Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

Flosk

Well-Known Member
Και τι αλλο μπορει να κανει ενας γιατρος θα ρωτησω εγω ρε Δημητρη;
Να αλλαξει την υφη; Να αλλαξει τα ποσοστα φυτρωσης; Να επαναφερει την δοτρια που κατεστρεψαν προηγουμενοι γιατροι; Τι;

Τωρα αυτο που λες για τις Κυπριακες πραγματικα θα μου κανει πολυ κακη εντυπωση αν και οι 2 εχουνε δωσει τετοια εκτιμηση. Δεν μπορω να το πιστεψω πραγματικα. Εισαι σιγουρος;;; γιατι εγω δεν το ειχα υποψιν μου..
Ο Γιωργος μου εκανε λογο μονο για τη μια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Καταρχήν αν βάλει 1000 grafts από τα γένια είναι 6000 Ευρώ και όχι 25000 που λες. Και που λογικά θα πέσει κάτω από 6000 αν μαζευτούν 2-3 παιδιά μαζί και πάνε. Βέβαια και 5000 να είναι, πάλι ακριβα είναι, το είπαμε αυτό.

Εγώ δεν βλέπω άλλη λύση από αυτό που προτείνει ο γιατρός που σίγουρα ξέρει περισσότερα από μένα και από σένα. Αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο εσύ πες το επιτέλους.

Επίσης για τα 1500-2000 από τη δότρια του που του είπανε απο Κύπρο και εγώ δεν το πολυπιστεύω. Μήπως έγινε παρεξήγηση ή δεν κατάλαβε καλά το παιδί. Γιατί δεν βγάινουν με τίποτα τόσα κοιτώντας τις φωτογραφίες του. εδώ κάτω-κάτω υπάρχει φωτογραφία της δότριας του πριν την δεύτερη επέμβαση: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8873-page-11.html Η δότρια του είναι ήδη αδύναμη, 3250+1500=4750, δεν βγαίνουν με τίποτα από εκεί. Εδώ με το ζόρι και παίρνεις 5000 grafts απο παρθένο κεφάλι με σχετικά καλή δότρια, πως θα πάρεις 4750 από εκεί;

Τόση ώρα δημήτρη38 μιλάς λες και έχεις προσωπικά θέματα με τον μπισάνγκα ή λες και έχεις θιχτεί που έχει έρθει για κονσουλτέιτον Ελλάδα.

Δημητρης38

Active Member
Flosk είπε:
Και τι αλλο μπορει να κανει ενας γιατρος θα ρωτησω εγω ρε Δημητρη;
Να αλλαξει την υφη; Να αλλαξει τα ποσοστα φυτρωσης; Να επαναφερει την δοτρια που κατεστρεψαν προηγουμενοι γιατροι; Τι;

Τωρα αυτο που λες για τις Κυπριακες πραγματικα θα μου κανει πολυ κακη εντυπωση αν και οι 2 εχουνε δωσει τετοια εκτιμηση. Δεν μπορω να το πιστεψω πραγματικα. Εισαι σιγουρος;;; γιατι εγω δεν το ειχα υποψιν μου..
Ο Γιωργος μου εκανε λογο μονο για τη μια.

Εχω την εντυπωση οτι καπου διαβασα και για τις 2... αν κανω λαθος το παιρνω πισω.

giwrgos athina

Active Member
Λοιπον πριν κανω την δευτερη επεμβαση στην κυπρο ειχα περασει απο live consulation και απο τις δυο κλινικες της κυπρου...Πρωτον ειδα τον φιουρη και μαλιστα 2 φορες αφου στην πρωτη φορα δεν μου λυθηκα ολες μου οι αποριες...Μου μετρησε λοιπον την δοτρια και μου ειπε ο ανθρωπος πρως τιμην του αν και δεν ειναι καν γιατρος πως δεν εχω καλη....Το στριπ μου ειπε που θα σου κανω θα βγαλει πολλα μονοτριχα τα οποια δεν θα καλυψουν το κενο οποτε αναγκαστικα θα παρουμε και μουσι αν θελω να ειναι αξιοπρεπες...Οποτε μου πρωτεινε 1500 fue +1000 με 1500strip δεν ηταν σιγουρος για το ποσα θα βγαλει ακριβως +1000 απο μουσι συνολο 4000 grafts τα οποια θα εβαζε 2000 grafts hairline kai 2000grafts στοcrown..Και με προειδοποιησε οτι δεν θα κλεισει και τελειως οπως θελω αλλα θα εχω ενα πολυ καλο αποτελεσμα..Μετα βλεπω τον γε*ργιου οπου μου λεει η δοτρια σου ειναι ψηλοκαλη δεν βλεπω λογο να παρουμε απο μουσι του ειπα τι μου ειπαν απο την αλλη κλινικη και μου λεει αυτα τα προτεινουν τωρα τελευταια πολυ λογο που ειναι ακριβα και αναιβαζουν την τιμη..Εγω θα σου παρω 2000 με strip και 1700 με 1500 fue...Κανεις απο τους δυο κλινικες δεν μου ειπε πως εξαντλειται η δοτρια μετα την επεμβαση και οι δυο μου ειπαν θα εχεις αλλα 1500fue αργοτερα και ο γε*ργιου μαλιστα επεμενε σε αυτο και στο 5 μηνο μετα την επεμβαση που τον ειδα...Ο φιουρης μου το ειχε πει πριν την επεμβαση μετα δεν τον ξαναειδα...Τωρα διαλεξα τον δευτερο λογο που πιστευα πως ειναι καλυτερος γιατρος..Λεω ο μαρας ηταν βοηθος του και τον ειχα για ποιο εμπειρο.Και επισεις πιστευα ειναι καλυτερα να περναω consulation απο τον ιδιο το γιατρο παρα απο εναν πλασιε...Την συνεχεια την ξερετε...Ο πλασιε εκανε πολυ καλυτερη εκτιμηση παντος και μου ειπε την αληθεια...Τελικα στο χειρουργειο βγαλαμε λιγοτερα στο strip απο τα 2000 grafts που ειχαμε πει..Γυρω στα 1600 νομιζω και τοτε ο γεωργιου ενω μου ειχε βγαλει το strip μου ειπε μεσα στο χειρουργειου δυστηχως ειχε πολλα μονοτριχα μεσα..Του λεω δεν πειραζεθ αρκει να μην φαινεται δερμα μου λεει δεν θα φαινεται..Τα υπολοιπα τα ξερετε..

Επισεις ειχα περασει και απο consulation d*i η οποιοι ηταν ηλικρινης μαζι μου ποιο πολυ απο ολους..Μου ειπαν η δοτρια σου δινει 1200 περιπου με fue και μετα game over.Παπαλα..Θα τα βαλουμε ολα στο crown.Τους ειπα να μου παρουν απο το μουσι και μου ειπαν αντε μεχρι 200 grafts..Tους λεω οι κυπριοι μου λενε οτι μπορουν μεχρι 2000 grafts απο μουσι εσεις γιατι τοσα λιγα και ενω εχω πολυ πυκνο μουσι..Μου λενε 1000 grafts στο μουσι ειναι συνολο δεν γινονται αυτα οι κυπριοι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευσης..Σου πρωτεινουμε 1200 fue 200 απο μουσι και λιγα απο στηθος δεν θυμαμαι ποσα και μετα να κανουμε mpg τατοο για πυκνωση..

Stripar

Established Member
Στο βωμό του χρήματος...τι ψέμα & κοροιδία υπάρχει!.

Μετά λένε κάποιοι , τελειομανή εμένα που έχω περάσει τόσα consultaions για να προβώ στην 1ή μεταμόσχευσή μου!.

Πώς να τους έχεις εμπιστοσύνη , πρέπει να είμαστε καχύποπτοι και να διασταυρώνουμε απόψεις.

Πάντως μεγάλη ταλαιπωρία έχεις περάσει Γιώργο...άν θέλεις την άποψή μου κράτα οτι σου είπε ο Bissanga , άν και HDC και DHI (κατά ομολογία σου) δέν φέρθηκαν ανήθικα.

Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι (πέρα το οικονομικό & την απώλεια των Grafts) το νεαρό της ηλικίας σου και η περιορισμένη δότρια

giwrgos athina

Active Member
Αυτο θα κανω stripar..Αργοτερα οταν θα εχω λεφτα θα βαλω στο bisanga 1000 απο μουσι να μαυρισει λιγο το τελειως αδειο σημειο στο crown mou και θα παιζω με τοπικ μετα..Τουλαχιστον θα εχω προς το παρον μαλλια σε ολο το κεφαλι εστω και αραια..Μετα θα μου μενουν 2000 απο κουσι και οτι παρω απκ στηθος τα οποια πρεπει να τα χρησιμοποιησω μονο σε σημεια που θα ειναι εντελως απαραιτητα στο μελλον για να μην φαινομαι τελειως ασχημος...Αν μπορεσω να διατηρηθω σε ενα επιπεδο οπως ειμαι τωρα θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε μην κολατε με ονοματα Μ@ρας και Γε@ργιου.Εμενα με εκαναν οι δευτερης φουρνιας γιατροι ας το πουμε ετσι και πηγα μια χαρα.

Stripar

Established Member
Χαιρόμαστε που είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμά σου John!.

Άλλοι όμως δέν είναι με το δικό τους...πόσο μάλλον όταν τους κατασπαταλούν τη δότριά τους , την τσέπη τους & την ψυχολογία τους!

Μέλος είσαι και ενεργό μάλιστα...συνεπώς ξέρεις πολύ καλά πόσοι την έχουν πατήσει τελευταία...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
John_John1 είπε:
Ρε μην κολατε με ονοματα Μ@ρας και Γε@ργιου.Εμενα με εκαναν οι δευτερης φουρνιας γιατροι ας το πουμε ετσι και πηγα μια χαρα.

Kαι ομως κολλανε στα ονοματα. Ερχεται ο αλλος ζηταει 6.000 ευρω για 1.000 μοσχευματα απο μουσι...και ενω ξερει οτι στην καλυτερη θα εχει 70% επιτυχια φυτρωσης, οποτε 2.000 ευρω τα χανει αερα... λεει θα παει εκει.

3 κλινικες του ειπανε οτι εχει δοτρια με επαρκεια... ο Βελγος του λεει οτι ειναι κατεστραμμενη... 3 αποψεις συμφωνουν η μια του Βελγου διαφωνει δηλαδη....
κατα τα αλλα φταινε οι κλινικες στην συγκεκριμενη περιπτωση που συμφωνα με τον Βελγο θα επρεπε να μην τον βαλουν στα 23 αλλα τουλαχιστον στα 25...
Ο λογος? Αδιευκρινιστος !!!

Οσον αφορα το pigmantation παλι φυκια σου πουλησε Γιωργο !!!
Εγω μιλησα με ατομα που κανουν pigmantation και μου ειπανε οτι ανα χρονικα διαστηματα 4,5...8 ετων θα πρεπει να το κανεις παλι και παλι γιατι σβηνει.
Δεν ξερω αν παιζει ρολο η τεχνικη ή το μελανι αλλα δεν εχει μονιμη διαρκεια ζωης δηλαδη οπως τα ταττοο.
Τι σου ειπε ο Βελγος?
Να μην το κανεις γιατι οταν γερασεις και ασπρισουν τα μαλλια σου θα φαινεται το μαυρο στο δερμα και να ριξεις τοπικ καλυτερα? ???

------------------------------------

Stripar

Established Member
Προς πληροφόρηση...

Υπάρχουν pigmentation τα οποία είναι μόνιμα (όπως το tatto) και άλλα τα οποία δέν είναι μόνιμα.

Ενώ υπάρχει και μιά καινούργια μέθοδος SMP (ελάχιστες είναι οι κλινικές που την εφαρμόζουν) που μπορεί να διορθωθεί η απόχρωση του χρώματος κατά την διάρκεια της γήρανσης καθώς και να αφαιρεθεί τελείως.

Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα...

Δημητρης38 είπε:
Οσον αφορα το pigmantation παλι φυκια σου πουλησε Γιωργο !!!
Εγω μιλησα με ατομα που κανουν pigmantation και μου ειπανε οτι ανα χρονικα διαστηματα 4,5...8 ετων θα πρεπει να το κανεις παλι και παλι γιατι σβηνει. Δεν ξερω αν φταει η τεχνικη ή το μελανι αλλα δεν εχει μονιμη διαρκεια ζωης δηλαδη οπως τα ταττοο.
Τι σου ειπε ο Βελγος?
Να μην το κανεις γιατι οταν γερασεις και ασπρισουν τα μαλλια σου θα φαινεται το μαυρο στο δερμα και να ριξεις τοπικ καλυτερα? ???

------------------------------------

Stripar

Established Member
Δημητρης38 είπε:
3 κλινικες του ειπανε οτι εχει δοτρια με επαρκεια... ο Βελγος του λεει οτι ειναι κατεστραμμενη... 3 αποψεις συμφωνουν η μια του Βελγου διαφωνει δηλαδη....

Θα προσπαθήσω να σου πώ με κόσμιο τρόπο ότι :

Eίσαι υπερβολικός στις εκφράσεις σου και σου αρέσει να διεστραβλώνεις τα γεγονότα!!!...

giwrgos athina είπε:
Πρωτον ειδα τον φιουρη και μαλιστα 2 φορες
Μου μετρησε λοιπον την δοτρια και μου ειπε ο ανθρωπος πρως τιμην του αν και δεν ειναι καν γιατρος πως δεν εχω καλη...

Μετα βλεπω τον γε*ργιου οπου μου λεει η δοτρια σου ειναι ψηλοκαλη

Την συνεχεια την ξερετε...Ο πλασιε εκανε πολυ καλυτερη εκτιμηση παντος και μου ειπε την αληθεια...

Επισεις ειχα περασει και απο consulation d*i η οποιοι ηταν ηλικρινης μαζι μου ποιο πολυ απο ολους..

Μου ειπαν η δοτρια σου δινει 1200 περιπου με fue και μετα game over.Παπαλα..

Όπως προκύπτει απο τα λόγια του ίδιου του Γεώργου οι κλινικές όντως ηταν 3 στον αριθμό αλλά και οι τρείς του είπαν περίπου το ίδιο πράγμα ότι η δότριά του δέν είταν καλή.

Οι δύο HDC & DHI ότι δέν ήταν καλή και o Γεωργίου ότι είταν μέτρια (όπου και όπως φάνηκε...ο κύριος λόγος του ήταν για να πάρει τον Γιώργο σαν πελάτη & βάλει στο Γιώργο όσα πιό πολά μπορούσε!!!....(συνήθως ο κόσμος καταλήγει στον γιατρό που του λέει αυτά που θέλει να ακούσει)...ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΊ ΣΤΗΝ 2 Μ/Μ...την σήμερα ημέρα τα διαθέσιμα graft του είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ άν όχι ΑΝΥΠΑΡΧΤΑ!!!

Εσύ πού βλέπεις ότι και οι ΤΡΕΙΣ κλινικές του είπαν για επάρκεια δότριας?....
Είναι τελείως διαφορετικό αυτό που περιγραφει ο Γιώργος και που έγινε στην πραγματικότητα & αυτό που περιγράφεις εσύ!!!...

Μεταφράζεις και αλλοιώνεις τα (ήδη) γραφώμενα κάποιου...με σκοπό τί?...την απαξίωση του Bissangα?

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Κανεις απο τους δυο κλινικες δεν μου ειπε πως εξαντλειται η δοτρια μετα την επεμβαση και οι δυο μου ειπαν θα εχεις αλλα 1500fue αργοτερα

Επισεις ειχα περασει και απο consulation d*i η οποιοι ηταν ηλικρινης μαζι μου ποιο πολυ απο ολους..Μου ειπαν η δοτρια σου δινει 1200 περιπου με fue και μετα game over..Μου λενε 1000 grafts στο μουσι ειναι συνολο δεν γινονται αυτα οι κυπριοι δεν εχουν ιδεα απο μεταμοσχευσης..Σου πρωτεινουμε 1200 fue 200 απο μουσι και λιγα απο στηθος δεν θυμαμαι ποσα και μετα να κανουμε mpg τατοο για πυκνωση..

Εγω δεν σου βαζω χρωματακι για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.
Αν εσυ δεν καταλαβαινεις (ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις), δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου κανω συνεχεια παραθεσεις.
Οσο για το pigmentation .. το ποστ που εγραψες στειλτο στον Γιατρο σου να τα μαθει γιατι στα consultations δεν τα λεει καλα ...

"Να MHN KANEI pigmentation γιατι οταν ασπρισουν τα μαλλια θα φαινεται το μαυρο στο δερμα ασχημο"
Το θελεις σε παραθεση και αυτo ?

Stripar

Established Member
Δημητρης38 είπε:
κατα τα αλλα φταινε οι κλινικες στην συγκεκριμενη περιπτωση που συμφωνα με τον Βελγο θα επρεπε να μην τον βαλουν στα 23 αλλα τουλαχιστον στα 25...
Ο λογος? Αδιευκρινιστος !!!

Ο λόγος δέν είναι αδιευκρίνιστος!!!...

Όσο πίο πολύ καθυστερήσει την μτχ κάποιος σε νεαρή ηλικία τόσο πίο πολύ έχει σταθεροποιήσει την τριχόπτωσή του...συνεπώς τόσο καλύτερο Master Plan για την μτχ μπορεί να χτιστεί , υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια στην τοπολογία των grafts βάση της ηλικιάς τουκ.τ.λ...καθώς και πάρα πολύ άλλοι λόγοι , που σάν ειδικός στις μτχ που αυτοχρείζεσαι λογικά θα έπρεπε να νγωρίζεις!!!

Το αποτέλεσμα του φίλου σου Γιώργου (που πολύ αμφιβάλω άν είναι φίλος σου!...άν φέρεσαι έτσι στους φίλους , τύφλα να έχουν οι εχθροί σου)...το βλέπεις
είχε μιά δότρια γύρω στις 4000-5000 έκανε ένα αποτυχημένο χειρουργίο σε έναν x έκανε και ένα δέυτερο αποτυχημένο (του βγήκαν τα μισά απο ότι έβαλε) σε έναν ψ και έμεινε με το πα*άρι στο χέρι.

Ενώ άν απο την αρχή είχε προσέξει θα είχε με 4000-5000grafts δύο επιτυχημένα χειρουργεία και θα είχε και κάβα 1000grafts να παίξει στο μέλλον...ενώ τώρα η μόνη επιλογή που έχει είναι μούσι!

Τα ίδια λάθη έκανες και εσύ...και βλέπεις που σε έχει φτάσει η ψυχολογία σου...αντί να κάθεσαι να προστατεύεις τον κόσμο να κάνει τα ίδια λάθη με εσένα και με άλλους , εκμηδενίζεις την όποια προσπάθεια γίνεται απο κάποιους και απο τα μέλη να βρούν την υγεία τους , και να έχουν καλές μτχ.

Εχουμε περάσει 2 ημέρες και πάνω απο τέσσερις σελίδες σε αυτό το νήμα διάφορα μέλη να σε ρωτάμε :
Έχεις να προτίνεις κάτι?...ποιός ο λόγος να παρεμβαίνεις όταν δέν έχεις κάτι σοβαρό να προτείνεις...έχεις κάποια εμπάθεια με τον Γιατρό που είρθε για consultaion στην Ελλάδα?...

Σεβάσου την προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το νήμα , τα μέλη να ξεφύγουν απο την μετριότητα που έχουμε συνιθίσει

Δημητρης38 είπε:
πολλες φορες μετανοιωνω να ασχολουμαι και απολαμβανω την αναγνωση μονο.

Δημητρης38 είπε:
Εφυγα απο εδω, πειτε τα με τον Στριπαρ .....

Ούτε αυτά που γράφεις εσύ ο ίδιος δέν πιστεύεις...πόσο μάλλον να κρατήσεις τον λόγο σου!

ΕΛΕΟΣ!!!....

Δημητρης38

Active Member
Δεν θα απαντησω στις ανοησιες που γραφεις περι μαστερ πλαν στα 25 του...και οτι τον καταστρεψανε με 2 μ/μ που του ξεκινησανε στα 23 του.... ανοησιες για να καλυψεις τον γιατρο σου.

Σου λεω το εξης ομως.
23 χιλιαρικα για μια μ/μ που ζητησε απο χρηστη του φορουμ
10 να του κατσουνε... νατα τα 230.000 ευρω

Επισης
1000 μοσχευματα απο μουσι κοστος 6.000 ευρω (6 ευρω το μοσχευμα)
συν τα ποιο ακριβα μοσχευματα του Body που δεν εχουν ισχυρες πιθανοτητες φυτρωσης
Και αυτα διοτι εχει κατεστραμμενη δοτρια (που ειναι και φθηνοτερη) οπως του ειπε.
Αν τα εχει ο Γιωργος ας παει. Την προταση μου, την εγραψα εδω και ημερες στο νημα που εχει στις μεταμοσχευσεις.

Οσον αφορα τις δικες μου μ/μ
Ας μην γραφεις πολλα γιατι ουτε με εχεις δει, ουτε με ξερεις προσωπικα
Εγω για εσενα ξερω ομως οτι δεν εχεις κανει ουτε μια και προμοταρεις τους "μεγαλογιατρους" που ερχονται στην ελλαδα της κρισης ψαχνοντας προβατακια με βαριες τσεπες.
Δικαιωμα του καθενος πως θα ξοδεψει τα λεφτα του, δικαιωμα μου να εκφραζω την αποψη μου επιχειρηματολογοντας παντα και ο καθενας να βγαλει τα συμπερασμα του !!!!

Stripar

Established Member
Αααα τώρα έγινε και o Bissanga γιατρός μου?....

Τι γίνεται Rahal,Erdogan,Bissanga...να πάω να αγοράσω κανένα χρηματοκιβώτιο να τα μαζέψω μέσα!....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...ΤΙ ΕΙΣΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ?

Μυαλό δέν βάζεις εσύ!

Αααα και εδώ:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9754-post-134057.html#pid134057

Έχεις ανακατέψει όλο το forum με την ειρωνία και το σαρκασμό σου...και πάνω απο όλα απο λύσεις ΜΗΔΕΝ

Τυχαίο?....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

sotos999

New Member
Συγκρισεις κλινικων για τα grafts που μπορουν να παρουν από την σχεδόν κατεστραμενη μου δοτρια με fue

Dhi: 1.000 grafts, δεν ξαναπηγαινα και τζαμπα να μου εκαναν

Koray Erdogan: 1.500 grafts το πολυ (εκτιμηση από φωτογραφιες) δεν δεχτηκε να με αναλαβει, γιατι τα grafts είναι λιγα για την περιοχη που θελω να καλυψω

Bissanga: 1.000 grafts με fue δεν αναλαμβανει, και 2.700 με strip για να δω αποτέλεσμα

Hdc: 2.200 grafts fue (εκτιμηση Φιουρη)+ 1.000 από γενια

Mhrc Γεωργιου: 3.500 με fue!!!!! απο την κατεστραμενη δοτρια??? εκτιμηση του Γεωργιου σε μια προχειρη εξεταση στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζέλος
[/u][/b]

Stripar

Established Member
Εκτίμηση της δικής μου δότριας (ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ , όχι ο απαιτούμενος αριθμός grafts για την λήπτρια) απο διάφορες κλινικές:

B.K : πολλά μοσχέματα δέν προσδιόρισαν ποτέ τον ακριβο αριθμό
DHI : 7.000 grafts μετά απο πρόχειρες μετρήσεις στην κλινική τους
HDC : 9000 grafts σε consutation σε ξενοδοχείο
Γεωργίου :10.000-12.000 grafts!!! σε consultation σε ξενοδοχείο
Rahal : 7500 grafts σε κατοίκον consultation
Erdogan : 8435 grafts μετά απο αναλυτικές πυκνομετρήσεις στην safe zone και στο μεγαλύτερο κατοίκον consultation που πέρασα ποτέ διάρκειας 3 ωρών!!!

Μπλουζα