθερο λόγο και την δημοκρατία. Είμαι αρκετό καιρό μέλος εδώ και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, προσπαθώ να συμβάλω στην κοινότητα μας και εκτιμώ το πολύτιμο σου έργο. Η κριτική σου όμως και η ενέργεια σου βεβιασμένη και κακόβουλη. Ενώ σε εκτιμώ, εσύ έδειξες προσβλητική συμπεριφορά και ανεξήγητη εμπάθεια με μη στοιχειοθετημένες κατηγορίες. Δεν θέλετε να ξαναγράψω εδώ? Θέλετε να με μπανάρετε μόνιμα? Θέλετε να γράψω ξανά μόνο όταν κάνω την επέμβαση μου? Πείτε μου για να προστατευτώ γιατί ειναι πολλά που δεν καταλαβαίνω.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001 είπε:
Καλώς σας βρήκα κύριοι μετά το χειμερινό μπανάκι μου, δροσιστικό και όμορφο!!! 1 μέρα λέει ο Άκης επειδή προμοτάρω τον Γεωργίου, βασικά 2 μέρες ήταν, πριν απο μισή ώρα έληξε, πρώτη παρατυπία!!!

Στην συνέχεια, διαμαρτύρομαι στον admin. Του έστειλα μήνυμα δεν απάντησε. Με τι αποδείξεις φίλε μου στοιχειοθετείς τέτοιες κατηγορίες? Επειδή τα τελευταία μου 50 μηνύματα ήταν για μεταμοσχεύσεις και για Γεωργίου? Δεν κατάλαβα? Αφού αυτό το θέμα με ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει δηλαδή να ποστάρω για super zix και revivogen ώστε να μην στοχοποιηθώ? Όταν έγραφα μόνο για φίνα γιατί δεν με μπάναρες για προμοτάρισμα της Merck?

Διάβασες 1 προς 1 τα 50 μηνύματα αυτά και σου φαίνεται οτι εγώ παρακινώ κάποιον να πάει στον Γεωργίου? Για τον Γεωργίου ψάχνω πριν κάν φύγει απο HDC και πριν κάνω το μάθω, εδώ το έμαθα. Ο Φιούρης της HDC είναι μάρτυρας οτι πριν απο αρκετό καιρό (πάνω απο 3 μήνες) ζήτησα τον Δρ. Μιχάλη να με εγχειρήσει και είπε οκ, έχω όλα τα σχετικά email.

Δεν έχω καμία αγάπη για κανέναν γιατρό παρα μόνο για τον εαυτό μου για τον οποίο ψάχνω το καλύτερο. Δεν δουλεύω για κανέναν και δεν δουλεύω κανέναν. Ειμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον γιατρό απο όταν έμαθα πως ο vinnie έκανε επέμβαση εκεί και εκ τότε ρωτάω μαθαίνω, μοιράζομαι εμπειρίες, τίποτα περισσότερο. Ενόχλησε "κάποιους" που χρήστες του φόρουμ μου ζήτησαν το email το γιατρού?

Όλοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει τι παίζει και με το να μπανάρεις εμένα, μπανάρεις τον ελεύθερο λόγο και την δημοκρατία. Είμαι αρκετό καιρό μέλος εδώ και δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, προσπαθώ να συμβάλω στην κοινότητα μας και εκτιμώ το πολύτιμο σου έργο. Η κριτική σου όμως και η ενέργεια σου βεβιασμένη και κακόβουλη. Ενώ σε εκτιμώ, εσύ έδειξες προσβλητική συμπεριφορά και ανεξήγητη εμπάθεια με μη στοιχειοθετημένες κατηγορίες. Δεν θέλετε να ξαναγράψω εδώ? Θέλετε να με μπανάρετε μόνιμα? Θέλετε να γράψω ξανά μόνο όταν κάνω την επέμβαση μου? Πείτε μου για να προστατευτώ γιατί ειναι πολλά που δεν καταλαβαίνω.

