Χαίρομαι που καταλαβαίνετε τα λάθη σας αυτό δείχνει έναν ευφυή άνθρωπο και μπράβο σας.Θα σημειωσω και τις δικες σας συστασεις για το πως πρεπει να φερεται και να πραττει ο ιατρός.
Η λιστα ειναι ηδη εκτενης.
Χαίρομαι που καταλαβαίνετε τα λάθη σας αυτό δείχνει έναν ευφυή άνθρωπο και μπράβο σας.Θα σημειωσω και τις δικες σας συστασεις για το πως πρεπει να φερεται και να πραττει ο ιατρός.
Η λιστα ειναι ηδη εκτενης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου οτι τα προβλήματα αυτά υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το αστείο είναι οτι αν διαβάσεις τις απόψεις των μελών, ουσιαστικά αλληλοσυμπληρώνουν το παζλ του πως πραγματικά θα έπρεπε να είναι η δημοκρατία και πως θα έπρεπε να την απολαμβάνουμε. Εις τον πυρήνα δεν υφίσταται πραγματική διαφωνία. Πιο αστείο βρίσκω το γεγονός που πυροδότησε την αντιπαράθεση μιας και η τοποθέτηση και η επεξηγησή του , θα ήταν πειθήνια μόνο σε 12χρονο.Το αστείο της κουβέντας είναι ότι όλες οι καταπληκτικές!!! ιδέες-σκέψεις-απόψεις που ακούγονται σε αυτό το νήμα είναι από καραφλούς που δεν μπορούν να σταματήσουν να ασχολούνται με τις τρίχες τους, αλλά έχουν άποψη στο πως θα λύσουν προβλήματα που υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα. Παιδιά ας αφήσουμε τα κοινωνικό πολιτικά και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας .
( φίλε Oreo σου στέλνω iban να μου βάλεις το 50ρικο)
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα,η αναρχία καταπολεμείται και ο νόμος εφαρμόζεται είτε είσαι γιος του Κλίντον, είτε παιδί του Μπους.Η δήλωση σου σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα (από αυτές που επικαλείσαι) θα ηταν ποινικά κολάσιμη.
Ακριβώς αυτό είναι η ουσία του αφηγήματος.Η αλήθεια είναι ότι αν αμφότεροι γνώριζαν ότι ο νόμος εφαρμόζεται στο 100% δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα. Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά οι περιπτώσεις ανομίας από τους μπαχαλάκηδες (καψίματα, σπασίματα, κλείσιμο δρόμων, καταλήψεις, καταστροφές περιουσίας, δολοφονίες Μαρφίν...) είναι μακράν περισσότερες από αυτές των αστυνομικών (αδικαιολόγητο ξύλο, κακή συμπεριφορά, δολοφονία Γρηγορόπουλου) και δεν πιάνω στο στόμα μου τους επαναστάτες-τρομοκράτες αυτοί και αν έχουν κάνει.....
Πειτε μου γιατρε,οι εν λογω αστυνομικοι ενιωσαν τον ιδιο πονο και την ιδια θλιψη βλεποντας την εικονα του 29χρονου να ξυλοκοπειται βαναυσα και αναιτια απο τους μπραβους της ΕΛΑΣ και συναδελφους τους;Στην περιπτωση του Ζακ;Του γρηγοροπουλου;Του φοιτητη με την ζαρτινιερα που τον πλακωσε;Ή για τις περιπτωσεις αυτες τα συναισθηματα αυτα υποχωρουν και τα διαδεχονται αλλου ειδους συναισθηματα,αυτα της χαρας,της αγαλιασης ή ακομα και της ηδονης ;Οι αστυνομικοί που ειδαν το λυντσαρισμα του συναδελφου τους στην τηλεοραση του 2021 σκεφτομαι πως ένιωσαν και πως νιώθουν.
Ειχα έναν μπροστα μου που έκλαψε κυριοι από αγανακτηση και απόγνωση.
2 μετρα άντρας...
Για καποιους ιεναι ο "κακος μπατσος"
Για μενα, οχι.
