Legwg James
Well-Known Member
Καλημέρα για ακόμα μία φορά λιοντάρια, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Σε αυτό το τόπικ θέλω να θίξω άλλο ένα θεματάκι που με προβληματίζει και γενικά να υπάρξει συζήτηση με όλους όσους μπουν στον κόπο να διαβάσουν τα γραφόμενα μου. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι η Μινοξιδίλη και η χρήση της. Χρησιμοποιώ μινοξιδίλη από το 2019 και για τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το πρώτο 9μηνο είχα επισκεφθεί τον κύριο Τζερμιά και τέλος πάντων μου είχε κάνει ένα διάλυμα δικό του το οποίο αν και με αραίωσε αρχικά , σε βάθος χρόνου με βοήθησε. Από τον Ιανουάριο του 2020 ( Αν θέλετε ακριβώς την μέρα, όταν επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Ποντένσε στο Wolverhampton) επισκέφθηκα έναν άλλον δερματολόγο και από τότε χρησιμοποιώ το ίδιο κοκτέιλ, αυτό της Hairway 5% μου που πρότεινε αυτός (Όχι ο κύριος Τζερμιάς, ο 2ος). Καλά όλα αυτά αλλά τι μας νοιάζουν θα ρωτήσετε και θα έχετε και δίκιο. Αισθάνομαι απλά ότι η Μινοξιδιλη πανω μου πλεον δεν έχει καμία επίδραση ως το να πυκνώσω το μαλλί, απλά με κρατάει σταθερό. Έχω μαλλί, αλλά νιώθω εδώ και ένα εφτάμηνο-οκτάμηνο πως μιλάμε για μία απλά στάσιμη κατάσταση. Βασικά όχι νιώθω, έτσι είναι . Και επειδή έχω μαλλί και είμαι μόνο 19, δε μπορώ να δεχτώ πως δε μπορεί να δώσει άλλο ο οργανισμός μου σε αυτή την ηλικία.Κοιτάζομαι όλη μέρα στον καθρέφτη μπας και αρχισει και πυκνώνει περαιτέρω αλλά τζίφος. Θέλω τις απόψεις σας οπότε. Υπάρχει πιθανότητα με το πέρας του χρόνου η Μινοξιδίλη να τα φτύνει ; Αν ναι, τι μου προτείνετε να κάνω ; Έχω αρχίσει και φιναστερίδη αλλά δε θα ήθελα να κόψω μονοκοπανια την Μινοξιδίλη. Βασικά δε ξέρω αν θα έπρεπε κι όλας αλλά θα ήθελα απόψεις για το αν μπορώ να κάνω κάτι με αυτήν ώστε να δώσει πράγματα. Αν άλλαζα εταιρεία λέτε να είχε διαφορά στο μαλλί ; Γενικά οποιαδήποτε άποψη είναι θεμιτή. Να στε καλά !