@danceworld καλύτερα να λοίπουν τέτιου είδους υπονούμενα. Το θέμα HDC - Γεωργίου είχε ξεφύγει τελείως, και με τυχόν θετικά μηνύματα σου (εφόσον δεν έχεις κάνει ακόμα μεταμόσχευση) έριχνες άθελά σου λάδι στην φωτιά.
Αν κάποιος ήθελε να φιμώσει τον ελεύθερο λόγο θα φαινόταν. Το ότι έγινε δημοσίος όλο αυτό και όχι στα ύπουλα με ban και διαγραφεί μηνυμάτων υποστηρίζει αυτό που λέω.
Είσαι σε ένα από τα πιο δημοκρατικά φόρουμ που υπάρχουν, δεν ξέρω αν ασχολείσε και με άλλα φόρουμ αλλά είναι και μερικά που τρως ban κυριολεκτικά με το καλημέρα για ασήμαντους λόγους.

agchrist

Member

Fenimore είπε:
@danceworld καλύτερα να λοίπουν τέτιου είδους υπονούμενα. Το θέμα H*C - Γε***ίου είχε ξεφύγει τελείως, και με τυχόν θετικά μηνύματα σου (εφόσον δεν έχεις κάνει ακόμα μεταμόσχευση) έριχνες άθελά σου λάδι στην φωτιά.
Αν κάποιος ήθελε να φιμώσει τον ελεύθερο λόγο θα φαινόταν. Το ότι έγινε δημοσίος όλο αυτό και όχι στα ύπουλα με ban και διαγραφεί μηνυμάτων υποστηρίζει αυτό που λέω.
Είσαι σε ένα από τα πιο δημοκρατικά φόρουμ που υπάρχουν, δεν ξέρω αν ασχολείσε και με άλλα φόρουμ αλλά είναι και μερικά που τρως ban κυριολεκτικά με το καλημέρα για ασήμαντους λόγους.

Συνηγορώ υπέρ της αθωότητας του danceworld. Πιστεύω κι εγώ ότι εκφράζει μόνο προσωπικές του απόψεις. Όσον αφορά το θέμα H*C - Γε***ίου νομίζω ότι η διοίκηση πρέπει να δείξει κατανόηση, διότι κατά τα τεκμήριο είναι οι 2 κλινικές που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον για τα μέλη του forum.

kapa

Μέλος του προσωπικού

σε καμια περιπτωση ο συναδελφος danceworld 2001 δεν εχει παρε δωσε με γιατρους και κλινικες.
το ολο θεμα εγινε αθελα του,στην αναζητηση για την μεταμοσχευση του,ειναι λογικο τα θεματα που τον ενδιαφερουν να ειναι για μεταμοσχευση και μονο

icesensei

New Member

danceworld_2001 είπε:

Φίλε danceworld καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό ζήτημα για σένα και δικαίωμα σου αλλά άν έχεις πολλά μηνυματα με σχόλια κολακευτικά τι θα γίνει μετά το χειρουργείο ? Να είμαι ξεκάθαρος ότι σου γράφω φιλικά, ;D βάζω και smilie το οποίο θεωρω απαραίτητο, και πιστεύω ότι είσαι καλοπροαίρετος (συμφωνώ με kapa : ο συναδελφος danceworld 2001 δεν εχει παρε δωσε με γιατρους και κλινικες) πλιζ μη μεταφέρεις απόψεις τρίτων αν περιέχουν και υποκειμενικές κρίσεις - συγκρίσεις ,αυτό δεν είναι ενημερωση,αλλά θα μπορούσε να είναι στοχευμένη πληροφόρηση και γινεσαι agent, αθελά σου. Εχω γράψει και στο thread σου και σε συμπαθώ .

Στο θέμα για δημοκρατία έκφρασης.