Απλά δεν μπορεί να επιλέγεις μια μεμονωμένη ομάδα λόγω ιδεολογίας ή συμπάθειας και να λες εγώ θα κάνω εκπτώσεις στους αστυνομικούς που μπορεί κιόλας να μην το έχουν ανάγκη όσο άλλοι και να το παρουσιάζεις ως ανθρωπιά, γιατί δεν είναι. Είναι πολύ προκλητική δήλωση, ειδικά αυτή την περίοδο, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι είτε έχουν χάσει τις δουλειές τους λόγω πανδημίας είτε εργάζονται σε κλάδους που πραγματικά πλήττονται αυτή την περίοδο και το έχουν πραγματικά ανάγκη, αλλά για αυτούς δεν έχετε καμία αναφορά περί στήριξης και αδιαφορείτε. Ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει λογική σε αυτή σας την τοποθέτηση.Τι δειχνω όταν κανω 1-2 δωρεαν χειρουργεια repair το τριμηνο;
Στους κλαδους που ειναι ευαισθητοποιημένος, κανω οτι μπορω.
Συμπασχω με τα θυματα των απαραδεκτων μεταμοσχευσεων και τα βοηθω με τον τροπο που μπορω.
Συμπασχω με τους αστυνομικούς που τους κραζουν πολλοι και με τον τροπο μου δειχνω πως καποιοι εκτιμουν το οτι προσπαθουν χωρις να ειναι τελειοι.
Τωρα την υπόλοιπη επιθεση περι τρελων κερδων, ποσων και χλιδης, τι να απαντησω; κριμα.
Αν δυσκολευεστε και εσεις, ελατε μια μερα από το ιατρειο μου να μιλησουμε, θα χαρω να βοηθησω.
Αλλα δεν χρειαζεται τοσο μισος, δεν νομιζετε?
Οι αστυνομικοί την ώρα που φοράνε την στολή τους είναι κρατικοί λειτουργοί και κρίνονται ως τέτοιοι. Αλίμονο αν κρίνουμε κάποιον που οφείλει να τηρεί τον νόμο με κάποιον που εν γνώση του τον παραβαίνει με τους ίδιους όρους. Αλίμονο. Λέτε και εσείς και ο γιατρός 9 στις 10 και μειοψηφία. Αυτό μας έλειπε να είναι πλειοψηφία. Και στο κάτω κάτω οι αστυνομικοί και όλοι οι κρατικοί λειτουργοί πληρώνονται από τους φορολογούμενους για να επιτελούν το καθήκον τους απέναντι στο Σύνταγμα (να θυμίσω στο vlafo κοινοβουλευτική δημοκρατία έχουμε ακόμα, πριν πάρει τα όπλα σαν άλλος Κορκονέας κάποια στιγμή).Εν ολίγοις, ας λύσουμε τα ζητήματα αρνησιδικίας, ελευθεροτυπίας, διαφθοράς κλπ στο σύνολο της κοινωνίας και μετά ή και παράλληλα ας προχωρήσουμε και στο κομμάτι της ασφάλειας έναντι των μπαχαλάκηδων. Συγγνώμη αλλά σε μια κοινωνία που οι περισσότεροι νέοι είναι άνεργοι και το 1/3 κάτω από τα όρια της φτώχιας αρνούμαι να συμπορευτώ με τον γιατρό στο δράμα του αστυνομικού που περνάει δύσκολα και χρειάζεται την στήριξη όλων.
οταν στα σκαει και νοσταλγεις ξενοδοχειο ''πικερμι'' ...Καλά τα λες για τους κρατικούς λειτουργούς και σου επαναλαμβάνω προέρχονται από την ίδια κοινωνία με τους υπόλοιπους είναι λογική να υπάρχουν και μ@@@@@κες μεταξύ τους παρά το σκρινάρισμα. Για αυτό ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους (και γι αυτούς) δεν βλέπω όμως να έχεις την ίδια ευαισθησία για τους μπαχαλακηδες.
Κατα την άποψη σου οι αστυνομικοί πρέπει να τηρούν τον νόμο ενώ οι άλλοι όχι; Άπαξ και δημοσιευθεί ένας νόμος, διάταγμα κλπ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως είναι εφαρμοστέος από όλους τους κατοίκους της χώρας όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες (νόμιμους και παράνομους) δεν υπάρχει έννοια άγνοιας νόμου!
