Μεταφορά νήματος σχετικά με προσφορά για αστυνομία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ενώ η ΠΑΣΠ η του ΚΚΕ η του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αυτό το στόχο?προνόμιο της ΝΔ είναι μόνο?να είστε αντικειμενικοί και να βλέπετε καθαρά τα πράγματα.δεν υπάρχει διαφορά σε αυτά ..εφόσον μιλάμε για αλλού είδους σκέψη από την αριστερά και ότι δεν είναι συστημική((εδώ λιώνω στα γέλια)) από αυτούς περιμένεις τέτοιες κινήσεις.
Συμφωνω απολυτως!Ολες οι παραταξεις δρομο απο τα πανεπιστημια,αριστερες και δεξιες,μονο οι φοιτητες εχουν θεση εκει,κανεις αλλος και για καμια σκοπιμοτητα.Ο χωρος του πανεπιστημιου ειναι ιερος και ως τετοιος πρεπει να διαχειριζεται και να αντιμετωπιζεται!
Απλα εγω ανεφερα την ΔΑΠ γιατι στο δικο μου πανεπιστημιο δρουσαν πραγματικα σαν παρακρατος,και ειχαν αυτοδυναμια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε πραγματικά παραποιείς τα πράγματα και τα έχεις σαν δεδομένα στο μυαλό σου για το τι σκέφτεται κάποιος από την άλλη μεριά από εσένα..χαίρομαι που καταδικάζεις κάθε μορφή βίας..και εγώ το ίδιο..όλα τα άλλα είναι η φαντασιώσεις σου η έτσι έμαθες από ορισμένους που σε δασκαλεψαν σε αυτή τη νοοτροπία.μην κρίνεις κανέναν επειδή έχει άλλη πολιτική υπόσταση από τη δική σου ..δεν είναι κανένας αυτό το τέρας που σου έμαθαν ότι είναι επειδή έχει διαφορετικό πιστεύω από εσένα.εχεις μιλήσει και έχεις αποκαλεσει σκουπίδια κτλ άλλα άτομα..απλά στο λέω φιλικά να μην σε τυφλώνει το γνωστό μίσος της αριστερής ιδεολογίας ως προς τη διαφορετική άποψη.αυτο μονο

Kostas97

Well-Known Member
Εδω κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Η ΝΔ θεωρειται φιλελευθερο κομμα και ο μεσος ψηφοφορος της αν διαβασει τι εστι φιλελευθερισμος θα αλλαξει κομμα. Το δογμα "πατρις-θρησκεια-οικογενεια" θα κλονιστει.

Εγω περιμενω να δω καποιον να κανει την αρχη. Πως εβαλε αστυνομια στα πανεπιστημια.. ετσι θελω να δω πραγματικες αλλαγες για να πεισθω οτι το πανεπιστημιο πηγαινει προς Ευρωπαικο.
Μεχρι τοτε καλα κανει και βαζει ολο και περισσοτερους αστυνομικους δημοσιους υπαλληλους με 3 μηνες εκπαιδευσης.
Απο το ΚΚΕ δεν περιμενω τπτ μια ζωη στο 7% θα να

Kostas97

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτως!Ολες οι παραταξεις δρομο απο τα πανεπιστημια,αριστερες και δεξιες,μονο οι φοιτητες εχουν θεση εκει,κανεις αλλος και για καμια σκοπιμοτητα.Ο χωρος του πανεπιστημιου ειναι ιερος και ως τετοιος πρεπει να διαχειριζεται και να αντιμετωπιζεται!
Απλα εγω ανεφερα την ΔΑΠ γιατι στο δικο μου πανεπιστημιο δρουσαν πραγματικα σαν παρακρατος,και ειχαν αυτοδυναμια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Μονο στο δικο σου;;;;;

aeratos28

Just aeratos
Ας το κάνει το ΠΑΣΟΚ η ο ΣΥΡΙΖΑ τότε..οι δεξιοί όπως λες είναι αυτό που είναι..γιατί δεν το κάνουν λοιπόν?
Εδω κοροιδευομαστε μεταξυ μας. Η ΝΔ θεωρειται φιλελευθερο κομμα και ο μεσος ψηφοφορος της αν διαβασει τι εστι φιλελευθερισμος θα αλλαξει κομμα. Το δογμα "πατρις-θρησκεια-οικογενεια" θα κλονιστει.

Εγω περιμενω να δω καποιον να κανει την αρχη. Πως εβαλε αστυνομια στα πανεπιστημια.. ετσι θελω να δω πραγματικες αλλαγες για να πεισθω οτι το πανεπιστημιο πηγαινει προς Ευρωπαικο.
Μεχρι τοτε καλα κανει και βαζει ολο και περισσοτερους αστυνομικους δημοσιους υπαλληλους με 3 μηνες εκπαιδευσης.
Απο το ΚΚΕ δεν περιμενω τπτ μια ζωη στο 7% θα να

Aldo

Well-Known Member
Ελπιζω να κανει λιγο κρατει μπας και προλαβει να μεταμοσχευθει και κανας αλλος...

aeratos28

Just aeratos
Πάντως ρε παιδιά την έχετε πέσει στον γιατρό για λάθος λόγο..είναι ΔΙΚΟ του θέμα το που θα κάνεις και τι μεγέθους προσφορές.για να έρθω στα λόγια σας,που λέγατε το σας νοιάζει πόσο χρεώνει κτλ κτλ..αμέσως τον στησατε στον τοίχο ..το λέω εγώ που είχα (τσακωθεί) πολλές φορές μαζί του για θέματα του φόρουμ..το τι κάνει στη ζωή του και γενικώς που θέλει να προσφέρει είναι δικαίωμα του και δεν με απασχολεί.οι διαφωνιες μας θα έπρεπε να μένουν στα θέματα των αποτελεσμάτων που βλέπουμε και στις αναλύσεις των περιστατικών..όλα τα άλλα είναι προσωπικά εντελώς και δεν θα έπρεπε να πλατιαζουμε σε αυτά.

Kostas97

Well-Known Member
Ας το κάνει το ΠΑΣΟΚ η ο ΣΥΡΙΖΑ τότε..οι δεξιοί όπως λες είναι αυτό που είναι..γιατί δεν το κάνουν λοιπόν?
Τα μονα κομματα σημερα που εχουν παραταξεις και οι παραταξεις ειναι συνδεδεμενες με το κομμα ειναι η ΚΝΕ και η ΔΑΠ.
Μακαρι να μπορουσα να ελπιζω να το εκαναν και αυτοι αλλα μετα την τελευταια τους θητεια εχω χασει την ελπιδα.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΡΙΘΜΗΣΗ στην παιδεια. Περαν του κλασσικου ΤΕΙ=ΑΕΙ υπο πιεση Ευρωπης.

vlafo

Well-Known Member
Νικ

Η προπαγάνδα και τα μανιφέστα που αναρτάς,τα ξέρω,τα έβλεπα και επειδή ποτέ δεν ανήκα κάπου και δεν εξαρτώμουν από κανένα κερατά,τους είχα όλους γραμμένους και για αυτό ήμουν πάντα ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνω ότι θέλω.
Αυτά που εσύ κατακρίνεις, είναι σαν να βγήκε από το γραφείο του Σύριζα ανακοίνωση.

Για ποια Δημοκρατία μιλάς?
Για αυτούς τους λίγους που εμποδίζουν τους πολλούς?
Η ΑΣΟΕΕ έχει 10.000 φοιτητές και 50 κωλόπαιδα είχαν σουγιάδες και ρόπαλα.
Αυτούς στηρίζεις?

Στην εποχή μου είχαμε μόνο τα κιόσκια και κάναμε ανταλλαγή απόψεων μόνο και τίποτα παραπάνω.Με επίπεδο και πάντα με φοιτητές.
Είχα την τύχη να είμαι στην κορυφαία οικονομική σχολή,όπου αυτά που αναφέρεις ήταν άγνωστα.
Δύο φορές μόνο πήγε να γίνει κατάληψη χωρίς έγκριση,και δεν με άφησαν να μπω και τους πήρε και τους σήκωσε.

