Μεταφορά νήματος σχετικά με προσφορά για αστυνομία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ρε συ Γιώργο τι αναρτάς τώρα σοβαρά μιλάς?
Όταν καίνε το Πανεπιστήμιο μου 20 χρόνια δεν θέλουν σκότωμα αυτοί?
Όταν σου κάψουν το αμάξι εσύ τι θα κάνεις?
Όταν σου επιτίθενται εσύ θα τους κοιτάς?
Η θα τους κάνεις επίθεση με λουλούδια τις παπαριές του Βαρουφακη?
Έχετε ιδέα πως χτυπάνε οι αστυνομικοί σε ξένες χώρες?
Φωτιά και λάβρα δεν τολμάς να μιλήσεις και να κοιτάξεις καν.
Μας έχουνε φάει οι ιδεολογίες και οι παπαρολογίες σε αυτή τη χώρα.
Δεν είδα να δείξεις την ίδια ευαισθησία όταν καίνε μονίμως την Αθήνα επί χρόνια.
Αν επιτρέπανε την οπλοχρησία στην Ελλάδα ελεύθερα,(δηλαδή ποτέ),θα τους καθάριζα όλους στο ψαχνό.
Προς το παρόν ταμπουρώνομαι και ετοιμάζομαι,σαν φασίστα που αμέσως θα με αποκαλέσετε.
Φωτιά και τσεκούρι θέλουν όλοι αυτοί τίποτα λιγότερο.

Ας τους έβλεπα να μου καίνε την περιουσία,θα τους καθάριζα.

Έλεος.
Συμφωνω απόλυτα με την αγανακτηση σου.
Όχι με την αυτοδικια, σε φερνει στο ιδιο βούρκο και τελικα στο διπλανο εδωλιο.
Σε υατες τις περιπτωσεις δεν θελουμε η αστυνομια να αναλάβει και μετα η δικαιοσύνη καλύτερα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fiponazio

Active Member
Έκανε μια διαφήμιση ο Αναστασάκης όπως κάτι γυραδικα και κινεζικά που κάνουν έκπτωση στα σώματα ασφαλείας και το κάνατε πολιτικό φόρουμ εδώ. Γιατρέ αν θες να βοηθήσεις να μειώσεις τις τιμές γενικα δεν είναι μόνο τα σώματα ασφαλείας αυτοί που δουλεύουν για το καλό της χώρας υπάρχουν νοσηλευτές γιατροί μηχανικοί και άλλοι τόσοι άνθρωποι που δεν τα καταφέρνουν οικονομικά και κάνουν τεράστια δουλειά, Αν το πηγαίνεις καθαρά πολιτικά οκ αλλά αν θες να είσαι ο γιατρός που βοηθάει δεν κανείς εξαιρέσεις αν θες να δουλεύεις ταξικά άλλο αυτό. Κάπου το πας καλά κάπου το χάνεις δεν καταλαβαίνω λες και μιλάνε δυο άνθρωποι είναι. Ο ένας κομπλέ ο άλλος χαζές ιδέες.

• Like
Reactions: spi

Anastasakis Hair Clinic

Ναι, μιλας σωστα.
Είναι θέμα ανθρωπιάς να κατατάσσεται τους ασθενείς σε τιμολογιακές πολιτικές με βάση το εάν είναι αστυνομικοί η μη αστυνομικοί.
Αν δεν θέλατε να κάνετε πολιτική τοποθέτηση, ας κάνατε τη προσφορά σας σε ουδέτερο χρόνο.
Ας τη κάνατε μετά τη δολοφονία του Ζακ από αστυνομικούς που έχουν σχεδόν πάντα δίκιο.

Ο χρόνος που επελεξα ειναι μαλλον λάθος για πολλούς.
Το καταλαβαινω.
Ειμαι αγανακτισμένος και αντι να βριζω στα σοσιαλ, κανω κατι που μπορώ.
Λυπάμαι αν αδικώ άλλους κλάδους, ελπίζω να μην χρειαστει να συμπαρασταθω και σε αυτούς.
Το θεμα που αναφερετε έχει πάρει το δρομο της Δικαιοσύνης και θα ήταν πιθανόν παρανομο να κανω κατι τετοιο.