Δεν μου αρέσουν οι σάλτσες και ανεξάρτητα απο τις προθέσεις -τελικά- γίνεται ένα προμοτάρισμα...(όχι ειδικά για danceworld το σχόλιο!) εγω πιστευω στις καλές προθέσεις....από την άλλη πιστεύω και στα αποτελεσματα:

κάτσε φίλε τι δημοκρατία και κολοκύθια... (λίγο δραματικό :'( επιτρέψτε μου) εδω λεγαμε και για νομικές συνέπειες κατα του φόρουμ από κλινική που έχει τύχει προβολής ; αυτό το ανεξάρτητο φορουμ έγινε σχεδον κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τζαμπέ... μόνο που τα τηλέφωνα δεν σήκωνε ο Ακης και οι mods για να δίνουν στοιχεία νεοσύστατης κλινικής πρίν λειτουργήσει για το όφελος των μελών συνολικά:δλδ αν δεν ήταν το hairlossgr τα κλικ στο ιντερνετ θα έδειχναν ΜΟΝΟ στον ανταγωνισμο που στο κάτω- κάτω έχει και site... ::) αυτά και ζησαμε εμεις καλά και κάποιοι μερικές χιλιάδες ευρω καλύτερα , αλλα ας μην εκφραστω επι τούτου γιατι δεν είμαι Πανούσης να λέω "σήμερα έχω τρεις χιλιάδες ευρω για πέταμα λοιποον...ΝΤΑΛαραΣ ΝΤΑΛαραΣ ΝΤΑΛαραΣ"

Άκης

Administrator

n094 είπε:
Πάντως και εγώ πιστεύω και ξαναλέω (με κίνδυνο να μου την «πέσει» πάλι ο Fenimore) ότι πρέπει να υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κλινικών να λένε απόψεις και να ανταλλάζουν μηνύματα με τα μέλη του φόρουμ και όχι μόνο η Souzie από την H*C. Και δεν εννοώ μόνο την D** άλλα όλους και δεν εννοώ μόνο αυτούς που έχουν φάει «μπαν» αλλά και τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα θα ήθελα να διαβάσω απόψεις και από την κλινική του Γε***ίου.
Για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι μπορούν να έρθουν ΕΠΙΣΗΜΑ και όχι με "ψεύτικα" μέλη, δήθεν ικανοποιημένοι και να ποστάρουν. Ωστόσο, μόνο οι της HDC είχαν το θάρρος (κατ εμέ θάρρος) να γράψουν επίσημα, όλοι οι άλλοι γνωρίζετε καλά με τι "μέσα" προσπάθησαν να διαφημιστούν από εδώ.

Και για να πω και τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς να θέλω να "χαϊδέψω" κανένα γιατρό και καμία εταιρία, η μόνη εταιρία που έπραξε σωστά και τίμια (εννοώντας ότι έχουν ένα επίσημο άτομο, χωρίς μέχρι στιγμής να φανεί ότι κάνουν κάτι με κρυφά "χαρούμενα" μέλη), είναι η HDC. Πάρτε το σαν διαφήμιση, πάρτε το ότι παίζω χαρτιά και τάβλι με τους διευθυντές της εταιρίας, αλλά η αλήθεια αυτή είναι. Μάλιστα είναι και η μοναδική εταιρία που κάνει έκπτωση στα μέλη/επισκέπτες του φορουμ, χωρίς καν να χρειαστεί να το κάνουμε εμείς από το φόρουμ, μόνοι τους.

Τον Dr Γεωργίου τον κάλεσα να φέρει ένα άτομο σαν εκπρόσωπο από την κλινική του, όταν μου έλεγε ότι δήθεν δεν αφήνουμε άλλες εταιρίες να μιλάνε, αλλά έκανε την πάπια και δεν απάντησε στο ερώτημα μου αυτό.

danceworld_2001 είπε:
Καλώς σας βρήκα κύριοι μετά το χειμερινό μπανάκι μου, δροσιστικό και όμορφο!!! 1 μέρα λέει ο Άκης επειδή προμοτάρω τον Γε***ίου, βασικά 2 μέρες ήταν, πριν απο μισή ώρα έληξε, πρώτη παρατυπία!!!
Ναι, ισχύει, ήταν τελικά για 2 ημέρες.

danceworld_2001 είπε:
Στην συνέχεια, διαμαρτύρομαι στον admin. Του έστειλα μήνυμα δεν απάντησε. Με τι αποδείξεις φίλε μου στοιχειοθετείς τέτοιες κατηγορίες? Επειδή τα τελευταία μου 50 μηνύματα ήταν για μεταμοσχεύσεις και για Γε***ίου? Δεν κατάλαβα? Αφού αυτό το θέμα με ενδιαφέρει τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει δηλαδή να ποστάρω για super zix και revivogen ώστε να μην στοχοποιηθώ?

