Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

pithikas

Well-Known Member
Ρε παληκαρια δε σταματατε να γραφετε και οι μεν και οι δε γιατι το χετε κανει μπουρδελο με τις μεταμοσχευσεις.
Οσοι σκεφτονται να κανουν μεταμοσχευση(κι εγω) τους εχετε κανει να σιχαθουν τα νηματα των μτχ.Τελος για μενα το σαιτ στο κομματι αυτο, ειναι πληρως αναξιοπιστο.
Ας βρουν μια λυση οι μοντ να μπαινουν μονο φωτο απο μτχ και τελος.Πραγματικα εμετος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
παντως επειδη και εγω τη ψαχνω για μελοντικα εαν και εφοσων επιδεινωθει το προβλημα και διαβαζοντας προσεχτικα ολλα τα θεματα για τις μμ
εχω βγαλει καποια συμπερασματα...
ελλαδα ποlυ δυσκολα θα επελεγα με μονη επιφυλαξη τον παπα@νικολαου της d**i...κατα 60% θα πηγαινα κυπρο σε μια απο τις 2 κλινικες με πρωτη προτιμηση την h***c διοτι δε βλεπω περιστατικα με πτωση μαλιων εκτος εαν εχουμε αναστροφη των γεγονοτων στα παιδια που χασανε μοσχευματα (ελπιζω το ευχομαι γιατι δεν περασαν και λιγα και φαινονται εξαιρετικα ατομα)
για εξωτερικο(εκτος κυπρου) απιαστο ονειρο λογο οικονομικου αλλα ψαχνοντας στα φορουμ ειδα και ασχημα αποτελεσματα απο τοπ ονοματα οπως πχ του ραχαλ ...μαλιστα ειδα 2 περιστατικα και τρομαξα....
ενα αλλο συμπερασμα που εβγαλα και με τρομαξε αρκετα ειναι οτι χωρις φινα οι πιθανοτητες να εχεις ενα μετριο αποτελεσμα και εαν εισαι και γκαντεμης να χειροτερεψεις ειναι αρκετες....ΕΛΕΟΣ!!!δε γλιτωνουμε με τιποτα απο αυτο το κολοφαρμακο μου φενεται...για φαντασου να εχεις παει εξωτερικο να εχεις δωσει μια περιουσια και να παθεις νιλα...τι κανεις μετα εκει?
@ για τον stripar και το δημητρη εχω να πω...βρε παληκαρια αφου μπορειται να διαφωνειται και με κοσμιο τροπο χωρις προσβολες..γιατι δεν το κανετε ?...και οι 2 χρειαζεστε με τις εμπειριες σας ...

traccas

Active Member
pithikas είπε:
Ρε παληκαρια δε σταματατε να γραφετε και οι μεν και οι δε γιατι το χετε κανει μπουρδελο με τις μεταμοσχευσεις.
Οσοι σκεφτονται να κανουν μεταμοσχευση(κι εγω) τους εχετε κανει να σιχαθουν τα νηματα των μτχ.Τελος για μενα το σαιτ στο κομματι αυτο, ειναι πληρως αναξιοπιστο.
Ας βρουν μια λυση οι μοντ να μπαινουν μονο φωτο απο μτχ και τελος.Πραγματικα εμετος.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

lucky13

New Member
Δημητρης38 είπε:
...

Σου λεω το εξης ομως.
23 χιλιαρικα για μια μ/μ που ζητησε απο χρηστη του φορουμ
10 να του κατσουνε... νατα τα 230.000 ευρω

επειδή εγώ είμαι αυτός που το έγραψε αυτό και πολλοί το επικαλούνται να διεκρινίσω ότι

1. Η τιμή αυτή είναι για 2-3 μεταμοσχεύσεις των 7000 grafts συνολικά με fue. Χρονικό περιθώριο μεταξύ τους τουλάχιστον 7 μήνες για να αναρρώσει η δότρια.

2. Οι δύο κυπριακές για 6000 grafts και 2 μμ είχαν ζητήσει περίπου 13000 ευρώ (φυσικά μέσα ως γνωστόν εισιτήρια-διαμονή εις διπλούν, όσες και οι μμ).

3. ο Bisanga προς τιμήν του μου πρότεινε αν αποφασίσω να κάνω μεταμόσχευση να κοιτάξω το μπροστινό μέρος (3500 grafts) κυρίως και σε καμία περίπτωση δεν με πίεσε για την δεύτερη, μάλλον το αντίθετο.

giwrgos athina

Active Member
Εμενα μου στειλανε σημερα email πως αποφασισανε να γινει15%αυξηση στους ελληνες..Δεν μου ειπαν ακομα την δηκια μου τιμη αλλα υπολογιζω 6000(χωρις την εκπτωση)-15%=5250e...Φανταζομαι δεν καλυπτει αεροπορικα και ξενοδοχεια οποτε θα χρειαστω και κανα 1000αρικο εκει..

traccas

Active Member
giwrgos athina είπε:
Εμενα μου στειλανε σημερα email πως αποφασισανε να γινει15%αυξηση στους ελληνες..Δεν μου ειπαν ακομα την δηκια μου τιμη αλλα υπολογιζω 5000(χωρις την εκπτωση)-15%=4250e...Φανταζομαι δεν καλυπτει αεροπορικα και ξενοδοχεια οποτε θα χρειαστω και κανα 1000αρικο εκει..
Γιώργο η τιμή που υπολογίζεις για τι μμ είναι (grafts και τεχνική);

giwrgos athina

Active Member
l..H τιμη που μου δινει ανα grafts για μουσι ειναι 6e..αρα θα χρειαζομουν 6000e οπου με την εκπτωση τελικη τιμη παω 5100..Υπενθυμιζω η τιμη ειναι για 1000 graffs απο μουσι μονο..Και δεν καλυπτει ουτε αεροπορικα ουτε τπτ αλλο..Φυσικα εστειλα μηνημα διαμαρτυριας για περισσοτερο εκπτωση αφου ξερω παιδι στο φορουμ και μαλιστα το μελος marmaromenos οπου εκανε με 5e το grafts απο τα γεννια το 2011.

nucky

Active Member
Φίλοι μου έρχεται προσεχώς μια ωραία ιστορία από Μπιζάνγκα, που ως γνωστόν ήρθε επειδής μας αγαπάει. Απλά έχουμε δώσει ένα μικρό περιθώριο ακόμα για να απαντήσουν σε ένα μέιλ που εστάλη την Τετάρτη και ακόμα δεν απαντήθηκε....

giwrgos athina

Active Member
Μετα απο νεα επικοινωνια με το λεανδρο μου ειπε θα προσπαθησει για κατι ακομα καλυτερο...Μου ειπε οτι δεν εξαρταται απο αυτον κατι που καταλαβαινω απολυτα και θα προσπαθησει οπως μπορει.Οι απαντησεις του ηταν αμεσες παντος..

Ναι αλλά εγώ έκανα και στριπ και fue και γένια.για αυτό μου έδωσε καλύτερη τιμή (από 6 στα 5 ευρώ ).δεν έβαλα μόνο γένια.ήμουν ξεκάθαρος στο μήνυμα που σου έστειλα ότι τα χρεώνει 6 ευρώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εύχομαι να συμφωνήσει.προσωπικα πάντως θεωρώ ήδη εξαιρετική την πρόταση του για 15 % έκπτωση στους ελληνες.θεωρώ ότι ρισκάρει με αυτή την πρόταση γιατί ισχύει μόνο για ελλάδα.θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ξένα φόρουμ.για αυτό πρέπει η κίνηση του να εκτιμηθεί.ξέρω ότι όλοι θέλουμε τζάμπα αλλά αυτό να το σκεφτόμασταν όταν τα σκάγαμε στις πρώτες μας μεταμοσχεύσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Άποψη μου, ακόμα και το 15% είναι πολύ μικρό, δεν αναφέρεται για τους Έλληνες αλλα σε λίγους Έλληνες, η πλειοψηφία είχε ως τοπ κομπόδεμα την Κύπρο, Καναδάς και Bissanga είναι απαγορευτικές οι τιμές, το πολύ να πάνε κάποιοι ελάχιστοι όχι ένας σεβαστός αριθμός. Tες πα εύχομαι να κάνει μια γενναία προσφορα!

zotrix

Active Member
Παιδιά μην πιάνεστε κορόιδα. Ναι, ο χοντ......ράς είναι από τους καλύτερους γιατρούς αλλά μην ακούω ότι θέλει να μας βοηθήσει κτλ. Την τσέπη του κοιτάει και βρήκε ένα πολύ εύκολο τρόπο μέσω του φόρουμ, να μαζέψει μπόλικο παραδάκι. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αυτό που μέ ενοχλεί είναι μια προσπάθεια να περάσει ως ''βοηθεια'' η επίσκεψη του στους πολύπαθους ελληνες με εκπτώσεις της πλακας

Flosk

Well-Known Member
Ρε Zotrix ok ειπαμε..ειναι ακριβος αλλα τι σοι χαρακτηρισμοι ειναι αυτοι;
Να κραταμε ενα επιπεδο εδω μεσα φιλε μου!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
zotrix είπε:
kapa είπε:
zotrix είπε:
Εντάξει δεν ειναι και τόσο τραγικό να σχολιάσεις τα κιλά κάποιου. Καλαμπούρι ήταν.

εχε υποψιν ομως οτι σε διαβαζει αυτην την στιγμη. :p

χαχαχα! Λες να του κοπεί η όρεξη;

καλυτερα να μην χαρακτηριζουμε σε προσωπικο επιπεδο ;)

Μπλουζα