Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

Δημητρης38

Active Member
Θα σας σωσει ο Στριπαρ παιδια να τον ακουτε τι σας λεει

Το ατομο εχει τακτικη επικοινωνια με τους Μεγαλογιατρους στον Καναδα, Αμερικη, Τουρκια και οποιος τα σκασει θα γινει μαλλιας αφανας. Και αν κατι δεν παει καλα μην ανησυχειτε, το team των μεγαλογιατρων γραφει στα Φορουμς που συχναζετε και οποιος διαμαρτυρηθει του υποσχεται επεμβαση ανανεωσης

Τωρα αν υπαρχει καμια αποτυχια σαν αυτη του Rahal που ειδαμε σε αλλο θρεντ.... εεε μωρε η φινα φταιει που την εκοψε ο ασθενης αντι να την κρατησει για να μην δουμε το σοκ λοςς της επεμβασης...των μεγαλογιατρων...που ζητανε 25.000 ευρω για strip...και κανουν προγνωση αριθμου μοσχευματων απο το skype....

Kατα τα αλλα 10 πελατες να κατσουνε σαν τον χρηστη που εγραψε οτι του ζητησε 23.000 ευρω για να του κανει επεμβαση... νατα 230.000 ευρω !!!!
Μπισνα κυριοι !!!

Τον φιλο μου τον Γιωργο δεν τον ανελαβε ο ΜεγαλοΓιατρος ομως !!!
Δεν του αρεσε η Δοτρια ειπε? Να του παραγγειλουμε μια !!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
...
Τωρα αν υπαρχει καμια αποτυχια σαν αυτη του Rahal που ειδαμε σε αλλο θρεντ.... εεε μωρε η φινα φταιει που την εκοψε ο ασθενης αντι να την κρατησει για να μην δουμε το σοκ λοςς της επεμβασης...των μεγαλογιατρων...που ζητανε 25.000 ευρω για strip...και κανουν προγνωση αριθμου μοσχευματων απο το skype....

Kατα τα αλλα 10 πελατες να κατσουνε σαν τον χρηστη που εγραψε οτι του ζητησε 23.000 ευρω για να του κανει επεμβαση... νατα 230.000 ευρω !!!!
Μπισνα κυριοι !!!

Δημήτρη, έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο;

giwrgos athina

Active Member
Δημητρη δεν μου ειπε οτι δεν με αναλαμβανει...grafts απο δοτρια δεν μου περνει ειπε..Μονο μουσι και στηθος και οχι πυκνωσεις σε αραιες περιοχες που ηθελα..Σκοπος του ειναι να διατηρηθω σε ενα επιπεδο οπως ειμαι τωρα για παντα μου ειπε στην καλυτερη περιπτωση βεβαια.

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Δημητρη δεν μου ειπε οτι δεν με αναλαμβανει...grafts απο δοτρια δεν μου περνει ειπε..Μονο μουσι και στηθος και οχι πυκνωσεις σε αραιες περιοχες που ηθελα..Σκοπος του ειναι να διατηρηθω σε ενα επιπεδο οπως ειμαι τωρα για παντα μου ειπε στην καλυτερη περιπτωση βεβαια.

Σωμα ξεχασε το, στο λεω εγκυρα ΔΕΝ υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα φυτρωσης και οτι βγαινει δεν μοιαζει με τριχα.

Αφου ειναι ΜεγαλοΓιατρος και κονομαει 25χιλιαρα να σε κανει καλυτερα απο οτι εισαι τωρα και ΟΧΙ να σε διατηρησει οπως εισαι τωρα...ετσι επρεπε να του πεις !!!

Το για παντα στο μαλλι.... ξεχασε το (στο ειπε? Κομπογιαννιτης!!!)

-------------------------------------------------------------------------------------
Τροφεα δεν σου κρυβω χαρην του Φορουμ εμαθα για τον συγκεκριμενο (οπως και για τους Αρμανι, Rahal, Erdogan) εψαξα, ενημερωθηκα και προσωπικα τους απορριπτω.

tropheus

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
...
Τροφεα δεν σου κρυβω χαρην του Φορουμ εμαθα για τον συγκεκριμενο (οπως και για τους Αρμανι, Rahal, Erdogan) εψαξα, ενημερωθηκα και προσωπικα τους απορριπτω.

Δεκτό.
Και ποιον προτείνεις λοιπόν;

Δημητρης38

Active Member
tropheus είπε:
Δημητρης38 είπε:
...

Δεκτό.

