Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα ήθελα και εγώ να τον γνωρίσω απο κοντά, ωστόσο δεν θα χαραμίσω τον χρόνο του μιας και δεν ειμαι υποψήφιος για κάτι. Αν κανονιστεί Αθήνα και βγείτε και για καφέ θα χαρώ να σας γνωρίσω τους λοιπούς. Μακάρι η κίνηση αυτή να φέρει μεγάλους γιατρούς πιο κοντά με την έννοια να ειναι προσιτοί περισσότερο οικονομικά χωρίς φυσικά να θυσιαστεί η παρεχόμενη ποιότητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οποιος κατεβει απο Αθηνα καμια φορα στην Θεσνικη ας στειλει κανα μυνημα να παμε κανα καφε.

giwrgos athina

Active Member
Μια ασχετη απορια..Εγω που δεν γνωριζω αγγλικα πως θα συνενοηθω με τον γιατρο σε περιπτωση που δεν ερθει μαζι του ο βοηθος που γνωριζει ελληνικα?πρεπει να παω με ατομο που μιλαει αγγλικα μαλλον ε?

tropheus

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Μια ασχετη απορια..Εγω που δεν γνωριζω αγγλικα πως θα συνενοηθω με τον γιατρο σε περιπτωση που δεν ερθει μαζι του ο βοηθος που γνωριζει ελληνικα?πρεπει να παω με ατομο που μιλαει αγγλικα μαλλον ε?

Φαντάζομαι θα έρθει και ο Λέανδρος μαζί με το Bis**ga (θα το μάθουμε σύντομα)...

gkast

Active Member
tropheus είπε:
giwrgos athina είπε:

Φαντάζομαι θα έρθει και ο Λέανδρος μαζί με το Bis**ga (θα το μάθουμε σύντομα)...

Μάλλον θα έρθει...

lmg 7

Active Member
ωραια πραγματα...αντε ρε παιδες κανονιστε οι παλιοι κανα καφε ολοι μαζι να σας δουμε και εμεις οι νεοι να παρουμε καμια ιδεα

Stripar

Established Member
Απο εβδομάδα θα κανονίσω και εγώ να έρθω σε επαφή με την κλινική να κλείσω ένα ραντεβού.

Δέν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!...

Stripar είπε:
Απο εβδομάδα θα κανονίσω και εγώ να έρθω σε επαφή με την κλινική να κλείσω ένα ραντεβού.

Δέν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!...

καλημερα παιδια....εκλεισα ραντεβου το Σαββατο 1 Νοεμβρη.Απο οτι μου ειπαν θα εχει πολυ κοσμο.....

giwrgos athina

Active Member
Και εγω 1 Νοεμβρη εκλεισα ραντεβου..δεν μου ειπε ακομα την τοποθεσια θα μου στειλει μια απο αυτες τις μερες να μου πει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lmg 7

Active Member
παιδια κ εμενα πρωτη νοεμβριου αν κ ειμαι το μεσημερι.....κανονιστε οι παλιοι μια οποιαδηποτε ωρα να παμε για καφε και να τα πουμε

Μπλουζα