Δηλαδή υποστηρίζεις ότι πρέπει να λύσουμε πρώτα όλα τα προβλήματα της κοινωνίας, τα προβλήματα με τους αστυνομικούς και μετά να ασχοληθούμε με τους παράνομους; Σου αρέσει η κατάσταση κάθε λίγο και λιγάκι να έχουμε πορείες με καταστροφές, τραυματίες, καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων, βόμβες, καψίματα, άβατα κλπ. Αν σου καίγανε το αυτοκινητο ή την επιχείρηση ή καταλάμβαναν ακίνητο σου θα ένιωθες το ίδιο; Τι σε ενοχλεί περισσότερο; η αστυνομική βία ή η βία των μπαχαλάκηδων; Και τα δυο είναι λάθος αλλά τι είναι πιο επιζήμιο αυτή την στιγμή για την κοινωνία; Από που πρέπει να ξεκινήσει κάποιος να κάνει κάτι;
Αν είμασταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα όπου «μπαχαλακιας» σήκωνε το χέρι με αναμμένη μολότοφ θα έπεφτε νεκρός (της Ευρώπης γιατί στην Αμερική με την σκέψη να την βγάλει από τη τσάντα θα έπεφτε νεκρός). Είναι ή δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας αυτό; Αστυνομικούς είδαμε να μπαίνουν φυλακή έχεις δει να μπαίνει κανένας μπαχαλακιας;
Και εν τέλη αφού επικαλείσαι το δημοκρατικό μας πολίτευμα σε ενημερώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι (η πλειοψηφία) που επιθυμεί (σε αντίθεση με εσένα) να λυθούν πρώτα τα προβλήματα ασφαλείας. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν μπορούν να υπάρξουν οι συνθήκες για την επίλυση και των λοιπών προβλημάτων.
Εσύ τσαντίζεσαι με το κράτος λόγω της αστυνομικής βίας, εγώ τσαντίζομαι γιατί το κράτος έχει αφήσει τους μπαχαλακηδες χαλαρούς και δεν τους έχει βάλει φυλακή για πολλά χρόνια.
Σταματάω εδώ γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο τσαντίζομαι και θα ξεφύγω.
με αυτα που λες βαλφο συμφωνεις και επικροτεις αυτο που εκαναν περσι οι χιωτες στα ματ σωστα? που μπηκαν μεσα στο ξενοδοχειο και τους εσπασαν στο ξυλο? πηραν τον νομο στα χερια τους γιατι τους εκαψαν αμαξια και τους εδερναν τα παιδια τους που ηταν ανυποψιαστα σε γειτονια που περνουσαν τα ματ......εγω αυτο κτλ με αυτα που λες οτι παιρνεις το νομο στα χερια σου....αυτο που εκαναν λοιπον και οι κουκουλοφοροι προχτες ηταν το ιδιο αφου αντι προχτες πλακωσαν ανευ λογου εναν πολιτη.. και παει λεγοντας..... δεν κτλ οτι αυτο ειναι αδιεξοδο? ειπα κατι...παιδεια εκπαιδευση αξιολογηση σοβαρη ωστε να βγαινουν επαγγελματιες αστυνομικοι.... οι ματατζιδες ειναι κατα πλεοψηφια ανιδικαιευτοι και χωρις ουσιαστικη εκπαιδευση νεοι με χαμηλο μορφωτικο επιπεδο οι περισσοτεροι που τους πηραν και τους εδωσαν οπλα στα χερια τους τα οποια δεν ξερουν ποτε και πως να χρησιμοποιουν....αυτα που σου λεω δεν ειναι λογια δικα μου.....μεταφερω λογια ανθρωπων πολυ ψηλα στο σωμα....αν και δεν θελει και ιδιαιτερη γνωση για να το δει ο καθενας μονος του αυτο.....Η αγανάκτηση μου είναι χρόνια όπως και όταν καίγανε το Πολυτεχνείο, όπως και την Αθήνα το 2008.
Αυτά δεν τα αντέχω και αγανακτώ όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες που υπομένουν τις μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο.
Φυσικά να αναλάβει η αστυνομία αλλά εδώ την κατακρίνουμε μόνιμα όπως και τη δικαιοσύνη.
