Ξεχωρίζοντας ένα οργανωμένο χειρουργείο μεταμόσχευσης

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατι μήπως οι άλλες ειναι απο πραγματικό operation, ενώ αυτη που ποστάρεις ειναι όπως επιβάλλει η διαφήμιση;

Πάντως οτι και να ειναι αυτές οι φωτο δείχνουν αφέλεια απο τα κορίτσια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Πολύ καλό το θέμα που άνοιξες CVIAL...εύγε!!!

Δεν νομίζω πως τίθεται καν μέτρο σύγκρισης μεταξύ των φωτογραφιών ,είναι σαν να συγκρίνω χειρουργείο με την κουζίνα του σπιτιού μου. Πάλι καλά που φοράνε και γάντια να λέμε.

Θα ήθελα πάντως να δω και φωτογραφίες και από άλλες κλινικές της Ελλάδας και της Κύπρου ,έτσι από περιέργεια

akisk

New Member
Oι φωτογραφιες σε συγκριση με το εξωτερικο ειναι η μερα με την νυχτα,το ''οτι δινεις παιρνεις'' ισχυει και εδω.Κριμα...

Tasmania

Active Member
Φωτο απο το χειρουργειο το δικο μου δεν εχω...προσυπογραφω με πασα ειλικρινεια (οσο μετραει η ειλικρινεια του καθενως εδω μεσα) οτι ηταν ολα με βαση το χειρουργικο πρωτοκολλο και τους κανονες υγιεινης... γαντια,μασκες,λουπες (και οι 2 βοηθοι και ο ιατρος), χειρουργικος φωτισμος με κινητο βραχιονα, σκουφακια ολοι τους και μακρια χειρουργικη ποδια μιας χρησης...στην περιπτωση που δεν τηρουνταν ολα αυτα (εστω και 1 να ελειπε) προσωπικα θα εφευγα στη στιγμη χωρις 2η σκεψη και θα τους ειχα καταγγειλει κιολας. Αν καποιος αλλος εχει κανει στην ιδια κλινικη με μενα και εχει φωτο ας ανεβασει.....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης κάτι που σιγουρα ειναι γνωστό, ειναι το ποσο μεγάλη πηγή μόλυνσης ειναι τα κινητά, απαγορεύονται δια ροπάλου στο χειρουργείο (για χρήση τους κατα την διάρκεια της επέμβασης δεν μιλάμε ειναι χοντρό φάουλ)

Adriano

Well-Known Member
Ρε ok αν είναι οι φώτο όντως την στιγμή της διαδικασίας υπάρχει πρόβλημα. Αλλά το ενδεχόμενο να είναι απλά διαφημιστικές το σκέφτηκε κανείς;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία διαφήμιση...πάντως έλλειψη μασκών και σκούφων όπως και ειδικού φωτισμού και πιθανώς μη χρήσης λουπας κατα την διάρκεια της εισαγωγής (ή κάποιου διαστήματος αυτής) προκυπτει απο μαρτυρίες μελών.

mikegad

Well-Known Member
χάζευα τώρα στην σελίδα τους στο facebook

μάσκα και σκουφάκι ούτε για δείγμα απλά πρέπει να το θεωρούν είδος πολυτελείας

εδώ κάνουν στον ίδιο

Συνημμένα

• 10731074_750527135019559_2111385535128841284_n.jpg
    10731074_750527135019559_2111385535128841284_n.jpg
    87.4 KB · Προβολές: 99

mikegad

Well-Known Member
επίσης από της επισυνάψεις των ονομάτων των κοριτσιών βρήκα πως έχουν κατάστημα και στα Τίρανα (δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί ξανά αλλά εγώ τώρα το είδα)
Εδώ το link

και εδώ η φώτο της Αντωνίας (νομίζω κάποιος πρέπει να είχε αναφέρει αυτό το όνομα πως συμμετείχε σε μεταμόσχευση του) να κάνει μεταμόσχευση στην Αλβανία

Συνημμένα

• 10592616_10152434652157897_1438209473437712231_n.jpg
    10592616_10152434652157897_1438209473437712231_n.jpg
    71.4 KB · Προβολές: 99

Bouklas

Well-Known Member
Και εγω θα ήθελα ιδιαιτερα απο Κύπρο μεριά...
Στην δικη μου περίπτωση φόραγαν όλοι σκουφιά, γάντια και αυτή την ενδυμασία σαν νάιλον πάνω από τις ιατρικές στολές. Εγώ φόραγα αυτό το νάιλον πάνω από τα ρούχα μου που έφτανε μέχρι τους προσαγωγούς. Όσο μπορούσα να δω πάντως πρόσεξα ότι και οι δικοί μου είχαν κάτι σαν μεγενθυτικους φακούς για να βλέπουν καλύτερα. Ο φωτισμός ενός κανονικού χειρουργείου, λάμπα με ψυχρό και φωτεινό φως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

εδώ κάνουν στον ίδιο

Πάντως οτι και να λέμε ειναι πασάς, εχει μαζέψει χαρέμι διαλεχτό, άσχημη δεν εχω δει μεχρι τωρα...

Tasmania

Active Member
παντως αν παρακολουθει ειτε αμεσα ειτε εμμεσα η συγκεκριμενη κλινικη αυτο το ποστ (εγω το βλεπω ως δημιουργικη και βασιμη κριτικη) , καλο θα ειναι να επιβαλει αυστηροτατους κανονες στο θεμα τηρησης των general surgery guidelines...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
651b8eb348eb970e99d9d03041c4681c.jpg

Να και το γυαλί

011578cd5728c728c74277c45c78f933.jpg

Και με το "προσωπικό", ο φραπές πάντως παίζει παντού...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

εδώ κάνουν στον ίδιο

Ρε Tasmania επιτρέπεται καφές με αναισθησία;

b2fde32a0a1591090bac6ced98a68e30.jpg

Tasmania

Active Member
καφες και οτιδηποτε εχει καφεινη οχι ... ελπιζω να μην πινει και να ειναι απλα για σκοπους φωτο (δικην χαλαροτητας)

Μπλουζα