Τι ανεβάζεις βίντεο και λες ότι θέλεις?
Μεμονομωμένα πάντα.
Η βία είναι βία αγόρι μου καταλάβε το από όπου και αν προέρχεται.
Και είναι καταδικαστέα.
Αλλά η βία σαν άμυνα σε επίθεση που δέχεσαι δεν είναι βία, αυτοάμυνα λέγεται.
Ο Αστυνομικός αν χρειαστεί και απειλείται φυσικά θα επέμβει με καταστολή.
Αυτή είναι η δουλειά του,όταν δημιουργούνται έκνομες πράξεις βίας,και απειλείται η σωματική του ακεραιότητα θα επέμβει και αυτός με βία,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Πρέπει να βάλουμε ταμπέλα δηλαδή?
Βγάλε αυτό το μίσος που έχεις για τους αστυνομικούς, και βγάλτο για όλους αυτούς τους μπαχαλάκηδες που τα δημιουργούν αυτά.
Και για ότι άλλο είναι κατακριτέο.
ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Λέτε όλοι ότι υπάρχει αστυνομική βία σε υπέρμετρο βαθμό.
Μάλλον θα θέλω οφθαλμίατρο.
Γιατί εγώ έβλεπα τα τελευταία χρόνια, μια απίστευτη ασυδοσία,μια ανεξέλεγκτη χαλάρωση και ανυπαρξία οποιουδήποτε κρατικού μηχανισμού,μια εικόνα διάλυσης,όπου απαγορευόταν να πάμε στα Εξάρχεια για καφέ,στο κέντρο της Αθήνας,στην Ομόνοια και σε όλα τα κακόφημα μέρη.
Φοβόμουν να κυκλοφόρησω στο κέντρο της πόλης μου γιατί ήταν υπό κατάληψη.
Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Κάνεις επιλεκτικους διαχωρισμούς και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις.

Ποιός θέλει παρατάξεις μέσα στα Πανεπιστήμια?
Τι δουλειά έχουν μέσα στο λίκνο της εκπαίδευσης?
Καμία.
Δεν πρέπει να μπει και να επεμβαίνει η Αστυνομία,όταν καννιβαλίζεται το Πανεπιστήμιο και γίνονται ποινικά κολάσιμες πράξεις?
Ποια είναι η λύση που προτείνεις πέρα από το να καταγγέλεις και να τα βάζεις όλα στον κιμά?
Όλοι μα όλοι οι φοιτητές αν τους ρωτήσεις την επιζητούνε γιατί δεν πάει άλλο.
Γιατί δεν το επικροτείς αυτό αλλά αντιθέτως το πολιτικοποιείς?
Δεν πρέπει να γίνει κάπου η αρχή?
Έστω και έτσι?
Ακόμα και να διαφωνείς με αυτό?

Η αδράνεια μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.

Kostas97

Well-Known Member
Ελπιζω να κανει λιγο κρατει μπας και προλαβει να μεταμοσχευθει και κανας αλλος...
Προτεινω σε οποιον εχει τα κριτηρια ενα τριμηνο εκπαιδευσης, ειδικος φρουρος, κανει τη ΜΕΤ και αν θελει παραιτειται. Στο τελος κερδισμενος θα βγει.:D

Nik.Mos

Well-Known Member
Δυστυχως @aeratos28 απο την απαντηση που μου δινεις δεν εχεις πιασει το νοημα που θελω να περασω.Κανεις δεν με δασκαλεψε,στα σχολια μου ημουν ξεκαθαρος ξαναδιαβασε τα και προσπαθησε να τα αναλυσεις απο μια ουδετερη σταση.Ολα οσα ανεφερα συνθετουν το παζλ της συγχρονης κανονικοτητας.Θα συνεχισω ομως να επαναλαμβανομαι ,οσο κουραστικος και αν γινομαι γιατι δεν μου δινεται ξεκαθαρη απαντηση:

