Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι είναι πιο 'συμφέρον' να ζητήσω? Μια ποσότητα grafts ή μια ποσότητα τριχών?
Γιατι δεν μπορει να φτασει μεγαλυτερες πυκνωσεις η d*i ενω ξερουν οτι εχουν θεμα με αυτο και μας απασχολει ολους?
1)Ελειψη εκπαιδευσης?
2)Ελειψη Μηχανηματων?
3)Ελειψη Προσωπικου?
4)Πολιτικη της Κλινικης?
Γιατι δεν κανουν κατι να το διωρθοσουν ενω ξερουν? Χρειαζεται να επενδυσουν εκατομμυρια και δεν εχουν λεφτα?
Αφου ξερουν οτι μετα θα δικαιωθουν και με το παραπανω.
Τοσο καιρο δεν μπορω να το καταλαβω αυτο γιατι δεν θελουν να ανεβασουν το Level τους.
Τα ξέρουν και τα διαβάζουν και αυτοι αυτα που γραφουμε εδω οπως και οι υπολοιπες κλινικες.Μην σε απασχολει αυτο.
Απλα ειναι up to you (οπως λενε και οι ταιλανδεζες) στη καθε μια κλινικη.
Corfu Rider η συμβουλή μου:
Καταρχάς προσπάθησε να χαλαρώσεις. Μερικές φορές ο πανικός μας (είμαι παθών γι' αυτό στο λέω) είναι ΠΟΛΥ κακός σύμβουλος.
Πρέπει να χαλαρώσεις, να κάνεις υπομονή για να δεις την εξέλιξη της αλωπεκίας σου.
Φίλε μου χαλαρά και όλα θα πάνε καλά!
γεια σασ,,σκευτομαι να κανω μεταμοσχευση,,ειμαι στην 4 ζωνη,,,πηγα σε ολεσ τισ γνωστεσ κλινικεσ,,κατεληξα στην dhi,,ηταν ,κατα την γνωμη μου παντα ,καλυτεροι απο τισ αλλεσ κλινικεσ,,θα βαλω γυρω στισ 4000 τριχεσ,,ευχηθειτε μου καλη επιτυχια,,γιατι ειμαι κ λιγο φοβιτσιαρησ,,ελπιζω να μην ποναει,,,
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλο ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να ξεκαθαρισει αν ολα αυτα που λεει ο stripar ισχυουν γιατι ειναι αρκετα
σοβαρα.Πραγματικα δε ξερω αν εχουν οντως βαση αλλα σου δημιουργουν ερωτηματα πως γινεται καποιος
να ανεβοκατεβαζει απατεωνες κτλ κτλ γιατρους οπως rahal και erdogan και να γραφει τετοια πραγματα για τον
Γκουρ@.
Καλο ειναι αν γινεται με καποιο τροπο να ξεκαθαρισει αν ολα αυτα που λεει ο stripar ισχυουν γιατι ειναι αρκετα
σοβαρα.Πραγματικα δε ξερω αν εχουν οντως βαση αλλα σου δημιουργουν ερωτηματα πως γινεται καποιος
να ανεβοκατεβαζει απατεωνες κτλ κτλ γιατρους οπως rahal και erdogan και να γραφει τετοια πραγματα για τον
Γκουρ@.
Φιλε μην κανεις μεταμοσχευση στην Ελλαδα. Εγω το 2012 εκανα στην dhi εσκασα 5.000ε και το αποτελεσμα ηταν πολυ φτωχο, ενα χρονο μετα πηγα και εκανα στην Κατερινα Καλογιαννη αλλη ασχετη αυτη εσκασα 3.500ε αλλα παλι δεν ειδα αποτελεσμα. Τωρα εδω και 2 χρονια ψαχνω καποιον καλο γιατρο στο εξωτερικο αλλα οι περισσοτεροι δεν με αναλαμβανουν λογο κατεστραμμενης δοτριας. Προσεξε μην την πατησεις οπως εγω, μαζεψε μερικα χρηματα παραπανω, μπες σε ξενα forums πχ hair loss network δες αποτελεσματα και διαλεξε γιατρο. Μακρια απο Ελλαδα θα χαλασεις τα λεφτα σου και δεν θα εχεις καλο αποτελεσμα, αλλα το χειροτερο θα σου καταστρεψουν τη δοτρια και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις
Φιλε μην κανεις μεταμοσχευση στην Ελλαδα. Εγω το 2012 εκανα στην dhi εσκασα 5.000ε και το αποτελεσμα ηταν πολυ φτωχο, ενα χρονο μετα πηγα και εκανα στην Κατερινα Καλογιαννη αλλη ασχετη αυτη εσκασα 3.500ε αλλα παλι δεν ειδα αποτελεσμα. Τωρα εδω και 2 χρονια ψαχνω καποιον καλο γιατρο στο εξωτερικο αλλα οι περισσοτεροι δεν με αναλαμβανουν λογο κατεστραμμενης δοτριας. Προσεξε μην την πατησεις οπως εγω, μαζεψε μερικα χρηματα παραπανω, μπες σε ξενα forums πχ hair loss network δες αποτελεσματα και διαλεξε γιατρο. Μακρια απο Ελλαδα θα χαλασεις τα λεφτα σου και δεν θα εχεις καλο αποτελεσμα, αλλα το χειροτερο θα σου καταστρεψουν τη δοτρια και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις
Μας άνοιξες την όρεξη για κρέπαΗ μεταμοσχευση ειναι σαν το καλο κρουασαν.
Δινεις κατι παραπανω και σε βαζουν περισσοτερη και ποιοτικη Μερεντα.
Τι ειπα παλι ο Σκυλος!!!!![]()