Δεν έχουμε αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όταν κινδυνεύουμε να προστατέψουμε τις περιουσίες μας και τους εαυτούς μας,έρχεται η στιγμή που το όριο έχει όριο προ πολλού ξεπεραστεί και κάνεις πράξεις και ενέργειες που ούτε φανταζόσουν.
Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο.
Αλλά κοροϊδία και ψευτοκουλτούρα χορτάσαμε εδώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Aldo φίλεοταν στα σκαει και νοσταλγεις ξενοδοχειο ''πικερμι'' ...
Δεν λυνουν τιποτα οι φυλακες αδερφε, δεν μπορεις να απαγορευσεις σε καποιον να πιστευει στην αναρχια κ ουτε μπορεις να απαγορευεις δια ροπαλου σε αλλον, να αποζητα τον εθνικοσοσιαλισμο!
Η δημοκρατια για να διατηρηθει χρειαζεται την παιδεια, δεν υφίσταται η μια χωρις την αλλη...
Γιώργομε αυτα που λες βαλφο συμφωνεις και επικροτεις αυτο που εκαναν περσι οι χιωτες στα ματ σωστα? που μπηκαν μεσα στο ξενοδοχειο και τους εσπασαν στο ξυλο? πηραν τον νομο στα χερια τους γιατι τους εκαψαν αμαξια και τους εδερναν τα παιδια τους που ηταν ανυποψιαστα σε γειτονια που περνουσαν τα ματ......εγω αυτο κτλ με αυτα που λες οτι παιρνεις το νομο στα χερια σου....αυτο που εκαναν λοιπον και οι κουκουλοφοροι προχτες ηταν το ιδιο αφου αντι προχτες πλακωσαν ανευ λογου εναν πολιτη.. και παει λεγοντας..... δεν κτλ οτι αυτο ειναι αδιεξοδο? ειπα κατι...παιδεια εκπαιδευση αξιολογηση σοβαρη ωστε να βγαινουν επαγγελματιες αστυνομικοι.... οι ματατζιδες ειναι κατα πλεοψηφια ανιδικαιευτοι και χωρις ουσιαστικη εκπαιδευση νεοι με χαμηλο μορφωτικο επιπεδο οι περισσοτεροι που τους πηραν και τους εδωσαν οπλα στα χερια τους τα οποια δεν ξερουν ποτε και πως να χρησιμοποιουν....αυτα που σου λεω δεν ειναι λογια δικα μου.....μεταφερω λογια ανθρωπων πολυ ψηλα στο σωμα....αν και δεν θελει και ιδιαιτερη γνωση για να το δει ο καθενας μονος του αυτο.....
Φαίνεται ότι δυστυχώς δεν ασχολήθηκες να διαβάσεις αυτό που έγραψα. Δες ξανά το κομμάτι που λέω και μετά ή και παράλληλα!!!!Μολότοφ και νεκρός μάλλον αναφέρεσαι στην Μιανμάρ ή σε δημοκρατίες!! τύπου Σουδάν. Για να καταλάβεις λοιπόν σου λέω ότι ο ένας οφείλει να τηρεί απαρέγκλιτα τους νόμους ενώ ο άλλος είναι δικαίωμά του και παίρνει την ευθύνη για αυτό με το να τιμωρηθεί και να πάει φυλακή (μακάρι κάποια στιγμή). Να διαλέξω ανάμεσα στην αστυνομική βία ή τους μπαχαλάκηδες και τι είναι πιο επιζήμιο! Μάλιστα! Φυσικά θα μπορούσες να μου πεις και τι είναι πιο επιζήμιο Χρυσή Αυγή ή μπαχαλάκηδες, φαντάζομαι είναι η επόμενη ερώτηση. Φίλε μου εγώ σε αντίθεση με τα γραφόμενα σου είμαι βαθιά δημοκράτης και θεωρώ ότι οι αυθαιρεσίες (ακόμα και υπό μορφή νόμων κάποιες φορές είναι επιζήμιες.Καλά τα λες για τους κρατικούς λειτουργούς και σου επαναλαμβάνω προέρχονται από την ίδια κοινωνία με τους υπόλοιπους είναι λογική να υπάρχουν και μ@@@@@κες μεταξύ τους παρά το σκρινάρισμα. Για αυτό ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους (και γι αυτούς) δεν βλέπω όμως να έχεις την ίδια ευαισθησία για τους μπαχαλακηδες.
Κατα την άποψη σου οι αστυνομικοί πρέπει να τηρούν τον νόμο ενώ οι άλλοι όχι; Άπαξ και δημοσιευθεί ένας νόμος, διάταγμα κλπ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως είναι εφαρμοστέος από όλους τους κατοίκους της χώρας όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες (νόμιμους και παράνομους) δεν υπάρχει έννοια άγνοιας νόμου!
Δηλαδή υποστηρίζεις ότι πρέπει να λύσουμε πρώτα όλα τα προβλήματα της κοινωνίας, τα προβλήματα με τους αστυνομικούς και μετά να ασχοληθούμε με τους παράνομους; Σου αρέσει η κατάσταση κάθε λίγο και λιγάκι να έχουμε πορείες με καταστροφές, τραυματίες, καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων, βόμβες, καψίματα, άβατα κλπ. Αν σου καίγανε το αυτοκινητο ή την επιχείρηση ή καταλάμβαναν ακίνητο σου θα ένιωθες το ίδιο; Τι σε ενοχλεί περισσότερο; η αστυνομική βία ή η βία των μπαχαλάκηδων; Και τα δυο είναι λάθος αλλά τι είναι πιο επιζήμιο αυτή την στιγμή για την κοινωνία; Από που πρέπει να ξεκινήσει κάποιος να κάνει κάτι;
Αν είμασταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα όπου «μπαχαλακιας» σήκωνε το χέρι με αναμμένη μολότοφ θα έπεφτε νεκρός (της Ευρώπης γιατί στην Αμερική με την σκέψη να την βγάλει από τη τσάντα θα έπεφτε νεκρός). Είναι ή δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας αυτό; Αστυνομικούς είδαμε να μπαίνουν φυλακή έχεις δει να μπαίνει κανένας μπαχαλακιας;
Και εν τέλη αφού επικαλείσαι το δημοκρατικό μας πολίτευμα σε ενημερώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι (η πλειοψηφία) που επιθυμεί (σε αντίθεση με εσένα) να λυθούν πρώτα τα προβλήματα ασφαλείας. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν μπορούν να υπάρξουν οι συνθήκες για την επίλυση και των λοιπών προβλημάτων.
Εσύ τσαντίζεσαι με το κράτος λόγω της αστυνομικής βίας, εγώ τσαντίζομαι γιατί το κράτος έχει αφήσει τους μπαχαλακηδες χαλαρούς και δεν τους έχει βάλει φυλακή για πολλά χρόνια.
Σταματάω εδώ γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο τσαντίζομαι και θα ξεφύγω.
Κυριοι,οι κουκουλοφοροι δεν εκαναν τιποτα περισσοτερο απο το να μιμηθουν τις πρακτικες των μπατσων
Μα δεν διαφωνώ επί της ουσίας.Που διαφωνεις με την αρχική μου τοποθετηση δηλαδη?
Αυτο δεν εγραψα και εγω, για την άδικη στοχοποιηση της Αστυνομιας?
Θεωρω ότι συμφωνούμε ότι ειναι άδικη.
Εγω, λοιπον, στην "φουρια" μου, λεω ας κανω κατι να τους δειξω οτι ειμαι γενικα με το μερος τους.
Αν κανουν καποιο λαθος θα τους κραξω για αυτο που έκαναν, αυτον που το έκανε.
Οχι ολους και συνεχως.
Αλλα μετα από τοσα χρόνια, εχω δει πως 9 στις 10 φορες ειχε δικιο ο αστυνομικός τελικα και 1 λαθος.
Και την μια που έχει λαθος τιμωρειται.
μακαρι να υπηρχε αυτο που πολυ ευστοχα ειπες πριν και ειναιτο πιο σημαντικό στοιχειο ποιοτηας ζωης σε μια κοινωνια.
Ισοδικια.