Eισαστε κατα της βιας σε πολιτικους σας αντιπαλους ή οταν η μποτα του μπατσου χτυπαει κωλομερι αριστερου δικαιολογειται;Νομιζω εχουν αποδειχτει οι σχεσεις κρατους παρακρατους,και αν καποιος ανοιξει τα ματια του να δει την πραγματικοτητα θα δει οτι η ιστορια βρωμαει,και οτι καθε βια ξεκινα παντα απο τον εξουσιαστη.Απλα οταν ο εξουσιαζομενος αποφασιζει να αντιδρασει και να δωσει το δικο του χτυπημα ολοι κανουν λογο για μπαχαλα.Κανεις ομως δεν προσπαθει να ερμηνευσει την αιτια που το δημιουργει χωρις κομματικες παρωπιδες.
Πρεπει η οχι να ξεριζωθουν οι μπατσοι απο την ΕΛΑΣ που υποστηριζουν τους φασιστες της ΧΑ και οσοι ειναι ψυχασθενεις ;Γιατι απο προχθες ακουω για κακομοιρηδες μπατσους και για εγκληματιες κουκουλοφορους.Για τα θυματα βιας;

Εισαστε ικανοποιημενοι απο την αστυνομια μας;Εχουμε αυτο που αξιζουμε;Ολα πανε καλα;Δεν βλεπετε τιποτα στραβο;

80.000 αστυνομικους εχουμε αυτη την στιγμη στην Ελλαδα.Εν καιρω ειρηνης.Και 8000 δασκαλους και καθηγητες.Ησυχια ταξις και ασφαλεια

@vlafo ουτε εσυ εχεις καταλαβει τι λεω.Αυτα που μου ζητας να καταδικασω τα εχω ηδη καταδικασει.Ξαναδιαβασε με γιατι κανεις λαθος για μενα.Ειμαι ξεκαθαρος απο την αρχη.Και ξερω οτι πολλοι απο εσας δεν τραβηξατε και ιδιαιτερο ζορι που χτυπηθηκε ενας 29χρονος,απλυτος θα ηταν αλλωστε αρα τις αξιζε τις ξυλιες,σωστα;Αυτα δε μπορω φιλε vlafo.Που ολοι με μια φωτο ενος αστυνομικου βγηκατε να μιλησετε και να καταδικασετε την βια(ΟΡΘΩΣ).Που ησασταν ομως ολα αυτα τα χρονια με τα θυματα της αλλης πλευρας;Που ηταν οι προσφορες;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Πάντως ρε παιδιά την έχετε πέσει στον γιατρό για λάθος λόγο..είναι ΔΙΚΟ του θέμα το που θα κάνεις και τι μεγέθους προσφορές.για να έρθω στα λόγια σας,που λέγατε το σας νοιάζει πόσο χρεώνει κτλ κτλ..αμέσως τον στησατε στον τοίχο ..το λέω εγώ που είχα (τσακωθεί) πολλές φορές μαζί του για θέματα του φόρουμ..το τι κάνει στη ζωή του και γενικώς που θέλει να προσφέρει είναι δικαίωμα του και δεν με απασχολεί.οι διαφωνιες μας θα έπρεπε να μένουν στα θέματα των αποτελεσμάτων που βλέπουμε και στις αναλύσεις των περιστατικών..όλα τα άλλα είναι προσωπικά εντελώς και δεν θα έπρεπε να πλατιαζουμε σε αυτά.
Ζω για την μερα (εγω δεν θα με εδω) που θα ανεβει το badge "Αeratos, 3100 , ultrasuper FUT, Anastasakis hairclinic testimonial"

:D

aeratos28

Just aeratos
Ρε φίλε τι λες ?νέο παιδί και μου λες κουβέντες για μποτες αστυνομικών σε αριστερούς.ξεκολα φίλε το μυαλό σου ..μόνο ρωτάς..είστε απέναντι σε αυτό?σε αυτό?σε αυτό?εμείς είμαστε απέναντι σε όλα αυτά,από όπου και αν προέρχονται και το λέμε συνέχεια..εσύ όμως μόνο από ότι είναι απέναντι από το πιστεύω σου.οταν θα δεχτείς τα εγκλήματα που κάνουν οι δικοί σας τότε θα μπορούμε να συζητήσουμε,ειλικρινά στο λέω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο μπαλτάκος πάντως που συνομιλούσαν με θέρμη δεν ήταν σε αριστερή κυβέρνηση. Επιπλέον τους καταδίκασε η δικαιοσύνη και για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους όλοι την θεωρούμε μη ανεξάρτητη με την πολιτική εξουσία και αυτό είναι το χειρότερο όλων!

Αγαπητέ εδώ και πολλά χρόνια έχουν πάψει να με απασχολούν οι θεωρίες και οι συνομιλίες. Αυτό που κοιτάζω είναι το αποτέλεσμα και μάλιστα με γνώμονα τι καλύτερες πρακτικές εναλλακτικές υπάρχουν. Προφανώς θα τους καταδίκαζε η δικαιοσύνη, ποιος άλλος άλλωστε θα μπορούσε να το κάνει, πάντα όμως υπάρχουν πρόθυμοι επίορκοι για διευκολύνσεις, έστω και χρονικές.

Kostas97

Well-Known Member
Το βασικο ερωτημα που ο καθενας μας μπορει να αναρωτηθει ειναι εαν η αστυνομια στο χωρου του πανεπιστημιο με γκλοπ καπελο και χειροπεδα, θα λυσει καποιο προβλημα ή απλα θα γινει στοχος.

Αυτοι οι αστυνομικοι θα καλουν λεει τους αλλους απεξω να ερχονται να λυνουν το θεμα. Αρα με λιγα λογια θα εχουμε ενα πανεπιστημιο που η φωτια και το πετρελαιο θα ειναι διπλα διπλα.

Θεωρειται αυτη την σκεψη εξυπνη;
Ας καταλαβουμε σε ποια χωρα βρισκομαστε και οχι να κανουμε υποθεσεις οτι ειμαστε στη Γερμανια στηνΑμρεικη στην Σουηδια.

Εγω βλεπω με το νεο νομο πολλα επεισοδια εντος πανεπιστημιου.
Ποιος βεβαια θα την πληρωσει και παλι...
Ο φοιτητης που πηγαινει για να παρει πραγματικη γνωση και οχι να μπλεχτει.
Ή μηπως μεσα σε ενα μπαχαλο και ενα πετροπολεμο θα ειναι η καταλληλη συνθηκη για διαλεξεις.

Κατι αλλο τωρα.

Τα εξαρχεια τοσα χρονια και ακομα κανεις δεν καταφερε να τα κανει μια "νορμαλ" γειτονια. Το εμποριο ναρκωτικων στην Αθηνα λενε οι κατοικοι το εδιωχναν απο το κεντρο και πηγαινε σε αλλες περιοχες ποτε δεν σταματησε.
Στη Θεσσαλονικη υπαρχουν περιοχες Αβατα πραγματικα μετα απο καποια ωρα. Ναρκωτικα παντου.
Και ενα πανεπιστημιο στο κεντρο αυτων.

Για εμενα οι λυσεις ειναι πιο πιθανον να ερθουν απο εξω προς τα μεσα και οχι απο μεσα προς τα εξω.
Γιατι στα πανεπιστημια της επαρχιας τα πραγματα ειναι πιο ομαλα;;;
Μηπως επειδη και συνολικα η εγκληματικοτητα ειναι μικροτερη;

Δεν θελω να ειμαι αρνητικος στην νεα προσπαθεια.
Οπως και να εχει ειναι μια προσπαθεια και οχι το τιποτα.
Μενει να δουμε πως θα λειτουργησει.
Εγω ομως δεν ειμαι αισιοδοξος.

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Αλλά η βία σαν άμυνα σε επίθεση που δέχεσαι δεν είναι βία, αυτοάμυνα λέγεται.
Ο Αστυνομικός αν χρειαστεί και απειλείται φυσικά θα επέμβει με καταστολή.
Αυτή είναι η δουλειά του,όταν δημιουργούνται έκνομες πράξεις βίας,και απειλείται η σωματική του ακεραιότητα θα επέμβει και αυτός με βία,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Πρέπει να βάλουμε ταμπέλα δηλαδή?
Συμφωνω απολυτως!το ιδιο δικαιωμα ομως φερουμε και εμεις οι πολιτες οταν απειλειται η δικη μας σωματικη ακεραιοτητα. απο αυτους.Αρα για να προστατεψουμε τους εαυτους μας απο αστυνομικες βαρβαροτητες και αυθαιρεσιες θα κανουμε ακριβως το ιδιο,παντα στα πλαισια ασκησης βιας που πηγαζει απο την αναγκη για αυτοπροστασια.Εκτος αν το προνομιο αυτο το εχουν μονο οι της ΕΛΑΣ και οχι εμεις.Γιατι ο 29χρονος οταν τον φορτωνανε στο ξυλο,η τον Ζακ η ολα τα θυματα θα επρεπε κανονικα να τους κανουν μαυρους τους εν λογω μπατσους και θα ηταν κατι δικαιο αφου θα προστατευαν την ζωη τους.Την εχασε ομως την ζωη του ο ενας.Και Εκει μπαινει και η διαφοροποιηση της εξουσιας,οι μεν μπατσοι να εχουν το νομιμο δικαιωμα ασκησης βιας αλλα οι πολιτες οχι.Ε αυτο θα αλλαξει και πλεον δεν ειναι αιτημα λιγων μπαχαλων αλλα αιτημα κοινωνιας(βλεπε Νεα Σμυρνη)

aeratos28

Just aeratos
Δλδ οι Πακιστανοί η Αλβανοί η οι Έλληνες που μπαίνουν μέσα επειδή έχει την ασυλία το κάθε πανεπιστήμιο και κάνουν τα εμπορια τους,κάθε είδους ανενόχλητοι γιατί δεν έχουν το φόβο ότι θα μπει ο μπάτσος μέσα να τον πιάσει,πιστεύεις πως τώρα που θα έχει μέσα τον μπάτσο θα συνεχίσει να κάνει ότι έκανε?σαν τα ποντίκια θα φύγουν από τα πανεστημια αυτά τα παράσιτα..και θα μείνουν οι αρνητές απλά ,οι φοιτητές των γνωστών παρατάξεων απλά και μόνο για να δημιουργείτε αυτός ο πόλεμος..εδώ είμαστε και θα τα δούμε Κώστα..τον πραγματικό φοιτητή που δεν έχει σχέση με μπαχαλα δεν τον ενδιαφέρει αν θα έχει η όχι αστυνομία..γιατί δεν πρόκειται η αστυνομία να τον ενοχλήσει καν.

oreo

Well-Known Member
Εδώ τα λες κομψά ενώ δεν είναι έτσι. Το αρχικό post με τον τρόπο που παρουσιάστηκε, στην πιο άκαιρη στιγμή, μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς πατάτα. Αν και η πατάτα είναι υπέροχη για βρώση, δεν αποτελεί τροφή για σκέψη. :cool:

aeratos28

Just aeratos
Ρε Νικ μος με αυτόν τον Ζακ..ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης τον σκότωσε φίλε αυτόν..λάθος του να καταδικαστεί και να πάει φυλακή..επίσης μην ξεχνάμε πως και αυτός σε άμυνα ήταν..κάτι που δεν δικαιολογεί την πράξη του σε καμία περίπτωση ..να κλέψει μπήκε ο ζακ.οχι να ψωνίσει..ξαναλέω ότι είναι κρίμα και καταδικάζω την πράξη του επιχειρηματία αυτού..αδικαιολόγητο και χάθηκε μια ζωή ετσι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα