Μεταφορά νήματος σχετικά με προσφορά για αστυνομία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Αυτό αγαπητέ είναι και το πρόβλημα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε κλείσιμο ματιού προς την μια ή την άλλη πλευρά. Δεν υπάρχει συμψηφισμός, τελεία και παύλα. Όσο ανεχόμαστε σιωπηρά (ή φανερά) παραβατικές συμπεριφορές, είμαστε και εμείς μέρος του προβλήματος και δεν δικαιούμαστε να κάνουμε κήρυγμα. Αν δεν θες (και σωστά) κρατική καταστολή οφείλεις να περιφρουρήσεις τις ειρηνικές διαδηλώσεις και πορείες σου και να αντισταθείς στην βία και το καπέλωμα που αναπαράγει την βία.
Κανενας συμψηφισμος και καμια υποστηριξη ή κλεισιμο ματιου σε κανενα ειδος βιας,100% μαζι σου.Προσωπικα δηλωνω αμετανοητος ειρηνιστης και οπαδος αμεσης δημοκρατιας και κατα καθε μορφης βιας(εκτος απο τον αυτονοητο λογο για προστασια σωματικης ακεραιοτητας),πολεμων,χρησης οπλων κτλ.Βλεπουμε ομως πως το παιχνιδι εχει παρει επικινδυνη τροπη, η καταστολη και η βια της αστυνομιας εχουν οξυνθει και πολιτες ξυλοκοπουνται χωρις λογο σε τυφλου τυπου μαφιοζικα χτυπηματα.Τα μπαχαλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη φιλοσοφια της αναρχιας.Στην πορεια Φυσσα πχ στον Πειραια το μπλοκ συντονισμου(γιατι γινεται οργανωμενα) παντα φροντιζει να οριζει ομαδες περιφρουρησης ακριβως για να μην επιτρεπει σε χουλιγκανια και μπαχαλα να εισερχονται σε αυτην και να αμαυρωνουν την σημασια της.Εχω δει μπροστα στα ματια μου βιαιη απομακρυνση τετοιων χουλιγκανων απο αγνους διαδηλωτες γιατι προσπαθησαν να εκμεταλλευτουν την διαδηλωση για να βγαλουν τα δικα τους απωθημενα.Το ειδαμε και στην Νεα Σμυρνη,15000 κοσμος συμμετοχη και μονο οι 30 προκαλεσαν τα μπαχαλα στην ληξη της διαδηλωσης.
Μιλαμε για αναρχια και καποιοι δεν θελουν καταλαβουν η δεν γνωριζουν οτι αναρχια δεν σημαινει μπαχαλο,αν δεν υπηρχαν οι αναρχικες συλλογικοτητες και η δραση τους, σημερα η χρυση αυγη θα εκανε παρτυ στις γειτονιες.Θα ειχε εισελθει και θα ειχε αγκαλιασει ολα τα λαικα στρωματα και θα ειχαν σπειρει το μισος και την βια στην κοινωνια.Στον δρομο πολεμηθηκε και ηττηθηκε η χρυση αυγη,δεν ηττηθηκε απο καμια κυβερνηση απο κανεναν νομο και απο καμια φυλακη.Και εχω πληρη επιγνωση των οσων λεω.
Τελος,οσον αφορα την ιδια την συνθεση της αστυνομιας ,να μην ξεχναμε ποιοι εβγαιναν μεσα απο τα μπλοκ της σε πορειες(οι ναζι) και την επεφταν σε διαδηλωτες.Ολοι γνωριζουμε την υπαρξη τετοιων θυλακων εντος της ΕΛΑΣ,και θελω να πιστευω οτι ολοι ειμαστε υπερ της απομακρνυσης τους ωστε να τελειωσουμε με τους μπατσους και να ευδοκιμησουν οι αστυνομικοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κανενας συμψηφισμος και καμια υποστηριξη ή κλεισιμο ματιου σε κανενα ειδος βιας,100% μαζι σου.Προσωπικα δηλωνω αμετανοητος ειρηνιστης και οπαδος αμεσης δημοκρατιας και κατα καθε μορφης βιας(εκτος απο τον αυτονοητο λογο για προστασια σωματικης ακεραιοτητας),πολεμων,χρησης οπλων κτλ.Βλεπουμε ομως πως το παιχνιδι εχει παρει επικινδυνη τροπη, η καταστολη και η βια της αστυνομιας εχουν οξυνθει και πολιτες ξυλοκοπουνται χωρις λογο σε τυφλου τυπου μαφιοζικα χτυπηματα.Τα μπαχαλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικη φιλοσοφια της αναρχιας.Στην πορεια Φυσσα πχ στον Πειραια το μπλοκ συντονισμου(γιατι γινεται οργανωμενα) παντα φροντιζει να οριζει ομαδες περιφρουρησης ακριβως για να μην επιτρεπει σε χουλιγκανια και μπαχαλα να εισερχονται σε αυτην και να αμαυρωνουν την σημασια της.Εχω δει μπροστα στα ματια μου βιαιη απομακρυνση τετοιων χουλιγκανων απο αγνους διαδηλωτες γιατι προσπαθησαν να εκμεταλλευτουν την διαδηλωση για να βγαλουν τα δικα τους απωθημενα.Το ειδαμε και στην Νεα Σμυρνη,15000 κοσμος συμμετοχη και μονο οι 30 προκαλεσαν τα μπαχαλα στην ληξη της διαδηλωσης.
Μιλαμε για αναρχια και καποιοι δεν θελουν καταλαβουν η δεν γνωριζουν οτι αναρχια δεν σημαινει μπαχαλο,αν δεν υπηρχαν οι αναρχικες συλλογικοτητες και η δραση τους, σημερα η χρυση αυγη θα εκανε παρτυ στις γειτονιες.Θα ειχε εισελθει και θα ειχε αγκαλιασει ολα τα λαικα στρωματα και θα ειχαν σπειρει το μισος και την βια στην κοινωνια.Στον δρομο πολεμηθηκε και ηττηθηκε η χρυση αυγη,δεν ηττηθηκε απο καμια κυβερνηση απο κανεναν νομο και απο καμια φυλακη.Και εχω πληρη επιγνωση των οσων λεω.
Τελος,οσον αφορα την ιδια την συνθεση της αστυνομιας ,να μην ξεχναμε ποιοι εβγαιναν μεσα απο τα μπλοκ της σε πορειες(οι ναζι) και την επεφταν σε διαδηλωτες.Ολοι γνωριζουμε την υπαρξη τετοιων θυλακων εντος της ΕΛΑΣ,και θελω να πιστευω οτι ολοι ειμαστε υπερ της απομακρνυσης τους ωστε να τελειωσουμε με τους μπατσους και να ευδοκιμησουν οι αστυνομικοι.