Αυτό το κομμάτι που αναφέρεσαι έχει σχέση με την δικαιοσύνη και το τι νόμους έχουμε και πως ερμηνεύονται κάθε φορά .... Πάντως επειδή λες ότι ξέρεις αστυνομικούς που τους ξηλωσαν εγώ να σου πω δεν ξέρω σε αντίθεση μάλιστα όσο αφορά τα περσινά γεγονότα όσοι ήταν εμπλεκόμενοι ματατζιδες στο νησί συνεχίζουν στο σώμα όταν ταυτόχρονα οικογενειάρχες άνθρωποι τώρα που μιλάμε τους σέρνουν στα δικαστήρια ....Γιώργο
Το πρόβλημα με τους περισσότερους είναι ότι δεν έχουν μάθει να διαβάζουν και να ερμηνεύουν σωστά τα γεγονότα και τα παραποιούν όπως και εσύ τώρα.
Προφανώς η βία φέρνει βία.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα βγάλω το πολυβόλο και θα αρχίζω να γαζώνω όποιον βρω μπροστά μου.
Είπα ότι όταν απειλείται η σωματική σου ακεραιότητα,η οικογένεια σου,τα παιδιά σου ή η περιουσία σου,τότε και μόνο τότε θα αμυνθείς για να σωθείς και να σώσεις και τους δικούς σου.
Αν βρισκόσουν την ώρα εκείνη βόλτα με το παιδί σου,και σου επιτίθενται 10 άτομα από τα παιδιά με τις μολότοφ τι θα έκανες για πες μου?
Η λέξη αυτοάμυνα να προστατεύσεις τους δικούς σου και τον εαυτό σου δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο έτσι?
Επειδή έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις άστο καλύτερα.
Αυτά που αναφέρεις για την αστυνομία σωστά είναι μεν,αλλά μέχρι να δομηθεί σωστά και να γίνουν πράξεις θα πρέπει να υπομένουμε αυτά?
Ναι φυσικά μπορεί να γίνουν και τραγικά λάθη όπως άλλωστε έχουν συμβεί σαν απόρροια αυτών των αδυναμιών,αλλά δε βλέπω πουθενά την ίδια ευαισθησία για τους μολοτοφάκηδες που καίνε και ρημάζουν την Αθήνα.
Δεν είδα τίποτα ακόμα για τη δολοφονία 3 ανθρώπων και ενός βρέφους στη Μαρφίν.
Τι θα έκανες αν είχες δίπλα σου αυτόν που πέταξε τη μολότοφ και έκαψε τους ανθρώπους?
Θα τον κοίταγες απαθής η θα επενέβαινες να τον αποτρέψεις?Για πες μου.
Και μετά μιλάμε και λέμε μεγάλα λόγια για χειροδικίες και οτι παίρνουμε τα όπλα.
Όχι θα περιμένουμε απαθείς να μας σφάζουν και να μας καίνε.
Δεν είδα τίποτα για το κάψιμο της Αθήνας το 2008 που έτυχε και ήμουν στο Σύνταγμα εκείνη τη στιγμή.
Μπορώ να σου αναφέρω πολλά παραδείγματα αστυνομικών ,που διωχθήκανε και καταδικάστηκανε,αντιθέτως δεν έχω κανένα για τα παιδιά που καίνε την Αθήνα.
Άσε να πιω τον καφέ μου γιατί θα συγχυστώ πρωί πρωί.
Καλημέρες.
Απλά δεν μπορεί να επιλέγεις μια μεμονωμένη ομάδα λόγω ιδεολογίας ή συμπάθειας και να λες εγώ θα κάνω εκπτώσεις στους αστυνομικούς που μπορεί κιόλας να μην το έχουν ανάγκη όσο άλλοι και να το παρουσιάζεις ως ανθρωπιά, γιατί δεν είναι. Είναι πολύ προκλητική δήλωση, ειδικά αυτή την περίοδο, τη στιγμή που άλλοι άνθρωποι είτε έχουν χάσει τις δουλειές τους λόγω πανδημίας είτε εργάζονται σε κλάδους που πραγματικά πλήττονται αυτή την περίοδο και το έχουν πραγματικά ανάγκη, αλλά για αυτούς δεν έχετε καμία αναφορά περί στήριξης και αδιαφορείτε. Ειλικρινά πιστεύω πως δεν υπάρχει λογική σε αυτή σας την τοποθέτηση.
Πειτε μου γιατρε,οι εν λογω αστυνομικοι ενιωσαν τον ιδιο πονο και την ιδια θλιψη βλεποντας την εικονα του 29χρονου να ξυλοκοπειται βαναυσα και αναιτια απο τους μπραβους της ΕΛΑΣ και συναδελφους τους;Στην περιπτωση του Ζακ;Του γρηγοροπουλου;Του φοιτητη με την ζαρτινιερα που τον πλακωσε;Ή για τις περιπτωσεις αυτες τα συναισθηματα αυτα υποχωρουν και τα διαδεχονται αλλου ειδους συναισθηματα,αυτα της χαρας,της αγαλιασης ή ακομα και της ηδονης ;
Κυριοι,οι κουκουλοφοροι δεν εκαναν τιποτα περισσοτερο απο το να μιμηθουν τις πρακτικες των μπατσων(και οχι αστυνομικων),10 εναντιον ενος,τοσο απλο.οταν οι καμερες ειναι κλειστες το by the book παει περιπατο και μιλαει μονο η στολη και το γκλοπ,ταξη και πειθαρχια.
Αν θελατε να εισαστε σωστος θα συμπεριλαμβανατε στην προσφορα σας και θυματα αστυνομικης βιας.Ή στην μνημη του Ζακ να κανετε μια προσφορα για την LGBT κοινοτητα.Αυτο θα ηταν το δικαιο,οσοι επικαλουνται την δημοκρατια θα επρεπε να μπορουν να το δουν.
Σιγουρα πολλοι σπαστηκαν με την μεγαλειωδη συγκεντρωση στην Νεα Σμυρνη,κυριως γιατι η συνθεση των συμμετεχοντων λεει πολλα σε πολιτικο και κοινωνικο επιπεδο.Ανθρωποι διαφορετικου πολιτικου προσανατολισμου,οικογενειες με παιδια,εφηβοι και μαθητες σχολειων ολοι μαζι.Καθε αιτημα λαου ειναι ιερο και θα πρεπει να εισακουγεται και αν το κρατος της καταστολης δεν κατσει καλα και συνεχισει να δερνει κοσμο ο φαυλος κυκλος της βιας θα συνεχιστει και δεν θα φταινε οι πολιτες για οτι γινει.Τερμα η ανοχη.
Μαζι με την αναλυση δοτριας προτεινω να υποβαλλονται και σε τεστ διαγνωσης ψυχικης υγειας,συναισθηματικης και νοητικης ωριμοτητας.Και iq δεν θα ηταν κακο.Βαζω στοιχημα οτι τα αποτελεσματα για πολλους θα ειναι απογοητευτικα και θα εξηγουν πολλα για αυτα που γινονται
Θέση είναι σαφώς αλλά δεν παύει μια θέση να μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Δηλαδή όταν κάποιος σας λέει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε και την άλλη άποψη ή θέση αυτόματα σας υποδεικνύει πως να κάνετε και την δουλειά σας? Σκεφτείτε πχ αύριο να λέγατε ότι όποιος πχ είναι ψηφοφόρος ΚΚΕ έκπτωση 15%, αυτό είναι μία θέση αλλά θα μπορούσε κάποιος άλλος πελάτης σας να αναρωτηθεί αν δεν είμαι γιατί θα πρέπει να πληρώσω για την ίδια υπηρεσία παραπάνω. Τους αστυνομικούς τους στηρίζετε όπως και όσοι φορολογούμαστε ούτως ή άλλως για το λειτούργημά τους (κακοπληρωμένα θεωρώ αλλά άλλη συζήτηση) . Θα περίμενα να ανακοινώνατε πχ κάτι για τους ανθρώπους στο Ε.Σ.Υ. αν θέλατε να βοηθήσετε ένα κλάδο που τραβάει έντονα κουπί τελευταία αλλά όχι. Εμένα πάντως με ξενίζει το γεγονός ότι σαν μηχανικός που σας επέλεξα δεν είχα κάποια έξτρα έκπτωση για τις άριστες σας υπηρεσίες ομολογουμένως. Όπως και να χει η επιλογή σας σεβαστή αλλά όχι και σωστή.Ναι, δεν ειναι λογική απόφαση, ειναι συναισθηματική
Όπως ειναι και αυτα που γραφετε εσεις αν τα διβασετε προσεκτικά.
Επίσης, δεν ειμαι ισοαποστακιας.
Και δεν ειναι προκλητική δήλωση το να στηριζω ε΄να κλαδο και όχι όλους τους άλλους.
Ειναι θέση