Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tropheus είπε:lucky13 είπε:...
Kοστολόγηση: 5 ευρώ τα πρώτα 1000 grafts και 3 τα υπόλοιπα. Δηλαδή για 2 sessions των 7000 συνολικά grafts απαιτούνται 1000x5+6000x3=23000 ευρώ
ψιλοαπαγορευτικό για μένα
Τρελά νούμερα. Δηλαδή μηδενική έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ;;;
Από 3 παιδιά που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν ότι απέφυγε να τους πει τιμές και ότι θα επικοινωνήσει ο Λέανδρος μαζί τους για λεπτομέρειες και τιμή.
Αν επιμείνει σε αυτά τα υψηλότατα νούμερα θα είναι μια πολύ απογοητευτική εξέλιξη...
Δεν είπαμε να κάνει τις μεταμοσχεύσεις τζάμπα αλλά 0% έκπτωση;;;
Leone είπε:Μου προτεινε να αφαιρεσει μερικα στη hairline και να πυκνωσει λιγο πιο μεσα καπου στα δυο δαχτυλα μεσα στους κροταφους.Μετα απο 6 μηνες να ξαναπαω Βελγιο να κανω λειζερ στη περιοχη που αφαιρεθηκαν τα κακα μοσχευματα γιατι ειναι ουλωδης περιοχη και σκληρη απο τις πολλες επεμβασεις.Και μετα απο μερικους μηνες να ξαναπαω τριτη φορα και να μου καλυψει αυτη τη περιοχη με νεα μεταμοσχευση η οποια με το λειζερ θα εχει γινει λεια και καθαρη.
Μου εδειξε μια περιπτωση ιδια με τη δικια μου και δε φαινοταν τιποτα απολυτα φυσικο αποτελεσμα.
Flosk είπε:Εγω που μιλησα με τον Λεανδρο καταλαβα πως σιγουρα θα γινει εκπτωση στην Ελλαδα και μαλιστα γενναια. Ο λογος που δεν ανακοινωνει ακομα τιμη εχει να κανει με την ζητηση. Οσο πιο πολλοι τοσο το καλυτερο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sotos999 είπε:Ο Bis**ga μου εδωσε: 3 ευρω το μοσχευμα
Flosk είπε:3 ευρω ειναι καλη τιμη για fue, οχι για strip ομως ρε παιδια.
giwrgos athina είπε:Κανονικα επρεπε στην αρχικη σελιδα του sait να γραφονται τα ονοματα των 5-6 γιατρων σε ολο το κοσμο που ειναι ικανη για μια αξιοπρεπει μμ και να αποτρεπουμε τον καθε ενδιαφερομενο απο το να παει σε καναν αλλον απατεωνα...Αφου ολοι ξερουμε την αληθεια γιατι να μην μιλαμε ανοιχτα δηλαδη...Μπορει ετσι να κανουμε διαφημηση στους συγκεκριμενους αλλα αν το αξιζουν γιατι να μην το κανουμε..Και θα σωσουμε καθε νεο χρηστη να μην καταντησει σαν και εμας.
giwrgos athina είπε:Κανονικα επρεπε στην αρχικη σελιδα του sait να γραφονται τα ονοματα των 5-6 γιατρων σε ολο το κοσμο που ειναι ικανη για μια αξιοπρεπει μμ και να αποτρεπουμε τον καθε ενδιαφερομενο απο το να παει σε καναν αλλον απατεωνα...Αφου ολοι ξερουμε την αληθεια γιατι να μην μιλαμε ανοιχτα δηλαδη...Μπορει ετσι να κανουμε διαφημηση στους συγκεκριμενους αλλα αν το αξιζουν γιατι να μην το κανουμε..Και θα σωσουμε καθε νεο χρηστη να μην καταντησει σαν και εμας.
Stripar είπε:giwrgos athina είπε:Κανονικα επρεπε στην αρχικη σελιδα του sait να γραφονται τα ονοματα των 5-6 γιατρων σε ολο το κοσμο που ειναι ικανη για μια αξιοπρεπει μμ και να αποτρεπουμε τον καθε ενδιαφερομενο απο το να παει σε καναν αλλον απατεωνα...Αφου ολοι ξερουμε την αληθεια γιατι να μην μιλαμε ανοιχτα δηλαδη...Μπορει ετσι να κανουμε διαφημηση στους συγκεκριμενους αλλα αν το αξιζουν γιατι να μην το κανουμε..Και θα σωσουμε καθε νεο χρηστη να μην καταντησει σαν και εμας.
Πολύ καλή η ιδέα σου George...όμως δέν πρόκειται να γίνει!
Είμαστε πολύ στενόμυαλοι σαν Έλληνες
Εδώ βλέπεις μέλοι που έχουν φάει την ήτα στον πετσί τους , έχουν κάνει αποτυχημένες μτχ δέν τους έχει μείνει τρίχα στο κεφάλι τους , και όταν Εγώ ή ο όποιοσδήποτε άλλος αναρτήσει , πεί , σχολιάσει κάτι για καλές κλινικές του εξωτερικού (που δέν έχει και κάποιο όφελος) και τεκμηριωμένα....ή διαφημίζει ή τα πέρνει!!!...και βέβαια απο την άλλη τα ίδια αυτά άτομα που κατηγορούν αδίκως ΔΕΝ μας λένε Τί προτείνουν στον κοσμάκι του forum να κάνει.
Η Ελλάδα & Κύπρος λένε , δέν δίνει καλά αποτελέσματα , αλλά μήν πάτε Hasson , Rahal , Erdogan , Bissanga , είναι ακριβοί!!!
Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα δηλ.
Το καλό στις μέρες μας όμως είναι , ότι με το Internet μπορούμε και μόνοι μας να κάνουμε την έρευνά μας και στο τέλος να επιλέξουμε τί θα κρατήσουμε και τί θα αγνοήσουμε απο αυτά τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!!!
giwrgos athina είπε:Για οσους δεν ξερουν την ιστορια μου νσ θυμησω οτι μου πρωταθηκε απο γιατρο δωρεαν μμ μαλλιων πιθανολογω για να κλεισει καποια στοματα στο φορουμ και εγω αρνηθηκα...Αφου απετυχε την πρωτη φορα δεν νομιζω οτι θα τα καταφερη την επομενη...Και απο τι μου ειπε ο BIS**GA ekana kala γιατι δεν γινεται να παρω αλλα grafts απο την δοτρια μου..Προτιμω να τα σκασω τα φραγκσ λοιπον οταν ερθει η ωρα στα σιγουρα.
zotrix είπε:Με τετραχίλιαρα δεν κάνεις μεταμόσχευση, καταστρέφεις το κεφάλι σου κατά 90%. Και μετά θα θες τα διπλάσια για το φτιάξεις από το αν είχες πάει εξαρχής σε καλό γιατρό.