Μεταμόσχευση στην ελλάδα

βαγγελης

Active Member
Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη.Συνηθως τι γίνεται;εξαρτάται απο τον κάθε οργανισμό;Διάβασα σε νήματα ότι οι γιατροί προτείνουν να τα ξύνουμε ελαφρά έτσι ώστε να καθαρίσουν απο τα κακαδακια. Αναγκαστηκά όμως φεύγουν και οι τρίχες...:(:(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη.Συνηθως τι γίνεται;εξαρτάται απο τον κάθε οργανισμό;Διάβασα σε νήματα ότι οι γιατροί προτείνουν να τα ξύνουμε ελαφρά έτσι ώστε να καθαρίσουν απο τα κακαδακια. Αναγκαστηκά όμως φεύγουν και οι τρίχες...:(:(

Bαγγελη θα κανεις οτι σου πει ο Γιατρος σου.
Ειναι απολυτα φυσιολογικο στον ενα μηνα απο την επεμβαση που εκανες, να πεσουν οι τριχες μαζι μετα κακαδια που φυτεψες.... και να ξεκινησουν να βγαινουν οι καινουργιες απο τους 3 μηνες

Το ποσοστο φυτρωσης που θα εχεις θα σου δωσει και την επιτυχια της επεμβασης
Η φυτρωση εξαρταται απο τις ικανοτητες του Γιατρου αλλα και απο αλλους ασταθμητους παραγοντες που εχουν αναφερθει σε αλλα θρεντς του Φορουμ... εσυ το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι ... υπομονη και να μην αγχωνεσαι πανω απο ολα.

Οτι αποριες εχεις μπορεις να τις γραφεις στο θρεντ να σου απανταμε οσοι γνωριζουμε αλλα πρωτα απο ολα θα μιλας με τον Γιατρο που σε χειρουργησε. Καλη επιτυχια να εχεις και παλι !!!

Corfu Rider

Active Member
Πρέπει να ρωτήσουμε και τον φίλο μας τον KwsTakis Για την πρόοδο των μαλλιών του.. ελπίζω να υπάρχει ενεργή φυτρωση. .
Αν και πιστευω πως μετά τι καλοκαίρι θα υπάρχει μια πρώτη γενική εικόνα..

Reve

Active Member
Πάντως ρε παιδιά όλες οι ιστοσελίδες των κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ναυάγιο. Ειδικά της H*C δεν βγάζεις άκρη ποιο κεφάλι ανήκει φουλ. Πολύ προχειρότητα. Καλά της D*I έχει τα ίδια αποτελέσματα 2 χρόνια πριν.. Κριμα..

βαγγελης

Active Member
Ναι με τα site ισχύει αυτό που λέει ο Reve.Εγω τη μέρα που έκανα τη μ.μ με έβαλαν να συμπληρώσω κάποιο έγγραφο-συμφωνία το οποίο το υπέγραψα πριν κάνω την επέμβαση και εχω αντίγραφο.Σε αυτό λοιπόν το έγγραφο υπάρχει ερώτηση η οποία ζητάει τη συγκατάθεση σου για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες σου και βίντεο.Εγω όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι δεν θέλουν τη δημοσίευση αυτών..Μάλλον γι αυτό δεν ανανεώνονται οι φωτογραφίες...

Reve

Active Member
Μα και σε αυτούς που τις έχουν δημοσιεύσει πάλι δεν φαίνεται πρόσωπο. Άσε που εφόσον δεχθείς να δημοσιευτεί το πρόσωπο σου με φωτογραφία βίντεο κλπ πρέπει να σου κάνουν προφανώς και καλύτερη τιμή.

βαγγελης

Active Member
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει περάσει ενάμιση μήνας απο την μέρα που έκανα τη μ.μ και νιώθω την ανάγκη να ακούσω τις γνώμες σας.Η αλήθεια ειναι πως εχουν πέσει αρκετές τρίχες,πάνω απο 30% αλλά βλέπω να εμφανίζονται και κάποιες.Επισυναπτω φωτογραφίες

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 281
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 279

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ολα οκ φενονται αλλα εχεις δρομο ακομη στον 1,5 μηνα δεν μπορουμε να κρινουμε τιποτα.

dimitris50423

Well-Known Member
καλη φυτρωση φιλε βαγγελη.. εκανα και εγω προσφατα σε κλινικη στην Ελλαδα μμ με τη μεθοδο fue. ειμαι στη 19η μερα.. υπομονη.. ;-)

aeratos28

Just aeratos
Φίλε Βαγγέλη καλά αποτελεσματα να εχεις και απο εμένα,οτι καλυτερο εύχομαι!Να σε ρωτησω κάτι αν επιτρέπεται? Ριπές σε μια συνεδρία σου έβγαλε 2000 grafts?αν ναι καλό αυτό!επίσης αν θες λες και τι ποσο πληρώσες?αν θέλεις φυσικά έτσι?

βαγγελης

Active Member
Ευχαριστω πολυ για τις ευχές σου.Λοιπον σε μια συνεδρία μπήκαν 1742 grafts.(4594 τρίχες) λόγος 2,63 τρίχες ανά τριχοθυλακιο.

dimitris50423

Well-Known Member
βαγγελη αν μπορεις φιλε βαλε και φωτο απο τη δοτρια περιοχη.. να συγκρινω και με τη δικη μου.. να δω πως τα πηρανε και σε εσενα.

Μπλουζα