Διάβασες 1 προς 1 τα 50 μηνύματα αυτά και σου φαίνεται οτι εγώ παρακινώ κάποιον να πάει στον Γε***ίου? Για τον Γε***ίου ψάχνω πριν κάν φύγει απο H*C και πριν κάνω το μάθω, εδώ το έμαθα. Ο Φιούρης της H*C είναι μάρτυρας οτι πριν απο αρκετό καιρό (πάνω απο 3 μήνες) ζήτησα τον Δρ. Μιχάλη να με εγχειρήσει και είπε οκ, έχω όλα τα σχετικά email.

Δεν μου έστειλες κανένα email ή δεν μου ήρθε κανένα σου email.
Υπάρχει διαφορά το θέλω να πάω και πεστε μου περισσότερα με το "ΟΥΑΟ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ". Τα μηνύματα σου είχαν περάσει το όριο μεταξύ "ρωτάω για να μάθω/ενδιαφέρομαι να πάω" με το "προωθώ τον γιατρό για χ λόγους". Μπορεί να ενθουσιάστηκες με τον γιατρό ή με τα αποτελέσματα του, αλλά στην παρούσα φάση από την στιγμή που ΔΕΝ είδες ακόμη κάποιο αποτέλεσμα του επάνω σου, δεν μπορείς να γράφεις για τον γιατρό έτσι. Κάνε την μεταμόσχευση σου με το καλό όπου και αν αποφασίσεις, βγάλε φωτογραφίες και έλα μοιράσου την εμπειρία σου. Το να γράφεις με τόσο θαυμασμό για τον γιατρό χωρίς να έχεις κάνει ακόμη μεταμόσχευση, τότε μετά την μεταμόσχευση τι πρέπει να γράψεις; Να μας προσκαλείς να του ανάψουμε λαμπάδα;

danceworld_2001 είπε:
Όταν έγραφα μόνο για φίνα γιατί δεν με μπάναρες για προμοτάρισμα της Merck?
Για τον λόγο ότι εσύ δεν έγραφες απλά για μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά για μεταμόσχευση με ονοματεπώνυμο, αυτή είναι και η διαφορά.
Αν έκανες ήδη μεταμόσχευση και είδες θεαματικά αποτελέσματα, τότε σου ζητώ συγνώμη, έκρινα λάθος. Αν όμως ΔΕΝ έκανες, τότε το όλο "hype" που ήθελες να δημιουργήσεις υπέρ του γιατρού δεν ήταν σωστό.
Αν πάλι μας έλεγες ότι μίλησες με τον υπεύθυνο της merck στην Ελλάδα και μετά ξαφνικά η merck και η φιναστερίδη ήταν "ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ", τότε ναι, κάτι θα έτρεχε...

danceworld_2001 είπε:
Δεν ξέρω αν και τι ενόχλησε κάποιον άλλο, αυτό που ενόχλησε εμένα είναι το θέμα μεταμόσχευση υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγει από τα απλά "ρωτάω, μαθαίνω, ανταλλάσσω πληροφορίες".
Σου επαναλαμβάνω ότι είναι αλλιώς το "ρωτάω για να μάθω" με το φέρομαι λες και δεν ξέρω και γω τι.

danceworld_2001 είπε:
Καταρχάς δεν σου είπα ότι δεν σε σέβομαι, όπως σέβομαι και τα περισσότερα μέλη. Μάλιστα επειδή σε σέβομαι θεώρησα καλό να σε αφήσω για 1-2 ημέρες, παρά να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό σου, γιατί θεώρησα ότι προμοτάρεις τον γιατρό.
Αυτή η καραμέλα με το "μπανάρεις τον ελεύθερο λόγο" κλπ, ας την σταματήσεις. Είσαι ελεύθερος να γράψεις ότι θέλεις, αρκεί να είναι με γνώμονα το να μοιράσεις κάποια γνώση/εμπειρία και όχι να γίνουμε το δεξί χέρι του κάθε γιατρού.

Τώρα θεωρώ ότι κατάλαβες τον λόγο. Δεν σου απαγόρευσε κανείς να μην γράφεις. Απλά κάθισε και σκέψου τι εικόνα περνούσες με τα τόσα σου θετικά (προς το γιατρό) μηνύματα.

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στην συνέχεια να προσθέσω στον Ακη για το ζήτημα που θίγει για τους εκπροσώπους κλινικών και την ενότητα μεταμόσχευση, πως θα πρέπει να υπάρχει, αν θέλει ας την κάνει να την βλέπουν μόνο τα συνδεδεμένα μέλη. Και να προσθέσω πως όταν είχα μιλήσει με τον Μιχάλη πριν από μερικές μέρες, με είχε διαβεβαιώσει πως και το site είναι στα σκαριά αλλά και πως θα υπάρξει και επίσημος εκπρόσωπος στο φόρουμ.

Άκη φιλικά το ρωτάω, γιατί έγραψες 1 μέρα ενώ έδωσες 2 μέρες μπαν? Ήταν λάθος ή εσκεμμένο? Απλά ρωτάω χωρίς παρεξήγηση. Email σου έστειλα, δεν έχω το προσωπικό σου, μπήκα στην φόρμα επικοινωνία στο πορταλ και από εκεί έστειλα με username ότι έχω εδώ και email επικοινωνίας αυτό που έκανα registration στο φόρουμ. Κοίταξες καλά? Ήταν και μεγάλο μάλιστα, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?

Με συγχωρείς αν ήμουν ενθουσιώδης για τον γιατρό. Μετά από πολύ αναζήτηση εδώ και σε ξένα φόρουμ και εμπειρίες πελατών της HDC, κατέληξα στον Γεωργίου και τον έκλεισα μάλιστα, ο κ. Φιούρης μπορεί να το επιβεβαιώσει. Όταν έμαθα ότι έφυγε μαζί με Placers, διχάστηκα, και όταν έμαθα πως έκανε κάτι δικό του καλό με χαμηλότερες τιμές, και ήδη πήγαν 2 άτομα και έμειναν απίστευτα ικανοποιημένοι, απλά υπερ ενθουσιάστηκα. Οπότε με λίγα λόγια μου λές επιτρέπεται να μοιράζομαι όσα μου είπε ο γιατρός και τις εμπειρίες του consultation ΜΟΝΟ αμα κάνω μεταμόσχευση, και όχι στις προκαταρκτικές φάσεις που είναι εξίσου σημαντικές για υποψήφιους πελάτες? Αν είναι έτσι, τότε νομίζω στερούμε από μέλη του φόρουμ σημαντική πληροφόρηση. Αν ο λόγος μου ήταν ενθουσιώδης τότε ζητώ συγγνώμη, και αναφορικά με το τι θα έκανα μετά την μεταμόσχευση… αν ήταν καλή θα έλεγα τα καλύτερα, αν ηταν κακή θα τον έκραζα.

Αναφορικά με το θέμα Γεωργίου, δεν δημιούργησα κανένα hype φίλε μου. Είτε ακούσια είτε εκούσια. Με την ίδια λογική hype δημιούργησε και ο Vinnie και ο Lazaros, όμως αυτοί θα μου απαντήσεις είναι νόμιμοι γιατί είναι πελάτες. Οκ πάω πάσο, όμως ρωτώ ξανά, δεν είδα σε άλλα μου ποστ που έλεγα για όλους τους γιατρούς που συμβουλεύτηκα διάφορα, ή και για πολύ καλά λόγια για HDC κανείς να μου βάζει χέρι, ξαφνικά όταν ήρθε η MHRC στο προσκήνιο είδαμε όλοι τι έγινε. Η εκπρόσωπος της κλινικής πόσταρε διαρκώς, πελάτες που είχαν εξαφανιστεί επέστρεψαν να λένε καλά λόγια για την κλινική, άλλοι τρομοκράτησαν πελάτες του Γεωργίου και εμμέσως υπονόμευσαν την δουλειά του, γενικά ένα πολύ περίεργο παζλ που όμως όσοι εδώ έχουν μυαλό μπορού να το λύσουν πολύ γρήγορα και εύκολα. Δεν είδα να μπανάρεις άλλα άτομα για σοβαρότερο σκοπό, και έρχεσαι και κατηγορείς εμένα, το ξαναλέω χωρίς αποδείξεις. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η σωστή διαχείριση είναι να δώσεις warning, δίχως κάν μια τέτοια κίνηση επέβαλες ποινές.