Στον μόνο χώρο που βγάζω το καπέλο (αν και δεν ανήκω) για την περιφρούρηση των διαδηλώσεών του είναι το ΚΚΕ. Όλα τα άλλα (εκτός ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων) είναι προβληματικά και φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Έχοντας ζήσει στο Πολυτεχνείο για πέντε χρόνια δεν μπορώ να πω ότι η αναρχία παράγει και έργο, στην θεωρία ίσως όπως και ο Χριστιανισμός, στην πραγματικότητα γίνεται άγριο αντικείμενο εμπορευματοποίησης από οργανωμένα συμφέροντα.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ναι CVIAL αλλα υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα,το κκε ειναι κομμα της βουλης, οργανωμενο με αυστηρη και οριζομενη δομη,με οργανα,ιεραρχια κτλ.Ο αναρχικος χωρος δεν εχει καμια δομη και πιστευω οτι αυτη η ελλειψη οργανωσης ειναι που δινει χωρο στην δημιουργια τετοιων φαινομενων.
στην θεωρία ίσως όπως και ο Χριστιανισμός, στην πραγματικότητα γίνεται άγριο αντικείμενο εμπορευματοποίησης από οργανωμένα συμφέροντα.
Συμφωνω,αυτο ομως δεν αναιρει την υπαρξη ανθρωπων που πιστευουν στην αναρχικη ιδεολογια χωρις ομως να ειναι μπαχαλακηδες ή ποινικοι.Ο χωρος της αναρχιας δεν ειναι ενιαιος,υπαρχουν τοσες διαφορετικες τασεις που ολες μαζι διαμορφωνουν ενα μερος μονο αυτου που ο καθενας αντιλαμβανεται ως αναρχια.Υπαρχουν οι αναρχικοι "με το τριανταφυλλο" που δεν αποδεχονται κανενα ειδος βιας και συγκρουονται και με αναρχικα κινηματα που εχουν σαν βαση τους την ασκηση βιας σαν απαντηση της κρατικης βιας,οπως ο John Lennon για παραδειγμα που ηταν αναρχικος πασιφιστης κατα καθε μορφης βιας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι CVIAL αλλα υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα,το κκε ειναι κομμα της βουλης, οργανωμενο με αυστηρη και οριζομενη δομη,με οργανα,ιεραρχια κτλ.Ο αναρχικος χωρος δεν εχει καμια δομη και πιστευω οτι αυτη η ελλειψη οργανωσης ειναι που δινει χωρο στην δημιουργια τετοιων φαινομενων.

Συμφωνω,αυτο ομως δεν αναιρει την υπαρξη ανθρωπων που πιστευουν στην αναρχικη ιδεολογια χωρις ομως να ειναι μπαχαλακηδες ή ποινικοι.Ο χωρος της αναρχιας δεν ειναι ενιαιος,υπαρχουν τοσες διαφορετικες τασεις που ολες μαζι διαμορφωνουν ενα μερος μονο αυτου που ο καθενας αντιλαμβανεται ως αναρχια.Υπαρχουν οι αναρχικοι "με το τριανταφυλλο" που δεν αποδεχονται κανενα ειδος βιας και συγκρουονται και με αναρχικα κινηματα που εχουν σαν βαση τους την ασκηση βιας σαν απαντηση της κρατικης βιας,οπως ο John Lennon για παραδειγμα που ηταν αναρχικος πασιφιστης κατα καθε μορφης βιας.

Δεν διαφωνώ και είναι γνωστά όλα αυτά, εξάλλου και εγώ στα εφηβικά μου χρόνια τέτοιες αναζητήσεις είχα. Το θέμα μας όμως είναι αν τελικά το "ρεζουμέ" όλων αυτών προσφέρει κάτι θετικό για την κοινωνία. Τι να το κάνω αν κάποιος έχει τις καλύτερες προθέσεις, αλλά τελικά εξυπηρετεί, άθελά του ίσως, μια κατάσταση που δυναμιτίζει την κοινωνία.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Θέση είναι σαφώς αλλά δεν παύει μια θέση να μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Δηλαδή όταν κάποιος σας λέει ότι θα πρέπει να σκεφτείτε και την άλλη άποψη ή θέση αυτόματα σας υποδεικνύει πως να κάνετε και την δουλειά σας? Σκεφτείτε πχ αύριο να λέγατε ότι όποιος πχ είναι ψηφοφόρος ΚΚΕ έκπτωση 15%, αυτό είναι μία θέση αλλά θα μπορούσε κάποιος άλλος πελάτης σας να αναρωτηθεί αν δεν είμαι γιατί θα πρέπει να πληρώσω για την ίδια υπηρεσία παραπάνω. Τους αστυνομικούς τους στηρίζετε όπως και όσοι φορολογούμαστε ούτως ή άλλως για το λειτούργημά τους (κακοπληρωμένα θεωρώ αλλά άλλη συζήτηση) . Θα περίμενα να ανακοινώνατε πχ κάτι για τους ανθρώπους στο Ε.Σ.Υ. αν θέλατε να βοηθήσετε ένα κλάδο που τραβάει έντονα κουπί τελευταία αλλά όχι. Εμένα πάντως με ξενίζει το γεγονός ότι σαν μηχανικός που σας επέλεξα δεν είχα κάποια έξτρα έκπτωση για τις άριστες σας υπηρεσίες ομολογουμένως. Όπως και να χει η επιλογή σας σεβαστή αλλά όχι και σωστή.

Καλεστε με στο κινητο μου που θα το έχετε αν ειστε χειρουργημενος μου να μου εξηγησετε το σκεπτικο
με το οποιο θα πρεπει η οποια προσφορα να έχει αναδρομική ισχυ.

Αυτα περι κομματων δεν ασχολουμαι.
θα σημειώσω και τις δικες σας υποδειξεις αλλα πλεον η λιστα έχει γιενιπολυ μεγάλη και μάλλον προκειμενου να έχω το δικαιωμα να κανω μια προσφορα με συγκεκριμενα κριτηρια, θα πρεπει να συμβουλευομαι τους πάντες.
Ισως ένα γκαλοπ την επόμενη φορα να βοηθησει στο να αποφυσγω λάθος αποφάσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ολοι ομως,και αυτο ειναι και το μεγαλο μου παραπονο,μιλανε και δειχνουν συμπονια μονο για την επιθεση στον αστυνομικο.Μεχρι και προσφορα για αυτους βλεπουμε.
Εχει κανεις να πει κατι αραγε για τον 29 χρονο φοιτητη;Ή για τα αλλα θυματα κρατικης βιας;Καταδικαζετε την βια των μπαχαλων(που οπως ειδατε το εκανα και εγω χωρις φοβο και παθος) αλλα για την βια που υπηρξε και η αφορμη για την συγκεντρωση στην Νεα Σμυρνη δεν μιλαει κανεις!Σαν να ειναι κατι που δεν μας ενοχλει ,αρκει να εξαφανιστουν οι κακοι αναρχικοι.Και για οσους ισχυριστουν οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη με την διαθεσιμοτητα που εβγαλαν τον μπατσο,δεν ηταν μονο αυτος!Oι συναδελφοι του που ηταν σε αποσταση 1 μετρου και δεν μπηκαν στη μεση να προστατεψουν τον νεαρο δεν φερουν ευθυνη;Δεν φερουν ευθυνη οι μπατσοι που ειδαν το σκηνικο απο την τηλεοραση και δεν το καταδικασαν αλλα σταθηκαν στο πλευρο του συναδελφου τους;Γιατι μπορει να μην εδρασαν ,αλλα με την σιωπη τους σιγουρα δεν τα καταδικαζουν.Σαν να λεμε,οτι την επομενη φορα οι ιδιοι αυτοι σιωπηλοι μπατσοι θα κανουν τα ιδια,με τον κυλο της ασκησης κρατικης βιας να διαιωνιζεται

Θελω να ακουσω εστω εναν απο οσους καταδικασαν την μια μερια των μπαχαλων να καταδικαζει ανοιχτα και τον τροπο δρασης της ελας και τους μηχανισμους της.

Και πραγματικα θα ηθελα να γνωριζω ποια θα ηταν η σταση ολων αν δεν ειχε συμβει το περιστατικο με τον αστυνομικο και ειχαμε μονο την διαδηλωση.Δυστυχως η επιθεση των μπαχαλων εκτος ενος χτυπημενου αστυνομικου εδωσε και το τελειο αλλοθι σε ολους αυτους που κλεινουν το ματι στην κρατικη βια.Πριν ακομα λαβει θεση η επιθεση στον αστυνομικο εβλεπα ποστ στα σοσιαλ μιντια που υποστηριζαν την ανανδρη και αναιτια επιθεση στο 29 χρονο.Οπως και στον Ζακ.Και σε καθε αλλη περιπτωση.
Επισης δεν ξερω οταν μιλαμε για κουκουλοφορους κατα ποσο εχουν να κανουν με αναρχικους η με φυτευτους,στην Ελλαδα ζουμε ξερουμε νομιζω πως παιζεται το παιχνιδι(φωτο):

Συνημμένα

• EwJqQ0aWgAExWyv.jpg
    EwJqQ0aWgAExWyv.jpg
    98.2 KB · Προβολές: 107
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ολοι ομως,και αυτο ειναι και το μεγαλο μου παραπονο,μιλανε και δειχνουν συμπονια μονο για την επιθεση στον αστυνομικο.Μεχρι και προσφορα για αυτους βλεπουμε.
Εχει κανεις να πει κατι αραγε για τον 29 χρονο φοιτητη;Ή για τα αλλα θυματα κρατικης βιας;Καταδικαζετε την βια των μπαχαλων(που οπως ειδατε το εκανα και εγω χωρις φοβο και παθος) αλλα για την βια που υπηρξε και η αφορμη για την συγκεντρωση στην Νεα Σμυρνη δεν μιλαει κανεις!Σαν να ειναι κατι που δεν μας ενοχλει ,αρκει να εξαφανιστουν οι κακοι αναρχικοι.

Θελω να ακουσω εστω εναν απο οσους καταδικασαν την μια μερια των μπαχαλων να καταδικαζει ανοιχτα και τον τροπο δρασης της ελας και τους μηχανισμους της.

Και πραγματικα θα ηθελα να γνωριζω ποια θα ηταν η σταση ολων αν δεν ειχε συμβει το περιστατικο με τον αστυνομικο και ειχαμε μονο την διαδηλωση.Δυστυχως η επιθεση των μπαχαλων εκτος ενος χτυπημενου αστυνομικου εδωσε και το τελειο αλοθι σε ολους αυτους που κλεινουν το ματι στην κρατικη βια.Πριν ακομα λαβει θεση η επιθεση στον αστυνομικο εβλεπα ποστ στα σοσιαλ μιντια που υποστηριζαν την ανανδρη και αναιτια επιθεση στο 29 χρονο.Οπως και στον Ζακ.Και σε καθε αλλη περιπτωση.
Επισης δεν ξερω οταν μιλαμε για κουκουλοφορους κατα ποσο εχουν να κανουν με αναρχικους η με φυτευτους,στην Ελλαδα ζουμε ξερουμε νομιζω πως παιζεται το παιχνιδι(φωτο):

Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Βρίθει ο τόπος από δηλώσεις ότι η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν λάθος, δεν έπρεπε να τον χτυπήσει και πρέπει να τιμωρηθεί. Το σωστό και υπεύθυνο, αν θες την άποψη μου, θα ήταν να μην γίνει καμία διαδήλωση, και μάλιστα εν μέσω κορωνοιού, αλλά να συγκροτηθεί μια ομάδα παρακολούθησης του θέματος, έτσι ώστε να βεβαιωθούν ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ο αστυνομικός θα τιμωρηθεί. Αυτή είναι υπεύθυνη και στοχευμένη συμπεριφορά.

mike1988

Active Member
Καλεστε με στο κινητο μου που θα το έχετε αν ειστε χειρουργημενος μου να μου εξηγησετε το σκεπτικο
με το οποιο θα πρεπει η οποια προσφορα να έχει αναδρομική ισχυ.

Αυτα περι κομματων δεν ασχολουμαι.
θα σημειώσω και τις δικες σας υποδειξεις αλλα πλεον η λιστα έχει γιενιπολυ μεγάλη και μάλλον προκειμενου να έχω το δικαιωμα να κανω μια προσφορα με συγκεκριμενα κριτηρια, θα πρεπει να συμβουλευομαι τους πάντες.
Ισως ένα γκαλοπ την επόμενη φορα να βοηθησει στο να αποφυσγω λάθος αποφάσεις.
Σχολιασμός γίνεται γιατρέ όχι υποδείξεις. Δεν με ενδιαφέρει να έχω κάποια παροχή οπότε δεν υπάρχει και λόγος να σας καλέσω. Άλλωστε η επικοινωνία μας όπως και η επιλογή σας έγινε με βάση την ικανότητα σας φυσικά και όχι με την προοπτική να ανταλλάξουμε απόψεις ή να γίνουμε φίλοι. Κάτι τελευταίο επειδή η ανακοίνωση της προσφοράς σας έγινε σε φόρουμ και όχι στο site σας ή σε βίντεο σας στο youtube θεωρούσα δεδομένο ότι θα περιμένατε να σχολιασθεί ίσως να ήταν και μία επιδίωξη οπότε που είναι το πρόβλημα.

Nik.Mos

Well-Known Member
Μα φιλε μου cvial δεν ηταν μονο αυτος!Ηταν και οι συναδελφοι του!Οσο υπεθυνο θεωρω αυτον αλλο τοσο θεωρω και τους συναδελφους του που σιωπησαν,που εκατσαν στην γωνια τους ,που ειδαν το βιντεο και δεν το καταδικασαν αλλα μεσα τους χαρηκαν ,την ακουσαν,ηδονιστηκαν.Ετσι ομως ειλικρινα δεν βλεπω επιθυμια αλλαγης σκηνικου,γιατι οι χθεσινοι αμετοχοι μπατσοι που δεν καταδικασαν το εγκλημα του συναδελφου τους θα αποτελεσουν τους αυριανους μπατσους που θα κανουν τα ιδια,με αποτελεσμα ο κυκλος της βιας να συνεχιζεται.Η υπομονη ομως εχει και τα ορια της,γιατι δεν θα μπορουμε παντα να μιλαμε για μπαχαλακηδες που καταστρεφουν περιουσιες και χτυπανε μπατσους,αλλα θα δουμε και απλους πολιτες που σιχαθηκαν την καταστολη να αντιδρουν,και αν την θεση των μπαχαλων την παρουν απλοι πολιτες ας τρεξουμε να κρυφτουμε ολοι γιατι πλεον θα ειναι προβλημα λαου και οχι λιγων μπαχαλων η αναρχικων.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα φιλε μου cvial δεν ηταν μονο αυτος!Ηταν και οι συναδελφοι του!Οσο υπεθυνο θεωρω αυτον αλλο τοσο θεωρω και τους συναδελφους του που σιωπησαν,που εκατσαν στην γωνια τους ,που ειδαν το βιντεο και δεν το καταδικασαν αλλα μεσα τους χαρηκαν ,την ακουσαν,ηδονιστηκαν.Ετσι ομως ειλικρινα δεν βλεπω επιθυμια αλλαγης σκηνικου,γιατι οι χθεσινοι αμετοχοι μπατσοι που δεν καταδικασαν το εγκλημα του συναδελφου τους θα αποτελεσουν τους αυριανους μπατσους που θα κανουν τα ιδια,με αποτελεσμα ο κυκλος της βιας να συνεχιζεται.Η υπομονη ομως εχει και τα ορια της,γιατι δεν θα μπορουμε παντα να μιλαμε για μπαχαλακηδες που καταστρεφουν περιουσιες και χτυπανε μπατσους,αλλα θα δουμε και απλους πολιτες που σιχαθηκαν την καταστολη να αντιδρουν,και αν την θεση των μπαχαλων την παρουν απλοι πολιτες ας τρεξουμε να κρυφτουμε ολοι γιατι πλεον θα ειναι προβλημα λαου και οχι λιγων μπαχαλων η αναρχικων.

Δεν είναι τόσο απλό. Το πρόβλημα είναι αμφίδρομο και το βλέπεις και στο φόρουμ. Η μόνη λύση είναι η ψυχραιμία και η επιδίωξη (με ειρηνικά αλλά πιεστικά μέτρα) να αποδοθεί δικαιοσύνη και τιμωρία σε παραβατικές συμπεριφορές. Αν ένας δημόσιος λειτουργός ξέρει ότι θα διωχθεί ή θα τιμωρηθεί σκληρά δεν θα το κάνει εύκολα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Μακαρι CVIAL να εχεις δικιο σε αυτο,πραγματικα το ευχομαι.Αλλα ξερεις τι;Μεγαλωσα ρε συ,και απο πιτσιρικος περιμενω την στιγμη που οι παραβατικες συμπεριφορες κρατικων λειτουργων(και οχι μονο αστυνομικων αλλα καθε ειδους δημοσιων υπαλληλων που εμπαιζουν τον κοσμο) θα τιμωρουνται και ακομα περιμενω..Και κατι μου λεει οτι οσο και να περιμενω αυτο θα παραμενει ενα ονειρο θερινης νυκτος,δυστυχως το συστημα ειναι ετσι δομημενο που αν καποιες λειτουργιες του δεν ξεριζωθουν,αλλαγη δεν θα δουμε.
Και επειδη μιλησα για κρατικη βια σε περιοδους διακυβερνησης της δεξιας δεν θα ξεχασω ουτε θα συγχωρησω και την βια οταν κυβερνουσε ο συριζα.Παλι λυτους μπατσους ειχαμε να βαρανε στο ψαχνο.Και για να γνωριζουν ολοι τι ανθρωπος ειμαι,τα ιδια αισθηματα ετρεφα και οταν οι μπατσοι του συριζα εδερναν πολιτες στα συλλαλητηρια για την Μακεδονια.
Καθε θυμα κρατικης βιας,ειτε αριστερος ειτε δεξιος ειτε οτιδηποτε,τουλαχιστον στο κομματι αυτο,θα με εχει στο πλευρο του και πρεπει να ειμαστε στο πλευρο του ολοι μας,ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων.
υ.γ.μπορει να μεγαλωνω και να χανω την ελπιδα μου,αν κατι ομως διατηρω ακεραιο αυτο ειναι ο ρομαντισμος που παντα θα καθοριζει τα πιστευω μου.Και ελπιζω μεχρι να πεθανω να μην τον χασω.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Φίλε ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις για αυτό άσε τους χαρακτηρισμούς.

Άγνοια νόμου επαναλαμβάνω δεν υπάρχει και δημοκρατία δεν είναι οι κρατικοί λειτουργοί να "τηρούν απαρέγκλιτα" και όλοι οι υπόλοιποι να τους γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι (με την υποσημείωση της πιθανότητας να τιμωρηθεί "μια που είναι δικαίωμα του και παίρνει την ευθυύνη").

Λες ότι δεν είμαστε Μιανμαρ για μολότοφ και νεκρούς, μάλλον ξεχνάς την Μαρφίν με τέσσερις νεκρούς?

Για ΧΑ τώρα (που τολμάς να υποννοείς κάτι για μένα) ΧΑ και άκρα αριστερά είναι το ίδιο και το αυτό, φασίστες και οι δύο. από τους πρώτους κάποιοι μπήκαν φυλακή, από τους δεύτερους? Βαθιά δημοκράτης, όπως λές ότι είσαι, και η φράση «αυθαιρεσίες ακόμα και υπό την μορφή των νόμων» δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω ορκιστεί να διαφυλάτω την δημοκρατία ενώ εσύ είσαι κατά επίφαση δημοκράτης.

ΥΓ Δεν έχω τίποτα με την σχολή Χημ. Μηχ. ίσα ίσα την θεωρώ εξαιρετική, το μπάχαλο γύρω γύρω από τα πανεπιστήμια με ενοχλεί. Έχεις πάει ποτέ σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό? Αυτό το σίχαμα με τα δικά μας σου αρέσει? Ευτυχώς που δεν έμεινα να έχω συναδέλφους σαν και εσένα.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Για να μην ενοχλώ με τις κοινωνικές απόψεις μου, και μιας και όντως ειναι περιττες
το εκτενες αρχικό ποστ άλλαξε.
Η προσφορα παραμενει.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ελπιζω ομως @bobby μεσα στα μπαχαλα των πανεπιστημιων να βαζεις και τους κομματικους μηχανισμους οπως αυτον της ΔΑΠ.Σαν φοιτητης λοιπον σιγουρα θα εχεις ακουσει για το τι εστι ΔΑΠ,τι ειδους "εργο" παραγει στα πανεπιστημια και ποια η συνεισφορα της στην φοιτητικη κοινοτητα.Σαν φοιτητης του πανεπιστημιου πειραιως ,σε ενα πανεπιστημιο που η δαπ ειχε παντα αυτοδυναμια 70% ,ειδα και εζησα πολλα.Απο ενοικιαση μπραβων για λυσιμο διαφορων με αλλες παραταξεις μεχρι φοιτητες να μην μπορουν να περασουν τα μαθηματα η να παρουν πτυχιο(!)αφου ειχαν μπει στο στοχαστρο της ΔΑΠ.Τετοια δυναμη εχουν!Αυτη λοιπον η δυναμη της φοιτητικης παραταξης της ΝΔ σε τρομαζει καθολου;Η εμπιπτει εντος νομιμοτητας αρκει να μην ειναι αριστερα;
Επισης για την υποθεση μαρφιν,θα ζητουσα να κανετε μια πιο λεπτομερη αναζητηση στοιχειων ολοι σας ωστε να φανουν ποιοι δεν εκαναν τις απαραιτητες ενεργειες για να συλληφθουν οι υπευθυνοι.Και εξεταστε αυτη την απουσια ενεργειων και την σχεση της με την ΝΔ.Βρωμαει πολυ η δουλεια.
Και επειδη λες για τους ναζι που μπηκαν φυλακη,να θυμισω οτι ο υπαρχηγος τους συνεχιζει να παραμενει ασυλληπτος μεχρι και σημερα.Και φυλακη πραγματικη για τα εγκληματα που εκαναν δεν ειναι.Εχυσαν αιμα,σκοτωσαν ανθρωπους,και σε 3 χρονια παλι εξω θα ειναι,για ποια φυλακη μιλας;Οταν ξεχυλισε το ποτηρι αποφασισε ο κρατικος μηχανισμος να βαλει μπρος.Μεχρι τοτε η παρακρατικη υπαρξη και δραση των ναζιστων της χα βολευε το συστημα αφου δρουσε αποπροσανατολιστικα.Η χα ηττηθηκε απο τον δημοκρατικο λαο στους δρομους,απο πουθενα αλλου.
Θυμαμαι τον Βενιζελο σε ομιλια του στην Νικαια πριν καποια χρονια να λεει οτι το προβλημα δεν ειναι οι ναζι αλλα ο συριζα.Ξεπλυμα απο παντου μιλαμε

Τελευταία επεξεργασία:

mike1988

Active Member
Φίλε ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις για αυτό άσε τους χαρακτηρισμούς.

Άγνοια νόμου επαναλαμβάνω δεν υπάρχει και δημοκρατία δεν είναι οι κρατικοί λειτουργοί να "τηρούν απαρέγκλιτα" και όλοι οι υπόλοιποι να τους γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι (με την υποσημείωση της πιθανότητας να τιμωρηθεί "μια που είναι δικαίωμα του και παίρνει την ευθυύνη").

Λες ότι δεν είμαστε Μιανμαρ για μολότοφ και νεκρούς, μάλλον ξεχνάς την Μαρφίν με τέσσερις νεκρούς?

Για ΧΑ τώρα (που τολμάς να υποννοείς κάτι για μένα) ΧΑ και άκρα αριστερά είναι το ίδιο και το αυτό, φασίστες και οι δύο. από τους πρώτους κάποιοι μπήκαν φυλακή, από τους δεύτερους? Βαθιά δημοκράτης, όπως λές ότι είσαι, και η φράση «αυθαιρεσίες ακόμα και υπό την μορφή των νόμων» δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω ορκιστεί να διαφυλάτω την δημοκρατία ενώ εσύ είσαι κατά επίφαση δημοκράτης.

ΥΓ Δεν έχω τίποτα με την σχολή Χημ. Μηχ. ίσα ίσα την θεωρώ εξαιρετική, το μπάχαλο γύρω γύρω από τα πανεπιστήμια με ενοχλεί. Έχεις πάει ποτέ σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό? Αυτό το σίχαμα με τα δικά μας σου αρέσει? Ευτυχώς που δεν έμεινα να έχω συναδέλφους σαν και εσένα.
Η Μαρφίν, ο γρηγορόπουλος και τόσα άλλα ποιος τα ξεχνάει και ποιος τα διαχωρίζει. Αυτό που λεώ και πάλι είναι ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις μόνο από τους κρατικούς λειτουργούς και όχι από τους μπαχαλάκηδες. Ας πάνε όλοι φυλακή αν μπορούμε και αν θέλουμε να τους βάλουμε καθόλου δεν με αφορά. Όταν μου βάζεις διλλήματα με ποιο ξύλο θεωρώ ποιο αναγκαίο πως να χαρακτηρίσω τα γραφόμενα σου και όχι εσένα προσωπικά όπως εσύ κάνεις. Συγχαρητήρια για τους χαρακτηρισμούς σου. Ορκίστηκες να υπηρετείς την πατρίδα και να μην φερνείς ανυπακοή στους ανωτέρους σου αν θυμάμαι καλά...εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιους περιορισμούς στα πιστεύω μου. Η βία φέρνει βία. Τέλος!

grg19ggls

Member
Βασικά ο γιατρός μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Δικό του είναι το μαγαζί. Δε μας αφορά τι θα κάνει.
Μπορεί να έχει όποια τιμολογιακή πολιτική θέλει (ακόμα και αν διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμα).
Μπορεί να έχει επιλεκτική ευαισθησία προς συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες (όλοι μπορεί να έχουμε).
Μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για την αστυνομία (όλοι έχουμε από μία).

Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε έξαρση αστυνομικής αυθαιρεσίας, αστυνομικής βίας, αστυνομικής κατάχρησης εξουσίας.
Και αυτές τις μέρες, που όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες των παραπάνω περιστατικών, βγαίνει να ανακοινώσει έκπτωση στους αστυνομικούς.
Πράγματι, αυτό είναι θέση (όπως ό ίδιος το παραδέχεται).

Από πλευράς μου είναι άθλια θέση.
Θέλει να επιβραβεύσει απλά τους "αυθαιρετούντες".
Και για αυτή τη θέση, έχουμε δικαίωμα να του ασκήσουμε κριτική - για τη τιμολογιακή του πολιτική όχι.

Από ότι καταλάβατε γιατρέ, ούτε εγώ είμαι ισαποστάκιας (ούτε πολλοί εδώ μέσα - από ότι διαβάζω στα σχόλια).
Όσοι διαφωνούν με την άνευ όρων στήριξη σας στους αστυνομικούς (είτε είναι καλοί είτε είναι κακοί), δεν είναι ισαποστάκηδες.
Απλά έχουν αντιμετωπίσει στη ζωή τους διαφορετική αστυνομία από αυτή που περιγράφετε (και επιβραβεύετε) εσείς.

Τις δικές μου υποδείξεις σας επιτρέπω να μην τις σημειώσετε - όπως γεμάτος ειρωνεία αναφέρετε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
Και να τις σημειώσετε χαμένες θα πάνε. Δε νομίζω να μπορεί να τις αξιοποιήσει ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει τους ανθρώπους με βάση το επάγγελμα τους.

Φιλικά,

Ένας που δεν είναι αστυνομικός.

bobby

Well-Known Member
Η Μαρφίν, ο γρηγορόπουλος και τόσα άλλα ποιος τα ξεχνάει και ποιος τα διαχωρίζει. Αυτό που λεώ και πάλι είναι ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις μόνο από τους κρατικούς λειτουργούς και όχι από τους μπαχαλάκηδες. Ας πάνε όλοι φυλακή αν μπορούμε και αν θέλουμε να τους βάλουμε καθόλου δεν με αφορά. Όταν μου βάζεις διλλήματα με ποιο ξύλο θεωρώ ποιο αναγκαίο πως να χαρακτηρίσω τα γραφόμενα σου και όχι εσένα προσωπικά όπως εσύ κάνεις. Συγχαρητήρια για τους χαρακτηρισμούς σου. Ορκίστηκες να υπηρετείς την πατρίδα και να μην φερνείς ανυπακοή στους ανωτέρους σου αν θυμάμαι καλά...εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιους περιορισμούς στα πιστεύω μου. Η βία φέρνει βία. Τέλος!

Φίλε μου δεν προσπαθώ να σε πείσω ότι το ένα ξύλο είναι καλό και το άλλο κακό...... και τα δύο κακά είναι και πρέπει να τιμωρούνται. Εσύ προσπαθείς να με πείσεις ότι αν πρέπει να διαλέξω, μεταξύ των δύο, πιο είναι το "καλύτερο", αυτό είναι οι μπαχαλάκηδες. Εκεί διαφωνούμε. Η ουσία είναι ότι και τα δύο είναι κακά και πρέπει να τιμωρούνται, αλλά προσωπικά για εμένα χειρότεροι είναι οι μπαχαλάκηδες γιατί οι αστυνομικοί τουλάχιστον έχουν ένα πλαίσιο που τους περιορίζει να ξεφύγουν, οι άλλοι είναι ασύδοτοι, όσο αέρα τους δώσεις θα τον καταλάβουν (σας τα αέρια...).

Αν διαδήλωναν ειρηνικά και δεν έσπαγαν, έκαιγαν, σκότωναν (Μαρφίν) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θα εξασκούσαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να διαφωνούν. Αντί αυτού καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, παρανομούν με κάθε τρόπο και διαπράττουν κακουργηματικές πράξεις. Δεν είναι αυτό δημοκρατικό δικαίωμα και δεν είναι και αυτοί δημοκράτες, το ευνοϊκότερο που μπορώ να τους αποκαλέσω είναι εγκληματίες και το χειρότερο φασίστες-εγκληματίες.

Ορκίστηκα να εφαρμόζω τις διαταγές των ανωτέρων μου στο πλαίσιο των νόμων του κράτους και του Ελληνικού Συντάγματος, δεν μου έχει τύχει να με διατάξουν κάτι εκτός αυτού του πλαισίου αλλά αν τύχει δεν πρόκειται να εκτελέσω την διαταγή γιατί παντού και πάντα έχω ορκιστεί να ενεργώ στο πλαίσιο των νόμων του κράτους και του Ελληνικού Συντάγματος.

Εγώ το σταματάω εδώ, είμαστε σε ένα φόρουμ με θέμα την καράφλα, έχουμε αρχίζει να το κουράζουμε με την πολιτική ανάλυση. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, αυτό άλλωστε πρεσβεύει και η δημοκρατία, τον πλουραλισμό απόψεων.

Nik.Mos

Well-Known Member
Εχεις καταλαβει οτι μπορει,αθελα σου,να κατηγορεις αυτους που πιστευεις ετσι;Δεν ισχυριζομαι ολοι,αλλα πολλοι απο τους μπαχαλακηδες στους οποιους αναφερεσαι ειναι και προβοκατορες μπατσοι ασφαλιτες.Παντως ολοι οι "καταδικαζω την βια απο οπου και αν προερχεται αλλα.." παντα φερνετε τα ιδια παραδειγματα για να δικαιολογησετε και να υποστηριξετε τα δεξια σας φρονηματα.Και το κλεινω και εγω εδω με την σειρα μου,αν συνεχιστει το ιδιο σκηνικο και το κρατος δε σταματησει τις μαφιοζικες επιθεσεις σε πολιτες,η απαντηση θα ειναι ηχηρη απο τον ελληνικο λαο,που ολοενα και διογκωνεται, και ο υπαιτιος θα ειναι μονο ενας,ο εξουσιαστης(ειτε δεξιος ειτε αριστερος).Σεβασμος στον πολιτη για να μην τους παρει ο διαολος.
Περιμενω ακομα απαντηση σου για τους μπαχαλακηδες των παραταξεων στα πανεπιστημια.Καταδικαζεις ναι η ου;Ή δαπ νουδουφουκου;Μαλλον το τελευταιο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα