Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οταν στα σκαει και νοσταλγεις ξενοδοχειο ''πικερμι'' ...
Δεν λυνουν τιποτα οι φυλακες αδερφε, δεν μπορεις να απαγορευσεις σε καποιον να πιστευει στην αναρχια κ ουτε μπορεις να απαγορευεις δια ροπαλου σε αλλον, να αποζητα τον εθνικοσοσιαλισμο!
Η δημοκρατια για να διατηρηθει χρειαζεται την παιδεια, δεν υφίσταται η μια χωρις την αλλη...
Θέση είναι σαφώς αλλά δεν παύει μια θέση να μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Δηλαδή όταν κάποιος σας λέει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε και την άλλη άποψη ή θέση αυτόματα σας υποδεικνύει πως να κάνετε και την δουλειά σας? Σκεφτείτε πχ αύριο να λέγατε ότι όποιος πχ είναι ψηφοφόρος ΚΚΕ έκπτωση 15%, αυτό είναι μία θέση αλλά θα μπορούσε κάποιος άλλος πελάτης σας να αναρωτηθεί αν δεν είμαι γιατί θα πρέπει να πληρώσω για την ίδια υπηρεσία παραπάνω. Τους αστυνομικούς τους στηρίζετε όπως και όσοι φορολογούμαστε ούτως ή άλλως για το λειτούργημά τους (κακοπληρωμένα θεωρώ αλλά άλλη συζήτηση) . Θα περίμενα να ανακοινώνατε πχ κάτι για τους ανθρώπους στο Ε.Σ.Υ. αν θέλατε να βοηθήσετε ένα κλάδο που τραβάει έντονα κουπί τελευταία αλλά όχι. Εμένα πάντως με ξενίζει το γεγονός ότι σαν μηχανικός που σας επέλεξα δεν είχα κάποια έξτρα έκπτωση για τις άριστες σας υπηρεσίες ομολογουμένως. Όπως και να χει η επιλογή σας σεβαστή αλλά όχι και σωστή.
Καλεστε με στο κινητο μου που θα το έχετε αν ειστε χειρουργημενος μου να μου εξηγησετε το σκεπτικο
με το οποιο θα πρεπει η οποια προσφορα να έχει αναδρομική ισχυ.
Αυτα περι κομματων δεν ασχολουμαι.
θα σημειώσω και τις δικες σας υποδειξεις αλλα πλεον η λιστα έχει γιενιπολυ μεγάλη και μάλλον προκειμενου να έχω το δικαιωμα να κανω μια προσφορα με συγκεκριμενα κριτηρια, θα πρεπει να συμβουλευομαι τους πάντες.
Ισως ένα γκαλοπ την επόμενη φορα να βοηθησει στο να αποφυσγω λάθος αποφάσεις.
Ε αφου σου εδωσα να κατλαβεις ολα αυτα με τα οποια με κατηγορεις.Φίλε έχεις πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας. Για ποιο ξενοδοχείο ''πικέρμι'' μιλάς? Έχεις δει τέτοια συμπεριφορά από κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση? Έχεις δει καμία πολιτική δίωξη? Έχεις δει να μπαίνει άνθρωπος φυλακή για τα πολιτικά του πιστεύω? Τους χρυσαυγίτες δεν τους θεωρώ πολιτικούς είναι του κοινού ποινικού δικαίου (όπως και οι μπαχαλάκηδες).
Εδώ μιλάμε για εφαρμογή νόμων ψηφισμένων από το Ελληνικό κοινοβούλιο (το οποίο και εσύ ψήφισες να εκλεγεί). Κανείς δεν λέει στο άλλον τι να πιστεύει (ακόμα και στην αναρχία). Άλλο είναι όμως να πιστεύω σε κάτι και άλλο να σπάω, καίω διαλύω και σκοτώνω. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με αυτές τις πρακτικές (σπάω, καίω διαλύω και σκοτώνω)? Αν ναι τότε δεν έχεις καμία σχέση με δημοκρατία.
Εννοείται συμφωνώ για την δημοκρατία και την παιδεία, προφανώς βέβαια οι μπαχαλακήδες δεν έχουν λάβει κανενός είδους παιδεία.
Περιμενω να ακουσω δηλωση καταδικης των μπαχαλακηδων των κομματικων παραταξεων στα πανεπιστημια γιατι ξαφνικα ολοι στους αλλους μπαχαλους βρηκαν να εξαντλησουν την ρητορικη τους κατα της βιας.
Θα παρετε θεση ανοιχτα κυριοι η θα συνεχισουμε το παιχνιδακι του "ναι μεν αλλα";Εισαστε διατεθειμενοι να κοιταξετε ολο το φασμα της βιας η θα κοιταμε και θα καταδικαζουμε των εκ αριστερων μοναχα;
Θα εισαστε διπλα στον συμπολιτη σας αν αυριο μεθαυριο πεσει θυμα αναιτιας αστυνομικης επιθεσης ή με την μερια του εξουσιαστη;Θα μπορουσε να τεθει η ερωτηση σαν ρητορικη αλλα θελω να ελπιζω οτι εστω και τωρα καποιος θα το σωσει
Υ.γ.Ολοι εχετε να πειτε για εναν αστυνομικο τραυματια μεσα σε 10 χρονια και απο την αλλη μερια εκατονταδες χτυπημενοι και νεκροι απο μπατσους και τα αδερφια τους τους χρυσαυγιτες.Αν ενα περιστατικο χτυπημενου αστυνομικου σας ξυπνησε ξαφνικα απο τον ληθαργο σας και εντοπισατε την βια και δεν την βλεπετε τοσα χρονια ακομα και για τους πολτικους εχθρους σας τοτε εχετε προβλημα μεγαλο.Και σκατοψυχια.Δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο προσωπο αλλα σε οσους το βλεπουν ετσι.
Το βραδυ της δολοφονιας του Φυσσα αντιστραφηκε η κατασταση και παρθηκε η αποφαση να κινηθουν διαδικασιες συλληψης.Μεχρι εκεινη την στιγμη,απο το 1985 που υπαρχει η οργανωση δεν τους ακουμπουσαν.ποσοι εχουν πεθανει και τραυματιστει απο τα χερια τους ;Το κρατος δεν τους γνωριζε τοτε ;Γιατι ποτε δεν κινηθηκε φυλλο;Τους παραχωρησαν ζωτικο χωρο γιατι προφανως εξυπηρετουσαν τους σκοπους τους, και αυτοι σαν τα παρασιτα αναπτυχθηκαν.Nik, να σου θυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε και εκτίει ποινή. Και μάλιστα όχι επί αριστερής κυβέρνησης.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το βραδυ της δολοφονιας του Φυσσα αντιστραφηκε η κατασταση και παρθηκε η αποφαση να κινηθουν διαδικασιες συλληψης.Μεχρι εκεινη την στιγμη,απο το 1985 που υπαρχει η οργανωση δεν τους ακουμπουσαν.ποσοι εχουν πεθανει και τραυματιστει απο τα χερια τους ;Το κρατος δεν τους γνωριζε τοτε ;Γιατι ποτε δεν κινηθηκε φυλλο;Τους παραχωρησαν ζωτικο χωρο γιατι προφανως εξυπηρετουσαν τους σκοπους τους, και αυτοι σαν τα παρασιτα αναπτυχθηκαν.
Για να μην αναφερουμε και την πολιτικη σταδιοδρομια σημερινων υπουργων της κυβερνησης στον ακροδεξιο χωρο που εκαναν λογο για σαπουνια εβραιους,για μεταναστες που πνιγουν την ελλαδα για μεταξα,χιτλερ κτλ.Αδερφια με την ΧΑ οπως ελεγε και ο τοτε προεδρος τους Καρατζαφερης.Ουτε και τα τσεκουρια στα χερια ΕΠΕΝιτων και νοσταλγων της Χουντας ξεχναμε.Και ολοι αυτοι σημερα βρηκαν καταφυγιο στην ΝΔ,αυτην την συμμορια και τα μπαχαλα τα καταδικαζει κανεις η οχι;Εκτος αν αλλαξαν τα παιδια και πλεον δεν φερουν τις ιδιες αποψεις και ιδεες.Αληθεια το πιστευει κανεις αυτο;
Δεν θα παρω στα σοβαρα καμια κυβερνηση η οποια προσπαθει να δημιουργησει ενα καλυτερο πανεπιστημιο και εχει την πηγη του κακου στις πλατες της.
Θα παραδεχομουν ΝΔ εαν πρωτα καταργουσε τη ΔΑΠ. Ειμαι στη δευτερη σχολη και αυτα που βλεπω ειναι τραγικα.
Ο μπαλτάκος πάντως που συνομιλούσαν με θέρμη δεν ήταν σε αριστερή κυβέρνηση. Επιπλέον τους καταδίκασε η δικαιοσύνη και για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους όλοι την θεωρούμε μη ανεξάρτητη με την πολιτική εξουσία και αυτό είναι το χειρότερο όλων!Nik.Mos, προσπερνάς πολύ εύκολα την ουσία. Δεν ξέρω ποιον βόλευε η Χ.Α, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κυνηγήθηκε από δεξιά κυβέρνηση, μπήκε στο pause από αριστερή, και καταδικάστηκε πάλι από δεξιά κυβέρνηση. Αυτή είναι η ουσία και το αποτέλεσμα. Για το αν φέρουν ή όχι τις ίδιες απόψεις σε προσωπικό επίπεδο αυτοί που αναφέρεσαι δεν ξέρω, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν της φέρουν σε κυβερνητικό επίπεδο.
Να καταργησουν ολοι τις παραταξεις. Εγω πανεπιστημιο δεν πηγα για να πολιτευτω οπως αλλοι. Και επιτρεψε μου να σου πω πως οι Δαπιτες εχουν καθαρα αυτο το στοχο.Ας κάνει αυτό που λες κάποιο αριστερό κόμμα πρώτα να καταργήσει τα δικά της φοιτητικά στρατόπεδα και τότε μαζί σου..ορκισμένος ψηφοφόρος θα ήμουν..ζητάς πράγματα τα οποία δεν κάνετε ούτε σαν σκέψη..δεν ξέρω αν το κατάλαβες αυτό που ειπες