Την εικόνα που μου λές ότι περνούσα την κατανοώ, εάν επηρέασα κάποιους αρνητικά ζητώ συγγνώμη, και σέβομαι και εσένα και το φόρουμ και τους χρήστες και τους κανόνες. Όμως νοιώθω αδικημένος γιατί όπως είπες, ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αυτό δεν ήταν δημοκρατικό προς ένα χρήστη που δεν έχει δώσει δικαιώματα καιρό τώρα.

MANKAR

Active Member

danceworld_2001 είπε:
Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στην συνέχεια να προσθέσω στον Ακη για το ζήτημα που θίγει για τους εκπροσώπους κλινικών και την ενότητα μεταμόσχευση, πως θα πρέπει να υπάρχει, αν θέλει ας την κάνει να την βλέπουν μόνο τα συνδεδεμένα μέλη. Και να προσθέσω πως όταν είχα μιλήσει με τον Μιχάλη πριν από μερικές μέρες, με είχε διαβεβαιώσει πως και το site είναι στα σκαριά αλλά και πως θα υπάρξει και επίσημος εκπρόσωπος στο φόρουμ.

Άκη φιλικά το ρωτάω, γιατί έγραψες 1 μέρα ενώ έδωσες 2 μέρες μπαν? Ήταν λάθος ή εσκεμμένο? Απλά ρωτάω χωρίς παρεξήγηση. Email σου έστειλα, δεν έχω το προσωπικό σου, μπήκα στην φόρμα επικοινωνία στο πορταλ και από εκεί έστειλα με username ότι έχω εδώ και email επικοινωνίας αυτό που έκανα registration στο φόρουμ. Κοίταξες καλά? Ήταν και μεγάλο μάλιστα, μήπως έχω κάνει κάτι λάθος?

Με συγχωρείς αν ήμουν ενθουσιώδης για τον γιατρό. Μετά από πολύ αναζήτηση εδώ και σε ξένα φόρουμ και εμπειρίες πελατών της H*C, κατέληξα στον Γε***ίου και τον έκλεισα μάλιστα, ο κ. Φιούρης μπορεί να το επιβεβαιώσει. Όταν έμαθα ότι έφυγε μαζί με Placers, διχάστηκα, και όταν έμαθα πως έκανε κάτι δικό του καλό με χαμηλότερες τιμές, και ήδη πήγαν 2 άτομα και έμειναν απίστευτα ικανοποιημένοι, απλά υπερ ενθουσιάστηκα. Οπότε με λίγα λόγια μου λές επιτρέπεται να μοιράζομαι όσα μου είπε ο γιατρός και τις εμπειρίες του consultation ΜΟΝΟ αμα κάνω μεταμόσχευση, και όχι στις προκαταρκτικές φάσεις που είναι εξίσου σημαντικές για υποψήφιους πελάτες? Αν είναι έτσι, τότε νομίζω στερούμε από μέλη του φόρουμ σημαντική πληροφόρηση. Αν ο λόγος μου ήταν ενθουσιώδης τότε ζητώ συγγνώμη, και αναφορικά με το τι θα έκανα μετά την μεταμόσχευση… αν ήταν καλή θα έλεγα τα καλύτερα, αν ηταν κακή θα τον έκραζα.

Αναφορικά με το θέμα Γε***ίου, δεν δημιούργησα κανένα hype φίλε μου. Είτε ακούσια είτε εκούσια. Με την ίδια λογική hype δημιούργησε και ο Vinnie και ο Lazaros, όμως αυτοί θα μου απαντήσεις είναι νόμιμοι γιατί είναι πελάτες. Οκ πάω πάσο, όμως ρωτώ ξανά, δεν είδα σε άλλα μου ποστ που έλεγα για όλους τους γιατρούς που συμβουλεύτηκα διάφορα, ή και για πολύ καλά λόγια για H*C κανείς να μου βάζει χέρι, ξαφνικά όταν ήρθε η M**C στο προσκήνιο είδαμε όλοι τι έγινε. Η εκπρόσωπος της κλινικής πόσταρε διαρκώς, πελάτες που είχαν εξαφανιστεί επέστρεψαν να λένε καλά λόγια για την κλινική, άλλοι τρομοκράτησαν πελάτες του Γε***ίου και εμμέσως υπονόμευσαν την δουλειά του, γενικά ένα πολύ περίεργο παζλ που όμως όσοι εδώ έχουν μυαλό μπορού να το λύσουν πολύ γρήγορα και εύκολα. Δεν είδα να μπανάρεις άλλα άτομα για σοβαρότερο σκοπό, και έρχεσαι και κατηγορείς εμένα, το ξαναλέω χωρίς αποδείξεις. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΗ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. Η σωστή διαχείριση είναι να δώσεις warning, δίχως κάν μια τέτοια κίνηση επέβαλες ποινές.

Την εικόνα που μου λές ότι περνούσα την κατανοώ, εάν επηρέασα κάποιους αρνητικά ζητώ συγγνώμη, και σέβομαι και εσένα και το φόρουμ και τους χρήστες και τους κανόνες. Όμως νοιώθω αδικημένος γιατί όπως είπες, ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ ΤΟΝ Γε***ίου. ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και αυτό δεν ήταν δημοκρατικό προς ένα χρήστη που δεν έχει δώσει δικαιώματα καιρό τώρα.

φιλε συγνωμη που 8α στο πω και δε σε ξερω κιολας αλλα τοσο καιρο μας τα εχεις κανει καρπουζια !!!!!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις 8ικτει τοσο με το 8εμα και γραφεις ολοκληρες εκθεσεις!!!!αν εχεις καποιο προβλημα με τον admin η΄ με το forum μπορεις να αποχωρησεις και μονος σου!!!λες απλα μια γνωμη και μια αποψη οπως ολοι , αλλα ολοι εχουμαι το δικαιωμα να σχολιαζουμαι αυτα που λες αφου τα λες δημοσια!!!!! :down :down

danceworld_2001

Well-Known Member

Καλέ μου φίλε ειλικρινά με συγχωρείς αν στα έκανα καρπούζια τόσο καιρό είτε με τις απόψεις μου για μεταμοσχεύσεις - Γεωργίου - φίνας είτε με τις απαντήσεις μου στον admin. Βέβαια τις μακροσκελείς μου εκθέσεις έχεις την επιλογή να μην τις διαβάζεις αν βαριέσαι, αλλά για το θέμα θίξιμο, εσύ αν ήσουν μέλος μια παρέας ή κοινότητας και ξαφνικά ο πρόεδρος της έλεγε δημοσίως σου κλείνω την πόρτα γιατί είσαι απαταιώνας, δεν θα είχες θιχτεί? Γιατί να φύγω δεν κατάλαβα, θέλω να είμαι μέλος και να ενημερώνομαι και να ενημερώνω, δεν κρατάω κακία στον Άκη, όμως έχω προσβληθεί σαν προσωπικότητα γιατί ειναι άδικο χωρίς αποδείξεις, απλά βασισόμενοι σε υποθέσεις να βγάζουμε πορίσματα.

MANKAR είπε:
φιλε συγνωμη που 8α στο πω και δε σε ξερω κιολας αλλα τοσο καιρο μας τα εχεις κανει καρπουζια !!!!!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις 8ικτει τοσο με το 8εμα και γραφεις ολοκληρες εκθεσεις!!!!αν εχεις καποιο προβλημα με τον admin η΄ με το forum μπορεις να αποχωρησεις και μονος σου!!!λες απλα μια γνωμη και μια αποψη οπως ολοι , αλλα ολοι εχουμαι το δικαιωμα να σχολιαζουμαι αυτα που λες αφου τα λες δημοσια!!!!! :down :down

Μπλουζα