Anastasakis Hair Clinic

Αν ήθελες να ευχαριστήσεις την Αστυνομία για τους λόγους που εσύ νομίζεις
Μπορούσες να τους στείλεις τη προσφορά
Τι είναι το φόρουμ η ΓΑΔΑ ?
Και λες και στον Άνθρωπο να κατεβάσει την ανάρτηση .
Έλεος ρε παιδιά
Τι διαβάζουμε εδώ !

Έχω ηδη επικοινωνήσει με τα σωματεία.

vlafo

Well-Known Member
Συμφωνω απόλυτα με την αγανακτηση σου.
Όχι με την αυτοδικια, σε φερνει στο ιδιο βούρκο και τελικα στο διπλανο εδωλιο.
Σε υατες τις περιπτωσεις δεν θελουμε η αστυνομια να αναλάβει και μετα η δικαιοσύνη καλύτερα?
Η αγανάκτηση μου είναι χρόνια όπως και όταν καίγανε το Πολυτεχνείο, όπως και την Αθήνα το 2008.
Αυτά δεν τα αντέχω και αγανακτώ όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες που υπομένουν τις μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο.
Φυσικά να αναλάβει η αστυνομία αλλά εδώ την κατακρίνουμε μόνιμα όπως και τη δικαιοσύνη.
Δεν έχουμε αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όταν κινδυνεύουμε να προστατέψουμε τις περιουσίες μας και τους εαυτούς μας,έρχεται η στιγμή που το όριο έχει προ πολλού ξεπεραστεί και κάνεις πράξεις και ενέργειες που ούτε φανταζόσουν.
Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο.

Αλλά κοροϊδία και ψευτοκουλτούρα χορτάσαμε εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ @CVIAL καταλαβαίνεις τι σοβαρότητα τέτοιων δηλώσεων υποθέτω. Αναμένω κάποια αντιδραση

Αν εννοείς σχολιασμό, η παραπάνω δήλωση με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Εξάλλου είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν επέλεξα να μείνω και να ζήσω στην Αμερική. Το έχω ζήσει στο πετσί μου και ξέρω τι είναι.

• Like
Reactions: spi

Georgie

Well-Known Member
Συμφωνω με την τοποθετηση σου
Το τεέυταιο που γραφεισ με τρομαζει περισσοτερο από όλα.
Ξέρεις έτυχε να ζήσω κάποια στιγμή το 95 στο Belfast στη Ν.Ireland .
Δύσκολα χρονια τοτε
Πολυ βία και φόβος .
Δεν είδα ουτε άκουσα να σκάσει κάποια βόμβα οσο καιρο έκατσα εκει .
Ουτε δολοφονία και επεισοδια είδα με τα ματια μου .
Είδα όμως το προσωπο του φόβου που πίστεψε με ειναι τρομακτικό .
Τα χρονια πέρασαν και η κοινωνία εκει άλλαξε προς το καλυτερο, ειναι ακομα διχασμένη όμως αλλα με Ειρήνη .
Δε θελει να ξέρει και να εχει επαφή η μια κοινότητα με την αλλη και τους χωρίζει ενα τεράστιο τείχος στην ίδια πόλη .
Ανατριχιαστικό να βλεπεις μια γειτονιά χωρισμένη απο τείχος
Θα παρει κάποιες γενιές ακομα για τη κανονικότητα σίγουρα, δεν υπαρχει εύκολος δρόμος .
Η αρχη εχει γινει όμως
Και αυτη λέγεται ΠΑΙΔΕΙΑ

Anastasakis Hair Clinic

Ντροπή και μόνο που ονομάζετε "ανθρωπιά" το να κάνετε προσφορές σε μεμονωμένα άτομα επειδή είναι αστυνομικοί. Ανθρωπιά είναι όταν το κάνεις γενικά σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως και όχι σε μεμονωμένες ομάδες λόγω της ιδεολογίας σας. Δεν σας είδα να δείχνετε την ίδια ανθρωπιά σε αυτούς που δέχονται άδικες επιθέσεις από αστυνομικούς που κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Δεν σας είδα να δείχνετε την ίδια ανθρωπιά σε αυτούς που έχουν χάσει την δουλεία τους λόγω πανδημίας. Δεν σας είδα να δείχνετε ανθρωπιά για τους υπόλοιπους Έλληνες που παλεύουν καθημερινά για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, ενώ εσείς ζείτε στην χλιδή αποκομίζοντας τρελά κέρδη και απαιτώντας υπερβολικά ποσά από τους πελάτες σας. Πριν λοιπόν κάνετε χρήση κάποιων λέξεων να μάθετε και την σημασία τους.

Τι δειχνω όταν κανω 1-2 δωρεαν χειρουργεια repair το τριμηνο;
Στους κλαδους που ειναι ευαισθητοποιημένος, κανω οτι μπορω.
Συμπασχω με τα θυματα των απαραδεκτων μεταμοσχευσεων και τα βοηθω με τον τροπο που μπορω.
Συμπασχω με τους αστυνομικούς που τους κραζουν πολλοι και με τον τροπο μου δειχνω πως καποιοι εκτιμουν το οτι προσπαθουν χωρις να ειναι τελειοι.
Τωρα την υπόλοιπη επιθεση περι τρελων κερδων, ποσων και χλιδης, τι να απαντησω; κριμα.
Αν δυσκολευεστε και εσεις, ελατε μια μερα από το ιατρειο μου να μιλησουμε, θα χαρω να βοηθησω.
Αλλα δεν χρειαζεται τοσο μισος, δεν νομιζετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η δήλωση σου σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα (από αυτές που επικαλείσαι) θα ηταν ποινικά κολάσιμη.
[/QUOTE]
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα,η αναρχία καταπολεμείται και ο νόμος εφαρμόζεται είτε είσαι γιος του Κλίντον, είτε παιδί του Μπους.
Εδώ στη Μπανανία,αφήνουμε το κάθε κατακάθι να μας ορίζει τις ζωές μας και τις οικογένειές μας και να μην μπορούμε να πάμε να χαρούμε μια βόλτα,γιατί τα παιδιά ρίχνουν μολότοφ.

Anastasakis Hair Clinic

Έκανε μια διαφήμιση ο Αναστασάκης όπως κάτι γυραδικα και κινεζικά που κάνουν έκπτωση στα σώματα ασφαλείας και το κάνατε πολιτικό φόρουμ εδώ. Γιατρέ αν θες να βοηθήσεις να μειώσεις τις τιμές γενικα δεν είναι μόνο τα σώματα ασφαλείας αυτοί που δουλεύουν για το καλό της χώρας υπάρχουν νοσηλευτές γιατροί μηχανικοί και άλλοι τόσοι άνθρωποι που δεν τα καταφέρνουν οικονομικά και κάνουν τεράστια δουλειά, Αν το πηγαίνεις καθαρά πολιτικά οκ αλλά αν θες να είσαι ο γιατρός που βοηθάει δεν κανείς εξαιρέσεις αν θες να δουλεύεις ταξικά άλλο αυτό. Κάπου το πας καλά κάπου το χάνεις δεν καταλαβαίνω λες και μιλάνε δυο άνθρωποι είναι. Ο ένας κομπλέ ο άλλος χαζές ιδέες.

Κοινωνικη τοποθετηση ειναι, οχι πολιτική. Μην τα μπερδευετε.
Στα υπολοιπα, απαντησα σε άλλον φιλο που εγραφε και αυτος οτι (αν καταλαβα καλα) υπάρχουν προυποθεσεις για το πως θα επιλεξω να βοηθησω και ποιον.
Εσεις, μπορειτε να ασχοληστε με τον κομπλε, ασε τον χαζο στην χαζομαρα του.;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
[/QUOTE]
Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα,η αναρχία καταπολεμείται και ο νόμος εφαρμόζεται είτε είσαι γιος του Κλίντον, είτε παιδί του Μπους.
Εδώ στη Μπανανία,αφήνουμε το κάθε κατακάθι να μας ορίζει τις ζωές μας και τις οικογένειές μας και να μην μπορούμε να πάμε να χαρούμε μια βόλτα,γιατί τα παιδιά ρίχνουν μολότοφ.
[/QUOTE]

Vlafo, Όλοι θέλουμε ένα κράτος δικαίου και ισονομίας, η παραβατική συμπεριφορά όμως ποτέ δεν πρέπει να καταπολεμάτε με τον ίδιο τρόπο. Ποτέ δεν φέρνει αποτέλεσμα.

Anastasakis Hair Clinic

Η αγανάκτηση μου είναι χρόνια όπως και όταν καίγανε το Πολυτεχνείο, όπως και την Αθήνα το 2008.
Αυτά δεν τα αντέχω και αγανακτώ όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες που υπομένουν τις μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο.
Φυσικά να αναλάβει η αστυνομία αλλά εδώ την κατακρίνουμε μόνιμα όπως και τη δικαιοσύνη.
Δεν έχουμε αφήσει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα.
Όταν κινδυνεύουμε να προστατέψουμε τις περιουσίες μας και τους εαυτούς μας,έρχεται η στιγμή που το όριο έχει όριο προ πολλού ξεπεραστεί και κάνεις πράξεις και ενέργειες που ούτε φανταζόσουν.
Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο.

Αλλά κοροϊδία και ψευτοκουλτούρα χορτάσαμε εδώ.

Που διαφωνεις με την αρχική μου τοποθετηση δηλαδη?
Αυτο δεν εγραψα και εγω, για την άδικη στοχοποιηση της Αστυνομιας?
Θεωρω ότι συμφωνούμε ότι ειναι άδικη.
Εγω, λοιπον, στην "φουρια" μου, λεω ας κανω κατι να τους δειξω οτι ειμαι γενικα με το μερος τους.
Αν κανουν καποιο λαθος θα τους κραξω για αυτο που έκαναν, αυτον που το έκανε.
Οχι ολους και συνεχως.
Αλλα μετα από τοσα χρόνια, εχω δει πως 9 στις 10 φορες ειχε δικιο ο αστυνομικός τελικα και 1 λαθος.
Και την μια που έχει λαθος τιμωρειται.
μακαρι να υπηρχε αυτο που πολυ ευστοχα ειπες πριν και ειναιτο πιο σημαντικό στοιχειο ποιοτηας ζωης σε μια κοινωνια.
Ισοδικια.

Harris_G

Well-Known Member
favorite σχόλιο μεχρι τωρα!
Πέρα από το χαβαλέ Χωρίς να έχω ιδιαίτερη άποψη περί αυτής της πρωτοβουλίας για τους αστυνομικούς, αυτό που σας τιμά πραγματικά είναι οι δωρεάν αποκαταστάσεις που κάνατε σε άτομα που το είχαν τρομερή ανάγκη.

george_hatzi

Well-Known Member
Η δήλωση σου σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα (από αυτές που επικαλείσαι) θα ηταν ποινικά κολάσιμη.
[/QUOTE]
Δεν θα σε αφήσω να ξεφύγεις με τέτοιες αοριστολογίες. Είτε θα διαγράψεις και θα ανακαλεσεις είτε αύριο πρωί θα καταθεσω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο φασιστικός σου λόγος (όπως τον αποκάλεσες μόνος σου) πρέπει να διωκεται με καθε νόμιμο μεσο.

bobby

Well-Known Member
Μια χαρά κόσμιος ειναι ο τρόπος φίλε .
Δεν έβρισε κάποιος, εκτός εάν εννοείς οτι πρεπει να αποδεχτούμε με χειροκροτήματα όλα αυτα που διαβάσαμε στην ανάρτηση .
Κανένας δεν εχει προβλημα με την Αστυνομία φίλε
Την υγιή Αστυνομία όμως, που ειναι επαγγελματίες, και δεν ειναι μικρογραφία καμίας κοινωνίας .
Της Αστυνομίας που δε σβήνει μικροπαραβάσεις
Που δε κλείνει τα ματια σε εγκλήματα
Της Αστυνομίας που δε διακρίνει το χρωμα σου και τη καταγωγή σου
Της Αστυνομίας που ειναι εκπαιδευμένη, για τη προστασία και το σεβασμό στο Πολίτη

Δεν ειναι Αστυνομία το μάζεμα χωρις αξιολόγηση του καθε καγκουρα ανεπάγγελτου απο τα γυμναστήρια . ( βλέπε Δίας)
Δεν ειναι Αστυνομία αυτοί που δίνουν 50% στην Εγκληματική οργάνωση .
Αυτοί ειναι προβλημα για τη Δημοκρατια
Και αυτο πρεπει να το λύσουμε
Η Βία φέρνει βία και αυτο το πληρώνουμε όλοι ακριβα .

Το να κανει μια ωραια hairline στον Αναστασάκη το μέλος του Φορουμ θα μας ενθουσιάσει
Η επαγγελματική του ιδιότητα όμως δε μας αφορά καθόλου .
Αυτό που λέω φίλε μου είναι ότι δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε όλα τα μέλη ενός οργανισμού ή μια κοινωνικής ομάδας από την συμπεριφορά ενός μικρού μέρους της, να μην κάνουμε γενικεύσεις τίποτα λιγότερο τίποτα παραπάνω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα