Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

zotrix

Active Member
Ναι σιγά μην έκανε έκπτωση. Πάντως και 2 μεταμοσχεύσεις να κέρδισε σήμερα, έβγαλε ένα δεκάρικο μέσα στο νερό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lmg 7

Active Member
εγω δυστυχως δεν μπορεσα να παω σημερα ημουν εκτος Αθηνας απο το πρωι.....απο τι βλεπω ομως δεν εχασα και πολλα...μηδενικη εκπτωση μου κανει τρομερη εντυπωση και πες οτι μαζευομαστε αρκετοι και παμε για μμ τι εκπτωση θα μας κανει ρε συ leone? stripar περιμενω πως και πως to thread σου για την μεταμοσχευση σου στον erdogan

lucky13

New Member
tropheus είπε:
lucky13 είπε:
...
Kοστολόγηση: 5 ευρώ τα πρώτα 1000 grafts και 3 τα υπόλοιπα. Δηλαδή για 2 sessions των 7000 συνολικά grafts απαιτούνται 1000x5+6000x3=23000 ευρώ

ψιλοαπαγορευτικό για μένα

Τρελά νούμερα. Δηλαδή μηδενική έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ;;;
Από 3 παιδιά που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν ότι απέφυγε να τους πει τιμές και ότι θα επικοινωνήσει ο Λέανδρος μαζί τους για λεπτομέρειες και τιμή.
Αν επιμείνει σε αυτά τα υψηλότατα νούμερα θα είναι μια πολύ απογοητευτική εξέλιξη...

Δεν είπαμε να κάνει τις μεταμοσχεύσεις τζάμπα αλλά 0% έκπτωση;;;

συν κανα χιλιαρικάκι το κόστος μετακίνησης και διαμονής στο Βέλγιο ....

zotrix

Active Member
Να σας πω την αλήθεια εγώ προτιμώ έναν γιατρό που είναι πανάκριβος και ξέρω ότι θα μου κάνει top δουλειά (ο οποίος δεν θα με αναλάβει αν δει ότι δεν έχω καλή δότρια ή κακή υφή τρίχας κτλ) παρά κάποιους Ελληνες χασάπηδες που για 3 χιλιάρικα υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και καταστρέφουν κεφάλια.

Stripar

Established Member
Leone είπε:
Μου προτεινε να αφαιρεσει μερικα στη hairline και να πυκνωσει λιγο πιο μεσα καπου στα δυο δαχτυλα μεσα στους κροταφους.Μετα απο 6 μηνες να ξαναπαω Βελγιο να κανω λειζερ στη περιοχη που αφαιρεθηκαν τα κακα μοσχευματα γιατι ειναι ουλωδης περιοχη και σκληρη απο τις πολλες επεμβασεις.Και μετα απο μερικους μηνες να ξαναπαω τριτη φορα και να μου καλυψει αυτη τη περιοχη με νεα μεταμοσχευση η οποια με το λειζερ θα εχει γινει λεια και καθαρη.

Μου εδειξε μια περιπτωση ιδια με τη δικια μου και δε φαινοταν τιποτα απολυτα φυσικο αποτελεσμα.

Να πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τα κεφάλια μας !!!

Flosk

Well-Known Member
Εγω που μιλησα με τον Λεανδρο καταλαβα πως σιγουρα θα γινει εκπτωση στην Ελλαδα και μαλιστα γενναια. Ο λογος που δεν ανακοινωνεται ακομα τιμη εχει να κανει με την ζητηση και τις ημερομηνιες. Οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο. Σιγουρα δεν θα ειναι τιμη Κυπρου αλλα σιγουρα θα ειναι και πολυ καλυτερη απο αυτη στο σαιτ του. Για νουμερα μιλησαμε στο περιπου αλλα δεν θελω να πω ακομα μιας και δεν ειναι υπαρχει κατι τελεσιδικο. Νομιζω ομως πως πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι :)

Να πω επισης πως ο γιατρος μου εριξε πολυ τις προσδοκιες και με προσγειωσε ανωμαλα οσον αφορα το μελλον της τριχοπτωσης μου. Μου βρηκε τις πυκνοτητες μου αρκετα χαμηλες (65 δοτρια και 35 ληπτρια) και φανηκε πολυ συντηρητικος στην προσεγγιση του σε αντιθεση με Γεωργιου που με ειχε βγαλει πολυ safe και τον Φιουρη που επισης δεν εδειχνε να ανησυχει για την εξελιξη μου και το ποσο μπορω μπορω να επεμβω μελλοντικα. Μου συνεστησε να ξεκινησω φαρμακα αλλα ημουν κατηγορηματικος και τοτε μου εκανε νηξη για μουσια.
Επισης γνωρισα τον giwrgosathina και μιλησαμε αρκετα για την περιπτωση του. Αυτα που μετεφερε ο Γιωργος νωριτερα ειναι ακριβως οπως τα ειπε, δεν ξεχασε ουτε λεξη..
Φυσικα βρισκω τον γιατρο ολοσωστο στην προσεγγιση στο θεμα του Γιωργου. Η δοτρια του ειναι υπερεξαντλημενη και μονο απο μουσι μπορει να παρει και πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος στο πως θα κινηθει.
Γενικη εντυπωση απο τον γιατρο: πολυ επαγγελματιας αλλα και πολυ συντηρητικος-προσεκτικος. Ελπιζω και πιστευω πως θα εχει καλη εκβαση η σταση που εκανε ο Bisanga στην Ελλαδα. Ειδωμεν..

Stripar

Established Member
ο.κ Flosk keep us informed!!!...

Όμως ενημέρωσε άν μπορείς τον Λέανδρο ή όποιος έχει τα guts:

Ότι το 1/3 του forum ήρθε σήμερα , τί άλλο περιμένουν για να κατεβάσουν τις τιμούλες τους?

Αντί να περιμένουν την ζήτηση
(η οποία ήρθε απο τα ραντεβού της σημερινής ημέρας) για να κάνουν την προσφορά , ας κάνουν την προσφορά για να έρθει η ZHTHΣH!!!...

:5m:

Flosk είπε:
Εγω που μιλησα με τον Λεανδρο καταλαβα πως σιγουρα θα γινει εκπτωση στην Ελλαδα και μαλιστα γενναια. Ο λογος που δεν ανακοινωνει ακομα τιμη εχει να κανει με την ζητηση. Οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να έρχονται τοπ γιατροί στη χώρα μας.Συντηρητικοί και προσεκτικοί με κλεισμένη πελατεία για μήνες δεν ρισκάρουν με τίποτα.Σου τα λένε όπως έχει.Ο μπισάνγκα είναι ο πρώτος που ήρθε και εύχομαι να ακολουθήσουν και οι άλλοι.Στα εξτρά του είναι οτι είναι ένας από τους 2 γιατρούς με τα περισσότερα καταγεγραμμένα αποτελέσματα στα φόρουμ από γέννια οπότε εκεί που κάποιος άλλος θα σου έλεγε οτι δεν μπορεί να σε αναλάβει λόγω περιορισμένης δότριας ή θα αναγκαζόταν να σου εξαντλούσε την δότρια ακόμα περισσότερο,αυτός χρησιμοποιεί και από τα γένια.Ελπίζω να κάνει και κάποια έκπτωση γιατί κακά τα ψέμματα στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν έχουμε κάνει την καλύτερη επολογή στην πρώτη μας μεταμόσχευση και ψάχνουμε κάτι πιο σίγουρο για να βελτιώσουμε τα πράγματα, οπότε η πόρτα που μπορεί να ανοίξει στην Ελλάδα είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

sotos999

New Member
Ο Bis**ga μου φανηκε μεχρι στιγμης ο καλυτερος γιατρος που εχω συναντησει, μου εξηγησε ακριβως πως εχουν τα πραγματα και τι μπορει να γινει απο δω και περα. Η περιπτωση μου ειναι δυσκολη, τις προηγουμενες μεταμοσχευσεις που εκανα τις χαρακτηρισε πολυ κακες. Αυτοι οι ασχετοι οι απατεωνες στην D*i και η αλλη η αχρηστη η Κ@τεριν@ Κ@λογι@ννη μου κατεστρεψαν τη δοτρια και ουτε 800 grafts δεν φυτρωσαν στο κεφαλι μου και τους εδωσα συνολικα 8.500 ευρω, σε φαρμακα να τα φανε τα λαμογια. Ο Bis**ga δεν αναλαμβανει να μου κανει fue μονο με strip μπορει να βγαλει περιπου 2.700 grafts. Η τιμη που μου εδωσε: 3 ευρω το μοσχευμα, θα το σκεφτω πολυ ομως για να κανω strip

giwrgos athina

Active Member
Κανονικα επρεπε στην αρχικη σελιδα του sait να γραφονται τα ονοματα των 5-6 γιατρων σε ολο το κοσμο που ειναι ικανη για μια αξιοπρεπει μμ και να αποτρεπουμε τον καθε ενδιαφερομενο απο το να παει σε καναν αλλον απατεωνα...Αφου ολοι ξερουμε την αληθεια γιατι να μην μιλαμε ανοιχτα δηλαδη...Μπορει ετσι να κανουμε διαφημηση στους συγκεκριμενους αλλα αν το αξιζουν γιατι να μην το κανουμε..Και θα σωσουμε καθε νεο χρηστη να μην καταντησει σαν και εμας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
sotos999 είπε:
Ο Bis**ga μου εδωσε: 3 ευρω το μοσχευμα

3,0euro/graft είναι μιά πολύ καλή τιμή άν μιλάμε για το ΣΥΝΟΛΟ των grafts και δεδομένου ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός γιατρός!!!.

Άν αντιπαραβάλει κάποιος τα 3,0euro/graft που ζητάνε στην B.K για strip (έχω αναρτήσει ένα μήνα πρίν την προσφορά που κάνανε σε μέλος τον Αύγουστο) κάνει την απόφαση πιό εύκολη!.

Flosk είπε:
3 ευρω ειναι καλη τιμη για fue, οχι για strip ομως ρε παιδια.

Για το εξωτερικό είναι!.

Hasson & Rahal χρεώνουν τόσο περίπου το Graft

Ομως δεδομένου της παρουσίας των μελών του Forum (που χωρίς αυτά δέν θα ήταν κάν εδώ χτές ο Bissanga) ΝΑΙ θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η τιμή και στην strip

zotrix

Active Member
giwrgos athina είπε:
Κανονικα επρεπε στην αρχικη σελιδα του sait να γραφονται τα ονοματα των 5-6 γιατρων σε ολο το κοσμο που ειναι ικανη για μια αξιοπρεπει μμ και να αποτρεπουμε τον καθε ενδιαφερομενο απο το να παει σε καναν αλλον απατεωνα...Αφου ολοι ξερουμε την αληθεια γιατι να μην μιλαμε ανοιχτα δηλαδη...Μπορει ετσι να κανουμε διαφημηση στους συγκεκριμενους αλλα αν το αξιζουν γιατι να μην το κανουμε..Και θα σωσουμε καθε νεο χρηστη να μην καταντησει σαν και εμας.

Μάλλον αυτό εννοείς: http://www.iahrs.org/member/

Stripar

Established Member
giwrgos athina είπε:

Πολύ καλή η ιδέα σου George...όμως δέν πρόκειται να γίνει!
Είμαστε πολύ στενόμυαλοι σαν Έλληνες

Εδώ βλέπεις μέλοι που έχουν φάει την ήτα στον πετσί τους , έχουν κάνει αποτυχημένες μτχ δέν τους έχει μείνει τρίχα στο κεφάλι τους , και όταν Εγώ ή ο όποιοσδήποτε άλλος αναρτήσει , πεί , σχολιάσει κάτι για καλές κλινικές του εξωτερικού (που δέν έχει και κάποιο όφελος) και τεκμηριωμένα....ή διαφημίζει ή τα πέρνει!!!...και βέβαια απο την άλλη τα ίδια αυτά άτομα που κατηγορούν αδίκως ΔΕΝ μας λένε Τί προτείνουν στον κοσμάκι του forum να κάνει.

Η Ελλάδα & Κύπρος λένε , δέν δίνει καλά αποτελέσματα , αλλά μήν πάτε Hasson , Rahal , Erdogan , Bissanga , είναι ακριβοί!!!

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλ.

Το καλό στις μέρες μας όμως είναι , ότι με το Internet μπορούμε και μόνοι μας να κάνουμε την έρευνά μας και στο τέλος να επιλέξουμε τί θα κρατήσουμε και τί θα αγνοήσουμε απο αυτά τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!!!

tropheus

Well-Known Member
Stripar είπε:
giwrgos athina είπε:

Πολύ καλή η ιδέα σου George...όμως δέν πρόκειται να γίνει!
Είμαστε πολύ στενόμυαλοι σαν Έλληνες

Εδώ βλέπεις μέλοι που έχουν φάει την ήτα στον πετσί τους , έχουν κάνει αποτυχημένες μτχ δέν τους έχει μείνει τρίχα στο κεφάλι τους , και όταν Εγώ ή ο όποιοσδήποτε άλλος αναρτήσει , πεί , σχολιάσει κάτι για καλές κλινικές του εξωτερικού (που δέν έχει και κάποιο όφελος) και τεκμηριωμένα....ή διαφημίζει ή τα πέρνει!!!...και βέβαια απο την άλλη τα ίδια αυτά άτομα που κατηγορούν αδίκως ΔΕΝ μας λένε Τί προτείνουν στον κοσμάκι του forum να κάνει.

Η Ελλάδα & Κύπρος λένε , δέν δίνει καλά αποτελέσματα , αλλά μήν πάτε Hasson , Rahal , Erdogan , Bissanga , είναι ακριβοί!!!

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλ.

Το καλό στις μέρες μας όμως είναι , ότι με το Internet μπορούμε και μόνοι μας να κάνουμε την έρευνά μας και στο τέλος να επιλέξουμε τί θα κρατήσουμε και τί θα αγνοήσουμε απο αυτά τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!!!

+1

Μιας και ο ανέφερες, ο Erdogan είναι από τους πιο οικονομικούς πάντως και από τους καλύτερους στην Τουρκία (όπως άλλωστε ξέρεις εσύ Stripar καλύτερα από όλους μας).

Το κακό είναι ότι παρόλο που έχουμε το Internet όπως λες, πολλοί προτιμούν να ακούνε τα "ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ"...

traccas

Active Member
Μπορούμε να κάνουμε μια συλλογή αποτελεσμάτων σε ένα νήμα από παιδιά στο site και από φώτο δείχνοντας το πριν και το μετά και λέγοντας που έγινε η κάθε επέμβαση. Έτσι θα κάνουμε διαφήμιση ή δυσφήμιση με πραγματικές φωτογραφίες και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του

Το νήμα της μεταμόσχευσής μου στις 20-21/11/14:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9687.html

Θεραπεία:
Regain 5% 1 φορά την ημέρα.
Fungoral 2% 2 φορές την εβδομάδα.
shampoo propoline με λούπινο και δενδρολίβανο όταν δε βάζω fungoral

giwrgos athina

Active Member
Προσωπικα παντος δεν εχω κανενα προβλημα φιλε stripar αν τα περνει καποιο μελος η οχι και ουτε θα καθομουν ποτε να ασχοληθω με αυτα...Και εμενα εχθες αν μ ελεγε ο bisanga εχθες να τον διαφημησω και να μου δινει ποσοστα θα δεχομουν δεν ειμαι χαζος...Αλλα οπως και να το κανουμε ειναι διαφορετικο να διαφημησω εναν γιατρο αξιολογο απο το να διαφημηζω χασαπιδες που θα χαλασουν ψυχολογιες νεων παιδειων...Στην δευτερη περιπτωση πιστευω δεν θα μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια απο τυψεις...Αν ειχα δοτρια γισ να ασχοληθω αυτη την στιγμη με τις μμ και με στελνες υποθετικα εσυ σε καποιον γιατρο που να ειχα ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα δεν θα με νοιαζε αν εσυ τα επερνες απο αυτον ισα ισα θα σου ελεγα και ευχαριστω...Δεν πρεπει σε καμοια περιπτωση να ασχολουμαστε με μετριους γιατρους για ενα τοσο σοβαρο θεμα και ακριβο οπως η μμ..Για οσους δεν ξερουν την ιστορια μου νσ θυμησω οτι μου πρωταθηκε απο γιατρο δωρεαν μμ μαλλιων πιθανολογω για να κλεισει καποια στοματα στο φορουμ και εγω αρνηθηκα...Αφου απετυχε την πρωτη φορα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερη την επομενη...Και απο τι μου ειπε ο bisanga ekana kala γιατι δεν γινεται να παρω αλλα grafts απο την δοτρια μου..Προτιμω να τα σκασω τα φραγκσ λοιπον οταν ερθει η ωρα στα σιγουρα.

Stripar

Established Member
giwrgos athina είπε:
Για οσους δεν ξερουν την ιστορια μου νσ θυμησω οτι μου πρωταθηκε απο γιατρο δωρεαν μμ μαλλιων πιθανολογω για να κλεισει καποια στοματα στο φορουμ και εγω αρνηθηκα...Αφου απετυχε την πρωτη φορα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερη την επομενη...Και απο τι μου ειπε ο BIS**GA ekana kala γιατι δεν γινεται να παρω αλλα grafts απο την δοτρια μου..Προτιμω να τα σκασω τα φραγκσ λοιπον οταν ερθει η ωρα στα σιγουρα.

Γιώργο...

Εγώ παρακολουθώ στενά την πορεία σου & τα προβλήματα που έχεις αντιμετωπίσει και άν θές...
Η ειλικρίνεια η δική σου και κάποιων άλλων παιδιών με απέτρεψε στο να κάνω και εγώ τα ίδια λάθη & να οδηγηθώ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ & να μήν κλαίω σήμερα τα λεφτάκια μου και τα grafts μου!.
Συνεπώς Thanks in a way!.

Όπως πολύ σωστά είπες : Λάθος που επαναλαμβάνετε , δέν είναι απλά λάθος , αλλά βλακεία!!!.
Καλύτερα συνετά δηλ στα σίγουρα!

zotrix

Active Member
Παιδιά τελικά ότι πληρώνεις-παίρνεις είναι στη ζωή. Και όχι μόνο στις μεταμοσχεύσεις, παντού Αν εγώ θέλω ασφαλές αμάξι για να τρέχω, θα πάω να τα σκάσω και να αγοράσω bmw, όχι χιουνται. αν θέλω καλό τζινάκι δεν θα αγοράσω από τα hm με 25 ευρώ κτλ. Με τετραχίλιαρα δεν κάνεις μεταμόσχευση, καταστρέφεις το κεφάλι σου κατά 90%. Και μετά θα θες τα διπλάσια για το φτιάξεις από το αν είχες πάει εξαρχής σε καλό γιατρό.

Μπλουζα