Κανεναν δεν προτεινω, δεν μου αρεσει να επηρεαζω ανθρωπους με το συγκεκριμενο προβλημα που κατα κυριο λογο ειναι ψυχολογικο παρα εξωτερικης εμφανισης. Τις αποψεις μου γραφω οσο ποιο αντικειμενικα μπορω. Και πολλες φορες δεν σου κρυβω οτι το μετανοιωνω, προτιμοντας να μην ασχολουμαι και να απολαμβανω την αναγνωση μονο.

zotrix

Active Member
Φίλε αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι, τι νόημα έχει να συμμετέχεις; Δυο πράγματα μπορούμε να κάνουμε, ή ξούρα ή φάρμακα και μεταμοσχεύσεις (με τα μειονεκτήματα που έχουν) και να βελτιώσουμε κάπως το θέμα, γιατί 15 δεν ξαναγινόμαστε ότι και να κάνουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εν έτει 2014.

Stripar

Established Member
Δημητρης38 είπε:
χαρην του Φορουμ εμαθα για τον συγκεκριμενο (οπως και για τους Αρμανι, Rahal, Erdogan) εψαξα, ενημερωθηκα και προσωπικα τους απορριπτω.

tropheus είπε:
Δεκτό.

Δημητρης38 είπε:
Κανεναν δεν προτεινω,

zotrix είπε:
Φίλε αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι, τι νόημα έχει να συμμετέχεις;

Όπως είπα πρίν μερικά άτομα είναι "ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ" (μικρά καραφλά cartoons-ανθρωπάκια)

Δέν έχουν τίποτα να πούν ή να προτείνουν κατά τα άλλα απορρίπτουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΆ ΤΑ ΠΆΝΤΑ!!! & το παίζουν παντογνώστες επειδή κάνανε μτχ.

Όμως στην ζωή απο το αποτέλεσμα κρινόμαστε και οι συγκεκριμένοι που κυρίτουν εχουν αποτυχημένες μτχ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΦΗ!!!...στον τόπο & τρόπο σκέψης τους!!!.

Δεν μπορείς να απορρίπτεις τα Πάντα όπως :
Tον Ελλαδικό χώρο , τον Κυπριακό , το εξωτερικό(και ειδικά τα μεγαλύτερα ονόματα Rahal,Armani,Erdogan) , όπως και οποιαδήποτε κίνηση απο μέλη που είναι μεγάλα NW , λήψη Finas κ.τλ...

και να περιμένεις μετά απο τους άλλους που θέλουν να κρατήσουν τα μαλλάκια τους ή να ανεβάσουν την ψυχολογία τους να σε πάρουν σοβαρά!...
(δίοτι κατα αυτήν την έννοια είναι σάν να λές στο 60% του forum να κόψουν το κεφάλι τους)

Δεν μπορεί να φάσκεις και να αντιφάσκεις...μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!!!...

Στην τελική άν αυτός έχασε τα μαλλάκια του απο τα λάθη του , άς μας αφήσει να σώσουμε τα δικά μας
(ξέρουμε πώς , δέν χρειαζόμαστε την άδειά του)....
και τέλος άν θεωρεί ότι τίποτα δέν είναι αρεστό & εφικτό γιατί κυρίτει και είναι μέλος του forum?

Ας τα ξυρίσει να ηρεμήσει και αυτός και ΕΜΕΙΣ!!!

Δημητρης38

Active Member
zotrix είπε:
Φίλε αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι, τι νόημα έχει να συμμετέχεις; Δυο πράγματα μπορούμε να κάνουμε, ή ξούρα ή φάρμακα και μεταμοσχεύσεις (με τα μειονεκτήματα που έχουν) και να βελτιώσουμε κάπως το θέμα, γιατί 15 δεν ξαναγινόμαστε ότι και να κάνουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εν έτει 2014.

Συμμετεχω για να σχηματισω εικονα, απο πηγες χρηστων που ειχανε, εχουν και θα εχουν προσωπικες εμπειριες απο γιατρους με παραθεση φωτογραφιων και πληροφοριων σε ενα Φορουμ που δυστυχως δεν υπηρχε οταν εγω αποφασισα να κανω τις επεμβασεις μου.

Το οτι δεν προτεινω καποιον απο αυτους δεν σημαινει οτι ειμαι καθετα αρνητικος σε ολους... αντιθετως σε χρηστες που ειχανε επιτυχια στις επιλογες τους τους το εγραψα, εχω στοχευσει τις κλινικες τους, συλλεγω πληροφοριες σταθμιζοντας τα αρνητικα/θετικα των επεμβασεων που εχουν κανει και ειμαι σε αναμονη να λαβω τις αποφασεις μου.

Εφυγα απο εδω, πειτε τα με τον Στριπαρ .....

Flosk

Well-Known Member
Θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν καλοί γιατροί που προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειαζονται χωρις να παρακινουνται απο το χρημα. Όταν συνάντησα τον Γιώργο στον Bisanga και μου είπε πως ο προηγούμενος γιατρός του του είπε πως μπορούσε να του βγάλει και άλλα μοσχεύματα απο τη δοτρια ξενέρωσα τρελά.. Η δοτρια του Γιώργου ήταν ήδη υπερεξαντλημενη και αυτό φαινόταν εύκολα. Το τι λένε κάποιοι άνθρωποι για να κονομησουν και μόνο ειναι αδιανόητο. Τώρα το πόσο χρεώνει ο καθένας ειναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο. Υπάρχουν κάποιοι που χρεώνουν 1 ευρώ και τους αναλαμβάνουν όλους χωρίς να εξετάζουν κανένα δεδομένο και άλλοι που μπορεί να χρεώνουν ποσά που δεν απευθύνονται στον μέσο άνθρωπο αλλα δεν θα καταστρέψουν ή εκμεταλευθουν κανέναν.
Το γεγονός ότι ο Bisanga δεν το συζητούσε καν για πυκνωση στον Γιώργο αλλα ούτε καν σε εμένα μου δείχνει ότι ο άνθρωπος σκέφτεται για τον πελάτη πιο σωστά απο τον πελάτη ακόμα και αν αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό το σέβομαι απεριόριστα όπως και θυμώνω με αυτούς που τάζουν λαγούς με πετραχήλια και εκμεταλλεύονται την ανάγκη σου.
Όσον αφορά τις τιμές του Bisanga ελπίζω να διευκολύνει πραγματικα την κοινότητα αλλα δεν θα τον στιγματίζει σαν άνθρωπο σε καμία περίπτωση η τιμή που χρεώνει την εργασία του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Flosk είπε:
Θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν καλοί γιατροί που προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειαζονται χωρις να παρακινουνται απο το χρημα. Όταν συνάντησα τον Γιώργο στον BIS**GA και μου είπε πως ο προηγούμενος γιατρός του του είπε πως μπορούσε να του βγάλει και άλλα μοσχεύματα απο τη δοτρια ξενέρωσα τρελά.. Η δοτρια του Γιώργου ήταν ήδη υπερεξαντλημενη και αυτό φαινόταν εύκολα. Το τι λένε κάποιοι άνθρωποι για να κονομησουν και μόνο ειναι αδιανόητο. Τώρα το πόσο χρεώνει ο καθένας ειναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο. Υπάρχουν κάποιοι που χρεώνουν 1 ευρώ και τους αναλαμβάνουν όλους χωρίς να εξετάζουν κανένα δεδομένο και άλλοι που μπορεί να χρεώνουν ποσά που δεν απευθύνονται στον μέσο άνθρωπο αλλα δεν θα καταστρέψουν ή εκμεταλευθουν κανέναν.
Το γεγονός ότι ο BIS**GA δεν το συζητούσε καν για πυκνωση στον Γιώργο αλλα ούτε καν σε εμένα μου δείχνει ότι ο άνθρωπος σκέφτεται για τον πελάτη πιο σωστά απο τον πελάτη ακόμα και αν αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό το σέβομαι απεριόριστα όπως και θυμώνω με αυτούς που τάζουν λαγούς με πετραχήλια και εκμεταλλεύονται την ανάγκη σου.
Όσον αφορά τις τιμές του BIS**GA ελπίζω να διευκολύνει πραγματικα την κοινότητα αλλα δεν θα τον στιγματίζει σαν άνθρωπο σε καμία περίπτωση η τιμή που χρεώνει την εργασία του.

Ακριβώς έτσι. Είναι πανάκριβος (όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι γνωστοί) αλλά ξέρεις ότι δεν θα σου κατσαπλιάσει το κεφάλι. Ενώ οι δικοί μας θα έχουν τα τσιράκια τους στα φόρουμ να σε ψαρέψουν και θα σου καταστρέψουν το κεφάλι για ένα 3-4χίλιαρο (με το ανάλογο ποσοστό να πηγαίνει στο τσιράκι), που μετά για να το φτιάξεις θα πρέπει να πληρώσεις τα διπλάσια στον πανάκριβο. Με απλά λόγια, μην κάνεις καθόλου μεταμόσχευση και ξύρισε το κεφάλι σου αν είναι να το ρισκάρεις για ένα τετραχίλιαρο.

Και κάτι ακόμη, θα δείτε ότι όσο περισσότεροι γνωστοί γιατροί έρχονται για meetings στην Ελλάδα και μας ανοίγουν τα μάτια, τόσο θα λιγοστεύουν με τρόπο τα τσιράκια από το φόρουμ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δημητρης38 είπε:
Θα σας σωσει ο Στριπαρ παιδια να τον ακουτε τι σας λεει

Το ατομο εχει τακτικη επικοινωνια με τους Μεγαλογιατρους στον Καναδα, Αμερικη, Τουρκια και οποιος τα σκασει θα γινει μαλλιας αφανας. Και αν κατι δεν παει καλα μην ανησυχειτε, το team των μεγαλογιατρων γραφει στα Φορουμς που συχναζετε και οποιος διαμαρτυρηθει του υποσχεται επεμβαση ανανεωσης

Μπισνα κυριοι !!!

δημητρη ριξε λιγο τους τονους.
μην επιτίθεσαι σε συναδελφους σε προσωπικο επιπεδο.
η κοντρα σας κραταει μηνες τωρα,τσακωνεστε για τριχες

Stripar

Established Member
Flosk είπε:
Θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν καλοί γιατροί που προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειαζονται χωρις να παρακινουνται απο το χρημα. Όταν συνάντησα τον Γιώργο στον BIS**GA και μου είπε πως ο προηγούμενος γιατρός του του είπε πως μπορούσε να του βγάλει και άλλα μοσχεύματα απο τη δοτρια ξενέρωσα τρελά.. Η δοτρια του Γιώργου ήταν ήδη υπερεξαντλημενη και αυτό φαινόταν εύκολα. Το τι λένε κάποιοι άνθρωποι για να κονομησουν και μόνο ειναι αδιανόητο. Τώρα το πόσο χρεώνει ο καθένας ειναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο. Υπάρχουν κάποιοι που χρεώνουν 1 ευρώ και τους αναλαμβάνουν όλους χωρίς να εξετάζουν κανένα δεδομένο και άλλοι που μπορεί να χρεώνουν ποσά που δεν απευθύνονται στον μέσο άνθρωπο αλλα δεν θα καταστρέψουν ή εκμεταλευθουν κανέναν.
Το γεγονός ότι ο BIS**GA δεν το συζητούσε καν για πυκνωση στον Γιώργο αλλα ούτε καν σε εμένα μου δείχνει ότι ο άνθρωπος σκέφτεται για τον πελάτη πιο σωστά απο τον πελάτη ακόμα και αν αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό το σέβομαι απεριόριστα όπως και θυμώνω με αυτούς που τάζουν λαγούς με πετραχήλια και εκμεταλλεύονται την ανάγκη σου.
Όσον αφορά τις τιμές του BIS**GA ελπίζω να διευκολύνει πραγματικα την κοινότητα αλλα δεν θα τον στιγματίζει σαν άνθρωπο σε καμία περίπτωση η τιμή που χρεώνει την εργασία του.

Είναι στα σύν του γιατρού ότι είναι Ethic και όχι λαμόγιο

Βέβαια τα Graft του Γιώργου δέν ξαναγυρίσουν πίσω!!!...και απορώ ο Γεωργίου που ήθελε να του κάνει διορθωτική απο ΠΟΥ θα έβγαζε graft?

Θυμώνω και εγώ όταν μακελέβουν άτομα και ειδικά όταν είναι μικρά σε ηλικία με περιορισμένη δότρια :)

Flosk

Well-Known Member
Νομίζω ότι το ethic που λες ειναι και το πιο σημαντικό απο όλα.. Φυσικά για να μην παρεξηγηθω θεωρώ εξίσου ethic και τον γιατρό που έχω κάνει την δική μου μμ αλλα νομίζω πως ειναι και οι 2 εξαιρέσεις στον κανονα.

Stripar

Established Member
To ότι είσαι αμερόληπτος και αντικειμενικός δέν νομιζω να μπορεί να παρεξηγηθεί απο κανέναν...

Flosk

Well-Known Member
Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανέναν. Το λέω αυτό γιατί και για άλλους είχαμε την ίδια αρχικά αίσθηση επειδή έτσι μας είπαν και τελικά κάποιοι την πάτησαν..
Οπότε θα παρακαλέσω να μην καταπιαστεί κανείς απο τις απόψεις μου και να οδηγηθει σε συμπεράσματα γιατί οι απόψεις αλλάζουν εύκολα και η υπομονή μονο οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Όσο περνάει ο καιρός όλοι αποκαλύπτονται..γιατροί και όλοι οι υπόλοιποι..

Stripar σε ευχαριστω για την εκτιμηση σου :)

Δημητρης38

Active Member
Flosk είπε:

Εγω δεν αμφισβητω οτι η δοτρια του ειναι περιορισμενη αφου εχεις προσωπικη αποψη λοιπον...
--------------------------------------

Γιωργο ποσο σου ειπε οτι κοστιζουν τα body grafts ?
H τιμη τους ειναι ποιο ακριβη σε σχεση με τα μοσχευματα της δοτριας στο κεφαλι σου ?
Ποιο ειναι το ποσοστο φυτρωσης των οσων body grafts σου τοποθετησει?
Σου παρεχει εγγυηση οτι θα φυτρωσουν ολα?
Θα πληρωσεις για το συνολο των grafts που θα σου τοποθετησει ή για οσα φυτρωσουν μονο?
Ποσα grafts απο το σωμα θα σου παρει σου ειπε ? Σε κοιταξε ?
Σου εγγυαται τα grafts του στηθους που θα φυτρωσουν θα εχουν την ιδια υφη με τα υπολοιπα που εχεις στο κεφαλι σου?
Ποια ειναι η τελικη τιμη που σου εκανε ?

Οι απαντησεις σου θα βοηθησουν ολο το φορουμ πιστευω ....

zotrix

Active Member
Δημητρης38 είπε:
Flosk είπε:

Εγω δεν αμφισβητω οτι η δοτρια του ειναι περιορισμενη αφου εχεις προσωπικη αποψη λοιπον...

H τιμη τους ειναι ποιο ακριβη σε σχεση με τα μοσχευματα της δοτριας στο κεφαλι σου ?
Θα πληρωσεις για το συνολο των grafts που θα σου τοποθετησει ή για οσα φυτρωσουν μονο?
Σου εγγυαται τα grafts του στηθους που θα φυτρωσουν θα εχουν την ιδια υφη με τα υπολοιπα που εχεις στο κεφαλι σου?

Φίλε τι άλλο έχεις να του προτείνεις του παιδιού εκτός από body hair αφού δεν έχει πλέον καλή δότρια; Τι νόημα έχει μια παρέμβαση όταν δεν υπάρχει αντιπροταση;

Το ξέρουμε όλοι ότι τα body hair είναι και πιο ακριβά και ότι βγαίνουν σε μικρότερο ποσοστό και ότι έχουν άλλη υφή. Αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει για να βελτιωθεί;

Και όσον αφορά τον giwrgosathina μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη του μεταμόσχευση πάτησε πάνω σε μια πολύ κακή πρώτη μεταμόσχευση, με μέθοδο της δεκαετίας του 90 και τομή μισό ποντο τουλάχιστον. Αυτό αναγκαστικά μείωσε τις προσδοκίες της δεύτερης. Πάλι καλά που δεν πήρε όμως 1500 αποό τη δότρια τώρα, τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν το παιδί.

Δημητρης38

Active Member
zotrix είπε:
Δημητρης38 είπε:
Flosk είπε:

Φίλε τι άλλο έχεις να του προτείνεις του παιδιού εκτός από body hair αφού δεν έχει πλέον καλή δότρια; Τι νόημα έχει μια παρέμβαση όταν δεν υπάρχει αντιπροταση;

Το ξέρουμε όλοι ότι τα body hair είναι και πιο ακριβά και ότι βγαίνουν σε μικρότερο ποσοστό και ότι έχουν άλλη υφή. Αλλά τι άλλο μπορεί να κάνει για να βελτιωθεί;

Εσυ προτεινεις σαν λυση δηλαδη, να πληρωσει τις χιλιαδες ευρω για μεταμοσχευση μοσχευματων απο το στηθος γνωριζοντας οτι εχουν περιορισμενο ποσοστο φυτρωσης, η τιμη τους ειναι ακριβοτερη και διαφορετικης ποιοτητας/υφης απο τις υπολοιπες? Εγω να σου πω την αληθεια περιμενα καλυτερη λυση απο τον τεραστιο Γιατρο που ζηταει 25 χιλιαδες ευρω στην χωρα της κρισης.

Οσο για την δοτρια στα υποψην και οι Κυπριακες που του ειπανε οτι υπαρχει επαρκεια... θα διερευνηθει εν ευθετω χρονο... περι αξιοπιστιας ο λογος !!!!

Μπλουζα